Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δικιο εχει. και για τις δυο φασεις για την πρωτη πρεπει να δω replay, Μου φανηκε οριακο. Για την 2η ξεκαθαρο δικιο.
liakjim Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Άσε μας ρε George, τραχανά. Γιατί; Δίκιο είχε. 1
Nabuko Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κύριε κύριε ο Κάρολος με πείραξε, κάντε τον ντα και δώστε του αποβολή Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Nabuko 3
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, xacto είπε Ευτυχώς που το έκανε ο Charles και όχι ο Max! και για τον μαξ δεν λεγαμε κατι τις πρωτες 96 φορες που το εκανε 1
Charismo Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Just now, liakjim said: Γιατί; Δίκιο είχε. Στην πρώτη σε καμιά περίπτωση (τότε έγραψα το σχόλιο) στην δεύτερη ήταν όντως επικίνδυνο.
Jiakometi Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε δικιο εχει. και για τις δυο φασεις Συνεχίζει,την κλάψα του Hamilton όταν κάτι δεν του,κάθεται…. Θα το έχει η ομάδα μάλλον. …. 1
papp0us Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Αααα ρε πάλι εμεις κουβαλάμε τον αγώνα. ΠΑΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΛΑΡΕΝ, ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου χασει κερδισει ο νορρις οδηγαει φοβερα. αυτο το παιδι αν οδηγουσε και στο πρωτο μισο του αγωνα οπως το δευτερο καθε φορα θα ειχε τις διπλες νικες. 4
ghostrider Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ο lec διαφωνισε για τα λαστιχα. Υποθετω δεν ηθελε τα hard
haHa Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Εξαιρετική μαχη, μπραβο σε Μακλαρεν που τους αφησε να μαχονται, εξαιρετικος Νορρις! 3
papp0us Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Εντωμεταξύ σας το έλεγα εγώ οτι το 1 pit stop είναι η καλύτερη στρατηγική για σήμερα, αλλά εσείς μου λέγατε άλλα. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα