AtiX Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Lucifer είπε Και είναι φασισμός να ζητάς χαρτιά; Όχι δεν είναι φασισμός να ζητάς χαρτιά, φασισμός είναι να ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτή την ομάδα για την κατάντια της χώρας σου… 7 1 1
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, KostasKri είπε Να διορθώσω. Δεν θέλω κανείς να κυκλοφορεί ημίγυμνος μπροστά σε παιδιά. Είτε μιλάμε για γκέι, στρέιτ, τρανς, μπάι και ότι άλλο θες. 23 λεπτά πριν, Lucifer είπε Γιατί; 7 λεπτά πριν, KostasKri είπε Και επαναλαμβάνω και για ακόμα μία φορά. Ο κόσμος φέρνει και παιδιά σε τέτοια. Επαναλαμβάνεις αλλά δεν απαντάς, τι θα πάθουν τα παιδιά όταν δουν κάποιον ημίγυμνο στο Pride; Στην παραλία; Στο κολυμβητήριο, στα αποδυτήρια; Όταν δουν γυμνά αγάλματα στο μουσείο, ή πίνακες με γυναίκες να κάνουν μπάνιο στο ποτάμι, ή Σειληνούς με τον παργαλάτσο 2 μέτρα; 18 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δηλαδή όταν γνωρίζω κάποιον πρέπει να του αναφέρω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις; Να του πετάω στην μούρη του "Είμαι ο Κώστας και ξέρεις κάτι, είμαι και στρέιτ ε;" Όχι Κώστα, δεν πρέπει αλλά το δικαιούσαι. Κι εγώ όταν ακούω κάποιον να μου λέει πόσο γαμιάς είναι, ξερνάω. Κι εγώ όταν ακούω κάποιον να μου γυρνάει τα πάντα μέσα από το πρίσμα της σεξουαλικής του προτίμησης, ΞΕΡΝΑΩ. Όπως ξερνάω όταν ακούω να μου λένε "δε μ' αρέσουν τα ζώα" ή "το μοσχάρι το θέλω καλοψημένο". Τι να κάνω, να τους επιβάλλω τι θα λένε και τι όχι βάσει του γούστου μου; Τους διαγράφω και πάω παρακάτω, όπως και δικαιούμαι. Επεξ/σία 4 Απριλίου από Lucifer 4 1 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, KostasKri είπε Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός: Το μεταναστευτικό, ναι μεν πολλές φορές η δύση παρεμβαίνει, αλλά μην ξεχνάμε ότι και αυτοί που έρχονται ως παράνομοι, αρνούνται να αφομιωθούν στις κοινωνίες που ζουν. Χριστούγεννα τώρα στην γερμανία να βγαίνουν οι μουσουλμάνοι δίπλα από το christmas market να βάζουν ψαλμωδίες; Κανένας απολύτος σεβασμός. Και το λέω και εγώ που δηλώνω και άθεος. Άλλο διαδήλωση, άλλο αυτό το τσίρκο που κάνουν κάθε Ιούνιο που έχουν φτάσει να το κράζουν και πολλοί LGBT. Και επαναλαμβάνω και για ακόμα μία φορά. Ο κόσμος φέρνει και παιδιά σε τέτοια. φαντάζομαι σε ενοχλεί το ίδιο το καρναβάλι , το Μπουρανί ("γιορτή του φαλλού") και άλλα που κάνουμε. 5 1 1
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Όχι δεν είναι φασισμός να ζητάς χαρτιά, φασισμός είναι να ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτή την ομάδα για την κατάντια της χώρας σου… Α καλά, σε αυτό δε διαφωνούμε καθόλου. Όποιος αναζητεί αιτίες εσωτερικής κατάπτωσης σε εξωτερικούς παράγοντες είναι έτοιμο πρόβατο για το 101 playbook του φασίστα. 5 1
KostasKri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 minutes ago, Lucifer said: Επαναλαμβάνεις αλλά δεν απαντάς, τι θα πάθουν τα παιδιά όταν δουν κάποιον ημίγυμνο στο Pride; Στην παραλία; Στο κολυμβητήριο, στα αποδυτήρια; Όταν δουν γυμνά αγάλματα στο μουσείο, ή πίνακες με γυναίκες να κάνουν μπάνιο στο ποτάμι, ή Σειληνούς με τον παργαλάτσο 2 μέτρα; Το pride είναι μια παρέλαση σεξουαλικότητας, bdsm και γενικά όχι μέρος για 10χρονα αλλά για ενηλίκους. Θες να κάτσουμε να αναλύσουμε και το γιατί το να γίνονται τα μικρά παιδάκια expose στο σεξ είναι κακό γι αυτά; 5 minutes ago, Lucifer said: Όχι Κώστα, δεν πρέπει. Κι εγώ όταν ακούω κάποιον να μου λέει πόσο γαμιάς είναι, ξερνάω. Κι εγώ όταν ακούω κάποιον να μου γυρνάει τα πάντα μέσα από το πρίσμα της σεξουαλικής του προτίμησης, ΞΕΡΝΑΩ. Όπως ξερνάω όταν ακούω να μου λένε "δε μ' αρέσουν τα ζώα" ή "το μοσχάρι το θέλω καλοψημένο". Τι να κάνω, να τους επιβάλλω τι θα λένε και τι όχι βάσει του γούστου μου; Τους διαγράφω και πάω παρακάτω, όπως και δικαιούμαι. Σωστά. Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι ούτε για στρέιτ ζευγάρια να προσπαθούν να βάλουν την γλώσσα τους ο ένας στο λαρύγγι του άλλου. Και όχι, δεν τους το επιβάλλεις. Αλλά το να αναφέρεις την δυσαρέσκιά σου δεν σε κάνει φασίστα. 8 minutes ago, Dimitris_1981 said: φαντάζομαι σε ενοχλεί το ίδιο το καρναβάλι , το Μπουρανί ("γιορτή του φαλλού") και άλλα που κάνουμε. Δεν το είχα ακούσει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν γίνονται υπό την παρουσία μικρών παιδιών. Αλλά αμφιβάλλω αν οικογένειες παίρνουν τα παιδιά τους εκεί. Και μιλάμε για ένα τοπικό έθιμο και όχι ένα παγκόσμιο πλέον φαινόμενο. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Το pride είναι μια παρέλαση σεξουαλικότητας, bdsm και γενικά όχι μέρος για 10χρονα αλλά για ενηλίκους. Θες να κάτσουμε να αναλύσουμε και το γιατί το να γίνονται τα μικρά παιδάκια expose στο σεξ είναι κακό γι αυτά; Σωστά. Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι ούτε για στρέιτ ζευγάρια να προσπαθούν να βάλουν την γλώσσα τους ο ένας στο λαρύγγι του άλλου. Και όχι, δεν τους το επιβάλλεις. Αλλά το να αναφέρεις την δυσαρέσκιά σου δεν σε κάνει φασίστα. Πιο πολύ ανησυχώ που τα παιδιά μας βλέπουν βιντεοκλίπ τραπ με ημίγυμνες γυναίκες που τις παρουσιάζουν την σαν πόρνες και αντικείμενα. 6 2 1
KostasKri Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 minute ago, Dimitris_1981 said: Πιο πολύ ανησυχώ που τα παιδιά μας βλέπουν βιντεοκλίπ τραπ με ημίγυμνες γυναίκες που τις παρουσιάζουν την σαν πόρνες και αντικείμενα. Εξίσου κακό. Θα συμφωνήσω.
AtiX Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Πιο πολύ ανησυχώ που τα παιδιά μας βλέπουν βιντεοκλίπ τραπ με ημίγυμνες γυναίκες που τις παρουσιάζουν την σαν πόρνες και αντικείμενα. Επίσης την πρόσβαση που δίνουμε επιτρέποντας σε παιδιά να βλέπουν και να διαβάζουν δηλώσεις και χειρονομίες τύπου Elon… 4 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν το είχα ακούσει να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν γίνονται υπό την παρουσία μικρών παιδιών. Αλλά αμφιβάλλω αν οικογένειες παίρνουν τα παιδιά τους εκεί. Και μιλάμε για ένα τοπικό έθιμο και όχι ένα παγκόσμιο πλέον φαινόμενο. Ε σε λίγα χρόνια και το Pride θα είναι ένα έθιμο. Εγώ που δεν πάω τι έπαθα; Επειδή είμαι στρειτ θα απαγορεύσω στους άλλους να εκφραστούν; . 4
Spyros7 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 48 minutes ago, KostasKri said: Και μιλάμε εννοείται και για double standards γιατί αν είχες straight pride θα γινόταν ο κακός χαμός. Όπως κράζανε αυτούς στην Θεσσαλονίκη που είχαν κάνει το family pride αν θυμάμαι καλά. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις straight pride όπως δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συσσίτια για πλούσιους ξερωγω. Όποιος το θέλει κάτι άλλο θέλει να πετύχει προφανώς. 5 1
Peugeot208 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μπήκα να διαβάσω για τη πτώση της Tèsla, αλλά μάλλον κάτι λάθος πάτησα. Σόρρυ... 1 4
ramarg Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ας ασχοληθούμε για ακόμα μία εβδομάδα με την τρομολαγνεία των Μέσων Ενημέρωσης για την ύφεση που έρχεται... Έχει κουράσει το αφήγημα από το 2008 και μετά.. Οικονομικές Κρίσεις που ξεκινούν από Πολιτικές Επιλογές δεν είναι μόνο κρίσεις οικονομίας αλλά πρωτίστως κρίσεις συνεπεία πολιτικών κινήσεων. Οι κρίσεις είναι η αντιβίωση ενός ασθενούντος καπιταλισμού... Απλά αποδεχτείτε το και μην γκρινιάζετε (αυτό θέλουν, να το διαβάσετε, να το πιστέψετε, να απογοητευτείτε, να συμβιβαστείτε με τις νέες τιμές). Προς τί η έκπληξη την στιγμή που το κόστος ζωής είναι ήδη υψηλό. Δεν είδαμε καμία βελτίωση το τελευταίο διάστημα για να απογοητευούμε. Επεξ/σία 4 Απριλίου από ramarg
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, KostasKri είπε Το pride είναι μια παρέλαση σεξουαλικότητας, bdsm και γενικά όχι μέρος για 10χρονα αλλά για ενηλίκους. Θες να κάτσουμε να αναλύσουμε και το γιατί το να γίνονται τα μικρά παιδάκια expose στο σεξ είναι κακό γι αυτά; Εγώ δεν έχω δει κανέναν να πηδιέται πάντως σε παρέλαση. Οπότε δεν ξέρω πώς θεωρείς πως τα παιδιά γίνονται exposed στο σεξ. Έχεις κάτι κατά νου; Αναφορικά με "τα BDSM και γενικά", κοίτα τι γίνεται: εσύ βλέπεις έναν τύπο ντυμένο με harness, choker, και gag. Το παιδάκι βλέπει έναν τύπο με κάτι ζώνες. Δε μπορεί να κατανοήσει το σεξουαλικό στοιχείο μέσα από αυτό, με τον ίδιο τρόπο που δεν καταλαβαίνουν τα αστειάκια για τους γονείς σε ταινίες Disney. 3
betkarh Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, KostasKri είπε Κάτω οι ναζί "Μπαμπα κοιτα,ενα αεροπλανο" Ρε κωλοπαιδο,εισαι ναζιστης και δεν το ηξερα??
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, Spyros7 είπε Η διαλυμένη οικονομία/κοινωνία των ΗΠΑ θα κάνει τους δημοκρατικούς ρεπουμπλικανούς κυβέρνηση ακόμα και με το ζόρι, λόγω μη ύπαρξης βιώσιμης εναλλακτικής. Αυτο ακριβως εγινε τον Νοεμβριο χωρις κανενα ζορι και θα αργησει πολυ να αλλαξει... εντωμεταξυ αν απο τους 5 μηνες τραβατε τετοια ζορια φανταζομαι τι θα εχει γινει στα 2 χρονια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα