corr8 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Η ανθρωποτητα θα σωθει πραγματικα μονο οταν οι επιστημονες ανακαλυψουν εμβολιο να θεραπευσουν την ανθρωπινη βλακεια. 😒 Ειναι αδιανοητο εν ετη 2025 με τοση πληροφορια διαθεσιμη στα δαχτυλα μας να μην ξερουν καποιοι τα βασικα για το πως λειτουργουν τα εμβολια. Αστειο και ταυτοχρονα λυπηρο. Εξωγηινοι αν ερθουν στον πλανητη μας, θα μας δουν θα γελασουν και θα πατησουν το γκαζι να φυγουν μακρια απο τα χαλια μας. 2
MikeKata Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 2 minutes ago, Sensible said: Ας ειχαν επαρκη αριθμο ΜΕΘ να χωρεσουν τους παντες , λεφτα υπηρχαν αλλα προτιμησαν να τα φανε σε μιζες οπως συνεβη και με το εγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ στα σιδηδρομικα δικτυα. Τωρα παλι ετοιμαζωνται να πεταξουν ενα σκασμο λεφτα σε οπλικα συστηματα ,οταν η χωρα δεν εχει τις βασικες υποδομες. Δεν υπαρχουν ηλιθιες επιλογες στην διαχειριση του σωματος , αλλα οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που πιστεψαν τις ανοησιες με τις καραντινες και τους υποχρεωτικους εμβολιασμους. Η ιστορια εγραψε οτι ειχατε λαθος και εμεις δικαιωθηκαμε , δεχτειτε το σαν ΕΝΗΛΙΚΟΙ και παμε παρακατω. Οσο επιμενετε να στηριζετε το λαθος , τοσο δειχνειτε το επιπεδο σας. Ειλικρινά, κάτι τύποι σαν εσένα, φέρνουν κόσμο στα όρια της κόσμιας συμπεριφοράς σε ένα forum. Ο,τι έχεις πει έχει ξεμπροστιαστεί επανειλημμένα στα σχόλια με μελέτες και εσύ συνεχίζεις να ποσταρεις άρθρα που δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε, post από την κάθε ψεκασμένη ομάδα στο Facebook, άλλα άρθρα τα οποία είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΑ με το θέμα, όπως η μελέτη με τις ΜΕΘ που σου ξεμπρόστιασα, η οποία βγήκε το 2018 (ΠΡΙΝ τον COVID) και απλά κατηγοριοποιούσε τα βακτήρια στις ΜΕΘ, τολμάς να μας πεις να μάθουμε να χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα έχεις "δολοφονήσει" όλη την ορθογραφία, τη γραμματική και το συντακτικό της νέας Ελληνικής κλπ. Αυτό δε λέγεται θάρρος. Λέγεται θράσος. Θέλει συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου (καταλαβαίνουν οι συμφορουμίτες τι τύπο, μη φάμε και ban) για να μην μπορεί ο εγκέφαλος του να κατανοήσει τι λέει. Η ιστορία έδειξε ότι η ανθρωπότητα κατάφερε να περιορίσει μια ασθένεια με αρχική θνησιμότητα υψηλότερη της ισπανικής γρίπης, και να τη ρίξει σε χαμηλά ποσοστά επειδή άκουσε την επιστήμη και όχι τον κάθε ανίδεο που κυκλοφορεί στο internet, γράφει από τον καναπέ του τρώγοντας πατατάκια και ποτέ στη ζωή του δεν ασχολήθηκε να μάθει καν τι σημαίνει η λέξη "επιστήμη", πόσο μάλλον να ακολουθήσει έναν επιστημονικό τομέα. Όσο και να σκούζουν τα ψεκ. 5 3
AtiX Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Sensible είπε Δεν ειδαμε ουτε μια αξιοπιστη εκθεση να ποσταρετε , μονο να παπαγαλιζετε τα προπαγανιστικα αφηγηματα της κυβερνησης . Με ad hominem και προσωπικες επιθεσεις δεν θα καταφερετε τιποτα. Τιποτα δεν περιορισαν τα πειραματικα μπολια του κτηνιατρου που πηραν αδειες με τις γνωστες μιζες , η Ουρσουλα ξερει καλλιτερα απο ολους. Ο κοροδοιος ειχε θνησιμοτητα οσο η εποχικη γριπη , ο μεσος ορος θνησιμοτητας ηταν 79 ετων αυτο τα λεει ολα. Η Ισπανικη γριπη ηταν κοντα στο 3% και θεριζε ολες τις ηλικιακες ομαδες καμμια σχεση. Μεγαλο μερος των θανατων ηταν απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις που βαφτιζωνταν ως κοροδοιος , γιατι δεν εκαναν νεκροτομες ουτε τοξικολογικες εξετασεις. Το ειχε επιβεβαιωσει ο καθηγητης Πνευμονολογιας Γουρφουλιανης και ο διευθυντης της ΜΕΘ στο Παπανικολαου Καπραβελος. Υπαρχει και γνωστο αρθρο που εχω ποσταρει και δεν κανατε τον κοπο να του ριξετε ματια Βακτηριαιμίες στη ΜΕΘ: Ταξινόμηση – Επιδημιολογία – Αντιμετώπιση Εχω την κάθε καλή διάθεση να σε ακούσω, δυστυχώς όμως ότι έχεις ποστάρει δεν έχει ούτε μια έρευνα, ή έστω κάτι που να το στηρίζει… μακάρι η πραγματικότητα να στηριζότανε μόνο σε απόψεις, σίγουρα ο κόσμος θα ήταν καλύτερος… και για εμένα αλλά σίγουρα και για εσένα… ο κόσμος ως φύση είναι αδυσώπητος και ο άνθρωπος κατάφερε να ξεφύγει από αυτήν και να τον δαμάσει μόνο με μια δυνατότητα: να βάζει το μυαλό του να σκέφτεται και να βρίσκει απαντήσεις και λύσεις μέσο της επιστήμης… όταν θα έρθεις με αποδείξεις και όχι κλανιές άλλων από το YouTube, έλα να συζητήσουμε… Update: είδα ότι έβαλες ένα γράφημα, χωρίς πηγή χωρίς τίποτα.. εκτός του ότι και ένα παιδάκι μπορεί να βγάλει κάτι τέτοιο, μπορείς να μου πεις τον πληθυσμό των ανεμβολίαστων σε σχέση με τους εμβολιασμένους… ρωτάω γιατί είναι άλλο πράγμα να πέθαναν 1.364 άτομα σε σύνολο 10.000 από τους 35.000 σε σύνολο 75.000.000 ατόμων Επεξ/σία 20 Μαρτίου από AtiX
MikeKata Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάμε να φας άλλο ένα ξεμπρόστιασμα. Αρχικά, δεν είστε "εσείς". Είσαι εσύ που τρως στα μούτρα το ξεμπρόστιασμα τόσες σελίδες τώρα και όταν σου ποσταρουν μελέτες, κάνεις την πάπια και κανείς ότι δεν τις είδες χωρίς καν να απαντάς, απλά για να πεις μερικά σχόλια πιο κάτω "δεν αποδεικνύετε τίποτα, μόνο ad hominem". Θέλει ιδιαίτερο τύπο... ανθρώπου για να το κάνει αυτό. Δεν πειράζει. Όσο επιμένεις να μην απαντάς, τόσο θα σου τα ξαναποσταρω. Πάρτα άλλη μια φορά. On 18/03/2025 at 08:31, MikeKata said: Πηγή: Το κεφάλι μου Demographic study of patients' mortality rate before and after the COVID‐19 outbreak: A cross‐sectional study Θα σε μαλώσω, πας και βάζεις τα μισά δεδομένα για να μην πέσει ξεμπρόστιασμα; Πήγες και έβαλες αριθμούς θανάτων χωρίς να βάλεις αριθμούς περιστατικών λοιμώξεων; Έλα, παρ'τους. Από το ίδιο site, μη σε βάλω να διαβάζεις μελέτες και εκραγείς. Number of coronavirus (COVID-19) cases in the African continent as of November 18, 2022, by country Αποτέλεσμα; Ποσοστό θανάτων επί των λοιμώξεων, 2.03% ΑΚΟΜΑ και στην Αφρική που πήγες και την πόσταρες επειδή έχει χαμηλότερο reporting accuracy και νόμιζες ότι θα στηρίζει το αφήγημα σου, τα ποσοστά ήταν όσο και ο παγκόσμιος μέσος όρος. Τυχαία μωρέ, έχουμε μια παγκόσμια χύτρα και μαγειρεύουμε τα δεδομένα. ΠΗΓΗ! Για τις μυοκαρδίτιδες, πόσταρα παραπάνω, δε μου κάνει εντύπωση που δεν έκατσες να διαβάσεις. Ακόμα και στην περίπτωση της Moderna (χειρότερο σενάριο), excess cases (ούτε καν θάνατοι) 0.0032% "Θερίζουν". Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς όλοι έχετε αυτές τις ανέκδοτες ιστοριουλες που "γνωρίζετε άτομα που έφυγαν από το εμβόλιο" και κανένας δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει ως τώρα σε ένα δικαστήριο. Να φανταστώ ότι εκεί σας ζητάνε στοιχεία, όχι να κάνετε μια αυθαίρετη σύνδεση, ε; Λάθος. Αυτά είναι τα βίντεο που βλέπετε εσείς, όπου μιλάει ο καθένας χωρίς να είναι υποχρεωμένος να φέρει στοιχεία για αυτά που λέει. Το ξέρω από πρώτο χέρι στον τομέα μου (κλιματική επιστήμη), το είδα και στον κορονοϊό. Η επιστήμη γίνεται με μελέτες, επαληθεύσιμα δεδομένα και συμπεράσματα. Όχι με μια κουβέντα πάνω από κρασί και ποτό, ούτε με βιντεάκια στο YouTube, αυτή τη μάστιγα της σημερινής εποχής όπου ο καθένας νομίζει ότι έγινε και γνώστης, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που καταφέρνει είναι να επιβεβαιώσει το φαινόμενο Dunning-Kruger. Αλλά αν το γνώριζες δε θα καθόσουν να τα γράψεις όλα αυτά. Η ισπανική γρίπη, ανιδεε, είχε ποσοστό θνησιμοτητας 2%. Το ίδιο έφθασε και ο COVID, ενώ όταν το σύστημα υγείας κατέρρεε, περνούσε το 5%. Comparing COVID-19 and the 1918–19 influenza pandemics in the United Kingdom Case fatality rate 19 minutes ago, Sensible said: Μεγαλο μερος των θανατων ηταν απο ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις που βαφτιζωνταν ως κοροδοιος , γιατι δεν εκαναν νεκροτομες ουτε τοξικολογικες εξετασεις. Το ειχε επιβεβαιωσει ο καθηγητης Πνευμονολογιας Γουρφουλιανης και ο διευθυντης της ΜΕΘ στο Παπανικολαου Καπραβελος. Ο Καπραβέλος, ανίδεε, σου λέει ότι έλαβαν "τη χαριστική βολή". Γιατί; Γιατί αναγκάστηκαν να πάνε στη ΜΕΘ ΛΟΓΩ COVID. Και το μεγαλύτερο μέρος των λεγομένων του είναι για το μύκητα Candida Auris που είναι γνωστό πρόβλημα! Αλλά σιγά μην κάτσεις να διαβάσεις! Ένας τίτλος και γίναμε ώπα! 21 minutes ago, Sensible said: Υπαρχει και γνωστο αρθρο που εχω ποσταρει και δεν κανατε τον κοπο να του ριξετε ματια Βακτηριαιμίες στη ΜΕΘ: Ταξινόμηση – Επιδημιολογία – Αντιμετώπιση Το άρθρο ΑΝΙΔΕΕ σου το πόσταρα όταν σου έριξα το πρώτο ξεμπρόστιασμα, μιλάει ΓΕΝΙΚΑ για τα μικρόβια στις ΜΕΘ και βγήκε το 2018 ΠΡΙΝ ΤΟΝ COVID! Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τις ίδιες γελοιοτητες στις οποίες έχεις πάρει απάντηση! Επεξ/σία 20 Μαρτίου από MikeKata 3
Xdanger Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Διαβάστε αυτές τις δύο μελέτες και μην ταΐζεται τους προβληματικούς, το μόνο που καταφέρνετε είναι το αντίθετο. Πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα πλέον Nyhan & Reifler (2010) – "When Corrections Fail: The Persistence of Political Misperceptions" [DOI: 10.1007/s11109-010-9113-2] Jolley & Douglas (2017) – "Prevention is Better than Cure: Addressing Anti-Vaccine Conspiracy Theories" [DOI: 10.1111/jasp.12395]
MikeKata Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Κάτσε, μη νομίζεις ότι τέλειωσα, απλά ήμουν από κινητό, σου φυλάω κι άλλα. Θα απαντήσεις σε κανένα από τα link με μελέτες που σου στέλνω σε ΟΛΑ τα σχόλια ή θα συνεχίσεις να ποιείσαι την νήσσαν και να κάνεις ότι δεν τα βλέπεις, χωρίς καν να τολμάς να τα σχολιάσεις, ενώ την ίδια στιγμή ποστάρεις βιντεάκια και πετσοκομμένες εικόνες που δεν ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος από πού τις παίρνεις; Μου πόσταρες και Ιωαννίδη, πουλάκι μου; Στην παγίδα έπεσες, όλοι οι ανίδεοι είστε τόσο προβλέψιμοι. Ο ΙΔΙΟΣ ο Ιωαννίδης έχει παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, σε μελέτη του. Πάρτην! Forecasting for COVID-19 has failed Συγκεκριμένα, έχει ολόκληρο Appendix με την παραδοχή του, με τίτλο: "Appendix. Box 1. John Ioannidis: a fool’s confession and dissection of a forecasting failure" Είναι στο κάτω κάτω της μελέτης. Το αστείο; Πόσες φορές αναφέρει τη λέξη "foolish" για τις προβλέψεις του. Αλλά, κρίνοντας από τα Ελληνικά σου, δεν έχω μεγάλες ελπίδες να ξέρεις Αγγλικά. Έχει καταντήσει γελοίο και κουραστικό. Σου ποστάρουμε μελέτες που ξεμπροστιάζουν συνεχώς όσα λες, δεν τις σχολιάζεις καν, κλείνεις τα μάτια και απαντάς με βιντεάκια από το YouTube και ποστ από το Facebook. Στο 5 μηνών ανιψάκι μου να μιλούσα, λιγότερο χαμένα θα πήγαιναν τα λογια μου. 2
MikeKata Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μιλάμε για τύπο που έμπλεξε το μέσο όρο με το άθροισμα!!! Κλαίω και οδύρομαι!!! 😂 Δεν ισχύει ότι οι εμβολιασμένοι του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασαν μεγαλύτερη θνησιμότητα από τους ανεμβολίαστους Αναφορά σε κείμενο Ο ισχυρισμός βασίζεται σε ένα στοιχειώδες υπολογιστικό λάθος, καθώς, αντί να χρησιμοποιηθεί ο μέσος όρος της θνησιμότητας όλων των εμβολιασμένων ομάδων, χρησιμοποιήθηκε το άθροισμά τους. Ανεξαρτήτως, στα εν λόγω δεδομένα παρέχεται απευθείας η θνησιμότητα των εμβολιασμένων, υπολογισμένη με έγκριτο τρόπο. Την τετάρτη δημοτικού, εσύ την έβγαλες ή όχι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου Γράψτε ο,τι θέλετε αλλά σταματήστε να ποστάρετε παπαροVideos «αφύπνισης» και τα σχετικά. Αν έχετε επιστημονικές έρευνες και στοιχεία, πολύ ευχαρίστως. 2 2
michael92 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, adi32 είπε Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει την υγεια του οταν ζει σε μια σπηλια και δεν επηρεαζει αλλους Οταν εχεις αλλους που στηριζονται πανω σου πρεπει να εισαι υπευθυνος και υπολογος Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την ίδια επιχειρηματολογία για την έκτρωση θα αρχίσετε να τσιρίζετε όμως. Είτε το muh body muh choice είναι αδιαπραγμάτευτο είτε όχι. 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Γράψτε ο,τι θέλετε αλλά σταματήστε να ποστάρετε παπαροVideos «αφύπνισης» και τα σχετικά. Αν έχετε επιστημονικές έρευνες και στοιχεία, πολύ ευχαρίστως. Ούτε το peer review είναι ευαγγέλιο όμως: https://journals.asm.org/doi/10.1128/mbio.01091-23 https://www.ipr.northwestern.edu/news/2024/an-existential-crisis-for-science.html 1
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, michael92 είπε Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την ίδια επιχειρηματολογία για την έκτρωση θα αρχίσετε να τσιρίζετε όμως. Τι εννοείς?
AtiX Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Τι εννοείς? Ο συμφορίτης τίποτα, μπερδεύει την αυτοδιάθεση του τι θα κάνω με το σώμα μου και του τι κάνω στο σώμα μου… Επεξ/σία 20 Μαρτίου από AtiX 4 1
michael92 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Τι εννοείς? "Pro-life vs pro-choice". Οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται οι εκτρώσεις επειδή θεωρούν πως είναι φόνος και οι δεύτεροι υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που το έμβρυο δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο του, τα δικαιώματα του σώματος της μητέρας υπερτερούν το δικαίωμα του εμβρύου στη ζωή. Με την pro-choice λογική, δεν μπορείς να επιβάλεις τι θα κάνει ο άλλος στο σώμα του, ακόμα και αν η επιλογή του είναι δυνητικά επικίνδυνη για τους υπόλοιπους. 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Ο συμφορίτης τίποτα, μπερδεύει την αυτοδιάθεση του τι θα κάνω με το σώμα μου και του τι κάνω στο σώμα μου… Για εξήγησε την διαφορά να γελάσουμε λίγο.
AtiX Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, michael92 είπε "Για εξήγησε την διαφορά να γελάσουμε λίγο. Η εξήγηση σου είναι σαν το μπουζούκι - αστυνόμος - όργανο και αφού δεν κατάλαβες το τόσο απλό που έγραψα γιατί να μπω στην διαδικασία να εξηγήσω? Αν θέλεις να γελάς, γέλα… δεν είναι πρόβλημα μου… Επεξ/σία 20 Μαρτίου από AtiX 2
MikeKata Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, michael92 said: Ούτε το peer review είναι ευαγγέλιο όμως: Α, κλασσική τακτική. Την έχουμε δει πολλάκις. Για διάβασε λίγο το δεύτερο link που πόσταρες και έλα και πες μου τι γράφει και μετά τι υπονοείς εσύ. Υποψιάζομαι ότι δε θα είναι το ίδιο. Περιμένω. Α και όταν θα έχεις κάτι καλύτερο από το peer review ως δικλείδα ασφαλείας της επιστήμης, παρακαλούμε παρουσίασέ το μας. Μέχρι τότε, επίτρεψέ μας να το ακολουθούμε αντί για βιντεάκια στο YouTube χωρίς επαλήθευση στοιχείων. Edit: Το πρώτο link Επεξ/σία 20 Μαρτίου από MikeKata
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, michael92 είπε "Pro-life vs pro-choice". Οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται οι εκτρώσεις επειδή θεωρούν πως είναι φόνος και οι δεύτεροι υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που το έμβρυο δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο του, τα δικαιώματα του σώματος της μητέρας υπερτερούν το δικαίωμα του εμβρύου στη ζωή. Με την pro-choice λογική, δεν μπορείς να επιβάλεις τι θα κάνει ο άλλος στο σώμα του, ακόμα και αν η επιλογή του είναι δυνητικά επικίνδυνη για τους υπόλοιπους. Για εξήγησε την διαφορά να γελάσουμε λίγο. Που κολλάνε οι εκτρώσεις με την άρνηση της ιατρικής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα