lnoldori Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Προσωπικα δεν το βρισκω αστειο το ολο θεμα. Ο ανθρωπος ανεκαθεν προαπαθουσε να βγει νικητης απο μαχες οι οποιες φανταζαν χαμενες και εν τελει σε πολλες απο αυτες οντως θριαμβευσε. Μην ξεχναμε πως αρκετα βηματα προς τα εμπρος τα καναμε γιατι καποιοι "τρελοι" δοκιμασαν οτι ολοι οι υπολοιποι δεν θα τους περνουσε καν απο το μυαλο. Επισης ο συγκεκριμενος κανει τα πειραματα του πανω του και μοιραζεται οποια γνωση αποκτα, καλη η κακη. Τον προτιμω απο αλλους που πολυ ευχαριστως θα εκαναν τα πειραματα τους πανω μας. 19 7
Witcher1st Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 hour ago, Votritis said: o Λακης ο Γαβαλας στα 70 μοιαζει πιο νεος απο τον Bryan Δε νομιζω τακη.
basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου αν και ηδη μοιαζει μεγαλυτερος απο 47 οι δηλωσεις του στο αρθρο ειναι αρκετα σοβαρες. ηταν πολυ ειλικρινης σχετικα την λαθος αποφαση του να λαβει το φαρμακο.
dbrillis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 16 λεπτά πριν, lnoldori είπε Προσωπικα δεν το βρισκω αστειο το ολο θεμα. Ο ανθρωπος ανεκαθεν προαπαθουσε να βγει νικητης απο μαχες οι οποιες φανταζαν χαμενες και εν τελει σε πολλες απο αυτες οντως θριαμβευσε. Μην ξεχναμε πως αρκετα βηματα προς τα εμπρος τα καναμε γιατι καποιοι "τρελοι" δοκιμασαν οτι ολοι οι υπολοιποι δεν θα τους περνουσε καν απο το μυαλο. Επισης ο συγκεκριμενος κανει τα πειραματα του πανω του και μοιραζεται οποια γνωση αποκτα, καλη η κακη. Τον προτιμω απο αλλους που πολυ ευχαριστως θα εκαναν τα πειραματα τους πανω μας. 2 1 1
alexpap Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) "Η ειρωνεία είναι η γλώσσα της αγάπης του σύμπαντος" Η ειρωνεία ως ορισμός είναι η κοροϊδία προς κάποιο τρίτο πρόσωπο. Η μακροζωϊα πρέπει να συνοδεύετε με την ευημερία (Live Long and Prosper) Χαίρε Mr. Spock. Το σύμπαν μας εξελίσεται με θανάτους και γεννήσεις τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι παρατηρήσεις μας μέχρι τώρα. Η μάνα μου όταν με ειρωνευότανε το έκανε για να διασκεδάση και έδειχνε την αγάπη της με ένα περίεργο τρόπο. Εγώ πάλι μετά την ειρωνία της την έκανα να νευριάσει υποτιμώντας την και δείχνοντας την ανωτερότητα μου ως εξελιξή της. Αυτός ο γνωστός Johnson άγνωστος σε μένα με τέτοιο κεφάλι μάλλον δεν θα γίνει δισεκατομυριούχος. Σημείωση: Live Strong and Let Others to Judge you. Επεξ/σία 15 Απριλίου από alexpap
gregory22 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 47 ετών και στο πρόσωπο δείχνει 55-60. στο σώμα τώρα όσο και να δείχνει εξαρτάται απο την γυμναστική και γενικώς αν έχεις χρόνο να φροντίζεις το σώμα σου, κάτι που ο συγκεκριμένος έχει άπειρο. Αφού κατάφερε σε αυτή την ηλικία να έχει μόνιμα αυξημένη χοληστερίνη και ζάχαρο στο αίμα.....μάλλον υπεργήρανση κατάφερε
cpc464 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Ότι και να κάνει θα έρθει και για αυτόν ο "ανάποδος αγρότης", και μπορεί να ακούγομαι μακάβριος αλλά απο αυτόν τον τύπο δέν ξεφεύγει κανείς. 1
ramarg Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Ποιος θέλει να ζήσει περισσότερο σε αυτό το Matrix, ειλικρινά αναρωτιέμαι... Εξ ανάγκης βρεθήκαμε όλοι εδώ (και κάποιοι κατά λάθος)... Αποδεχτείτε το και συνεχίστε μέχρι να τελειώσει το simulation... 1 1 3
Witcher1st Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 4 hours ago, gregory22 said: 47 ετών και στο πρόσωπο δείχνει 55-60. στο σώμα τώρα όσο και να δείχνει εξαρτάται απο την γυμναστική και γενικώς αν έχεις χρόνο να φροντίζεις το σώμα σου, κάτι που ο συγκεκριμένος έχει άπειρο. Αφού κατάφερε σε αυτή την ηλικία να έχει μόνιμα αυξημένη χοληστερίνη και ζάχαρο στο αίμα.....μάλλον υπεργήρανση κατάφερε 4 hours ago, basilis_k6 said: αν και ηδη μοιαζει μεγαλυτερος απο 47 οι δηλωσεις του στο αρθρο ειναι αρκετα σοβαρες. ηταν πολυ ειλικρινης σχετικα την λαθος αποφαση του να λαβει το φαρμακο. Φωτοσοπ ειναι η φωτο και δε ξερω γιατι κανει τετοια δυσφημιση. Κακο clickbait photoshop θα ελεγα, αν κρινα τα σχολια εδω μεσα. Ουτε για 30 δε μοιαζει κανονικα. Και τα επιπεδα τον οργανων του ειναι 18χρονου. 1 hour ago, ramarg said: Ποιος θέλει να ζήσει περισσότερο σε αυτό το Matrix, ειλικρινά αναρωτιέμαι... Εξ ανάγκης βρεθήκαμε όλοι εδώ (και κάποιοι κατά λάθος)... Αποδεχτείτε το και συνεχίστε μέχρι να τελειώσει το simulation... Simulation που κραταει κατι δις χρονια; 1
gothic_waver Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν δοκίμασε με δισκοπότηρο.. https://youtu.be/VA7J0KkanzM?feature=shared Επεξ/σία 15 Απριλίου από gothic_waver
kogba Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Κάθε φορά που βλέπω αυτό το όνομα νομίζω ότι είναι είδηση για τον Brian Johnson AC/DC. 2
blincy Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μάλλον δεν έχει ακούσει για Ικαρία, τσίπουρο, κανέλα, μέλι κτλ. Έλα στην Ελλάδα ρε καημένε και αντί να πετάς τα λεφτά σου σε φάρμακα, να κάνεις διακοπές.
kogba Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Αυτός θα πεθάνει κανονικά, όπως όλοι μας, και στην ουσία δεν θα έχει ζήσει. Τζάμπα τα δισεκατομμύρια του.
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Εγω νομιζω πως δουλεψε. Μου φαινεται πιο νεος απ οτι παλια 44 λεπτά πριν, kogba είπε Κάθε φορά που βλέπω αυτό το όνομα νομίζω ότι είναι είδηση για τον Brian Johnson AC/DC. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΙΑΝ, Ο ΜΠΡΑΙΑΝ ΕΙΝΑΙ! 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα