Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firewalker είπε

Τι ταινίες έπρεπε να έχω δει πριν; Διότι δεν έβγαζε κανέναν νόημα από μόνη της.

Καμία, νέα ταινία σε νέο σύμπαν. 

• Like 2
Δημοσ.

Την είδα σήμερα κι εγώ, όχι δεν μου άρεσε και συμφωνώ με @hexenlord...

ίσως πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι πλέον οι ταινίες με τους ήρωες της νιότης μας, θα είναι πλέον υπεραπλουστευμένες μπουρδίσες για να είναι εύληπτες στο χαμηλών απαιτήσεων κοινό που φέρνει τα λεφτά.

Καληνύχτα μας και καλή μας τύχη.

• Like 4
Δημοσ.

Πόσο δυνατή ήταν αυτή η σκηνή στο ΙΙ δεμένη με τα μοτίβα του John Williams, καμμία σχέση με τις τωρινές CGI αρλούμπες...

Πόσοι δεν ουρλιάξαμε στις θέσεις μας στην τελική σεκανς με τον στρατηγό Ζοντ 

Πόσοι δεν σηκωθήκαμε πανηγυρίζοντας όταν τις άρπαξε ο νταής στο τέλος με δυο κινήσεις χωρίς ξύλο MMA και Tekken 😂

• Like 5
Δημοσ.

Και η "αυθεντικη" με τον Κριστοφερ Ριβ και η Man of steel, αποτελούν κοσμημα. 

Η συγκεκριμένη ειναι κάτι άλλο, σουπερμαν σιγουρα δεν ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 16/08/2025 at 12:18, snr8 said:

αλλά και για το γεγονός ότι η τελευταία ταινία superman (man of steel) είχε βγάλει μόλις 670 εκατομμύρια

Βέβαια αν κάνουμε "adjust for inflation" τις τότε τιμές, τα 670 εκατ του MoS είναι πιο κοντά στο 1 δις τώρα.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο μέσος όρος της τιμής του εισιτήριου στις ΗΠΑ το 2013 ήταν στα μισά σε σχέση με τώρα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σε εισιτήρια παίζει να έχει κόψει διπλάσια...

• Like 1
Δημοσ.

Από τον ημίθεο Superman του Σνάιντερ στον woke καραγκιόζη Superman που τις τρώει από τον πρώτο αντίπαλο που συστήνεται στην ταινία,  που ενώ ο κόσμος χάνεται αυτός ψάχνει το σκυλί του και με την δυναμική γκόμενα που χωρίς αυτήν και άλλους να τον βοηθάνε δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μην τυχόν την δει κανένα αγοράκι και πάρει τον Superman για πραγματικό ανδρικό πρότυπο. Μόνο γκέι που δεν τον κάνανε. Η πλέον άθλια υπερ-ηρωική ταινία που έχω δει, κατεστραμμένη τελείως από το woke στοιχείο. Ευτυχώς άκουσα τους φίλους και δεν πήγα να την δω σινεμά. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2025 στις 4:01 ΜΜ, anax111 είπε

Μόνο γκέι που δεν τον κάνανε.

Στο επόμενο reboot κάπου στο 2034 θα είναι Κλάρκ Κέντ στην Daily Planet,  Superman στην Metropolis και Γούτσουman στα gay bar. 

Και για να σας προλάβω στο μεθεπόμενο reboot την δεκαετία του 40 δεν θα λέγεται Kal-El αλλά Black-El και το spacecraft του θα πέσει στο "Compton" της Μετρόπολις.

Πιθανότητα μέχρι τότε η DC να έχει εξαγοραστεί από την Disney και να έχουμε κανένα Superblackman and Blackpanther vs the Bad White World.

Μπορεί να αξίζουν βέβαια τα ανωτέρω σαν το Red Son :P

Επεξ/σία από chill
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Δύο ώρες από την ζωή μου που δεν πρόκειται να πάρω πίσω ποτέ. Μακράν η πιο κατουρημένη ταινία Superman που έχω δει. Λες και οι παραγωγοί μας τρολάρουν κα το απολαμβάνουν... " Φτιάξαμε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε γιατί ξέρουμε ότι είστε κορόϊδα και θα σας τα πάρουμε έτσι κι αλλιώς..."

Αχταρμάς χωρίς αρχή μέση και τέλος, ένα ανούσιο συνονθύλευμα CGΙ. Χαμένος χρόνος τόσο για όλους τους συμμετέχοντες (cast, παραγωγοί, μακιγιέρ, μπούμαν... όλους....) αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iparou είπε

Δύο ώρες από την ζωή μου που δεν πρόκειται να πάρω πίσω ποτέ. Μακράν η πιο κατουρημένη ταινία Superman που έχω δει. Λες και οι παραγωγοί μας τρολάρουν κα το απολαμβάνουν... " Φτιάξαμε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε γιατί ξέρουμε ότι είστε κορόϊδα και θα σας τα πάρουμε έτσι κι αλλιώς..."

Αχταρμάς χωρίς αρχή μέση και τέλος, ένα ανούσιο συνονθύλευμα CGΙ. Χαμένος χρόνος τόσο για όλους τους συμμετέχοντες (cast, παραγωγοί, μακιγιέρ, μπούμαν... όλους....) αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές.

Οντως τοσο χαλια?

Χειροτερη και απο τα παλια superman 3 και 4? Καλα το 4 ειναι παρωδια και το 3 τουλαχιστον δεν παιρνει σοβαρα τον εαυτο της και πας προς κωμωδια. 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Οντως τοσο χαλια?

Χειροτερη και απο τα παλια superman 3 και 4? Καλα το 4 ειναι παρωδια και το 3 τουλαχιστον δεν παιρνει σοβαρα τον εαυτο της και πας προς κωμωδια. 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png
Screenshot-5.png

Τα παλιά Superman 3 και 4 ήταν απλά ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. Όμως μπροστά στο τωρινό, μοιάζουν οσκαρικά αριστουργήματα.

Το Superman (2025) ανήκει σε μια εντελώς άλλη κατηγορία FAIL που πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να τη περιγράψω... Ειλικρινά πιστεύω ότι οι παραγωγοί τρολάρουν και έβαλαν στοίχημα μεταξύ τους : "Για να δούμε πόσο μεγάλη μ@@κία μπορούμε να βγάλουμε και ο κόσμος να εξακολουθεί να έρχεται να μας βλέπει..."

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν είχα δει το 4 ήμουν έφηβος. Το είχα δει στο σινεμά. Και μου άρεσε. Το 3 μάλλον το είδα κάποια στιγμή αργότερα σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και δεν θυμάμαι να το είχα πάρει και με πολύ καλό μάτι. Εντάξει το 3 έχει και έναν Ρίτσαρντ Πράιορ μέσα. Ξέρεις ότι θα έχει ενισχυμένο το κωμικό στοιχείο. Αλλά επανερχόμενος στο 4, μου άρεσε. Και αν υπήρχαν social τότε θα του έβαζα κανένα 8άρι. 

Δεδομένου ότι η νέα ταινία Superman στοχεύει σε αυτό το κοινό, λογικό το 7.4 στο imdb. Οι έφηβοι θα του έχουν βάλει μεγάλο βαθμό διότι ο Superman μοιάζει με αυτούς, τα αγόρια ειδικότερα μάλλον θα χαλάσανε και χαρτομάντιλα(προφανώς δεν εννοώ ότι έκλαψαν) στα 30 δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε η Super Girl μεθυσμένη και με υφάκι "κάνω ότι γουστάρω", τα παιδιά θα το λάτρεψαν με τον σούπερ σκύλο, οι γονείς θα έβαλαν υψηλό βαθμό επειδή τα παιδιά το λάτρεψαν, οι γυναίκες ίσως να έβαλαν υψηλό βαθμό αν ο Κορενσγουετ τους κάνει κλικ εμφανισιακά και εγκρίνουν την σχέση του με την δυναμική Λόις που όχι απλά του κάνει κήρυγμα για το πως είναι πραγματικά ο κόσμος, αλλά τον σώζει κιόλας.

Η ταινία είναι πολύ προσεγμένη στο να δώσει στο κοινό που στοχεύει, λόγο να την εγκρίνει. Ακόμα και στην σκηνή της Super Girl, ο Superman αντιδράει με τρόπο συγκαταβατικό, δεν βάζει τις φωνές στην ξαδέρφη του, συμπεριφορά που θα ήθελαν πιθανόν πολλοί έφηβοι να βλέπουν από τους γύρω τους προς αυτούς. Η σκηνή της Super Girl "μιλάει" και στους γονείς που έχουν ατίθασα έφηβα παιδιά και νιώθουν ότι περνούν μια δοκιμασία.  

Οι υπόλοιποι που θέλαμε μια δυνατή ταινία, που να είναι καλύτερη από το Superman του 1978 και το Man of Steel, είμαστε απλά μειοψηφία.

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...