Sot7244 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Τι γίνεται άμα σαν κατηγορούμενος δε παραστω στο εφετείο μου για πλημελημα που ήδη έχω μικρή ποινή με αναστολή? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Sot7244 είπε Τι γίνεται άμα σαν κατηγορούμενος δε παραστω στο εφετείο μου για πλημελημα που ήδη έχω μικρή ποινή με αναστολή? Δικηγόρο έχεις;Τον ρώτησες; 7
Therempant Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δικηγόρο έχεις;Τον ρώτησες; Η πιο σωστη απαντηση. Οτι και να σου πουμε εμεις μονο δικηγορος μπορει να σου πει υπευθυνα. Φανταζομαι θα εχει ποινη, διαφορετικα δεν θα πηγαινε κανεις... 3
mariosnik_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ήμαρτον βρε παιδιά δεν έχετε δικηγόρο να τα ρωτήσετε αυτά; Πρώτον δεν μας ξεκαθαρίζεις τι εννοείς με την φράση "αν δεν παραστω". Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα στις δικές. Το ένα είναι να μην βρίσκεται κάποιος στο δικαστήριο αλλά να παρίσταται νόμιμος εκπρόσωπος του, δηλαδή ο δικηγόρος του. Συνεπώς γίνεται η δική κανονικά χωρίς εσένα αλλά τα κανονίζει ο δικηγόρος που έχει συνεννοηθεί με εσένα από πριν. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει παντού και πάντα σε όλες τις περιπτωσεις. Τα ξέρει ο δικηγόρος σου αυτά. Το δεύτερο είναι να κληθείς σε οποιοδήποτε δικαστήριο χωρίς να ασχοληθείς καθόλου, χωρίς να πας και να δώσεις ίχνος, ούτε με νόμιμο εκπρόσωπο. Εκεί το δικαστήριο γίνεται κανονικά και τρως την μέγιστη δυνατή ποινή καθώς δεν πήγες να υπερασπιστεις τον εαυτό σου. Λόγος που μπορεί να δικαιολόγησει την απουσία σου, μόνο νοσηλεία σε νοσοκομειο. Επεξ/σία 18 Απριλίου από mariosnik_ 4 2
Sot7244 Δημοσ. 18 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η δίκη είχε γίνει κανονικά με δικηγόρο για πλημελημα έφαγα την ποινή κάποιους μήνες με αναστολή ασκσα έφεση στο εφετείο πήγε ο δικηγόρος με χαρτι νοσοκομείου που ήμουν κ όταν ξανά έγινε το εφετοιο ο δικηγόρος μου είπε ότι απλά δεν πάμε τι γίνεται μπορούν με ξανακαλεσουν γιατί κάποιος κλητήρας με ψάχνει για παράδοση δικασημου σαν κατηγορούμενος τον Ιούνιο Επεξ/σία 18 Απριλίου από Sot7244
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Sot7244 είπε Η δίκη είχε γίνει κανονικά με δικηγόρο για πλημελημα έφαγα την ποινή κάποιους μήνες με αναστολή ασκσα έφεση στο εφετείο πήγε ο δικηγόρος με Χάρι νοσοκομείου που ήμουν κ όταν ξανά έγινε το εφετοιο ο δικηγόρος μου είπε ότι απλά δεν πάμε τι γίνεται μπορούν με ξανακαλεσουν γιατί κάποιος κλητήρας με ψάχνει για παράδοση δικασημου σαν κατηγορούμενος τον Ιούνιο Ετσι όπως τα εγραψες να τα πεις και στον δικηγόρο σου.Το να αποφευγεις τον κλητήρα δεν αλλάζει κάτι,θα το θυροκολλήσει σε γνωστή σου διευθυνση.
mariosnik_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Sot7244 είπε Η δίκη είχε γίνει κανονικά με δικηγόρο για πλημελημα έφαγα την ποινή κάποιους μήνες με αναστολή ασκσα έφεση στο εφετείο πήγε ο δικηγόρος με χαρτι νοσοκομείου που ήμουν κ όταν ξανά έγινε το εφετοιο ο δικηγόρος μου είπε ότι απλά δεν πάμε τι γίνεται μπορούν με ξανακαλεσουν γιατί κάποιος κλητήρας με ψάχνει για παράδοση δικασημου σαν κατηγορούμενος τον Ιούνιο Εχμ, αν ο δικηγόρος σου είπε δεν πάμε.... Τι παραπάνω να πούμε... Ρώτησε τον δικηγόρο σου αν δεν πάτε θα υπάρχουν συνέπειες και ποιες είναι αυτές. Πες του και καλά ότι έχεις ακούσει πως αν δεν πάμε καταδικάζεσαι με την χειρότερη ποινή. Επεξ/σία 18 Απριλίου από mariosnik_
vamvakoolas Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, Sot7244 said: Η δίκη είχε γίνει κανονικά με δικηγόρο για πλημελημα έφαγα την ποινή κάποιους μήνες με αναστολή ασκσα έφεση στο εφετείο πήγε ο δικηγόρος με χαρτι νοσοκομείου που ήμουν κ όταν ξανά έγινε το εφετοιο ο δικηγόρος μου είπε ότι απλά δεν πάμε τι γίνεται μπορούν με ξανακαλεσουν γιατί κάποιος κλητήρας με ψάχνει για παράδοση δικασημου σαν κατηγορούμενος τον Ιούνιο αυτο ειναι λιγο τραγικη ειρωνια: Κριθηκες ενοχος με καποια ποινη, εσυ ο ιδιος ασκησες εφεση (δηλαδη το δικαστηριο να επανεξετασει την υποθεση) και τωρα δεν ενδιαφερεσαι! καλα λενε οτι ολοι δουλευουν για τους δικηγορους και τους γιατρους. Κριμα τα χρηματα που ξοδεψες... Νομικα, μονο ο δικηγορος σου εχει φακελο της υποθεσης ολα τα αλλα ειναι συζητηση καφενειου αλλα γενικα η εφεση σου θα παει στο καλαθι της....ανακυκλωσης. Επεξ/σία 18 Απριλίου από vamvakoolas 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Αν δεν πας θα δικαστείς ερήμην με το χειρότερο για σένα αποτέλεσμα. https://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-271-ερημοδικία-εναγομένου 2 1
Stam53 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 29 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Ρώτησε τον δικηγόρο σου αν δεν πάτε θα υπάρχουν συνέπειες και ποιες είναι αυτές. Πες του και καλά ότι έχεις ακούσει πως αν δεν πάμε καταδικάζεσαι με την χειρότερη ποινή. Πόσο χειρότερη δηλαδή; Εφετείο είναι και στα εφετεία οι ποινές είναι πάντοτε μικρότερες από τις πρωτόδικες.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Stam53 είπε Πόσο χειρότερη δηλαδή; Εφετείο είναι και στα εφετεία οι ποινές είναι πάντοτε μικρότερες από τις πρωτόδικες. Δηλαδη εσυ θελεις να βγάλουμε και απόφαση🤣 18
NT1G Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Είναι εντυπωσιακό που κάθεται κάποιος και ψάχνει να βρει απαντήσεις σε τέτοια θέματα από τυχαίους άγνωστους στο ίντερνετ αντί να ρωτήσει τον δικηγόρο που έχει για αυτά τα θέματα. 10 4
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 8 λεπτά πριν, NT1G είπε Είναι εντυπωσιακό που κάθεται κάποιος και ψάχνει να βρει απαντήσεις σε τέτοια θέματα από τυχαίους άγνωστους στο ίντερνετ αντί να ρωτήσει τον δικηγόρο που έχει για αυτά τα θέματα. Το τζάμπα ειναι πιο γλυκό. 4
The_Judas Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 59 λεπτά πριν, Stam53 είπε Πόσο χειρότερη δηλαδή; Εφετείο είναι και στα εφετεία οι ποινές είναι πάντοτε μικρότερες από τις πρωτόδικες. οχι δεν ειναι απαραιτητα μικρότερες οι ποινες. μπορεί να ειναι και υψηλοτερες ειδικα αν δεν παραστείς καν. 2
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε οχι δεν ειναι απαραιτητα μικρότερες οι ποινες. μπορεί να ειναι και υψηλοτερες ειδικα αν δεν παραστείς καν. Επί των εφέσεων ισχύει η γενική αρχή της μη χειροτέρευσης της θέσης του κατηγορουμένου. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα