Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα σε αυτό "iknowwhatyoudownload" και γράφει πως έχω κατεβάσει ταινίες και προγράμματα που δεν κατέβασα ποτέ... 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Μπήκα σε αυτό "iknowwhatyoudownload" και γράφει πως έχω κατεβάσει ταινίες και προγράμματα που δεν κατέβασα ποτέ... 

οτι να ναι γραφει οντως.μολις το δοκιμασα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, @ngelos είπε

ναι γτ η ip καθε φορα εινια ραντομ και μια την εχεις εσυ μια ο αλλος.. το εχουν πει και πιο πριν 

2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Εδώ και το GCNAT που έχουν αρκετοί πάροχοι οριακά λειτουργεί και σαν VPN

https://www.europol.europa.eu/media-press/newsroom/news/closing-online-crime-attribution-gap-european-law-enforcement-tackles-carrier-grade-nat-cgn

δεν βλεπω που κολλαει με το λογιστικο και τα προστιμα που ειπες το αρθρο ... στην ουσια λεει οτι ψαχνουν τροπο να βγαλουν ακρη 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ναι γτ η ip καθε φορα εινια ραντομ και μια την εχεις εσυ μια ο αλλος.. το εχουν πει και πιο πριν 

Και πότε θα ξέρουν τι κατέβασα εγώ και τι ο "άλλος"; 

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Και πότε θα ξέρουν τι κατέβασα εγώ και τι ο "άλλος"; 

Θα ρωτήσουν τον ISP ποιος είχε τη συγκεκριμένη IP για τη στιγμή που τους ενδιαφέρει.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

ψαχνει χακερς μπας και γλιτωσουν τις επιθεσεις στα υπουργεια.. σιγα μην δινει μισθο 3000-5000 σε χακερς για να βρισκουν τον μπαμπη απο τα εξαρχια που κατεβαζει τζοντες..

by the way ναι , με vpn παλι δεν σε βρισκουν εκτος εαν εχουν επιπλεον στοιχεια που θα τους δωσεις εσυ σε phishing

καλο ειναι να κατανοουμε τι διαβαζουμε

καταγγελιες ηταν μονο και μονο 

συνηθως γειτονες μαλωμενοι 

Ρε παιδιά κατανοήστε κι εσείς αυτό που διαβάζετε. Προφανώς και η ανάρτηση μου ήταν χιουμοριστική το γράφω για τους λίγους που δεν το καταλαβαν. Λέτε να πίστεψα ότι θα κυνηγάει η ΕΥΠ όσους κατεβάζουν αρχεία; Δουλεύει ακόμα το ρημαδι δεν το χω χάσει!

Δημοσ.

Βάλτε το tribler παιδιά για torrents και κάντε default browser τον Tor, γιατί το tribler στην έκδοση 8 έπαψε να είναι desktop εφαρμογή και φορτώνει ένα tab στον browser. Στις ρυθμίσεις βάλτε 3 layers proxy για να μην σας εντοπίζει κανείς.

anonymity3.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, @ngelos είπε

Μην δίνεις σημασία στο τι γράφει εκεί.

Πέρα από αυτά τα λάθη που είδα στο κυρίως σπίτι μου εδώ στη Θεσσαλονίκη (ότι κατέβαζα π.χ σειρά που την βλέπω και νόμιμα μέσω ΝΕΤFLIX ή ότι κατέβαζα ΧΧΧ ταινίες που δεν έχω κατεβάσει ΠΟΤΕ) βεβαιώθηκα ότι το συγκεκριμένο site γράφει ....ίες όταν πήγα Μεγάλη Εβδομάδα και στο σπίτι μου στο χωριό στο οποίο είχα να πάω από την 25η Μαρτίου.

Μπήκα λοιπόν και εκεί μέσω του φορητού μου,στο παραπάνω site και είδα ότι και καλά από το εξοχικό κατέβασα την προηγούμενη εβδομάδα (ενώ δηλαδή έλλειπα)  σειρές, ταινίες καθώς και αρκετές ΧΧΧ οικογενειακές ταινίες (stepsisters κλπ κλπ), ενώ επιπρόσθετα από πάνω είχε tag που έγραφε ότι Ι like p....n.

Να πεις ότι κλέβει κάποιος από το wi-fi μου? Tριγύρω μου μένουν χήρες 85+ και από κάτω μένουν τα πεθερικά μου 62+ και οι οποίοι η μόνη σχέση που έχουν με την τεχνολογία είναι το FB στο κινητό τους..

Μου πέρασε η ιδέα όμως να κάνω πλάκα και να ψαρώσω τον πεθερό μου και καλά ότι ξέρω τι βλέπεις στο κινητό και θα τα πω όλα στην πεθερά....

Εκτιμώ ότι αρκετοί χρήστες μοιράζονται ταυτόχρονα την ίδια IP εξόδου στο διαδίκτυο και για αυτό βλέπουμε αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο site. Και το λέω γιατί στη Θεσσαλονίκη έχω εδώ και 15 μέρες το ίδιο ip και όμως βλέπω καθημερινά την λίστα των download να μεγαλώνει, ενώ εγώ δεν έχω κατεβάσει τίποτα....

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
Στις 22/4/2025 στις 12:08 ΜΜ, allifora είπε

Όχι στις φορολογικές δηλώσεις (αυτές έχουν να κάνουν με τα εισοδήματα μας). Στις οφειλές μέσα στην ΑΑΔΕ απευθείας (οφειλές εκτός ρύθμισης). 

Εμενα μου εμφανισε στο https://iknowwhatyoudownload.com 

ενα τορρεντ που κατεβασα..αλλα στο myaade δεν μου εχει εμφανισει κανενα προστιμο..Το εχω κατεβασει απο τη δευτερα το αρχειο..

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

δεν βλεπω που κολλαει με το λογιστικο και τα προστιμα που ειπες το αρθρο ... στην ουσια λεει οτι ψαχνουν τροπο να βγαλουν ακρη 

Σαν συμπλήρωμα το ανέφερα στην απάντηση σου όσον αφορά το VPN που λένε μερικοί ότι δεν είσαι προστατευμένος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, yiankap είπε

Εκτιμώ ότι αρκετοί χρήστες μοιράζονται ταυτόχρονα την ίδια IP εξόδου στο διαδίκτυο και για αυτό βλέπουμε αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο site.

δεν είναι εκτίμηση αλλά γεγονός

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Εμενα μου εμφανισε στο https://iknowwhatyoudownload.com 

ενα τορρεντ που κατεβασα..αλλα στο myaade δεν μου εχει εμφανισει κανενα προστιμο..Το εχω κατεβασει απο τη δευτερα το αρχειο..

Ε αργίες αυτές τις μέρες. Από τη νέα βδομάδα το 750αρι σου αφού σούβλισαν το αρνί τώρα θα σουβλίσουν και σένα με τα πρόστιμα που θα πέσουν βροχή. Υπομονή στις βεβαιωμενες οφειλές να κοιτάς χωρίς ρύθμιση. 

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ε αργίες αυτές τις μέρες. Από τη νέα βδομάδα το 750αρι σου αφού σούβλισαν το αρνί τώρα θα σουβλίσουν και σένα με τα πρόστιμα που θα πέσουν βροχή. Υπομονή στις βεβαιωμενες οφειλές να κοιτάς χωρίς ρύθμιση. 

ειρωνια ειναι οτι εχω κατεβασει πανω απο 20 τορρεντ και μονο ενα εδειξε η σελιδα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nickmanak είπε

Βάλτε το tribler παιδιά για torrents και κάντε default browser τον Tor, γιατί το tribler στην έκδοση 8 έπαψε να είναι desktop εφαρμογή και φορτώνει ένα tab στον browser. Στις ρυθμίσεις βάλτε 3 layers proxy για να μην σας εντοπίζει κανείς.

anonymity3.png

Καλημερα!!Θα χρειαστουμε παλι vpn?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...