Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν γεννιέται κάποιος πρέπει να έχει:

Serial Number, Part Number, Προσωπικός Αριθμός, και όλα με μπάρ κόουντ χαραγμένα πάνω. Συν μια θύρα USB/Thunderbolt/SCSI για σύνδεση με το Skynet.

Έτσι θα νικήσουμε τους εξωγήινους 🤖

Robot GIF

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ.

Το τσιπάκι ποτέ θα το καθιερώσουν οι φιλελεύθεροι αφέντες της χώρας να το βάλουμε στο χεράκι για το καλό μας; 😊

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aliakas είπε

Εγω εχω ταυτοτητα απο το 1989 , ισα που φενοντε γραματα αλλα δεν μου εχει πει κανεις τπτ

Την πάτησες εγώ έχω ακόμα την πρώτη που έβγαλα το 1984.

Δημοσ.
3 hours ago, Sablj said:

Και μόλις συνδεθεί και η ΙΡ με το ΑΦΜ (άρα και με τον ΠΑ) εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.... 😜

cgnat. δεν φτανουν οι ipv4 συν οτι εχουμε dynamic. χρεωνεται η  static. 😛

Δημοσ.

ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΚΑ.

δε θα μπορούσε να είναι ένας αριθμός που κάποιο φυντάνι τον έφτιαξε να έχει επάνω προσωπικά δεδομένα

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, freegr said:

Το τσιπάκι ποτέ θα το καθιερώσουν οι φιλελεύθεροι αφέντες της χώρας να το βάλουμε στο χεράκι για το καλό μας; 😊

εγω εχω ηδη 5g απο το εμβολιο.καλα τραβαει

Screenshot_20250328_024934_Chrome.jpg

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τρέχανε κάποιοι να μην χάσουν. Στο Ελληνικό κράτος πρέπει να δίνεις χρόνο όταν κάνει κάτι καινούργιο, σαν το μετρό θεσσαλονικής ένα πράμα, το παράδωσαν τώρα, θα δουλέψει το 2050 κάπου 😃

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ο ΑΜΚΑ δεν θα μπορούσε να είναι γιατί έχει προσωπικά δεδομένα. Το έχουμε πει τόσες φορές αλλά κάποιοι επιμένουν ακόμα.

Για τον ΑΦΜ ειχαν πει ότι δεν το προωθούν γιατί έχει κάποια μειονεκτήματα και δυσκολίες σε επίπεδο μηχανογράφησης. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούσαν.

Όταν βγει ο ΠΑ θα χρειάζεται μόνο αυτός, κανένας άλλος. Το θέμα είναι να βγει γιατί έχει καταντήσει ανέκδοτο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, JcD said:

Τρέχανε κάποιοι να μην χάσουν. Στο Ελληνικό κράτος πρέπει να δίνεις χρόνο όταν κάνει κάτι καινούργιο, σαν το μετρό θεσσαλονικής ένα πράμα, το παράδωσαν τώρα, θα δουλέψει το 2050 κάπου 😃

Εννοοείται ότι δεν έβγαλα νέα ταυτότητα. Τι είμαι; Κανένας χθεσινός;😁 Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή, όλο και κάποιον καινούριο μοναδικό αριθμό θα σκεφτούν να βάλουν μέχρι τότε. Τώρα προέχει το κιτ επιβίωσης. 😜

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
27 minutes ago, alpha1005 said:

Χλευαστε όσο θέλετε  μερικοί εξυπνακιδες για "χάραγμα" κλπ .. 

Αλλά μετά θα είναι αργά .

Για ποιο πράγμα?

Δημοσ.

Λάθη μηχανογράφησης του παρελθόντος τα πληρώνουμε τώρα. Μία χαρά θα μπορούσε να λειτουργήσει ο ΑΦΜ ως ΠΑ, αφού είναι σταθερό, μοναδικό, αλλά και τυχαίο. Απλώς με 9 ψηφία (0...9) δε πας πουθενά, κυρίως όταν χρησιμοποιείται το ίδιο pool και για επιχειρήσεις. 

Αν ήταν εξ' αρχής αλφαριθμητικό (π.χ. ΑΒΕΖ23456) δε θα συζητούσαμε για τον ΠΑ σήμερα.

Anyway, μέχρι να λήξει η ταυτότητά μου (το 2033) έχουμε. Τώρα δε θα ξαναμπώ σ' αυτή τη διαδικασία.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, bele said:

Και ενα ακομη ερωτημα ειναι το ποτε θα βγει αυτος ο ρημαδοπροσωπικος αριθμος...Βγαλτε τον να αλλαξουμε ταυτοτητα να τελειωνουμε

Αυτο. Περιμενω να βγει να παω να την αλλαξω και χαζευουν 2 χρονια τωρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...