Therempant Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:02 πμ 44 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Ποτε το έκαναν αυτό? Θυμάμαι πριν κάνα χρόνο είχα δώσει κοντά στα 11 ευρώ για μικρό δέμα.
lefta_yparxoun Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:37 πμ από lefta_yparxoun
zacharias99 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:53 πμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, lefta_yparxoun said: Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! Τα 7 ευρώ της γενικής δεν υπαρχουν πλέον. Ότι έχω στείλει τον τελευταίο χρόνο με γενική ή ΕΛΤΑ κούριερ Μ βγαίνει 14-15 και πάνω. Και δε μιλάω για βαριά / μεγάλα δέματα. Απλά πακετακια. Boxnow μέχρι να δύσει ο ήλιος !!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:54 πμ από zacharias99 1
Therempant Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ 4 ώρες πριν, xameleon7 είπε Υπόψιν ότι η γενική για παραλαβη-παραδοση στο κατάστημα για μέγεθος μέχρι κουτί παπουτσιών χρεώνει 3μιση ευρώ Στέλνω κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξτρα χρεώσεις για νησιά η επαρχιακά δρομολόγια Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές.
learner Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:25 μμ Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται: Door 2 Service Point (D2SP) Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ. Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ. 2
xameleon7 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:20 μμ 3 ώρες πριν, learner είπε Προφανώς το παληκάρι εννοεί την υπηρεσία της Γενικής Ταχυδρομικής που λέγεται: Door 2 Service Point (D2SP) Όντως έχει δίκιο και κοστίζει 3,5 ευρώ. Το πας στο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομική, το παραδίδεις και μετά πάει ο άλλος σε καταστήμα Γενικής Ταχυδρομικής και το παραλαμβάει. Σαν θυρίδα - θυρίδα του ελτα κούριερ. Ναι συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω αυτήν ακριβώς εννοώ Από κατάστημα σε κατάστημα Σε περίπτωση παραλαβής η παράδοσης εκτός καταστήματος η τιμή εκτοξεύεται στα 14-17€ 7 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε Εγώ δεν βλέπω αυτή την τιμή, εγώ βλέπω 14 ευρώ! 4 ώρες πριν, Therempant είπε Αν στέλνεις με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο η είσαι επιχείρηση πες το μας να φαίνεται γιατί οι τιμές του είναι υπερβολικές. Μιλάω για την υπηρεσία d2sp που είναι παράδοση-παραλαβή από κατάστημα Για 30λεπτα διαφορα(με την έκπτωση) από boxnow αξίζει φουλ ξέροντας ότι την άλλη μέρα θα είναι εκεί το δέμα
Doubt Δημοσ. χθες στις 09:52 πμ Δημοσ. χθες στις 09:52 πμ Γιατί μπερδεύεστε; door to sevice point από το χώρο του αποστολέα στο κατάστημα της περιοχής του παραλήπτη. Από κατάστημα σε κατάστημα θα πρέπει να λέγεται SP To SP https://www.taxydromiki.com/d2sp
xameleon7 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 11 ώρες πριν, Doubt είπε Γιατί μπερδεύεστε; door to sevice point από το χώρο του αποστολέα στο κατάστημα της περιοχής του παραλήπτη. Από κατάστημα σε κατάστημα θα πρέπει να λέγεται SP To SP https://www.taxydromiki.com/d2sp Οτι ειναι τέλος πάντων Σημασία έχει ότι κάνει 3μιση ευρώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα