Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mike299 είπε

Ονομάζετε φυσική επιλογή, κάτι που χάρη στην επιστήμη είχε ελαχιστοποιηθεί. Με την νέα "φιλοσοφία" απέναντι στην ιατρική επιστήμη, θα επιστρέψει δυναμικά και θα "καθαρίσει¨εκείνη για εμάς τους υπόλοιπους

Απλά αυτή η φυσική επιλογή για κάποιους, δεν θα είναι καν επιλογή για άλλους και μάλιστα περισσότερους…

• Like 2
  • Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το φιασκο των εμβολιων της συμφορας μιας γριπης με θνησιμοτητα κατω του 0,1% οπως ο κοροδοιος , οι επιστημονες της δεκαρας ας κατσουν στην ακρη

αρκετα υπεφερε η λογικη στα μεσαιωνικα πειραματα αυτων των ηλιθιων μαθημευτομενων μαγων.

Ας ασχοληθουν καλλιτερα με τις υποσαχαριες χωρες της Αφρικης που θεριζει η πνευμονια και γριπη τα μικρα παιδια.

Στην Νιγηρια των 245 εκατομμυριων σε 3 χρονια πεθαιναν μολις 4000 ανθρωποι απο τον κοροδοιο , ενω απο πνευμονια και γριπη σε 6 μηνες απεβιωσαν 210.000 παιδια

Nigeria: Influenza and Pneumonia

Επεξ/σία από Sensible
  • Like 7
  • Confused 11
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

βρε τον Τραμπα που προλαβε να τα κανει ολα αυτα μολις 2.5 μηνες μετα την θητεια του. 

Σου θίξαμε το είδωλο παύλα επιστήμονα που διόρισε στον τομέα της υγείας;

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.
44 minutes ago, billdanos said:

Και κυρίως προσευχή και ξεμάτιασμα! 😛 

Τα thoughts and prayers χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν τα mass shootings. Εδώ μιλάμε για επιστημονικά πράγματα.

horse GIF

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sensible είπε

Μετα το φιασκο των εμβολιων της συμφορας μιας γριπης με θνησιμοτητα κατω του 0,1% οπως ο κοροδοιος , οι επιστημονες της δεκαρας ας κατσουν στην ακρη

αρκετα υπεφερε η λογικη στα μεσαιωνικα πειραματα αυτων των ηλιθιων μαθημευτομενων μαγων.

Ας ασχοληθουν καλλιτερα με τις υποσαχαριες χωρες της Αφρικης που θεριζει η πνευμονια και γριπη τα μικρα παιδια.

Στην Νιγηρια των 245 εκατομμυριων σε 3 χρονια πεθαιναν μολις 4000 ανθρωποι απο τον κοροδοιο , ενω απο πνευμονια και γριπη σε 6 μηνες απεβιωσαν 210.000 παιδια

Βασικά ξέχνα ο,τι έγραψα πριν καθώς μου τα υπαγόρευσαν κάτι τύποι με μαύρα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Όσο προλαβαίνω άκου πως θα προστατευτείς όταν κολλήσεις Ιλαρά:

Αρχικά πολτοποιείς 4-5 κιλά κρεμμύδια (ίσως και λίγο περισσότερα ανάλογα με το πόσο μεγαλόσωμος είσαι). Μετά τα ανακατεύεις με ένα κιλό χοντρό αλάτι και με αυτό το μείγμα καλύπτεσαι ολόκληρος (προσεχοντας λίγο στις ευαίσθητες περιοχές) και μένεις έτσι για περίπου μια ώρα. Αν συμπτωματικά πέσεις σε νύχτα με πανσέληνο, κάθεσαι εντελώς γυμνός για το ίδιο χρονικό διάστημα κάτω από το φως του φεγγαριού, γιατί κάνουν αντίδραση οι ακτίνες του φωτός με το κρεμμύδι. Μετά προσεκτικά σκουπίζεσαι με στεγνή πετσέτα και ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ κάνεις μπάνιο για τις επόμενες 5 ημέρες. 

Οι οδηγίες αυτές δεν είναι δικές μου και δεν φέρω καμία ευθύνη. Τις είχε πει ένας ασκητής μοναχός στο Θιβέτ, σε έναν παππού ενός φίλου. 

• Like 6
  • Thanks 4
  • Haha 4
Δημοσ.
53 minutes ago, billdanos said:

Και να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πως η Ιλαρά έρχεται και κάνει reset σε ένα μεγάλο μέρος των κυττάρων  μνήμης του ανοσοποιητικού συστήματος. Που σημαίνει πως αν μολυνθούμε (και ειδικά τα παιδιά), χάνουμε όλες τις ανοσίες  που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια της ζωή μας, κάθε φορά που το ανοσοποιητικό μας αντιμετώπιζε  διάφορες καταστάσεις με επιτυχία.

Χάνεται η προστασία από εμβόλια που κάναμε μικροί καθώς και από άλλες ασθένειες και μολύνσεις που αντιμετώπισε ο οργανισμός μας και πρακτικά επιστρέφουμε στο βρεφικό μας στάδιο πριν χτίσουμε τις όποιες ανοσίες!

Με την τοποθέτηση του ψεκασμένου «υπουργού υγείας» που διόρισε ο Τράμπας, να περιμένετε και άλλα χειρότερα.

Χρειάστηκαν εκατοντάδες χρόνια εξέλιξης της επιστήμης και λαμπροί επιστήμονες που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να φτάσουμε στη δημιουργία των εμβολίων που μας εσωσαν …και μόλις μερικά χρόνια για να βγουν στην επιφάνεια όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι ψεκασμένοι…

Περαστικά μας! 

που κολλάει ρε η καινούργια υπουργική ομάδα; Οι πιο πολλοί δεν είναι επάνω επίσημα στις θέσεις τους ούτε 2 μήνες.

Εάν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι φαρμακοβιομηχανίες είναι να μην έκαναν τόσο τραγική, αυταρχική και επώδυνη την ζωή όσων είχαν απλά αμφιβολίες για όσα μας έκαναν μέσα στο κοβιντ. Γαμώτο, όποτε σκέφτομαι πως έστελνα sms για να πάω για ένα περπάτημα νευριάζω. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι περισσότερες συνωμοσίες έχουν βγει πραγματικές τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε κοιτάξτε τα χάλια σας, τα χάλια  των προηγούμενων κυβερνήσεων που κατέστρεψαν παγκοσμίως που μείωσαν κατακόρυφα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην επιστήμη, και αφήστε τον Τραμπ και την ομάδα του.

"και μόλις μερικά χρόνια για να βγουν στην επιφάνεια όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι ψεκασμένοι…"

Εσύ είσαι μέρος του προβλήματος και ας μην το καταλαβαίνεις. Και στο λέω εγώ που έκανα και τα 3 εμβόλια κοβιντ και θα ξανα κάνω ό,τι εμβόλιο χρειαστεί.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Te0sX είπε

που κολλάει ρε η καινούργια υπουργική ομάδα; Οι πιο πολλοί δεν είναι επάνω επίσημα στις θέσεις τους ούτε 2 μήνες.

Εάν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι φαρμακοβιομηχανίες είναι να μην έκαναν τόσο τραγική, αυταρχική και επώδυνη την ζωή όσων είχαν απλά αμφιβολίες για όσα μας έκαναν μέσα στο κοβιντ. Γαμώτο, όποτε σκέφτομαι πως έστελνα sms για να πάω για ένα περπάτημα νευριάζω. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι περισσότερες συνωμοσίες έχουν βγει πραγματικές τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε κοιτάξτε τα χάλια σας, τα χάλια  των προηγούμενων κυβερνήσεων που κατέστρεψαν παγκοσμίως που μείωσαν κατακόρυφα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην επιστήμη, και αφήστε τον Τραμπ και την ομάδα του.

"και μόλις μερικά χρόνια για να βγουν στην επιφάνεια όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι ψεκασμένοι…"

Εσύ είσαι μέρος του προβλήματος και ας μην το καταλαβαίνεις. Και στο λέω εγώ που έκανα και τα 3 εμβόλια κοβιντ και θα ξανα κάνω ό,τι εμβόλιο χρειαστεί.

Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τον συγκεκριμένο τύπο και την «ιστορία του». Κάνε έναν κόπο με την πρώτη ευκαιρία. Είναι κανονικά «με χαρτί γιατρού»…

Ειμαι μέρος του προβλήματος γιατί δεν ανέχομαι σούργελα σε κρίσιμες θέσεις; 

Δεν με ενδιαφέρει η «απολογία» σου για τα παράσημα που έχεις από τα εμβόλια που έκανες. Ρωτάμε κάθε φορά τον ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ και κάνουμε αυτά που μας λέει. Τους ίδιους περιορισμούς ζήσαμε όλοι τη συγκεκριμένη περίοδο και δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία της επιστήμης. Όταν είσαι μπροστά σε κάτι πρωτόγνωρο που δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη, είναι εύκολο να κάνεις και λάθη ή υπερβολές. Τα κρίνεις όμως όλα εκ του ασφαλούς. 

Τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε όσα έχει κερδίσει το ανοσοποιητικό μας όλα αυτά τα χρόνια που ζούμε, επειδή κάποιοι ψεκασμένοι σταμάτησαν να εμβολιάζουν τα παιδιά τους…

• Like 14
  • Thanks 5
  • Haha 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Sensible said:

Θα του πει το κανένας ή να του το πω εγώ;

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.

Να κάνει ο καθένας ελεύθερα ότι νομίζει και αφήστε στην άκρη τις ιστορίες για τείχη ανο(η)σίας. Δικό μου το σώμα, δική μου η επιλογή.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστιάζεται πολλοί στα σχόλια στο εάν φταίει ο Trump ή όχι που είναι δύο μήνες πάνω. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το όλο θέμα είχε ξεκινήσει καιρό τώρα, αλλά το μεγάλο κακό του Trump είναι ότι ας πούμε "νομιμοποίησε" την ψέκα κάνοντας υπουργό υγείας έναν από τους βασιλιάδες αυτής. Αντί να προσπαθήσει να μειώσει το πρόβλημα, προτίμησε να πάρει τις ψήφους τους.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 8
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeKata είπε

Θα του πει το κανένας ή να του το πω εγώ;

Επιτέλους, αναρρώνω από ίωση και θέλω να κοιμηθώ για λίγο ήρεμος. 

Αναλαμβάνεις! :) 

• Haha 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

βρε τον Τραμπα που προλαβε να τα κανει ολα αυτα μολις 2.5 μηνες μετα την θητεια του. 

10 λεπτά πριν, Te0sX είπε

Φανταζομαι κανένας σας δεν σκέφτηκε ότι ο διορισμός του νέου υπουργού υγείας είναι λόγο των ψηφοφόρων του τραμπ, ναι των αντιεμβολιαστών που θέλει να ευχαριστήσει… 

31 λεπτά πριν, Sensible είπε

Που να δεις τώρα με την κατάργηση κονδυλίων από το USAid τι έχει να γίνει…

2 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Να κάνει ο καθένας ελεύθερα ότι νομίζει και αφήστε στην άκρη τις ιστορίες για τείχη ανο(η)σίας. Δικό μου το σώμα, δική μου η επιλογή.

Καλά μην κλαίγεσαι μετά όμως, ούτε να ρίχνεις την ευθύνη σε άλλους…

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nlogginidis είπε

Ώπα μεγάλε, αν εσύ κολλήσεις Ιλαρά και κυκλοφορείς ανάμεσά μας, δεν αφορά μόνο εσένα…

• Like 14
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ώπα μεγάλε, αν εσύ κολλήσεις Ιλαρά και κυκλοφορείς ανάμεσά μας, δεν αφορά μόνο εσένα…

Αν εσύ έχεις επιλέξει να εμβολιαστείς για την ιλαρά δεν είσαι καλυμμένος; Ή είναι εμβόλια Πετσινου με mfg;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όλα φταίνε τα τρανσέξουαλ ποντίκια και η έρευνα για την μαγεία!🤣
Βιταμίνη c, νικάει την ιλαρά!

Ai0oEWObw6SAnbKnBqTKYIhYeCAhatWm80kSxBBr

Επεξ/σία από cpc464
  • Haha 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...