giantzeron Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 12 hours ago, efkola said: Καλησπέρα. Μου ήρθε sms με αποστολέα "CU offer" ότι δεν έχω ανανεώσει τους 3 τελευταίους μήνες και πρέπει να βάλω κάρτα τουλάχιστον 15€ μέχρι 16/7 για να μη γίνει φραγή εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων. Έχει λάβει κάποιος άλλος που είχε κερδίσει στο διαγωνισμό αντίστοιχο μήνυμα; ναι
efkola Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giantzeron είπε ναι Επομένως βάζουμε κάρτα 15€ αναγκαστικά για να μη γίνει φραγή. Επεξ/σία 7 Ιουλίου από efkola
Eyedentify Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει online ανανέωση με 13 ευρώ. Είχα φραγή εισερχόμενων και εξερχόμενων και έκανα ανανέωση των 13 ευρώ & αγορά πακέτου combo flow με 11,80 (3GB, απεριόριστα, 100 sms)
VonLoutsos Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 16 minutes ago, efkola said: Επομένως βάζουμε κάρτα 15€ αναγκαστικά για να μη γίνει φραγή. Μου είχε έρθει και εμένα το μύνημα στις 15/6. Το CUapp (καθώς και μέσα στο site της Voda) έγραφε για ημερομηνία λήξης το 2026. Επειδή είναι μανιαουραίοι εκει στην Vodafone, ρώτησα το bot, τράβηξα και μερικά screenshot ώστε σε περίπτωση που τα φάνε να πέσει όμορφη καταγγελία. Τελικά δεν έγινε τίποτα. Τα ίδια αναφέρουν και σε γειτονικό forum αν το δεις. ΥΓ: Προχτές ήρθε και sms οτι θα γινει και φραγή. Δεν το πιστευω.
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Βάλτε μια κάρτα και μετα κάντε μια αγορά με τα χρήματα αυτά. Νομίζω εχει efood η κατι τέτοιο. 1 1
thermaikos4 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Γιατι μπερδευεστε; Δεν χρειαζεται ουτε πακετο να βαλετε ουτε χρηματα να ξοδεψετε σε efood. Το μηνυμα λεει για φραγη κλησεων. ΟΧΙ για ληξη του υπόλοιπου κάρτας/χρονου ομιλιας.
leo066 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Μου είχε έρθει και εμένα το μύνημα στις 15/6. Το CUapp (καθώς και μέσα στο site της Voda) έγραφε για ημερομηνία λήξης το 2026. Επειδή είναι μανιαουραίοι εκει στην Vodafone, ρώτησα το bot, τράβηξα και μερικά screenshot ώστε σε περίπτωση που τα φάνε να πέσει όμορφη καταγγελία. Τελικά δεν έγινε τίποτα. Τα ίδια αναφέρουν και σε γειτονικό forum αν το δεις. ΥΓ: Προχτές ήρθε και sms οτι θα γινει και φραγή. Δεν το πιστευω. Δεν λήγει το υπόλοιπο. Η φραγή μπαίνει τρεις μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Οπότε όταν μπει φραγή δεν θα δέχεσαι κλήσεις αλλά μπορείς να κάνεις αφού έχεις απεριόριστα 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε Γιατι μπερδευεστε; Δεν χρειαζεται ουτε πακετο να βαλετε ουτε χρηματα να ξοδεψετε σε efood. Το μηνυμα λεει για φραγη κλησεων. ΟΧΙ για ληξη του υπόλοιπου κάρτας/χρονου ομιλιας. Χρήματα πρέπει να μπουν λόγο φραγής εισερχομένων
PedroG Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 4 ώρες πριν, giantzeron είπε ναι Έχω κερδίσει τον διαγωνισμό μου πιστώθηκαν δύο μνεςυ μετα την κλήρωση..... Έβαλα 13€ κάρτα πρώτη φορά δύο μήνες μετά την έναρξη της χρήσης του δώρου. Δεν έχετε μύνηματα μόνο όλα τα άλλα ναι
VonLoutsos Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, leo066 said: Δεν λήγει το υπόλοιπο. Η φραγή μπαίνει τρεις μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Οπότε όταν μπει φραγή δεν θα δέχεσαι κλήσεις αλλά μπορείς να κάνεις αφού έχεις απεριόριστα Χρήματα πρέπει να μπουν λόγο φραγής εισερχομένων Η τελευταία φορά που έκανα ανανέωση ήταν 1/3. Άρα αν ηταν να μπει φραγή θα είχε ήδη μπει. Θα δείξει στις 17/7 αν για ακόμα μια φορά η Voda στέλνει ό,τι μύνημα της καπνίσει. Επιπλέον αφού το υπολοιπο δεν λήγει γιατί έρχονται μυνήματα στους συνδρομητές; Εδιτ: Εμένα (καθώς και σε άλλους σε διπλανο όπως προείπα φόρουμ, είχε στειλει μυνημα και για την λήξη του υπολοίπου ενώ είχε μπει η προσφορά). Επεξ/σία 7 Ιουλίου από VonLoutsos
efkola Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 6 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Η τελευταία φορά που έκανα ανανέωση ήταν 1/3. Άρα αν ηταν να μπει φραγή θα είχε ήδη μπει. Θα δείξει στις 17/7 αν για ακόμα μια φορά η Voda στέλνει ό,τι μύνημα της καπνίσει. Επιπλέον αφού το υπολοιπο δεν λήγει γιατί έρχονται μυνήματα στους συνδρομητές; Εδιτ: Εμένα (καθώς και σε άλλους σε διπλανο όπως προείπα φόρουμ, είχε στειλει μυνημα και για την λήξη του υπολοίπου ενώ είχε μπει η προσφορά). Ίσως να το αφήσω και εγώ μέχρι την ημερομηνία που λένε ότι θα μπει φραγή και αν όντως δεν μπορώ ούτε να καλέσω ούτε να δεχτώ κλήσεις, τότε να πληρώσω τα 15€. Αν τελικά επιβληθεί φραγή εισερχομένων-εξερχομένων κλήσεων, χρειάζεται χρόνος για να αρθεί ή μπορείς να μιλήσεις άμεσα αν κάνεις την ανανέωση των 15€ ;
thermaikos4 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 20 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Εδιτ: Εμένα (καθώς και σε άλλους σε διπλανο όπως προείπα φόρουμ, είχε στειλει μυνημα και για την λήξη του υπολοίπου ενώ είχε μπει η προσφορά). στην εφαρμογη ποια ημερομηνια γραφει οτι ληγει το υπολοιπο χρηματων;
VonLoutsos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 1 hour ago, thermaikos4 said: στην εφαρμογη ποια ημερομηνια γραφει οτι ληγει το υπολοιπο χρηματων; 15/6/2026. Όμως το sms περί λήξεως υπολοίπου ήρθε. Και δεν ειναι να τους πολυεμπιστεύεσαι.
giantzeron Δημοσ. Τρίτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:26 μμ Καμια φραγη δε προκειται να συμβει... Μιλησα μολις με εκπροσωπο CU - Απλα αυτα τα μνματα ερχονται αυτοματοποιημενα. 2
Eyedentify Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:51 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giantzeron είπε Καμια φραγη δε προκειται να συμβει... Μιλησα μολις με εκπροσωπο CU - Απλα αυτα τα μνματα ερχονται αυτοματοποιημενα. Έχω εισπράξει τουλάχιστον 3 φραγές εισερχόμενων και εξερχομένων τον τελευταίο 1+ χρόνο ΑΚΡΙΒΩΣ με την συμπλήρωση 3 μηνών από την τελευταία ανανέωση. Στην ερώτηση προηγούμενου, ναι, μόλις ανανεώσεις μπορείς να μιλήσεις, δεν απαιτείται χρόνος για την αποκατάσταση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:58 πμ από Eyedentify
giantzeron Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Eyedentify said: Έχω εισπράξει τουλάχιστον 3 φραγές εισερχόμενων και εξερχομένων τον τελευταίο 1+ χρόνο ΑΚΡΙΒΩΣ με την συμπλήρωση 3 μηνών από την τελευταία ανανέωση. Στην ερώτηση προηγούμενου, ναι, μόλις ανανεώσεις μπορείς να μιλήσεις, δεν απαιτείται χρόνος για την αποκατάσταση. Εδώ συζητάμε για τους λογαριασμούς που έλαβαν το δώρο μόνο. Γενικότερα προφανώς αν υπάρχει μνμ για φραγή σε λογαριασμούς που δεν το έλαβαν θα συμβεί κιόλας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:36 μμ από giantzeron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα