Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThaSAS12 είπε

Έχει κ παρά έχει.

Χεστηκαν τα ρωσικά κ τα κινέζικα δικαστήρια για την πειρατεία και εν γένει την πάταξη την εγκληματικοτητας-παραοικονομία. Από αυτήν πηγάζει μέρος της οικονομίας τους. Όπως επίσης χέστηκαν και για μόλυνση, εργασιακά, κλπ.

Η Ρωσία και η Κίνα είναι παντελώς άσχετες με το θέμα. Η σελίδα που διακινούσε το περιεχόμενο παράνομα είχε τους servers της στην Γαλλια. Η Nintendo προσέφυγε νομικά στα δικαστήρια της Γαλλίας και κέρδισε, άσχετα με το αν έχει αντιπρόσωπο στην Γαλλία και τι δουλειές κάνει με την Γαλλία, το ίδιο μπορεί να πράξει και σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου. Τώρα για Κίνα και Ρωσία, χαίρω πολύ, πολιτισμένες χώρες δεν τις θεωρώ, αλλά είναι οικονομικές και γεωπολιτικες υπερδυνάμεις, υστερούν τρομακτικά σε άπειρα ζητήματα όπως δικαιωμάτων, αξιοκρατίας κτλ, οπότε άσκοπα τις αναφέρετε. 

1 λεπτό πριν, Jmanol000 είπε

Μια χαζη ερωτηση αυτη η εταιρια τι κερδιζει με αυτο 

Η Nintendo; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Η Ρωσία και η Κίνα είναι παντελώς άσχετες με το θέμα. Η σελίδα που διακινούσε το περιεχόμενο παράνομα είχε τους servers της στην Γαλλια. Η Nintendo προσέφυγε νομικά στα δικαστήρια της Γαλλίας και κέρδισε, άσχετα με το αν έχει αντιπρόσωπο στην Γαλλία και τι δουλειές κάνει με την Γαλλία, το ίδιο μπορεί να πράξει και σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου. Τώρα για Κίνα και Ρωσία, χαίρω πολύ, πολιτισμένες χώρες δεν τις θεωρώ, αλλά είναι οικονομικές και γεωπολιτικες υπερδυνάμεις, υστερούν τρομακτικά σε άπειρα ζητήματα όπως δικαιωμάτων, αξιοκρατίας κτλ, οπότε άσκοπα τις αναφέρετε. 

Η Nintendo; 

Η αλλη η γαλλικη 

Δημοσ.

Τί λέτε ρε παιδιά? Συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει με την απόφαση αυτή? Οποιαδήποτε εταιρία θα μπορεί αυθαίρετα και από μόνη της να απαιτεί διαγραφή αρχείων άλλων χρηστών όποτε θέλει με μια απλή απαίτηση προς τους host providers και χωρίς κανένα έλεγχο. Και πριν πείτε ότι η Nintento έχει το δικαίωμα να το κάνει, βλέπουμε από το youtube πόσο καλά λειτουργεί το "αυτόματο" copyright claim που ισχύει εκεί που δεν είναι τίποτα παραπάνω από κατάχρηση εξουσίας και στυγνός εκβιασμός!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Δεν έχει σχέση το θέμα ούτε με ξανθά γένη ούτε ατομικές ελευθερίες. Το υλικό προστατευοταν από τον νόμο περί copyright. Τώρα όσο για τα "άπλετα rom", εγώ το λέω ξεκάθαρα καλά κάνουν, αλλά είναι μέχρι να σε βρουν και να σε κυνηγήσουν. 

Δεν κατάλαβες έχει και παραέχει σχέση διότι η Dstorage SAS και πολύ καλώς είπε στο ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας "πως εγώ να καταλύσω τα ατομικά δικαιώματα του κάθε χρήστη αποκτώντας παράνομα πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα χωρίς ειδικό ένταλμα ξεχωριστά για τον κάθε χρήστη μου;" (που παρεμπιπτόντως προστατεύονται έστω τύποις απο την ευρωπαϊκή νομοθεσία) 

(Γιατί η Dstorage SAS ειναι πάροχος χώρου αποθήκευσης δεν σηκώνει η ίδια τα ROMs αλλά χρήστες που νοικιάζουν χώρο σε αυτή πχ πες πως η Dstorage SAS ειναι ιδιοκτήτης πολυκατοικίας και κάποιοι ένοικοι βάζουν στο διαμέρισμα που νοικιάζουν πχ κάτι λάθρο και ζητάνε τώρα απο τον ιδιοκτήτη να μπεί μεσα στο διαμέρισμα χωρίς την άδεια του ενοικιαστή και χωρίς ένταλμα απο τον εισαγγελέα και να ψάξει στα συρτάρια κτλ που ειναι το λάθρο και να το αφαιρέσει ή να βάλει λουκέτο στο διαμέρισμα για κάθε ένοικο ξεχωριστά)

Και το δικαστήριο τους είπε λιγο πολύ αν μεγάλοι παίχτες σαν την νιδενδο έχουν κ@#@3λάντες και σου πουν "τουμπεκί" εσύ κάνεις τουμπέκα και κάνεις ότι σου πουν και τους νόμους περι προσωπικών δεδομένων κτλ τους γράφεις στα @@ σου αλλιώς πληρώνεις 1+ μύριο για να μάθεις να είσαι κακό παιδί.  

Νέτα σκέτα. 

Επίσης το κατα πόσο ειναι πειρατεία  η χρήση ROM (ειδικά αν έχεις πληρώσει για τον τίτλο και πχ θες να κάνεις backup για να μην φθείρεις το φυσικό μέσο πχ κασέτα που αποκτά και αξία όσο παραμένει άφθαρτο) και το κατα πόσο αποτελεί δικαίωμα και όχι παρανομία ειναι πολύ μεγάλη και ξέχωρη ιστορία. 

Φυσικά και λάδωσε η νιδενδο άτομα και έκανε βαρύ lobbying για να πετύχει αυτή την προστυχιά γιατί για προστυχιά πρόκειται όταν γράφεις τα ατομικά δικαιώματα 100άδων αν όχι χιλιάδων χρηστών ανοίγοντας τα προσωπικά τους αρχεία επειδή η νιδενδο μυρίζεται πως κάποιοι έχουν ROM και χάνει λεφτά. 

H κανονική διαδικασία θα ήταν  για ένα ένα account/χρήστη ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ  να βγει ένταλμα για να αρθεί το προσωπικό του απόρρητο (εφόσον βέβαια μπορούν να αποδείξουν στον εισαγγελέα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως έχει κάτι παράνομο ο συγκεκριμένος χρήστης) και έτσι να εξεταστεί αν έχει μέσα στον χώρο που νοικιάζει κάτι παράνομο. 

Και αυτό είναι που ζήτησε και η Dstorage SAS γιατί σέβεται τους χρήστες της αλλά έφαγε φάπα απο τους πλούσιους λαδωτές της νιδενδο. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Η αλλη η γαλλικη 

Η γαλλική εταιρεία δεν τον έδινε τζάμπα αυτόν το αποθηκευτικό χώρο, τον νοίκιαζε (με κέρδος προφανώς). Επίσης τα διάφορα sites που νοίκιαζαν αυτό το χώρο για να προσφέρουν το περιεχόμενο μέσω του site πιθανότατα έβαζαν διαφημίσεις δίπλα στο περιεχόμενο όπως κάνουν συνήθως αυτού του είδους τα site.

28 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν κατάλαβες έχει και παραέχει σχέση διότι η Dstorage SAS και πολύ καλώς είπε στο ανώτατο δικαστήριο της Γαλλίας "πως εγώ να καταλύσω τα ατομικά δικαιώματα του κάθε χρήστη αποκτώντας παράνομα πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα χωρίς ειδικό ένταλμα ξεχωριστά για τον κάθε χρήστη μου;" (που παρεμπιπτόντως προστατεύονται έστω τύποις απο την ευρωπαϊκή νομοθεσία) 

Άλλο πράγμα "έχω κάτι παράνομο στο σπίτι μου αλλά θες ένταλμα για να μπεις να ψάξεις (εφόσον στο σπίτι μου έχω το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα)" και άλλο "έχω κάτι publicly available που είναι διαθέσιμο με ένα απλό search".

Είναι ο ίδιος λόγος που το ΣΔΟΕ μπορεί να μπαίνει και να ελέγχει σε μαγαζιά (πχ αν το λογισμικό στους υπολογιστές έχει άδειες ή όχι) αλλά δεν μπορεί να μπει να ελέγξει τους υπολογιστές που έχεις στο σπίτι σου. Επειδή το μαγαζί είναι δημόσια προσβάσιμος χώρος, το σπίτι σου όχι.

Και γι'αυτό εντελώς προβλέψιμα έχασαν τη δίκη: Η Nintendo έβρισκε το περιεχόμενο να είναι publicly available σε κάποιο site και ενημέρωνε τον host (δηλαδή τη γαλλική εταιρεία) για το που το βρήκε και το ότι γίνεται hosted στην υπηρεσία τους, δεν έστελνε εντολές στην τύχη για τυχαίους χρήστες της hosting service.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kurkosdr είπε

Η γαλλική εταιρεία δεν τον έδινε τζάμπα αυτόν το αποθηκευτικό χώρο, τον νοίκιαζε (με κέρδος προφανώς). Επίσης τα διάφορα sites που νοίκιαζαν αυτό το χώρο για να προσφέρουν το περιεχόμενο μέσω του site πιθανότατα έβαζαν διαφημίσεις δίπλα στο περιεχόμενο όπως κάνουν συνήθως αυτού του είδους τα site.

Άλλο πράγμα "έχω κάτι παράνομο στο σπίτι μου αλλά θες ένταλμα για να μπεις να ψάξεις (εφόσον στο σπίτι μου έχω το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα)" και άλλο "έχω κάτι publicly available που είναι διαθέσιμο με ένα απλό search".

Είναι ο ίδιος λόγος που το ΣΔΟΕ μπορεί να μπαίνει και να ελέγχει σε μαγαζιά (πχ αν το λογισμικό στους υπολογιστές έχει άδειες ή όχι) αλλά δεν μπορεί να μπει να ελέγξει τους υπολογιστές που έχεις στο σπίτι σου. Επειδή το μαγαζί είναι δημόσια προσβάσιμος χώρος, το σπίτι σου όχι.

Και γι'αυτό εντελώς προβλέψιμα έχασαν τη δίκη: Η Nintendo έβρισκε το περιεχόμενο να είναι publicly available σε κάποιο site και ενημέρωνε τον host (δηλαδή τη γαλλική εταιρεία) για το που το βρήκε και το ότι γίνεται hosted στην υπηρεσία τους, δεν έστελνε εντολές στην τύχη για τυχαίους χρήστες της hosting service.

δεν ειναι publicly available όσοι έχουν το link (και τον κωδικό σε πολλές περιπτώσεις) μπορούν να έχουν πρόσβαση και επίσης η εντολή ειναι να ψάξεις όλους (δηλαδή και αυτούς που δεν έχουν δώσει πουθενά link ή/και κωδικό) και απλά χρησιμοποιούν την υπηρεσία για προσωπικό backup.

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Αυτό που κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και με δικαιολογίες δημοτικού προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ο γάιδαρος πετάει, πολύ το γουστάρω εδώ μέσα… 

Ηθελα να ήξερα και αφού είστε τόσοι πολύ που ενώ τα έχετε αγοράσει τα παιχνίδια, γιατί δεν κάνετε μια μαζική μήνυση κατά της Nintendo γιατί δεν σας επιτρέπει να έχετε τις roms τους…

ιδού η Ρόδος, άντε, αντί να κλαίγεστε στα φόρουμ, γίνετε θετική είδηση σε αυτά…

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτό που κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και με δικαιολογίες δημοτικού προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ο γάιδαρος πετάει, πολύ το γουστάρω εδώ μέσα… 

Ηθελα να ήξερα και αφού είστε τόσοι πολύ που ενώ τα έχετε αγοράσει τα παιχνίδια, γιατί δεν κάνετε μια μαζική μήνυση κατά της Nintendo γιατί δεν σας επιτρέπει να έχετε τις roms τους…

ιδού η Ρόδος, άντε, αντί να κλαίγεστε στα φόρουμ, γίνετε θετική είδηση σε αυτά…

Καταρχήν είπαμε (ή τουλάχιστον εγώ το είπα μιας και νομίζω σε εμένα αναφέρεσαι) ότι αυτό ειναι μεγάλη και ξέχωρη ιστορία, ανεξάρτητα απο αυτό δεν θα έπρεπε να αρθεί το προσωπικό απόρρητο των χρηστών της υπηρεσίας χωρίς εισαγγελικό ένταλμα (και την διαδικασία που χρειάζεται προκειμένου να το εγκρίνει αυτό ο εισαγγελέας) για τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. 

Απο εκει και πέρα εμένα μου φαίνεται σκέψη δημοτικού αυτή που εξέφρασες εσύ.

Λες με άλλα λόγια εγώ να τα βάλω στο δικαστήριο με μια εταιρεία δισεκατομμυρίων που βρίσκεται σε άλλη χώρα (τα λεφτά για τα δικαστικά έξοδα πως θα τα βρώ; ή θα μου τα δώσεις εσύ; γιατί ακόμη και ο δικός μου φθηνός δικηγόρος να κερδίσει τους 1000 δικούς τους και τους λαδωμένους δικαστές κτλ θα πάρει χρόνια και κάμποσες δίκες, αναβολές και εφέσεις η υπόθεση) 

Ή λες εγώ σαν ιδιώτης να συνεργαστώ με άγνωστους και να τους εμπιστευτώ (για να βάλουμε μαζί κάπου τα χρήματα μας) μιας και τι πιο σύνηθες το να συνεργάζεσαι και να βάζει απο κοινού χρήματα με 1000άδες αγνώστους εδώ σε πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις με πολύ πιο "κοινό" σκοπό και ισχυρό κίνητρο και δυσκολεύονται χρόνια τώρα οι άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους (πχ οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη )και θα βρουμε εγώ ο χασάν ο λούκ και ο βενγιαμήν εναντια στην νιντένδο για τα ρομ μας... allright.

Και όλα αυτά για ένα θέμα που δεν μας καίει κιόλας θέλω να πω μπορεί να ειναι δυσάρεστο αυτό που εγινε αλλά πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να κάνουμε την δουλειά μας δεν ειναι δηλαδή ότι τώρα πια είμαστε στριμωγμένοι στην γωνία οπότε ή τα παρατάμε ή κάνουμε μήνυση. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Καταρχήν είπαμε (ή τουλάχιστον εγώ το είπα μιας και νομίζω σε εμένα αναφέρεσαι) ότι αυτό ειναι μεγάλη και ξέχωρη ιστορία, ανεξάρτητα απο αυτό δεν θα έπρεπε να αρθεί το προσωπικό απόρρητο των χρηστών της υπηρεσίας χωρίς εισαγγελικό ένταλμα (και την διαδικασία που χρειάζεται προκειμένου να το εγκρίνει αυτό ο εισαγγελέας) για τον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. 

Απο εκει και πέρα εμένα μου φαίνεται σκέψη δημοτικού αυτή που εξέφρασες εσύ.

Λες με άλλα λόγια εγώ να τα βάλω στο δικαστήριο με μια εταιρεία δισεκατομμυρίων που βρίσκεται σε άλλη χώρα (τα λεφτά για τα δικαστικά έξοδα πως θα τα βρώ; ή θα μου τα δώσεις εσύ; γιατί ακόμη και ο δικός μου φθηνός δικηγόρος να κερδίσει τους 1000 δικούς τους και τους λαδωμένους δικαστές κτλ θα πάρει χρόνια και κάμποσες δίκες, αναβολές και εφέσεις η υπόθεση) 

Ή λες εγώ σαν ιδιώτης να συνεργαστώ με άγνωστους και να τους εμπιστευτώ (για να βάλουμε μαζί κάπου τα χρήματα μας) μιας και τι πιο σύνηθες το να συνεργάζεσαι και να βάζει απο κοινού χρήματα με 1000άδες αγνώστους εδώ σε πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις με πολύ πιο "κοινό" σκοπό και ισχυρό κίνητρο και δυσκολεύονται χρόνια τώρα οι άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους (πχ οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη )και θα βρουμε εγώ ο χασάν ο λούκ και ο βενγιαμήν εναντια στην νιντένδο για τα ρομ μας... allright.

Και όλα αυτά για ένα θέμα που δεν μας καίει κιόλας θέλω να πω μπορεί να ειναι δυσάρεστο αυτό που εγινε αλλά πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να κάνουμε την δουλειά μας δεν ειναι δηλαδή ότι τώρα πια είμαστε στριμωγμένοι στην γωνία οπότε ή τα παρατάμε ή κάνουμε μήνυση. 

Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ, όταν η ΕΕ που έχει ξετινάξει πχ την Apple και άλλες εταιρίες δισεκατομμυρίων καθώς έχει βγάλει θετικές αποφάσεις και για τις roms, μου κάνει εντύπωση ένας Dr_Pepper να μην μπορεί να βρει έναν τρόπο να βρει το δίκιο του και να αναγκάζεται να δικαιολογείται στον κάθε AtiX για την παράνομη διανομή roms…

πραγματικά, μόνο εδώ μέσα, είστε αρκετοί που λέτε συνέχεια το ίδιο ποίημα, μια ομαδική καταγγελία σε οργανώσεις καταναλωτών είτε της ΕΕ είτε της Ελλάδας θα είχε δώσει τέλος στο μαρτύριο σας… 

Το θέλετε όμως ή απλά βρήκατε ένα άλλοθι - δικαιολογία δημοτικού και δεν θέλετε να το χάσετε?

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτσε τώρα γιατί θα τρελαθώ, όταν η ΕΕ που έχει ξετινάξει πχ την Apple και άλλες εταιρίες δισεκατομμυρίων καθώς έχει βγάλει θετικές αποφάσεις και για τις roms, μου κάνει εντύπωση ένας Dr_Pepper να μην μπορεί να βρει έναν τρόπο να βρει το δίκιο του και να αναγκάζεται να δικαιολογείται στον κάθε AtiX για την παράνομη διανομή roms…

Ο Dr_Pepper δεν δικαιολογείται στον Atix, τον δασκαλεύει στα αυτονόητα αλλά ο Atix μόνος του τα λέει και πάλι δεν καταλαβαίνει πχ η EE είναι μια "εταιρεία" δισεκατομμυρίων  τρισεκατομμυριών* και παρ' όλ' αυτά τα βάζει με την apple και ουκ ολίγες φορές χάνει (και ακόμη όταν κερδίζει παίρνει χρόνια πχ πόσα χρόνια πήρε την ΕΕ να κάνει τελικά την Apple να συμμορφωθεί στον νόμο για το USB C; 11 χρόνια; οι δικηγόροι με την ώρα πληρώνονται ξέρεις (ξέρεις;) και έχουν και τα εξωδικαστικά τους)  οπότε πως γίνεται αυτό να ειναι αντεπιχείρημα σε αυτό που μόλις σου είπα και οχι επιχείρημα για να ενισχύσει αυτό που είπα εγώ μονο εσύ "ξέρεις" 

*Ο Dr_Pepper μπορεί να έχει τον τρόπο του αλλά ειναι μια τρίχα μπροστά στην ΕΕ ή την Apple κτλ

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ο Dr_Pepper δεν δικαιολογείται στον Atix, τον δασκαλεύει στα αυτονόητα αλλά ο Atix μόνος του τα λέει και πάλι δεν καταλαβαίνει πχ η EE είναι μια "εταιρεία" δισεκατομμυρίων  τρισεκατομμυριών* και παρ' όλ' αυτά τά τα βάζει με την apple και ούκ ολίγες φορές χάνει (και ακόμη όταν κερδίζει παίρνει χρόνια πχ πόσα χρόνια πήρε την ΕΕ να κάνει τελικά την Apple να συμμορφωθεί στον νόμο για το USB C; 11 χρόνια; οι δικηγόροι με την ώρα πληρώνονται ξέρεις (ξέρεις;) και έχουν και τα εξωδικαστικά τους)  οπότε πως γίνεται αυτό να ειναι αντεπιχείρημα σε αυτό που μόλις σου είπα και οχι επιχείρημα για να ενισχύσει αυτό που είπα εγώ μονο εσύ "ξέρεις" 

*Ο Dr_Pepper μπορεί να έχει τον τρόπο του αλλά ειναι μια τρίχα μπροστά στην ΕΕ ή την Apple κτλ

Ευχαριστώ που ο Dr_Pepper νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει ότι η ΕΕ δεν τον αφήνει να διακινεί παράνομες roms είναι γιατί είναι μια εταιρία εναντίων άλλων εταιριών…

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ευχαριστώ που ο Dr_Pepper νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει ότι η ΕΕ δεν τον αφήνει να διακινεί παράνομες roms είναι γιατί είναι μια εταιρία εναντίων άλλων εταιριών…

O Atix νομίζει ότι ειναι το κέντρο του κόσμου με τον τρόπο που μιλάει. 
Ο Dr_Pepper απλά προσπαθεί (ματαίως) να τον κάνει να καταλάβει ότι δεν ειναι. 

Η ΕΕ ένωση δεν έχει καμία σχέση με το θέμα δεν έχει πάει η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο αλλά στο Cour de Cassation που ειναι το ανώτατο δικαστήριο της γαλλίας και δεν παίρνει αποφάσεις πανευρωπαϊκής εμβέλειας ούτε μετέχει κάπως στην θέσπιση ευρωπαϊκών νόμων ή οδηγιών της ΕΕ οπότε δεν έχει σχέση η ΕΕ με το θέμα πέρα απο την επιφανειακή συνάφεια του ότι η Γαλλία ειναι μέλος της ΕΕ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

O Atix νομίζει ότι ειναι το κέντρο του κόσμου με τον τρόπο που μιλάει. 
Ο Dr_Pepper απλά προσπαθεί (ματαίως) να τον κάνει να καταλάβει ότι δεν ειναι. 

Η ΕΕ ένωση δεν έχει καμία σχέση με το θέμα δεν έχει πάει η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο αλλά στο Cour de Cassation που ειναι το ανώτατο δικαστήριο της γαλλίας και δεν παίρνει αποφάσεις πανευρωπαϊκής εμβέλειας ούτε μετέχει κάπως στην θέσπιση ευρωπαϊκών νόμων ή οδηγιών της ΕΕ οπότε δεν έχει σχέση η ΕΕ με το θέμα πέρα απο την επιφανειακή συνάφεια του ότι η Γαλλία ειναι μέλος της ΕΕ... 

πραγματικά έχεις γνώση του τι είναι η ΕΕ?

όταν υπάρχουν όργανα προστασίας των ευρωπαίων καταναλωτών τα οποία έχουν υπό την βλέψη τους τα αντίστοιχα των χωρών που ανήκουν στην Ένωση, το να βγαίνει ο κάθε ένας εδώ μέσα και να το αρνείται είναι το λιγότερο βλακώδες… 

Καλό είναι να διαβάζουμε έστω και τα βασικά πριν γράψουμε κάτι…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω, αν οι roms δεν ήταν ξεφραγκο αμπέλι να μπορούν να τις βρούνε και να διακινούν χρήστες μεταξύ τους, πως κατόρθωσε και τις βρήκε η Νιντεντο; Οπότε έχουμε κλασικά πάλι ένα Σιτέ που προωθούσε ρομς ελευθερα και ζήτησαν να τα κατεβάσει. Το περίεργο που είναι; Όσο και αν με ενοχλεί η όχι, μόνο περίεργο δεν το λες. Όποιος ασχολείται με ρομς και σπασμένα ξέρει ότι είναι παράνομα, το έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς. Μην καιγόμαστε και από πάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...