Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να'ναι καλά η Microsoft, μου έφτιαξε την ημέρα. Γιατί όχι και το ενσωματωμένο CD/DVD burning tool και το ρολόι;

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ζητάει συνδρομή για τη χρήση των εφαρμογών. Για τα ΑΙ features των εφαρμογών ζητάει.

• Like 5
Δημοσ.
10 minutes ago, Alejandro said:

Δεν ζητάει συνδρομή για τη χρήση των εφαρμογών. Για τα ΑΙ features των εφαρμογών ζητάει.

Αφού οι περισσότεροι δεν διαβάζουν ολόκληρο το άρθρο... 

• Like 2
Δημοσ.

Με βάζει σε σκέψη να κόψω  το Microsoft 365 Family. Ειδικά τώρα που το πήγαν 129€ για το ΑΙ. 

1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Πρέπει να αποφασίσει τι είναι το ΑΙ. Συνδρομή Windows, Office ή ξεχωριστή;

Δλδ κάποιος πρέπει να πληρώσει συνδρομή Office για να έχει MS Paint AI;

Επίσης εγώ που δεν θέλω  ΑΙ δεν έχει επιλογή χωρίς. Δεν είναι για τα χρήματα αλλά για την επιβολή του σε ένα προϊόν που εύκολα το λες μονοπώλιο.  Αν το θεωρεί μέρος του Office τότε δεν πρέπει να συνδέεται με τα Windows.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως το αρθρο μιλαει για AI features, οποτε ενταξει δεν τρελαθηκαν ακομα.

Απο εκει και περα ομως αν εγω θελω μονο AI και οχι ολο το πακετο Office δεν εχω επιλογη αυτη την στιγμη.

Πρεπει να δουν εκει στην MS το business model και να ανεωρησουν.

Δημοσ.

αν έχει τέτοιες λειτουργίες το notepad και το χρειάζομαι θα πληρώσω αλλά υπάρχει και το Grammarly που σκίζει

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζουν ΑΙ με subscription στην Αριθμομηχανή; Στην πασιέντζα επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμη!

Πέρα από την πλάκα, όλα τα συμπεράσματα εξάγονται από το πόσο κοστίζει σε σχέση με το τι προσφέρει και πόσο πραγματικά το χρειάζεσαι. Αν βάζουν συνδρομή για τα "advanced AI features" του notepad των windows, καλύτερα να δώσουν και την λειτουργικότητα του Notepad3 ή του Notepad++ ώστε πρώτα να θες να είναι ο μοναδικός σου text editor και μετά να προστεθεί ο "wow" factor του ΑΙ!

Δημοσ.

Θλιβερό το επίπεδο σχολίων σας χωρίς να έχετε καταλάβει καν το τί θα γίνει και το ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μα το notepad; Το notepad; Τόσο βασική εφαρμογή για ένα λειτουργικό και το βάζεις πίσω από paywall; 

Τι σκέφτονται άραγε ήθελα να ήξερα. 

Δεν βάζει την εφαρμογή πίσω από paywall.  Την ΑΙ βάζει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Volga είπε

Δεν βάζει την εφαρμογή πίσω από paywall.  Την ΑΙ βάζει.

Πες τα χρυσόστομε που άρχισαν όλοι την κλάψα και τις απειλές ότι θα φύγουν από τα windows.

13 ώρες πριν, polaki είπε

Θλιβερό το επίπεδο σχολίων σας χωρίς να έχετε καταλάβει καν το τί θα γίνει και το ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.

Αυτό ακριβώς. Διαβάζουν μόνο τον τίτλο και τα σχόλια πάνε σύννεφο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, torgar είπε

στο δρομο να τα εβρισκα δε θα τα εδινα

Καλά ναι, πραγματικά στο NOTEPAD...Ai λειτουργίες είναι πιο αδιάφορο από το Θύελα Ραφήνας - Φωστήρας Ηλιούπολης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...