Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, naruto14 said:

Δυστυχώς μόνο για υπάρχοντες συνδρομητές NSO+. Τραβάει τα λεφτά κατά την παραγγελία ή λίγο πριν την αποστολή; Γιατί αν είναι έτσι συμφέρει να βάλω συνδρομή και να ακυρώσω την παραγγελία από το amazon Γαλλίας.

Με το trial 7 μέρες nso+? Δεν μπορείς; Αλλιώς βάλε ένα μήνα σιγά. 

Επεξ/σία από Metaksas
  • Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Με το trial 7 μέρες nso+? Δεν μπορείς; Αλλιώς βάλε ένα μήνα σιγά. 

Όχι δεν γίνεται, το γράφει στους όρους. Έβαλα ένα μήνα με 4 ευρώ και έκανα μια χαρά την παραγγελία.

Δημοσ.

Χελλοου εχει κανεις καμια ενημερωση απο Γερμανο ; Εμενα δεν μου χουν στειλει τιποτα σχετικα με διαθεσιμοτητα . 

Δημοσ.

Παραγγελία 10/04/2025 ακόμα Καταχωρημένη λέει. Έχουμε αρκετές ημέρες μέχρι την κυκλοφορία βέβαια.

Για να είναι όμως ακόμη διαθέσιμες οι κονσόλες για προ-παραγγελία θεωρώ πως δεν θα έχουμε θέμα.

Δημοσ.

Προσωπικά κάθε φορά που έχω προπαραγγείλει κάτι από Γερμανό μου έχει έρθει. Νομίζω όταν δεν έχει άλλα κομμάτια τα βγάζει ως μη διαθέσιμα για παραγγελία. Συνήθως 2-3 μέρες πριν την αποστολή βλέπεις μια κίνηση στην παραγγελία και στέλνουν email.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως. Φαίνεται να υπάρχει άνετο διαθέσιμο στοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα έχουμε θέμα στις προ παραγγελίες πιστεύω και δεν ξέρω γιατί οι μεγάλες αλυσίδες αφήνουν ανοιχτές τις προπαραγγελίες τους είτε νομίζουν ότι θα εξυπηρετηθούν όλες  ή θα ζήσουμε εποχές ps5 launch και στα φρύδια τους…

Επεξ/σία από padoflinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα υποθετικό σενάριο όπου η Ν έχει όντως καλή ροή συστημάτων για να καλύψει την ζήτηση ίσως τελικά να μην προκύψει πρόβλημα σε βάθος χρόνου. Άποψη μου είναι πως στην Ελλάδα δεν θα αργήσει να το δούμε και στα ράφια των καταστημάτων.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, padoflinos said:

12000 κονσόλες στα Βαλκάνια δώσανε μόνο δυστυχώς θα έχουμε θέμα στις προ παραγγελίες πιστεύω και δεν ξέρω γιατί οι μεγάλες αλυσίδες αφήνουν ανοιχτές τις προπαραγγελίες τους είτε νομίζουν ότι θα εξυπηρετηθούν όλες από την cd media ή θα ζήσουμε εποχές ps5 launch και στα φρύδια τους…

Από που έχεις αυτή την πληροφορία; 

Δημοσ.

Θεωρώ απίθανο να συμβεί ό,τι έγινε με το release του PS5.

Στη χειρότερη περίπτωση θα υπάρχει σε κάποιους μια μικρή καθυστέρηση 2-3 εβδομάδων στην παραλαβή, αλλά σίγουρα όχι κάτι μήνες όπως στο PS5 γιατί τότε συνέτρεχαν κι άλλοι λόγοι.

Προσωπικά βέβαια δεν πιστεύω πως θα δούμε ούτε το παραπάνω σενάριο και οι παραγγελίες θα καλυφθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι αυτής της άποψης. Day one θα υπάρχει στα ράφια, τωρα γιατί κάποιος να πληρώσει το καπέλο είναι άλλη συζήτηση. 

Εχω βάλει παραγγελία μέσω amazon.fr γιατί ήταν το πιο οικονομικό πακέτο κονσόλα και mkw physical. 

Day one δεν θα το έχω αλλα δεν με ενδιαφέρει κιόλας. 

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, padoflinos said:

ας πουμε οτι μιλαω υποθετικα.. το εκανα edit το post

Τελοσπάντων, αν είναι περιορισμένα τα τεμάχια που θα έρθουν στα Βαλκάνια, αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των pre-orders εδώ έχει γίνει στα amazon.

Προσωπικά, θέλω να πιστεύω ότι θα καλυφθούν οι προπαραγγελίες που έγιναν σε ελληνικά καταστήματα, ειδικά όταν έχουν προπληρωθεί.

Θα δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...