spinemm Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, dsi44 said: εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα ,ενω εγω ως πρωην στρατολογος τα εχω ζησει. 2,5 ηθελα να πω.Τα τεσσερα που λες ειναι η φοιτηση,η οποια ...ενταξει...δεν ξερω πως να το πω αλλα...οταν καταλαβεις πως λειτουργει...εε...περιπου στα 2,5 χρονια δηλαδη... τελος παντων. οποιος θελει να παιδευεται ας παει στην ελευθερη αγορα.Για τους τουριστες θα υπαρχει παντα η ΣΣΑΣ. πιο easy money δεν υπαρχει. Στρατολογος στρατευσιμος ή μονιμος?? Στρατο? Ναυτικο? ή Αεροπορια?? 2,5..επιμενω 4...ασε το οταν καταλαβεις πως λειτουργει....ποσα χρονια ειναι η σχολη (σχολες αξκων)? Επεξ/σία 6 Απριλίου από spinemm
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 40 χρόνια εκ των οποίων 35 πραγματικά και 5 αναγκαστικά εξαγοράσιμα. Στα 35 συμπεριλαμβάνονται και τα χρόνια στη σχολή διότι πληρώνονται οι εισφορές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 16 ώρες πριν, dsi44 είπε εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα ,ενω εγω ως πρωην στρατολογος τα εχω ζησει. 2,5 ηθελα να πω.Τα τεσσερα που λες ειναι η φοιτηση,η οποια ...ενταξει...δεν ξερω πως να το πω αλλα...οταν καταλαβεις πως λειτουργει...εε...περιπου στα 2,5 χρονια δηλαδη... τελος παντων. οποιος θελει να παιδευεται ας παει στην ελευθερη αγορα.Για τους τουριστες θα υπαρχει παντα η ΣΣΑΣ. πιο easy money δεν υπαρχει. Χρυσό κλουβί. Δε πεινάς ποτέ, δεν είσαι άνετος ποτέ. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 23 hours ago, ProponitisTouKanape said: Χρυσό κλουβί. Δε πεινάς ποτέ, δεν είσαι άνετος ποτέ. Σιγά το χρυσό, 1000 ευρώ * 12, ναι καλά είναι για 23χρονο (το καλά το λέω βάσει αγοράς, όχι γιατί το θεωρώ καλό όντως). Αλλά αυξήσεις ανά 3 χρόνια ένα χαρτζιλίκι 12χρονου... 1 1
spinemm Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 06/04/2025 at 13:00, Nabuko said: 40 χρόνια εκ των οποίων 35 πραγματικά και 5 αναγκαστικά εξαγοράσιμα. Στα 35 συμπεριλαμβάνονται και τα χρόνια στη σχολή διότι πληρώνονται οι εισφορές Το 35+5 για οσ-ους/-ες εχουν μπει μεχρι το 2014, απο 1-1-2015 και μετα 40+(2 που ερχεται σε λιγο....) 42... Επεξ/σία 7 Απριλίου από spinemm
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 6/4/2025 στις 5:27 ΜΜ, dsi44 είπε ενω εξω εισαι μια χαρα... Συγκριτικά ναι, πολύ καλύτερα. Πάντα μιλάμε για αντίστοιχες σπουδές... 1 1
JakeKaufman Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου On 06/04/2025 at 17:27, dsi44 said: ενω εξω εισαι μια χαρα... έξω έχεις απεριοριστες δυνατότητες, και ελάχιστες πιθανότητες. 1
guest1997 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 9:02 ΜΜ, dsi44 είπε εισαι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα ,ενω εγω ως πρωην στρατολογος τα εχω ζησει. 2,5 ηθελα να πω.Τα τεσσερα που λες ειναι η φοιτηση,η οποια ...ενταξει...δεν ξερω πως να το πω αλλα...οταν καταλαβεις πως λειτουργει...εε...περιπου στα 2,5 χρονια δηλαδη... τελος παντων. οποιος θελει να παιδευεται ας παει στην ελευθερη αγορα.Για τους τουριστες θα υπαρχει παντα η ΣΣΑΣ. πιο easy money δεν υπαρχει. easy αλλα πιστευω οτι ειδικα στο οικονομικο σωμα οι ευθυνες ειναι σοβαρες .ποσο τα συγχωρει ο στρατος τα οικονομικα λαθη? ενα μικρο λαθος να κανεις μπορει να πας και στρατοδικειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα