Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) (no longer relevant) Επεξ/σία 9 Απριλίου από muga
SabotazNic Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Γιατί να κάνεις αναγγελία γάμου και ποιος διαβάζει πλέον εφημερίδες και τέτοια σαιτ
Nabuko Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γιατί να κάνεις αναγγελία γάμου και ποιος διαβάζει πλέον εφημερίδες και τέτοια σαιτ Άρθρο 1369 ΑΚ Επεξ/σία 9 Απριλίου από Nabuko 1 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 51 minutes ago, muga said: Καλησπέρα σε όλους, Η δημοσίευση αφορά κριτική στο site anaggeliagamou.gr καθώς διαγράφουν οποιαδήποτε κριτική είναι κάτω από 5 αστέρια στο προσωπικό τους site και δε διαθέτουν λογαριασμό business Google. Δεν είχα κανένα σκοπό να το κάνω αλλά δε μου αρέσει να με φιμωνουν, ειδικά από τη στιγμή που είμαι πελάτης και έχω πληρώσει για κάποιες υπηρεσίες. [...] Όλα καλά, αλλά εξήγησέ μου κάτι: από πού κι ως πού είναι υποχρεωτικό να έχουν κριτικές ή να δημοσιεύουν όλες τις κριτικές ή να έχουν λογαριασμό business Google; Θέλω να πω ότι δικό τους είναι το site ή/και η επιχείρηση, έχουν ό,τι κανόνα θέλουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν. 46 minutes ago, SabotazNic said: Γιατί να κάνεις αναγγελία γάμου και ποιος διαβάζει πλέον εφημερίδες και τέτοια σαιτ 27 minutes ago, SabotazNic said: Λολ. Γιατί η αναγγελία είναι εκ του νόμου υποχρεωτική και απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδοθεί από τον Δήμο η άδεια γάμου. Αφού δεν το'χουμε, τι πεταγόμαστε; 7
afragorn Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γιατί να κάνεις αναγγελία γάμου και ποιος διαβάζει πλέον εφημερίδες και τέτοια σαιτ Στον πολιτικό γάμο μας είχαν υποχρεώσει να το αναγγείλουμε στη τοπική εφημερίδα και να τους πάμε και δυο αντίτυπα... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 22 λεπτά πριν, paredwse είπε Όλα καλά, αλλά εξήγησέ μου κάτι: από πού κι ως πού είναι υποχρεωτικό να έχουν κριτικές ή να δημοσιεύουν όλες τις κριτικές ή να έχουν λογαριασμό business Google; Θέλω να πω ότι δικό τους είναι το site ή/και η επιχείρηση, έχουν ό,τι κανόνα θέλουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Γιατί η αναγγελία είναι εκ του νόμου υποχρεωτική και απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδοθεί από τον Δήμο η άδεια γάμου. Αφού δεν το'χουμε, τι πεταγόμαστε; Εσύ είσαι λίγο έως πολύ επιθετικός και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Δε θα εμπλακώ καν. @SabotazNic καλά έκανες και σχολιασες, δεν ήξερα ότι πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για να μπορούμε να κάνουμε ένα σχόλιο. Ούτε εγώ ήξερα μέχρι να αναγκαστώ να κάνω τα χαρτιά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου Αυτό το πράγμα, που μπαίνετε να "καταγγείλετε", σας γράφουν -κοσμιότατα- κάτι που δεν σας βολεύει και το ρίχνετε στην "επιθετικότητα", δεν το καταλαβαίνω. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Αυτό το πράγμα, που μπαίνετε να "καταγγείλετε", σας γράφουν -κοσμιότατα- κάτι που δεν σας βολεύει και το ρίχνετε στην "επιθετικότητα", δεν το καταλαβαίνω. Εάν εσύ θεωρείς ότι το κοσμιότατα είναι το "κάνουν ότι γουστάρουν" και το "τι πεταγεστε" μάλλον έχουμε μια πολύ διαφορετική άποψη για το τι είναι κόσμιο και τι όχι. Το γιατί δε με βολεύει δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Ψήνεστε για τσακωμό και ειρωνεία στην οποία δε θέλω να εμπλακώ. Πιθανότατα έχω κάνει ανάρτηση σε λάθος πλατφόρμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 λεπτά πριν, muga είπε Εάν εσύ θεωρείς ότι το κοσμιότατα είναι το "κάνουν ότι γουστάρουν" και το "τι πεταγεστε" μάλλον έχουμε μια πολύ διαφορετική άποψη για το τι είναι κόσμιο και τι όχι. Το γιατί δε με βολεύει δεν το καταλαβαίνω αλλά οκ. Ψήνεστε για τσακωμό και ειρωνεία στην οποία δε θέλω να εμπλακώ. Πιθανότατα έχω κάνει ανάρτηση σε λάθος πλατφόρμα. Με τον τρόπο που γράφεις τους δίνω δίκιο όπως σας απάντησαν.
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Γενικά πάντως πριν κάνετε δημοσίευση ρωτήστε τον παπά, δεν το θέλουν όλοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με τον τρόπο που γράφεις τους δίνω δίκιο όπως σας απάντησαν. Μάλιστα! Δεκτή η άποψη όλων. 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Γενικά πάντως πριν κάνετε δημοσίευση ρωτήστε τον παπά, δεν το θέλουν όλοι. Αφορά άδεια για πολιτικό γάμο. Δε γνωρίζω τι ισχύει για θρησκευτικό. Σκέψου ότι θα πρέπει να ξαναγίνει δημοσίευση γιατί δε δέχονται την παύλα στο λάθος σημείο.
JakeKaufman Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 6 minutes ago, muga said: Αφορά άδεια για πολιτικό γάμο. Δε γνωρίζω τι ισχύει για θρησκευτικό. Σκέψου ότι θα πρέπει να ξαναγίνει δημοσίευση γιατί δε δέχονται την παύλα στο λάθος σημείο. Η παύλα ήταν σε διπλό επίθετο;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Η παύλα ήταν σε διπλό επίθετο; Ναι. Και μπήκε καταλάθος στο όνομα και φαίνεται σαν δύο ονόματα αντί για δύο επίθετα. Μας είπαν βέβαια ότι έχει καταργηθεί η παύλα. Γενικά δεν έχει πάει καλά αυτο. Ασχολούμαστε με παύλες. Θα βγει μια άκρη κάποια στιγμή 😅 Επεξ/σία 9 Απριλίου από muga
JakeKaufman Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 minute ago, muga said: Ναι. Και μπήκε καταλάθος στο όνομα και φαίνεται σαν δύο ονόματα αντί για δύο επίθετα. Μας είπαν βέβαια ότι έχει καταργηθεί η παύλα. Γενικά δεν έχει πάει καλά αυτο. Ασχολούμαστε με παύλες. Θα βγει μια άκρη κάποια στιγμή 😅 οκ. αρκετά παράξενο το σφάλμα. μοιάζει το πρώτο επίθετο με όνομα; πχ είναι Γιώργος Θανος-Παπαζογλου; βέβαια, αφού δώσατε και εσείς επιβεβαίωση από την μεριά τους είναι καλυμμένοι. αντίθετα εσείς είσαστε αυτοί που δεν έχετε "αποδείξεις" ότι κάνατε submit σωστά το αρχικό κείμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις