Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To «διαχείριση αναβάθμισης» το εμφανίζει μόνο στο app; Δοκίμασα από υπολογιστή και δεν το βρήκα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως μπορω να σταματησω την τραπεζα να μου αρπαζει τα 80 λεπτα καθε μηνα ???

γαμ##@#$$##$$##%** τους **&^%%%$%^&&&&^^%^%%%$%******* 

Τους πηρα τηλεφωνο 4 αυγουστου για να γυρισω τον λογαριασμο οπως ηταν αρχικα και στις 5 του μηνα μου ηρθε και σε μήνυμα πως η διαδικασια εχει ολοκληρωθει.

Σημερα ειδα πως αφαιρεθηκαν παλι 80 λεπτα για τον Αυγουστο και στα μηχανηματα της εθνικης που πηγα δεν εδιναν πλεον το υπολοιπο κίνησης σε χαρτακι  οπως πριν. Ουτε αναγραφεται καπου για να μπορω να τσεκαρω ημερομηνιες.

Τι παιζει εδω???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mils είπε

Πως μπορω να σταματησω την τραπεζα να μου αρπαζει τα 80 λεπτα καθε μηνα ???

γαμ##@#$$##$$##%** τους **&^%%%$%^&&&&^^%^%%%$%******* 

Τους πηρα τηλεφωνο 4 αυγουστου για να γυρισω τον λογαριασμο οπως ηταν αρχικα και στις 5 του μηνα μου ηρθε και σε μήνυμα πως η διαδικασια εχει ολοκληρωθει.

Σημερα ειδα πως αφαιρεθηκαν παλι 80 λεπτα για τον Αυγουστο και στα μηχανηματα της εθνικης που πηγα δεν εδιναν πλεον το υπολοιπο κίνησης σε χαρτακι  οπως πριν. Ουτε αναγραφεται καπου για να μπορω να τσεκαρω ημερομηνιες.

Τι παιζει εδω???

Αν έχεις e-banking δες αν μπορείς να κάνεις κάτι από εκεί. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί ήδη η υπηρεσία. Σε μένα είχε έρθει ειδοποίηση πριν ενεργοποιηθεί και με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω την ενεργοποίηση. Πάτησα όχι. Αυτό σε Πειραιώς, Εθνική και Alpha.

Αυτά τα 80 σεντ κάθε μήνα είναι και καλά δήθεν κάποια προνόμια και τα ενεργοποιούν αυτόματα σε όλους. Όλο και κάποιος δεν θα το πάρει χαμπάρι και θα τρώει στην μάπα το κόστος.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αν έχεις e-banking δες αν μπορείς να κάνεις κάτι από εκεί. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί ήδη η υπηρεσία. Σε μένα είχε έρθει ειδοποίηση πριν ενεργοποιηθεί και με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω την ενεργοποίηση. Πάτησα όχι. Αυτό σε Πειραιώς, Εθνική και Alpha.

Αυτά τα 80 σεντ κάθε μήνα είναι και καλά δήθεν κάποια προνόμια και τα ενεργοποιούν αυτόματα σε όλους. Όλο και κάποιος δεν θα το πάρει χαμπάρι και θα τρώει στην μάπα το κόστος.

Δεν εχω  e-banking για να κανω κατι απο εκει οποτε τους πηρα τηλεφωνο να σταματησω αυτα τα προνομοια που δεν μου χρειαζονται πουθενα και να γινει ο λογαριασμος μου οπως ηταν πριν. 

Υποτιθεται πως τα χρηματα που εχουμε στον λογαριασμο μας ανηκουν σε εμας και οχι στην τραπεζα για να βαλει χερι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mils είπε

Υποτιθεται πως τα χρηματα που εχουμε στον λογαριασμο μας ανηκουν σε εμας και οχι στην τραπεζα για να βαλει χερι. 

Κάποιος μπορεί να σου προσφέρει μια υπηρεσία με χρέωση. Το ερώτημα είναι αν η τράπεζα σε είχε ενημερώσει από πριν για το αν θα ενεργοποιούταν αυτή η υπηρεσία και εσύ το αμμέλησες. Δεν παίρνω το μέρος της τράπεζας, αλλά να προσέχουμε λιγάκι με τις ενημερώσεις που μας στέλνουν. Αν από την άλλη ενεργοποίησαν την υπηρεσία χωρίς να σε ενημερώσουν τότε φυσικά μιλάμε για ανήθικες πρακτικές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Κάποιος μπορεί να σου προσφέρει μια υπηρεσία με χρέωση. Το ερώτημα είναι αν η τράπεζα σε είχε ενημερώσει από πριν για το αν θα ενεργοποιούταν αυτή η υπηρεσία.

Δεν ειχα καμια ενημερωση για την συγκεκριμενη υπηρεσια με προνομοια κλπ. Αυτο τους το ειπα και στο τηλεφωνο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mils είπε

Δεν ειχα καμια ενημερωση για την συγκεκριμενη υπηρεσια με προνομοια κλπ. Αυτο τους το ειπα και στο τηλεφωνο.

Σαφώς να το κυνηγήσεις τότε. Από την άλλη θα σε παρότρυνα να ανοίξεις e-banking αφού δεν έχεις. Βλέπεις πολλές πληροφορίες από την εφαρμογή. Εμείς έχουμε 7 λογαριασμούς σε 3 τράπεζες και γλυτώσαμε την συγκεκριμένη χρέωση και στους 7 λογαριασμούς (7*0,80=5,60 ευρώ ανα μήνα) επειδή το είδα έγκαιρα στα e-banking της κάθε τράπεζας.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν το έκανε η Eurobank, ήταν απλά Δευτέρα. Όταν όμως το κάνει η Εθνική τράπεζα συνταξιούχων και μικροαστών, τότε ξαφνικά θυμήθηκαν τη διαμαρτυρία και τα κόμματα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ceausescu247 είπε

εχω λογαριασμους σε 3 διαφορετικεσ banks.
σε καμμια δεν εχω μηνιαια χρεωση

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τσέκαρε τακτικά τα e-banking σου και στις 3 τράπεζες. Ενδέχεται να σου βγάλει κάποιο μήνυμα στο μέλλον. Εμένα μου είχε έρθει μήνυμα σε 7 διαφορετικούς λογαριασμούς και ευτυχώς είχα e-banking σε όλους και στα οποία συνδέομαι τακτικά,  οπότε το είδα έγκαιρα. Το μήνυμα που βγαίνει σου δίνει επιλογή να μην μετατραπεί ο λογαριασμός σε προνομιούχο και οπότε να γλυτώσεις την χρέωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπό προϋποθέσεις δε πληρώνεις τίποτα γι αυτό πολλοί δε βλέπουν χρέωση. Κι εγώ έχω λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες αλλά δε πληρώνω σε καμία.

Αν έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας/σύνταξης δε πληρώνεις, αν έχεις πάνω από 10.000€ (eurobank) πάλι δε πληρώνεις. Και δε ξέρω τι άλλο ισχύει 

Επεξ/σία από Neptu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Neptu είπε

Υπό προϋποθέσεις δε πληρώνεις τίποτα γι αυτό πολλοί δε βλέπουν χρέωση. Κι εγώ έχω λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες αλλά δε πληρώνω σε καμία.

Αν έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας/σύνταξης δε πληρώνεις, αν έχεις πάνω από 10.000€ (eurobank) πάλι δε πληρώνεις. Και δε ξέρω τι άλλο ισχύει 

Σωστή παρατήρηση, να σημειώσω όμως γιατί εγώ ήμουν παθών. Είχα στην τράπεζα λίγο πάνω από 10.000 ευρώ, ήμουν οριακά πάνω από τις 10.000. Δάνεισα στον πατέρα μου 2.500 γιατί τα χρειαζόταν και έπεσα κάτω από τις 10.000. Τότε άρχισαν να μου εμφανίζονται μηνύματα για την χρέωση. Ευτυχώς είχα e-banking και το παρατήρησα αλλιώς δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι.

Δημοσ.

κατι ασχετο αλλα δεν βρηκα αλλο νημα. νομιζα οτι οι χρεωσεις προμηθειας στο ΑΤΜ  για πληρωμη λογαρ/σμων εχει καταργηθει.ρωτησα το ΑΙ και το επιβεβαιωσε,βασικα καμμια φοαρα ξερω οτι κανει λαθη,οποτε πηρα την εθνικη τηλεφωνο.

μου ειπαν οτι για πληρωμη λογα/σμων στο ΑΤΜ ισχυει ακομα η προμηθεια 0,60 ,το γραφει λεει στην σελιδα τους.

επειδη δεν θυμαμαι τι εχει καταργηθει απο τον αυγουστο ,αυτη η προμηθεια οντως ισχυει τελικα η' οχι? η' ειναι αναλογα την τραπεζα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mike15 είπε

κατι ασχετο αλλα δεν βρηκα αλλο νημα. νομιζα οτι οι χρεωσεις προμηθειας στο ΑΤΜ  για πληρωμη λογαρ/σμων εχει καταργηθει.ρωτησα το ΑΙ και το επιβεβαιωσε,βασικα καμμια φοαρα ξερω οτι κανει λαθη,οποτε πηρα την εθνικη τηλεφωνο.

μου ειπαν οτι για πληρωμη λογα/σμων στο ΑΤΜ ισχυει ακομα η προμηθεια 0,60 ,το γραφει λεει στην σελιδα τους.

επειδη δεν θυμαμαι τι εχει καταργηθει απο τον αυγουστο ,αυτη η προμηθεια οντως ισχυει τελικα η' οχι? η' ειναι αναλογα την τραπεζα?

Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου. Αλλά δες αν οι εταιρίες στις οποίες πληρώνεις λογαριασμούς, αν δέχονται πληρωμές στις ιστοσελίδες τους με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Μπορείς να πληρώνεις στις ιστοσελίδες τους χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...