Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Engimek είπε

Αλλά απ'ότι θυμάμαι  η τράπεζα επικοινωνεί με τον αποδέκτη του εμβάσματος, και του ζητά α) να αποδείξει ότι έχει γίνει η εγχρήματη συναλλαγή για κάποιο προιόν μέσω κάποιου αποδεικτικού ή β) να αποδεχτεί να επιστραφούν τα λεφτά στον αποστολέα. Εαν δεν κάνει τίποτα από τα α+β του περιορίζουν κάρτες, ebanking κλπ

Δεν γίνεται τίποτα από όλα αυτά, χωρίς παρέμβαση από εισαγγελέα. Αυτό έλειπε με ισχυρισμούς να περιορίζανε λογαριασμούς 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε

εσυ ο ιδιος ειπες "πολυ μπερδεμενα τα περιγραφει". Νοημα για μενα βγαινει

αποκαλωντας τον "μιστερ παρατραγουδα" προσπαθεις να υποβιβασεις το προβλημα? θεωρεις δλδ οτι ειναι απιθανο να συμβει? η τραπεζα δε μπλοκαρει ποτε λογ/σμους?

θιχτηκες, μηπως εισαι εσυ που εκανες το βιντεο?

η τραπεζα μπλοκαρει λογαριασμους αλλα οχι τοσο γρηγορα και μονο για υποπτες συναλλαγες. μπορει να μπλοκαρει τον λογαρισμο σου ακομη και αν εσυ κανεις καταθεση στον λογαριασμο σου μεσω ατμ καθε μερα 5000 ευρω.

η απατη δεν λειτουργει οπως τα περιγραφη στο βιντεο. η τραπεζα δεν μπλοκαρει εναν λογαρισμο τοσο γρηγορα και επειδη καποιος την ενημερωσε οτι επεσε θυμα, ιδικα για 390 ευρω.

ο μιστερ παρατραγουδα εχει προϊστορια στην ψευτια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

θιχτηκες, μηπως εισαι εσυ που εκανες το βιντεο?

η απατη δεν λειτουργει οπως τα περιγραφη στο βιντεο. η τραπεζα δεν μπλοκαρει εναν λογαρισμο τοσο γρηγορα και επειδη καποιος την ενημερωσε οτι επεσε θυμα, ιδικα για 390 ευρω.

ο μιστερ παρατραγουδα εχει προϊστορια στην ψευτια.

εσυ θιχτηκες, μηπως εισαι απο αυτους που κανουν τετοιες κομπινες?

και πως  λειτουργει, ενημερωσε μας. Εγγυασαι για το πως και το ποτε ακριβως μπορουν να μας μπλοκαρουν οι τραπεζες?

μιστερ παρατραγουδας μου ακουγεσαι εσυ, γιατι μπηκες σε ενα σοβαρο θεμα για να τρολαρεις

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε

εσυ θιχτηκες, μηπως εισαι απο αυτους που κανουν τετοιες κομπινες?

και πως  λειτουργει, ενημερωσε μας. Εγγυασαι για το πως και το ποτε ακριβως μπορουν να μας μπλοκαρουν οι τραπεζες?

μιστερ παρτατραγουδας μου ακουγεσαι εσυ, γιατι μπηκες σε ενα σοβαρο θεμα για να τρολαρεις

αυτος που βλεπεις στο βιντεο και θαυμαζεις και πιστευεις αυτα που λεει ειναι ενα τρολ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

αυτος που βλεπεις στο βιντεο και θαυμαζεις και πιστευεις αυτα που λεει ειναι ενα τρολ

θαυμαζω?? γιατι να τον θαυμασω?

προβληματιζομαι μονο. Γιατι ειναι κατι που μπορει να συμβει και σ εμενα.

Εσυ ακουγεσαι τρολ

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεστε με ενα video που δεν βασιζεται πουθενα και απλα θελει τα clicks. Την τριχα την κανατε τριχια.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, great είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεστε με ενα video που δεν βασιζεται πουθενα και απλα θελει τα clicks. Την τριχα την κανατε τριχια.

ενας φιλος απο πανω λεει οτι δυο συμφορουμιτες εχουν στο παρελθον αναφερει αναλογα κρουσματα. Κι αυτοι πηγαιναν για τα clicks?

Δημοσ.
1 minute ago, fitsoulas2024 said:

ενας φιλος απο πανω λεει οτι δυο συμφορουμιτες εχουν στο παρελθον αναφερει αναλογα κρουσματα. Κι αυτοι πηγαιναν για τα clicks?

με δυο προτασεις πες μου ακριβως τι κρουσματα αναφέρεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, great είπε

με δυο προτασεις πες μου ακριβως τι κρουσματα αναφέρεις.

ρωτα το φιλο που τα επεσημανε, εγω δε τα ξερω

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε περίπτωση που γίνει κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό ακύρωση δε γίνεται παρά μόνο όσο είμαστε στο γκισέ  την ίδια στιγμή και μερικές φορές χρειάζεται και επιπλέον έγκριση....την επόμενη για να μας επιστραφούν τα χρήματα  πρέπει να πάει αυτός που έχει το λογαριασμό και να υπογράψει για την επιστροφή (αν συμφωνεί) γιατί έχουν γίνει και αυτά.......

δεν ακυρώνεται για πλάκα μια καταθεση...ένα έμβασμα

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 hour ago, Doubt said:

Κοινή λογική μηδέν.

με αυτό δυσκολευετε πολυ ο κοσμος γενικότερα. Ακομα και αυτος που γραφει "εγω προσεχω πολυ για τις απατες δεν παταω οτι ερχετε απο το facebook, ειμαι πολυ στην τσιτα, και μετα ανοιγει το θεμα με το πληρωσα 3€ για ενα κινητο αξιας 800€"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...