Giannis_siag Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου https://www.worldofreel.com/blog/2025/3/29/superman Καθόλου καλό σημάδι ...... 2
Nabuko Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Tι είδα στο από πάνω τρέηλερ με μια πρώτη ματιά Ξεκινάει ψιλοκαλά Το αίμα φαίνεται μη ρεαλιστικό και σε κοντινά πλάνα σαν κέτσαπ Το σφύριγμα δεν είναι synced, ξέρουμε ότι δεν είναι αληθινό αλλά κάντε το να φαίνεται έτσι Όταν χοροπηδάει ο σκύλος πάνω στον Superman ο ήχος είναι μη ρεαλιστικός και out of synced σε σημεία Δεν έχουν προσέξει το μέγεθος του σκύλου σε σχέση με τον Superman. Σε κάποια σημεία φαίνεται φυσιολογικός και σε άλλα τεράστιος. Κακό cgi σε σημεία Κακό cgi επίσης στο σημείο που τρέχουν τα ρομπότ όταν φτάνει ο superman. Δείτε το πάτημά τους στον πάγο στο 2:36. Mετά ψιλοφτιάχνει. Αν το ξαναδώ μπορεί να εντοπίσω και άλλα. Αλλά κρίμα σε τόσο ακριβή παραγωγή να υπάρχει τέτοια προχειρότητα Επεξ/σία 4 Απριλίου από Nabuko
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαϊου Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου 6 λεπτά πριν, coffeex είπε Αυτό ήταν πιο ωραίο trailer. 2
john_dr Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Το καλό εν έτη 2025, είναι ότι αν η ταινία τελικά αποδειχτεί μέτρια, έχουμε τις αρχικές με Κρίστοφερ Ριβ (την πρώτη και την δεύτερη έστω) και τις νεώτερες με τον Κάβιλ για να παρηγορηθούμε και να περιμένουμε μετά από 10-15 χρόνια ένα νέο reboot.
panther_512 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου On 25/05/2025 at 00:22, panagiotis54 said: Στα θετικά ο νέος ηθοποιός έχει λακάκι καί στα 2 μάγουλα. Έχει πολύ κόσμο που του αρέσουν τα λακάκια. Έχω και εγώ λακάκι και ξέρω. 10
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου Επιτέλους ρίχνει και λίγο ξύλο και ο Supes αντί να τις τρώει μόνο. 1
panagiotis54 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου μπα....δεν...δεν μου βγαζει supermaniliki εμενα ολο αυτο...
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Εμένα μου βγάζει Guardians-of-the-Universe-iliki No3 (less humour, more drama), in a good way. Φωτεινό, άπειρη δράση, ζωάκι που παίζει σημαντικό ρόλο. Έβαλε πάρα πολύ φρέσκο πράμα μέσα, αυτό του το παραδέχομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα