freegr Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Σίγουρα βοηθά να σηκώνεσαι από τον καναπέ επιτέλους. Ισχύει όμως το ίδιο αν παρακολουθείς υπολογιστή για εργασίες ή π ταινίες; 1
allen19m Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τι κουταμάρες διαβάζω θεέ μου... Ο λόγος που αυξάνονται τα καρδιαγγειακά δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση, αλλά με τη σάπια διατροφή του μοντέρνου ανθρώπου! Καθημερινή κατανάλωση ζάχαρης, σπορέλαιων, επεξεργασμένων με βλαβερά χημικά τροφίμων, ψωμιά-μακαρόνια και γενικά υδατάνθρακες παντού χωρίς καθόλου άσκηση! Προφανώς η μόνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σύνδεση που υπάρχει με την τηλεόραση και τον διαβήτη είναι ότι αν κάθεσαι και παρακολουθείς τόσες πολλές ώρες, στατιστικά δεν θα είσαι μέσα σε αυτούς που προσέχουν τι τρώνε και δεν γυμνάζεσαι! Και το αναφέρω αυτό γιατί και καθόλου τηλεόραση να μην έβλεπες, άμα απ το πρωί ως το βράδυ τρέφεσαι με σκουπίδια, ακόμα και με τη γυμναστική δεν σώζεσαι από διαβήτη, αυτοάνοσα κτλπ κτλπ! Επεξ/σία 14 Μαρτίου από allen19m 4 2
Niko Bellic Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Εμείς που έχουμε ήδη διαβήτη συνεχίζουμε να βλέπουμε κανονικά έτσι; 🤣 Πέραν της πλάκας,όλα ξεκινάνε από τη σωστή διατροφή και τη ποιότητα ζωής.Αναμφιβολα το καθισιο η η καθιστική εργασία,το άγχος,ο μη σωστός υπνος μόνο καλό δε κάνουν και αυξάνουν κατακόρυφα τον κίνδυνο για οποιαδήποτε πάθηση. 2 1
gorge18 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Η λεξη "μειώνει" ειναι τοσο στοχευμένη οσο το "εως" που βάζουν στις ταχύτητες ίντερνετ...
trib Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Δεν προλαβαίνω να δω ούτε 20 λεπτά από επεισόδιο σειράς και απλά ξυπνάω με το μήνυμα "Είστε ακόμα εκεί" 5-6 επεισόδια αργότερα για να κλείσω την τηλεόραση.
Black Demis Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 10 hours ago, herbalife3 said: Που να ήσουν και παντρεμένος🤣 Που να δει και παιδί και παντρεμένος
bushidocougar Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μεγάλη αλήθεια, εχθές στο 2-0 της Φιορεντίνα με τον Παναθηναϊκό, έκλεισα την τηλεόραση και πήγα για ύπνο. Είδα μία ώρα λιγότερο τηλεόραση και γλύτωσα και το καρδιακό. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από bushidocougar 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Αμάν με αυτες τις έρευνες που θυμάμαι εδώ και πολλές δεκαετίες. Βασίζονται στην υπόθεση του πόσο καλύτερα θα ήταν η υγεία του μέσου πολίτη αν σε επίπεδο μέσου όρου σταματούσε να καθόταν κάπου να κοιτάει μια οθόνη στο σπίτι και αντί αυτού να έκανε μια άλλη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα είναι προφανές ότι με την κίνηση του σώματος καταναλωνονται κάποιες επιπλέον θερμίδες, άρα χάσιμο βάρους ενώ με την άσκηση βελτιώνονται και διάφορα άλλα στην υγεία μας. Αυτά όμως υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι καθιστική η δραστηριότητα, γιατί αν αντί της τηλεόρασης έβαζες λχ να κάθεσαι υπολογιστή, γραφείο, σε τραπέζι για φαγητό, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν από ίδια ως πολύ χειρότερα της τηλεόρασης, ειδικά με τα video games που πέραν του καθισιου έχουμε και εκρηκτικά συναισθήματα.
Mhdenistis Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Δεν χρειάζεται η τηλεόραση αφού έχουμε τον υπολογιστή.
oldnew Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Επειδή έχω τελειώσει στατιστική και μαλλον είμαι απ τους ποιο σχετικούς εδω μεσα για να το σχολιάσω αυτο, δε θα έδινα μεγάλη βαση.. Κατι τετοια τσιτάτα : "Δείτε 1 ωρα λιγότερη τηλεόραση για να μη πάθετε διαβήτη ", στηρίζονται μεν σε επιστημονικες έρευνες, μη το παίρνετε και τις μετρητής όμως. Αν κανείς μια έρευνα σε 2 ομάδες οπου η 1 έκοψε 1 ωρα τηλεόραση, σαν μέσο ορο μπορεί οντως να βγάλεις οτι η ομάδα που το έκανε κέρδισε κατι σε ποσοστα πχ διαβήτη. Όμως παίζει ρολο τι κάνεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Προφανώς κάποιοι της εξετάζομενης αμάδας κανανε κατι βοηθητικό για την υγεία πχ γυμναστική, περπάτημα κλπ την ωρα που κερδίσανε μη βλέποντας τηλεόραση. Αυτο ειναι που ουσιαστικά βοήθησε την υγεία και οχι οτι δεν έβλεπες τηλεόραση. Όποιος όμως αυτη την ωρα που κέρδισε, την αντικαταστήσε με υπολογιστή, κινητό, φαι, τσιγάρο, παω και στοιχημα χωρίς να έχω τα στοιχεία της έρευνας οτι μάλλον έχασε κιόλας.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από oldnew 1
vader290 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Εγώ που βλέπω μια ταινία πάνω στον διάδρομο πηγαίνοντας με γρήγορο βάδην, χάνω ή κερδίζω? 1
oldnew Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 hours ago, vader290 said: Εγώ που βλέπω μια ταινία πάνω στον διάδρομο πηγαίνοντας με γρήγορο βάδην, χάνω ή κερδίζω? Κερδιζοχανεις. 1
spyros.s Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 13/3/2025 στις 10:27 ΜΜ, ptriv1 είπε Εμένα μια ώρα μακριά απο τον αδερφό μου μειώνει τον κίνδυνο για καρδιά και εγκεφαλικό !!! Μια συμβουλή από μεγαλύτερο και σοφότερο: Μείνε όσο πιο μακριά από την ...μελλοντική πεθερά σου! 😀 Πρώτη αιτία εγκεφαλικών παγκοσμίως εκτός αραβικών χωρών... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα