Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 46 minutes ago, Mr_Terror said: Δηλαδη με το ιδιο πάγιο σε πηγε στα 300 ? Yeap, αντίστοιχη προσφορά κάνει η Vodafone για ADSL "24" σε 300Mbps.
messinia3 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, ringboy είπε Εκανα αιτηση εχθες και πηρα voucher αμεσα. Χρηση, στη νοβα, σε προσφορα δωρεαν αναβαθμισης απο 50 στα 300. Τιμή?
ringboy Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Δηλαδη με το ιδιο πάγιο σε πηγε στα 300 ? Ναι με το ιδιο παγιο (22,5) αλλα φυσικα η νοβα εισπρατει extra το voucher των 200 ευρω για 2 χρονια. Αν διαιρεσουμε τα 200 ευρω δια του 24 (μηνες) και στο αποτελεσμα προσθεσουμε το παγιο μου, βρισκουμε την πραγματικη τιμη χρεωσης ανα μηνα.
Mr_Terror Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Σε καλεσαν και σου εδωσαν την προσφορα? Ρωταω γιατι εχω και εγω νοβα 50αρα να ξερω πως να ζητησω την προσφορα.
ringboy Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Σε καλεσαν και σου εδωσαν την προσφορα? Ρωταω γιατι εχω και εγω νοβα 50αρα να ξερω πως να ζητησω την προσφορα. Με καλεσαν για ενημερωση. Μετα καλεσα εγω και μου ειπαν τα ιδια. 1
moumos Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Αρκετοί είμαστε τελικά που αναβαθμίσαμε στη Νόβα από 50 σε 300. Από εργασίες πως πάτε; Η αίτηση έγινε 06 Ιουνίου και ακόμα είμαι σε αναμονή συνεργείου για σύνδεση με το δίκτυο. Εκτιμώμενη επίσκεψη από βδομάδα και βλέπουμε....
yiankap Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση : Είμαι στην INALAN σε 300αρα σύνδεσης, της οποία έληξε το συμβόλαιο. Σκέφτομαι τις παρακάτω επιλογές : 1. Διακοπή της σύνδεσης INALAN, αίτηση voucher στο όνομα της συζύγου και επανασύνδεση μέσω voucher στην INALAN ή σε άλλο πάροχο (σκέφτομαι VODAFONE). 2. Υποβάθμιση της σύνδεσης INALAN σε 100 mbps και αίτηση voucher στο όνομά μου και χρήση του voucher στην INALAN. Τι προτείνετε ; Υπάρχει περίπτωση να κόψουν το voucher σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις; Επίσης, αν κάνω από τώρα αίτηση για το voucher στο όνομα της συζύγου και χρήση μετά τις 1 Αυγούστου (που θα διακοπεί η σύνδεση της INALAN) θα υπάρχει πρόβλημα ; Υπάρχει περίπτωση μέσω διασταυρώσεων να δουν ότι υπάρχει σύνδεση στο σπίτι; Να επισημάνω ότι εκτός από την INALAN που "μπαίνει" στο σπίτι μου από το μπαλκόνι, πρόσφατα έκανε η COSMOTE υποδομή οπτικών ινών στην πολυκατοικία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους παρόχους ή μόνο από COSMOTE ; Επεξ/σία 23 Ιουλίου από yiankap
katbo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Επαναφέρω το θέμα γιατί με κάλεσαν κι εμένα από Vodafone για αναβάθμιση από 100Mbps σε 300 και μου βγαινει στην ίδια τιμή για 2ετές συμβόλαιο με χρήση του voucher. Μένω σε μονοκατοικία και η απόσταση από το κεντρικό δρόμο που περνάει η οπτική είναι στα 100μ, υπάρχει περιπτωση να καλύψουν τα έξοδα οπτικής για τοσο μεγάλη απόσταση; Επίσης μετά τα 2 χρόνια που δεν θα παίζει το voucher και η τιμή λογικά θα εκτοξευτεί θα μπορώ να το γυρίσω στην 100ρα με χαμηλότερη τιμή; Έχει κάποιος αντιστοιχη εμπειρία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 17 hours ago, katbo said: Μένω σε μονοκατοικία και η απόσταση από το κεντρικό δρόμο που περνάει η οπτική είναι στα 100μ, υπάρχει περιπτωση να καλύψουν τα έξοδα οπτικής για τοσο μεγάλη απόσταση; Επίσης μετά τα 2 χρόνια που δεν θα παίζει το voucher και η τιμή λογικά θα εκτοξευτεί θα μπορώ να το γυρίσω στην 100ρα με χαμηλότερη τιμή; Σου βγάζει διαθεσιμότητα τo site του παρόχου? Υπάρχει τελίτσα στο κτίριό σου στο χάρτη FTTH GOV ? Αν ναι, τότε λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με κάποια χρέωση. Σε 2 χρόνια παίζει να μην υπάρχει 100Mbps FTTH. 1
katbo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 hour ago, Thresh said: Σου βγάζει διαθεσιμότητα τo site του παρόχου? Υπάρχει τελίτσα στο κτίριό σου στο χάρτη FTTH GOV ? Αν ναι, τότε λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με κάποια χρέωση. Σε 2 χρόνια παίζει να μην υπάρχει 100Mbps FTTH. στο FTTH GOV μου βγάζει μια κόκκινη και μια μπλε τελιτσα (Fibergrid με σύνδεση, ΟΤΕ χωρίς). Μάλλον θα το προχωρήσω κι αν στην πορεία της υλοποίησης μου πουν για έξτρα χρεώσεις για τη μεταφορά θα τους το σταματήσω. Εννοώ αν θα μπορώ μετά τη διετία να γυρίσω σε VDSL 100mbps προκειμένου να έχω χαμηλότερες χρεώσεις τοτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 minutes ago, katbo said: στο FTTH GOV μου βγάζει μια κόκκινη και μια μπλε τελιτσα (Fibergrid με σύνδεση, ΟΤΕ χωρίς). Μάλλον θα το προχωρήσω κι αν στην πορεία της υλοποίησης μου πουν για έξτρα χρεώσεις για τη μεταφορά θα τους το σταματήσω. Εννοώ αν θα μπορώ μετά τη διετία να γυρίσω σε VDSL 100mbps προκειμένου να έχω χαμηλότερες χρεώσεις τοτε. Αν πας ΔΕΗ (Fibergrid) που έχει 17.90 τα 500 και 19.90 το 1Gbps, γιατί να γυρίσεις πίσω στην 100αρα VDSL? Οι τιμές αυτές έιναι χωρίς voucher, δεν συμμετέχει. 1
katbo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 hours ago, Thresh said: Αν πας ΔΕΗ (Fibergrid) που έχει 17.90 τα 500 και 19.90 το 1Gbps, γιατί να γυρίσεις πίσω στην 100αρα VDSL? Οι τιμές αυτές έιναι χωρίς voucher, δεν συμμετέχει. και χωρίς σταθερό τηλέφωνο όμως αν το καταλαβαινω σωστά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 hours ago, katbo said: και χωρίς σταθερό τηλέφωνο όμως αν το καταλαβαινω σωστά Προς το παρόν ναι. Υπάρχουν VoIP πάροχοι στους οποίους μπορεί να κάνεις φορητότητα τον αριθμο του σταθερού σου αν έχεις όρεξη να στήσεις αντίστοιχο εξοπλισμό. Κατα τα άλλα από 2026 ακούγεται ότι θα βάλει και τηλεφωνία. 1
The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ (επεξεργασμένο) Εχω μπει για να κάνω την αίτηση. Δεν με αφήνει όμως να συμπληρώσω τα πιο κάτω πεδία... οπότε και να κάνω υποβολή! Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Επίσης δεν μου βγάζει επιλογή παροχου στο 1ο βήμα παρόλο που η διευθυνσή μου έχει ήδη οπτική ίνα με 2-3 εταιρείες. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:51 μμ από The_Judas
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ 19 hours ago, The_Judas said: Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Έχει επιλέξει το κτίριο σου στον χάρτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα