Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 16 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες 46 minutes ago, Mr_Terror said: Δηλαδη με το ιδιο πάγιο σε πηγε στα 300 ? Yeap, αντίστοιχη προσφορά κάνει η Vodafone για ADSL "24" σε 300Mbps.
messinia3 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, ringboy είπε Εκανα αιτηση εχθες και πηρα voucher αμεσα. Χρηση, στη νοβα, σε προσφορα δωρεαν αναβαθμισης απο 50 στα 300. Τιμή?
ringboy Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Δηλαδη με το ιδιο πάγιο σε πηγε στα 300 ? Ναι με το ιδιο παγιο (22,5) αλλα φυσικα η νοβα εισπρατει extra το voucher των 200 ευρω για 2 χρονια. Αν διαιρεσουμε τα 200 ευρω δια του 24 (μηνες) και στο αποτελεσμα προσθεσουμε το παγιο μου, βρισκουμε την πραγματικη τιμη χρεωσης ανα μηνα.
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Σε καλεσαν και σου εδωσαν την προσφορα? Ρωταω γιατι εχω και εγω νοβα 50αρα να ξερω πως να ζητησω την προσφορα.
ringboy Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Σε καλεσαν και σου εδωσαν την προσφορα? Ρωταω γιατι εχω και εγω νοβα 50αρα να ξερω πως να ζητησω την προσφορα. Με καλεσαν για ενημερωση. Μετα καλεσα εγω και μου ειπαν τα ιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα