tutuyo Δημοσ. χθες στις 09:31 πμ Δημοσ. χθες στις 09:31 πμ 10 hours ago, Ukforthemoment said: Διαβασες τα σχόλια και δεν σου έκαναν εντύπωση τα : Γεώργιος Παπανδρέου Σήμερα Μου δούλεψε. Αφού είμαι ήδη εγγεγραμμένος, μπορώ να δημιουργήσω περισσότερους λογαριασμούς ή πρέπει να έχω μόνο ένα; Καλά, 1500 ζλότι/ημέρα είναι σημαντικά χρήματα, αλλά δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί έτσι. Ο διαχειριστής που μίλησε μαζί μου ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει χρονικό όριο. Ελπίζω να έχει δίκιο. Μαρία Γεωργίου 2 ημέρες πριν Czy wciąż można się zarejestrować, czy już zamknięte dla nowych osób ?? Τα βλεπω και ριχνω αυτο Κωνσταντίνος Καραμανλής 2 ημέρες πριν Η εγγραφή είναι απλή, πρέπει να δώσετε το email σας και τον αριθμό τηλεφώνου. Θα σας καλέσουν για να το επιβεβαιώσουν, οπότε πρέπει να είναι πραγματικός αριθμός. Αυτό διαρκεί περίπου 3-4 λεπτά και μετά έχετε πρόσβαση. Στην αρχή σκεφτόμουν να μην το μοιραστώ με κανέναν, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν χάνω τίποτα αν εγγραφούν περισσότεροι. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει εδώ, επειδή πρόκειται για εμπόριο νομισμάτων και η νίκη σου δεν σημαίνει ήττα κάποιου άλλου. Άρχισα να κερδίζω περίπου 1250 ευρώ την ημέρα και συνειδητοποιώ ότι ακούγεται πραγματικά λίγο, αλλά είναι απλά θέμα τύχης όσον αφορά την εγγραφή. Αυτός που προλάβει, θα δει. 1 5
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ Δημοσ. χθες στις 09:40 πμ 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Τα βλεπω και ριχνω αυτο Κωνσταντίνος Καραμανλής 2 ημέρες πριν Η εγγραφή είναι απλή, πρέπει να δώσετε το email σας και τον αριθμό τηλεφώνου. Θα σας καλέσουν για να το επιβεβαιώσουν, οπότε πρέπει να είναι πραγματικός αριθμός. Αυτό διαρκεί περίπου 3-4 λεπτά και μετά έχετε πρόσβαση. Στην αρχή σκεφτόμουν να μην το μοιραστώ με κανέναν, αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν χάνω τίποτα αν εγγραφούν περισσότεροι. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει εδώ, επειδή πρόκειται για εμπόριο νομισμάτων και η νίκη σου δεν σημαίνει ήττα κάποιου άλλου. Άρχισα να κερδίζω περίπου 1250 ευρώ την ημέρα και συνειδητοποιώ ότι ακούγεται πραγματικά λίγο, αλλά είναι απλά θέμα τύχης όσον αφορά την εγγραφή. Αυτός που προλάβει, θα δει. Τουλάχιστον εσένα είναι στα ελληνικά και όχι στο πολωνικά και έχει ευρώ και όχι ζλότι.Google μετάφραση φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις με μαμάτα ονόματα που προσδίδουν κύρος,μη χ3σω. Εν τω μεταξύ στην σελίδα δεν πατιέται τίποτα,απολύτως τίποτα.Και ο φίλος αναρωτιέται αν είναι μουφα τα σχόλια.Ολα είναι μούφα,όχι μόνο τα σχόλια. 1
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Ωραία αυτά τα spam που παραθέτετε, γέλασα. Θυμήθηκα ένα επικό που μου είχε σταλεί στο email πριν 4-5 χρόνια. Ουσιαστικά ήταν email τύπου νιγηριανός πρίγκιπς κέρδισες δις κτλ, αλλα με τον τρόπο που ήταν γραμμένο έβγαζες κοιλη απο το γέλιο. Στον τίτλο του μηνύματος έγραφε συγχαρητήρια για την υψίστου νίκη. 2
sasasj Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εντάξει κατάλαβα. Είχα μια ελπίδα να βγάλω πολλά και εύκολα λεφτά και μου κόψατε τα φτερά (τα κέρινα). Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν ακόμα που είχε τις ίδιες απορίες! 8 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Ωραία αυτά τα spam που παραθέτετε, γέλασα. Θυμήθηκα ένα επικό που μου είχε σταλεί στο email πριν 4-5 χρόνια. Ουσιαστικά ήταν email τύπου νιγηριανός πρίγκιπς κέρδισες δις κτλ, αλλα με τον τρόπο που ήταν γραμμένο έβγαζες κοιλη απο το γέλιο. Στον τίτλο του μηνύματος έγραφε συγχαρητήρια για την υψίστου νίκη. Σας έκανα και γελάσατε μπαγασιδες... Μου χρωστάτε!
snot Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες On 20/05/2025 at 21:59, Ukforthemoment said: https://www.scamadviser.com/check-website/profitosx24.com ? 'Ολα αυτά τα σχόλια με whatsapp και telegram contacts ξέρει κανείς τί είναι; Απάτη στην απάτη;
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 44 λεπτά πριν, snot είπε 'Ολα αυτά τα σχόλια με whatsapp και telegram contacts ξέρει κανείς τί είναι; Απάτη στην απάτη; Ναι .Κανείς δεν ψάχνει υποψήφιους επενδυτες σπαμάροντας.
NT1G Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 ώρες πριν, sasasj είπε Εντάξει κατάλαβα. Είχα μια ελπίδα να βγάλω πολλά και εύκολα λεφτά και μου κόψατε τα φτερά (τα κέρινα). Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και ελπίζω να βοήθησα έστω και έναν ακόμα που είχε τις ίδιες απορίες! ... lol
thermaikos4 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ναι .Κανείς δεν ψάχνει υποψήφιους επενδυτες σπαμάροντας. αν εχεις ορεξη και χρονο, τους σπαμαρεις και εσυ 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 20/5/2025 στις 11:08 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γεώργιος Παπανδρέου Σήμερα Μου δούλεψε. Αφού είμαι ήδη εγγεγραμμένος, μπορώ να δημιουργήσω περισσότερους λογαριασμούς ή πρέπει να έχω μόνο ένα; Καλά, 1500 ζλότι/ημέρα είναι σημαντικά χρήματα, αλλά δεν ξέρω για πόσο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί έτσι. Ο διαχειριστής που μίλησε μαζί μου ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει χρονικό όριο. Ελπίζω να έχει δίκιο. Λεφτά υπάρχουν Fixed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα