Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, JimGer είπε

Έχει γίνει να ανοίξει άλλος τη θυρίδα? Το καταλαβαίνω αυτό. Για αυτό ρώτησα αν το χρησιμοποιεί κόσμος για τέτοιες δουλειές 

Υπάρχουν ελαττωματικές θυρίδες διασκορπισμένες που πατάς εσύ πχ τον κωδικό σου να πάρεις το δέμα σου και ανοίγει και αλλη θυρίδα.. Γενικα οπου δεις ποστ για boxnow θα δεις και τις περιπτωσεις αυτες. Ελπιζω να τις φτιαξουν γιατι σου δενει τα χερια να στειλεις κατι ακριβο...

Επεξ/σία από Therempant
  • Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Therempant είπε

Υπάρχουν ελαττωματικές θυρίδες διασκορπισμένες που πατάς εσύ πχ τον κωδικό σου να πάρεις το δέμα σου και ανοίγει και αλλη θυρίδα.. 

Έχω χρησιμοποιήσει εκατοντάδες θυρίδες και δεν έχει γίνει ποτέ αυτό!

Αν κάτι είναι "ακριβό" τα 5€ παραπάνω για courier, νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο ακόμα και με courier υπάρχει μικρή πιθανότητα να χαθεί ή να σπάσει.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kofer είπε

Αν κάτι είναι "ακριβό" τα 5€ παραπάνω για courier, νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο ακόμα και με courier υπάρχει μικρή πιθανότητα να χαθεί ή να σπάσει.

Μαζί σου, μια από τα ίδια και εγώ. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως. Και η ίδια η εταιρία ενήμερη είναι, έχει ενημερωσει και το σαιτ άλλωστε για να μην αποζημίωνει ακριβα αντικείμενα. Τώρα το πότε τα φτιάξει και τις δυσλειτουργίες στις θυρίδες είναι άλλο θέμα.. 

Δημοσ.
On 05/05/2025 at 14:43, kofer said:

Καλά μιλάμε για 20άρικο αλλά οκ. Δηλαδή τελικά το έστειλα με acs 12 ευρώ + 9 η ασφάλιση μέχρι 1000 ευρώ. Δεν έβαλε την ασφάλιση επειδή δεν είχε την απόδειξη μαζί του. Ελπίζω να φτάσει οκ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερες, σε οτι αφορα τα μεταφορικα, επειδη χρησιμοποιω την εν λογω εταιρεια απο την αρχη σχεδον, οι απαραδεκτοι στο βοξ ναου εχουν βαλει τσαμπουκα χρεωση 1 ευρω σε δεματα που εχουν προορισμο νησια (σε μενα συγκεκριμενα ετυχε για αποστολη στην Κρητη) που δεν την αναφερουν πουθενα παρα μοναχα οταν ειναι να πληρωσεις και το ονομαζουν "τελος προορισμου" ξεφτιλες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, koproli8os είπε

καλημερες, σε οτι αφορα τα μεταφορικα, επειδη χρησιμοποιω την εν λογω εταιρεια απο την αρχη σχεδον, οι απαραδεκτοι στο βοξ ναου εχουν βαλει τσαμπουκα χρεωση 1 ευρω σε δεματα που εχουν προορισμο νησια (σε μενα συγκεκριμενα ετυχε για αποστολη στην Κρητη) που δεν την αναφερουν πουθενα παρα μοναχα οταν ειναι να πληρωσεις και το ονομαζουν "τελος προορισμου" ξεφτιλες....

Μπλόκαρε την επιλογή τοποθεσίας στον browser, βάλε διεύθυνση αποστολέα στο ίδιο νησί και δεν θα σου βγάλει το 1 ευρώ 😉

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koproli8os είπε

Επίσης ξεκίνησαν με κόστος αποστολής 1 ευρώ και τώρα έχει πάει στα 3 το μικρό πακέτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν ο ανταγωνισμός έχει τιμές από 7 ευρώ το ελάχιστο πάλι καλά να λες.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι θα μπουν κι άλλες εταιρείες στο ίδιο στυλ και τότε θα ξαναβρεθούν οι τιμές εκεί που μας βολεύει εμάς.

Επεξ/σία από lefta_yparxoun

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...