dream21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, simaras είπε Χαχαχαχαχα οχι ρε! οποτε κανω εγγραφη και απλα πηγαινω μεσω του link και κανω αγορά;
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 17 hours ago, eko13 said: Και σε μενα ηρθε, εβαλα paypal και περιμενω. Αυτην την περιοδο εχει 100% express vpn 100% Private Internet Access 90% surfshark (που θα ηταν και η επιλογη μου, αν και δεν ξερω αν μπορω επειδη το ειχα παλιοτερα απο shoop.de) 50% Nord vpn Ποιο ειναι καλυτερο εξ αυτων για P2P/torrents? Επισης χρειαζεται καποια προσοχη στο topcashback με cookies, λογαριασμο και τα σχετικα? Καθως δεν το εχω επιχειρησει ξανα, προκειμενου να ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να λαβω τελικα το cashback
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, Sebu είπε Ποιο ειναι καλυτερο εξ αυτων για P2P/torrents? Επισης χρειαζεται καποια προσοχη στο topcashback με cookies, λογαριασμο και τα σχετικα? Καθως δεν το εχω επιχειρησει ξανα, προκειμενου να ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να λαβω τελικα το cashback Σε στελνω πμ.
eko13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Ποιο ειναι καλυτερο εξ αυτων για P2P/torrents? Επισης χρειαζεται καποια προσοχη στο topcashback με cookies, λογαριασμο και τα σχετικα? Καθως δεν το εχω επιχειρησει ξανα, προκειμενου να ειναι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να λαβω τελικα το cashback Aπο τα ταχυτητες δεν μπορω να πω γιατι δεν πολυτσεκαρα, απλα ηταν πιο ευχρηστο. Δεν ειχα καποιο θεμα, εκτος οτι τον τελευταιο καιρο δεν επιανε Τουρκια! Σε σχεση με ΑdGuard και pure που εχω τωρα, το προτιμω. 1
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 57 minutes ago, Arkin said: Σε στελνω πμ. Thanks, δεν εχει ερθει κατι ακομα 😎
anergos13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 ώρες πριν, simaras είπε Σε ιδια φαση ειμαι.Πηρα χτες το surfshark και δε βλεπω κατι στο dashboard μου.Πως εκανες claim? Πηγαινεις απ το Λογαριασμο σου πανω δεξια ----》Εδω Και ανοιγεις Claim! 6 ώρες πριν, dream21 είπε Για την αγορα χρησιμοποιησες VPN με IP ΑΛΒΑΝΙΑ για να γλυτωσεις το ΦΠΑ; Γιατι να το πληρωσω φιλε μου? Το εκανε αλλος φιλος και οντως ισχυει...Αλβανικη IP και Φπα τελος😝 1
Giannis_siag Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου χθες εκανα αγορα για το pia. Μου εβγαλε οτι ειναι pending. Ποσες μερες περιπου θα κανει για να γινει confirmed?
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Μόλις τώρα, Giannis_siag είπε χθες εκανα αγορα για το pia. Μου εβγαλε οτι ειναι pending. Ποσες μερες περιπου θα κανει για να γινει confirmed? Το pure εκανε 4 μηνες περιπου. Και το nord τοσο κανει οποτε λογικα ολα τα vpn 4μηνο. Αυτο γινεται γιατι πιο πριν μπορεις να κανεις cancel και refund. Ενω μετα το τετραμηνο δεν γινεται.
kaydeeuu Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Για εμάς που είμαστε από Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε κάποια "κρυφά" βήματα στο topcashback.com ή απλά ακολουθούμε το Link και προχωράμε σε αγορά στο ανάλογο site;
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, kaydeeuu είπε Για εμάς που είμαστε από Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε κάποια "κρυφά" βήματα στο topcashback.com ή απλά ακολουθούμε το Link και προχωράμε σε αγορά στο ανάλογο site; Κλείνετε cookies blocker καθαρίζετε cookies σελίδας και κλείνετε και τα πάντα από ad blocker. Μόνο έτσι θα περάσει 100% σωστά το cashback.
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 28/03/2025 at 15:30, Arkin said: Κλείνετε cookies blocker καθαρίζετε cookies σελίδας και κλείνετε και τα πάντα από ad blocker. Μόνο έτσι θα περάσει 100% σωστά το cashback. Aν το κανουμε απο private window στον browser ειμαστε οκ? Επισης στο top cashback λεει οτι ισχυει μονο για new users. Εγω εχω κανει λογαριασμο στο topcashback πριν κατι μηνες αλλα δεν εχω αγορασει κατι. Στον proton vpn που ενδιαφερομαι εχω κανει λογαρισμο και τον χρησιμοποιω εδω και καιρο. Δεν ειμαι new user δηλαδη. Θα υπαρξει προβλημα? Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ardi21
Arkin Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μόλις τώρα, ardi21 είπε Aν το κανουμε απο private window στον browser ειμαστε οκ? Όχι μιας και εκεί δεν καταγραφεί cookies.
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 minutes ago, Arkin said: Όχι μιας και εκεί δεν καταγραφεί cookies. Χμ οκ. Εκανα edit το μηνυμα. Αν μπορεις δες και την δευτερη ερωτηση. Σ'ευχαριστω.
Arkin Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, ardi21 είπε Χμ οκ. Εκανα edit το μηνυμα. Αν μπορεις δες και την δευτερη ερωτηση. Σ'ευχαριστω. New user στη σελίδα που θα κάνεις την αγορά. Πχ αν πας να πάρεις το nord παρόλο που έχεις καιρό στο topcashback θα στο περάσει κανονικά. Αν είχες όμως πριν nord και πας να πάρεις το cashback με τον ίδιο λογαριασμό του nord τότε δεν θα στο δώσει.
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Arkin said: New user στη σελίδα που θα κάνεις την αγορά. Πχ αν πας να πάρεις το nord παρόλο που έχεις καιρό στο topcashback θα στο περάσει κανονικά. Αν είχες όμως πριν nord και πας να πάρεις το cashback με τον ίδιο λογαριασμό του nord τότε δεν θα στο δώσει. A μαλιστα. Οποτε δεν μπορω να το κανω. Εχω κανει λογαρισμο στον proton καιρο τωρα. Btw βρηκα προσφορα απο εδω για Proton -> https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/protonvpn-coupon/ που σου δινει για 2 χρονια συνδρομη στα 86 ευρω. Eιναι 20 ευρω λιγοτερα δηλαδη απο την κανονικη. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα