djuan1988 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 21 hours ago, LabrakisG1992 said: Δεν πειραζει την επομενη φορα θα προσεχεις που παρκαρεις. Εγω ρωταω το εξης: Αναπηρος βγαινει με καροτσακι απο το φαρμακειο, και θελει να περασει απεναντι στο πεζοδρομιο (εκει που ειναι παρκαρισμενο το Μερσεντες). Εσυ (και ισως και το Σιτροεν μπροστα σου) εχετε παρκαρει σε σημειο που θα επρεπε να εχει διαβαση (ισως και να εχει και να μην φαινεται καλα στην φωτο-βλεπω κατι γραμμες ασπρες αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο), και φυσικα εχεις κλεισει και την ραμπα(αν οχι ολη μεγαλο μερος αυτης). Αναγκαζεις λοιπον τον ανθρωπο με το καροτσακι να βγει εκτεθειμενος στον δρομο, και να περασει απεναντι απο σημειο που δεν ειναι ασφαλες(κυριολεκτικα στη μεση του δρομου πανω σε διασταυρωση). Αν με ρωτας, τυχερος εισαι που ειναι μονο 2 μηνες. Μα ρε φίλε κατά 80% δεν εμπόδιζε. Μήπως τον έγραψαν επειδή δεν είχε αφήσει ανοιχτά αλάρμ; 20 hours ago, Nabuko said: Κοιτάχτε εδώ. Ειδικά αυτή στο 5:15 Δεν πέρασε κανένας ανάπηρος λέει η κυρία 🤣 2
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Στις 13/6/2025 στις 9:47 ΠΜ, JimxxZe είπε Απορρίφθηκε ή ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα, άρα όλο το καλοκαίρι χωρίς άδεια χωρίς τίποτα... Εμαθες τιποτα; Οχι το "δεν παρκαρω παρανομα για να μη μου παρουν τις πινακιδες" . Το αλλο το εμαθες; 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Δεν πέρασε κανένας ανάπηρος λέει η κυρία 🤣 Εκει το εκλεισα.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Ακομα και εγω που ειμαι 100% αντικαταστολικος και αντιπαθω την εξουσια και τον αυταρχισμο, παραβασεις που θετουν σε κινδυνο ευαλωτες κοινωνικες ομαδες δεν διαπραττω ουτε εχω διαπραξει ποτε. Κοκκινα, Στοπ, Ραμπες, Αλκολια, Διπλοπαρκαρισματα τα θεωρω αντικοινωνικα ΚΑΙ ΔΕΝ μου περνανε καν απο το μυαλο. Οπως εξισου αντικοινωνικο ειναι να τρεχεις σε στενα με ανθρωπους ζωακια κλπ. Σε στενα εξαιρετικα χαμηλη ταχυτητα και το αριστερο ποδι στο φρενο. Στην ζωη μου ολη εχω καψει 1 κοκκινο φαναρι (που δεν ειναι φαναρι διακοπης για διασταρωση αλλα φαναρι ?πεζων? χωρις κουμπι αλλα με χρονισμο στο οποιο αν σταματησουν 2 αυτοκινητα σε αφηνει στην μεση ενος αλλου δρομου εκτεθειμενο γενικα δυσκολο να καταλαβεις που ειναι η γραμμη διακοπης πορειας) συνειδητα γιατι μου φαινοταν πως με αφηνε εκτεθειμενο σε δευτερο δρομο. Ομως εχω τοση ενσυναισθηση που επεστρεψα στο σημειο να εξερευνησω λιγο καλυτερα τον χρονισμο του φανου και την τοπολογια του δρομου. Αποφανθηκα πως επραξα λαθος και δεν υπηρχε κινδυνος καθως η διασταυρωση που σε αφηνει εκτεθειμενο με την τωρα κατευθυνση κυκλοφοριας δεν ειναι διασταυρωση αλλα απλως στροφη, απο εκεινη την μερα και μετα το τηρω ακομα και ας μην ειναι λογικο φαναρι (θα ειναι λογικο οταν θα ολοκληρωθει πληρως το εργο). Οπως και να εχει ηταν λαθος μου λογω κακης εκτιμησης της καταστασης, δεν επαναληφθηκε ποτε. 1
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Οπως εξισου αντικοινωνικο ειναι να τρεχεις σε στενα με ανθρωπους ζωακια κλπ. Σε στενα εξαιρετικα χαμηλη ταχυτητα και το αριστερο ποδι στο φρενο. What? 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Στην ζωη μου ολη εχω καψει 1 κοκκινο φαναρι Ναι ναι και εγω.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε What οταν καθε msec μετραει 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Ναι ναι και εγω. σε καμια αλλη περιπτωση ακομα και σε πορτοκαλι ρισκαρω να πεσουν πανω μου οι πισω για να μην το διακινδυνεύσω Επεξ/σία 15 Ιουνίου από 11osmikrosmhtsos
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε οταν καθε msec μετραει Το αριστερο ποδι στο φρενο; Μια φορα που το εκανα,μου φυγαν τα σφραγισματα.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το αριστερο ποδι στο φρενο; Μια φορα που το εκανα,μου φυγαν τα σφραγισματα. κοιτα γενικα μετα απο αρκετα χρονια karting εχω καπως καλη αισθηση και ομαλοτητα και συχνα πυκνα σε καθημερινη οδηγηση το εξασκω για να μην χανω την ομαλοτητα ΑΛΛΑ ισχυει το αριστερο ποδι πεφτει πιο σκληρα και βιαια στο φρενο. Σκεψου ομως το εξης σεναριο, πας με 30 σε ενα στενο (8m/s) αν θες να φρεναρεις με το δεξι εχεις 250msec αντιδραση και αντε να πω αλλα 250msec motor control (εστω οτι εισαι νεος και γρηγορος) εχεις διανυσει 4m μεχρι να φρεναρεις, αν εχεις το αριστερο ποδι να καλυπτει το φρενο θα διανυσεις μονο 2m (ναι προφανως θα σου σβησει αλλα δε σε νοιαζει) εχεις γλυτωσει το ζωακι ή το παιδακι. Οποτε ο λογος που καλυπτω σε στενους δρομους με κακη ορατοτητα των παρακειμενων της οδου πραγματων το φρενο με το αριστερο ειναι ακριβως αυτο. Για να γλυτωσω αυτα τα 250msec. Παντως οπως σου ειπα μου αρεσει να εξασκω συχνα πυκνα το αριστερο μου ποδι σε διαφορα καθημερινα (χαλαρα) φρεναρισματα. Αν το κανεις και εσυ θα δεις οτι μετα απο 20-30 φρενα θα αρχισεις να στρωνεις. Ρεαλιστικα ομως οπως σου ειπα το αριστερο ποδι στο φρενο για εμενα εχει 2 χρησεις. Μια για την κινηση σε στενα με χαμηλη ταχυτητα και κακη ορατοτητα που θελεις την πιο αμεση ακινητοποιηση και αλλη μια για το ζυγισμα του αυτοκινητου (που προφανως ΔΕΝ πρεπει να εχει εφαρμογη στον δημοσιο δρομο καθως για να φτασεις να θελεις left foot braking μαλλον σημαινει πως εισαι πολυ πανω απο το οριο). Δεν ξερω ποσο σου αρεσει η οδηγηση ή μαλλον η τεχνη της οδηγησης, εμενα ομως μου αρεσει, ακομα και σε απλες καθημερινες συνθηκες θα κανω τα rev match, την μυτη τακουνι (σε οσα αμαξια το επιτρεπουν γιατι καποια σου κοβουν το γκαζι αν πατας φρενο), θα κανω το μπασιμο σε μια στροφη με ορθη γραμη και ολα αυτα σε ασφαλεις και ΝΟΜΙΜΕΣ ταχυτητες. Η ερωτηση ειναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ? ΟΧΙ αλλα αρεσκομαι οταν βγαζω μια 6η -> rev match -> 5η -> rev match -> 4η -> ζυγισμα και μπασιμο σε μια στροφη. Ετσι δεν ειναι??????
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Οποτε ο λογος που καλυπτω σε στενους δρομους με κακη ορατοτητα των παρακειμενων της οδου πραγματων το φρενο με το αριστερο ειναι ακριβως αυτο. Για να γλυτωσω αυτα τα 250msec. Μπορεις απλα να καλυπτεις το φρενο με το δεξι. 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Δεν ξερω ποσο σου αρεσει η οδηγηση ή μαλλον η τεχνη της οδηγησης, εμενα ομως μου αρεσει, ακομα και σε απλες καθημερινες συνθηκες θα κανω τα rev match, την μυτη τακουνι (σε οσα αμαξια το επιτρεπουν γιατι καποια σου κοβουν το γκαζι αν πατας φρενο), θα κανω το μπασιμο σε μια στροφη με ορθη γραμη και ολα αυτα σε ασφαλεις και ΝΟΜΙΜΕΣ ταχυτητες. Μ αρεσει αυτο που ειπες ακριβως,αλλα δε με τρελαινει η οδηγηση σε 4 τροχους. Αλλα οταν οδηγαω, κανω rev match,φρενο 80% με φρενο κινητηρα και κατεβασματα τοσο οσο και γενικα εξασκω το να ειμαι ετοιμος για κατεβασμα αντι για φρενα πανικου.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μπορεις απλα να καλυπτεις το φρενο με το δεξι πως γινεται να κινουμαι με σταθερη ταχυτητα θα κοψει σιγα σιγα, εκτος και αν μπορεις να κομπλαρεις σχεση και να ρελανταρεις 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αλλα οταν οδηγαω, κανω rev match,φρενο 80% με φρενο κινητηρα και κατεβασματα τοσο οσο και γενικα εξασκω το να ειμαι ετοιμος για κατεβασμα αντι για φρενα πανικου. καλα κανεις και μπραβο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα