Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι γραφίστας. τρωω ολο το ιντερνετ στη μάπα + το messaging με πελάτες/φιλους/φιλες/γκομενες.

Εχω κουραστει να κουβαλάω αυτο το πραγμα περα δωθε και να με κανει distract, ειμαι εδώ και 3ς μέρες με ενα dumbphone και εχω ηρεμησει να πω την αληθεια. αλλα πολλα προβληματα.

Ακόμα και στο γυμναστηριο είδα οτι με ενοχλει ρε παιδι μου. Πήρα ενα Whoop να δω πως θα ειναι και τα παει αρκετά καλά αλλα δεμευεσαι πάλι με το κινητό

NFC? payment?

Spotify?

μονο αυτα τα 2 αν μπορουσα να λύσω.

είδα της άμαζον το mighty αλλα 130€ για spotify player πολλα δεν ειναι;

με το NFC τι κανουμε που ειναι πλεον τρόπος ζωής.;

μήπως κάποιο garmin vivoactive?

ιδεες;

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Προσωπικά έχω τα περισσότερα  notifications κλειστά και ακουμπάω το smartphone μόνο όταν θέλω εγώ. Η λύση είναι στα χέρια σου… Μερικά τα επιτρέπω ή όχι αυτόματα ανάλογα σε τη φάση είμαι (Focus στο iOS, λογικά θα έχει κάτι τέτοιο και στο Android).

• Like 3
Δημοσ.

Δε μου έρχεται κάτι, αλλά ήθελα να ρωτήσω, είναι τόσο δύσκολο απλά να το δουλέψεις στο μυαλό σου ώστε να το χρησιμοποιείς όπως ακριβώς θες;

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δε μου έρχεται κάτι, αλλά ήθελα να ρωτήσω, είναι τόσο δύσκολο απλά να το δουλέψεις στο μυαλό σου ώστε να το χρησιμοποιείς όπως ακριβώς θες;

πραγματικα το θεωρώ φουλ απιθανο να μην σε κάνει distract οσο και εκπεδευμενο μυαλο να εχεις.

μονο αν το παρατησω σε κανα αλλο δωμάτιο σωνεται η κατασταση.

ενταξει μην ξεγελίομαστε μας έχουν κάνει δεσμιους της μαλακιας.

οριακά δλδ γικα να ακουσω μουσικη εξω πρεπει να βρω μια δευτεροτρήτη κατάσταση.

είχες παλια ενα ipod γουσταρες. το παιρνες και εφευγες.

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

Ακόμα και στο γυμναστηριο είδα οτι με ενοχλει ρε παιδι μου. Πήρα ενα Whoop να δω πως θα ειναι και τα παει αρκετά καλά αλλα δεμευεσαι πάλι με το κινητό

Είμαι από τους λίγους στο γυμναστήριο που αφήνω το κινητό στην τσάντα.

Για ποιό λόγο δεν το αφήνεις και εσύ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, dpolal είπε

Είμαι από τους λίγους στο γυμναστήριο που αφήνω το κινητό στην τσάντα.

Για ποιό λόγο δεν το αφήνεις και εσύ;

και πως θα ακουσω μουσικη ρε συ;

ολο οτ music library μου ειναι σε Tidal και Spotify.

στο γυμναστηριο δεν ειναι τοσο το προβλημα απλα οτ παρατάς το κινητό.

ολη η υπολοιπη μερα ειναι το ζόρι.

εδω καταλήξαμε σε fitnes tracker χωρις οθόνη (το δαμε και αυτο..)

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
3 ώρες πριν, digitalarchive είπε

NFC? payment?

Spotify?

MP3 και μετρητα. Problem solved.

Τοσα χρονια αυτο καναμε (και κανουμε και τωρα) και δεν παθαμε τιποτα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει φουλ η τεχνολογία, αλλά αν αυτό το μαραφέτι κάνει τον παραμικρό ήχο θα το πετάξω στον τοίχο. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Λύσεις υπάρχουν με κυριότερο το να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές που δεν σε ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται να απαντάς άμεσα σε ότι μήνυμα σου έρχεται στα διάφορα ΙΜ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, lector είπε

MP3 και μετρητα. Problem solved.

Τοσα χρονια αυτο καναμε (και κανουμε και τωρα) και δεν παθαμε τιποτα.

ακριβώς αυτό. Στο μυαλό είναι όλα.

Μικρότεροι (μιλάω για τους μεγαλύτερους σε ηλικία) πως ζούσαμε χωρίς αυτό; Πως κανονίζαμε με τις παρέες που και πότε θα βρεθούμε;

Τώρα βγαίνει ο άλλος από το σπίτι και αν ξεχάσει το κινητό τρελαίνεται. Που δε θα το ξεχάσει, πιθανότερο είναι να ξεχαστεί και να βγει γυμνός παρά χωρίς κινητό.

Και ακούς μετά δικαιολογίες, πως θα πληρώσω, πως θα κάνω το άλλο, πως θα κάνω εκείνο... Λες και δεν υπάρχουν λύσεις. Εγώ πως πλήρωνα παλιά....που δεν είχα ούτε κινητό ούτε κάρτα;

Κακό πράγμα η συνήθεια. Συνηθίζεις σε κάτι και μετά δε μπορείς. Πιστεύω ότι αν γίνει ένα πείραμα και πάρουν κάποιους από μικρούς και τους δέρνουν, μετά δε θα μπορούν χωρίς ξύλο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, digitalarchive said:

Ειμαι γραφίστας. τρωω ολο το ιντερνετ στη μάπα + το messaging με πελάτες/φιλους/φιλες/γκομενες.

Εχω κουραστει να κουβαλάω αυτο το πραγμα περα δωθε και να με κανει distract, ειμαι εδώ και 3ς μέρες με ενα dumbphone και εχω ηρεμησει να πω την αληθεια. αλλα πολλα προβληματα.

NFC? payment?

Spotify?

μονο αυτα τα 2 αν μπορουσα να λύσω.

είδα της άμαζον το mighty αλλα 130€ για spotify player πολλα δεν ειναι;

με το NFC τι κανουμε που ειναι πλεον τρόπος ζωής.;

μήπως κάποιο garmin vivoactive?

ιδεες;

Είσαι γραφίστας δηλαδή εξοικειωμένος με την τεχνολογία και δεν ξέρεις ότι μπορείς να κλείσεις τα Data η να διαγράψεις τα applications που σε ενοχλούν; ημαρτον!

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρολόι με NFC και μουσική έχεις σκεφτεί; Εγώ έχω garmin που έχει κ τα δύο και με καλύπτει πλήρως. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, theanob είπε

Ρολόι με NFC και μουσική έχεις σκεφτεί; Εγώ έχω garmin που έχει κ τα δύο και με καλύπτει πλήρως. 

γι αυτο το παράθεσα και εγώ μηπως καποιο garmin vivoacrive εκανε τη δουλεια του.

13 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Είσαι γραφίστας δηλαδή εξοικειωμένος με την τεχνολογία και δεν ξέρεις ότι μπορείς να κλείσεις τα Data η να διαγράψεις τα applications που σε ενοχλούν; ημαρτον!

συγνωμη αλλα δεν εχετε καταλαβει νομιζω το νοημα του τοπικ.χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

σε νιώθω απόλυτα. Και εγώ γραφίστας και εγώ όλη μέρα σε ένα pc με ένα κινητό δίπλα. Προσωπικά δεν έχω βρει κάτι για να το αντικαταστήσω, είναι αναγκαίο τόσο για την προσωπική ζωή όσο και για την επαγγελματική.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να διαγράψεις όλες τις εφαρμογές, SoMe , emails, κοκ. Δεν είναι τα notification που σε αποσπάνε μόνο, το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, εγώ σταματάω την δουλειά και κάνω double taps χωρίς λόγο... Δεν το αποφεύγεις εντελώς... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...