xameleon7 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 10:59 ΜΜ, NSR00 είπε Φίλε μου εγώ από πέρυσι που χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία της Γενικής, για νησιά η χρέωση ανέρχεται στα 6,80 ευρώ. Όντως σε κάποια απομακρυσμενα νησιά όπως Σύμη που χρειάστηκε να στείλω πήγε 6,80 Αλλά δεν υπήρχε και άλλη διαθέσιμη επιλογή μιας που boxnow εκεί δεν είχε
neced2 Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ 0,60€ η Μίνι θυρίδα με το SUM60 Άγνωστο μέχρι πότε, αλλά δεν αναμένεται να διαρκέσει για πολύ διότι η Μίνι βγαίνει συχνά εκτός στοκ. 2
stratigos24 Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, neced2 είπε 0,60€ η Μίνι θυρίδα με το SUM60 Άγνωστο μέχρι πότε, αλλά δεν αναμένεται να διαρκέσει για πολύ διότι η Μίνι βγαίνει συχνά εκτός στοκ. Και στη μικρή θυρίδα μου δουλεψε, για Κρητη που εβγαινε 4 ευρω συνολικά με αυτό το SUM60 πήγε 1.60 €. Επεξ/σία χθες στις 01:12 μμ από stratigos24
paylidis Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 22 ώρες πριν, stratigos24 είπε Και στη μικρή θυρίδα μου δουλεψε, για Κρητη που εβγαινε 4 ευρω συνολικά με αυτό το SUM60 πήγε 1.60 €. Έληξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα