Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν εχω κανει συναλλαγη με ιρις για τετοιους λογους.αν πληρωσω κοινοχρηστα ετσι, υπαρχει αποδεικτικο σαν αιτιολογια οτι τα πληρωσα? εγω θα γραψω σην αιτιολογια για κοινοχρηστα και αυτο φτανει σαν αποδειξη?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mike15 είπε

επειδη δεν εχω κανει συναλλαγη με ιρις για τετοιους λογους.αν πληρωσω κοινοχρηστα ετσι, υπαρχει αποδεικτικο σαν αιτιολογια οτι τα πληρωσα? εγω θα γραψω σην αιτιολογια για κοινοχρηστα και αυτο φτανει σαν αποδειξη?

Ναι, φτάνει. Αλλα αν ειναι εταιρία κοινοχρήστων συνήθως εχουν λογαριασμούς στις περισσότερες Ελληνικές τράπεζες.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, mike15 είπε

Έτσι κάνω και εγώ και οι περισσότεροι στην πολυκατοικία μας και είναι πολύ πιο εύκολο για όλους.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οταν εχεις δηλωμενο το κινητο σε δυο λογαριασμούς και οι δυο εχουν iris που ξερεις σε ποιον λογαριασμο θα πανε τα λεφτα; ή δεν μπορεις να το γνωριζεις αυτο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Οταν εχεις δηλωμενο το κινητο σε δυο λογαριασμούς και οι δυο εχουν iris που ξερεις σε ποιον λογαριασμο θα πανε τα λεφτα; ή δεν μπορεις να το γνωριζεις αυτο; 

Το IRIS πάντα είναι ενεργοποιημένο μόνο σε έναν λογαριασμό και πιο συγκεκριμένα στον τελευταίο λογαριασμό που ενεργοποίησες.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...