StamTheMan Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Η ACS έχει κάνα μήνα που βάζει τις παραγγελίες από Ali σε locker. Πανελλαδικώς, όχι μόνο Καλαμάτα. To Skroutz last mile εμένα μού τη δίνει στα νεύρα. Αργούν να παραλάβουν απ'τους πωλητές, αργούν τη διακίνηση στο hub, αργούν τη μεταφορά στη τελική πόλη... και μετά ξαφνικά σκάει sms ότι το φέρνει η ACS. Εν τω μεταξύ τα SMS της ACS αργούν πολύ να έρθουν στο κινητό. Πχ σκανάρει ο διανομέας το δέμα στις 9:30, παίρνεις SMS στις 11:20 και έρχεται ο courier στις 11:30. Κάποιες φορές μπορεί να έρθει ο courier νωρίτερα απ'το SMS. Δε προλαβαίνεις δηλαδή αν λείπεις απ'το χώρο παράδοσης να το κάνεις ανακατεύθυνση σε locker και χάνεις τζάμπα μια μέρα. 5 ώρες πριν, greekboy είπε Σιγουρα κανα χρονο θυμαμαι εγω... Και το πιο σπαστικο ειναι οτι τα πανε οπου να ναι, οτι τους βολευει αυτους... Μαλλον ειναι τα κατα τοπους. Παραγγελνω συνεχεια ανταλλακτικα απο αλι,αυτο το μηνα ξεκινησαν να τα πηγαινουν σε locker.
navigatoras Δημοσ. Κυριακή στις 10:06 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) τα πραγματα είναι απλά! Τα locker ειναι μια βολική λύση, όχι με τον τρόπο που τα πασάρει η ACS, θα μπορούσε να το κάνει όπως η box now (δες αρχικό ποστ). Όχι με πειθαναγκασμό αλλά όποιον εξυπηρετεί η μέθοδος. Και η Skroutz και ACS έχουν λάθος τιμολογιακή πολιτικη όσον αφορά την σχέση κόστους locker/delivery, αυτό τους κρατά πίσω. Γιατί να παω να πάρω το πακέτο απο 2 Km μακριά όταν (νομίζω πως) θα το πάρω στην πόρτα μου με ίδιο κόστος; η καλύτερη ιδέα, ας τα δώσουν υποεργολαβία στην efood και wolton που έχουν οδηγούς και μηχανάκια.. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:07 μμ από navigatoras 1
gazp Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Η ACS στα μέρη μου είναι μακράν ότι χειρότερο. Παρήγγειλα ένα ανταλλακτικό από το Ebay στα 130€ και πιο συγκεκριμένα από την Αγγλία μιας και εδώ ή σε κάποια άλλη χώρα πλην της Αγγλίας δεν υπάρχει. Βάσει tracking number το δέμα έφτασε στη Θεσσαλονίκη με άγνωστο Last mile διανομέα, όπου έμεινε κάποιες μέρες και μετά το πακέτο επέστρεψε στην Αγγλία, το έβλεπα να ταξιδεύει κανονικά. Κάνω τις σχετικές διαδικασίες και παίρνω refund. Επειδή το ανταλλακτικό το χρειάζομαι, το βάζω ξανά σε παραγγελία, απο διαφορετικό πωλητή. Ξανά, το πακέτο φτάνει στη Θεσσαλονίκη και μένει εκεί 2 ημέρες οπότε τη δεύτερη μέρα που με έχουν ζώσει τα φίδια, επικοινωνώ με τον πωλητή και του εξηγώ την κατάσταση. Μέχρι να βγάλουμε άκρη περνά άλλη μια μέρα και το tracking number ενημερώνεται: Φυσικά, το δέμα ταξιδεύει ξανά πίσω στην Αγγλία! Ξανά διαδικασία για refund, ξανά χωρίς το ανταλλακτικό. Μετά από αρκετό ψάξιμο και επειδή είχα κρατήσει και το Tracking Number της πρώτης παραγγελίας, διαπίστωσα ότι το δέμα μου το είχε αναλάβει η ACS, έφτασε και τις 2 φορές στο υποκατάστημα στο Ίλιον όπου και μένω και αφού έμεινε εκεί 2-3 μέρες, το έστειλαν πίσω με αιτιολογία "αδυναμία παράδοσης". Προφανώς και δεν έλαβα καμμία ειδοποίηση ούτε να πάω να παραλάβω, ούτε χαρτί "δε σας βρήκαμε" είχαν αφήσει και φυσικά δεν πέρασαν ούτε απ' έξω διότι πάντα κάποιος είναι σπίτι. Σημειωτέον, το σπίτι μου είναι σχεδόν δίπλα στο κατάστημα, παραγγέλνω από το Ebay πάνω από 10 χρόνια και πιο παλιά μου είχαν φέρει αρκετά δέματα (που αρκετές φορές έπρεπε να πάω να τα παραλάβω απ' το κατάστημα γιατί "δε με βρήκανε"). Μερικούς μήνες μετά, είμαι ακόμα χωρίς το ανταλλακτικό και δεν έχω κουράγιο να ξανακάνω τρίτη φορά την ίδια διαδικασία. Φυσικά κανείς τους δεν γνώριζε τίποτε. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από gazp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα