Προς το περιεχόμενο

Tablet Teclast P40HD 2023 | 10.1'' 73 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kage είπε

καλα κανετε...για απλη χρηση υπαρχουν με 100κατι ευρω samsung tab a9 και redmi pad ..

οσα κινεζικα πηρα ακομη κ το alldocube π υποτιθεται ηταν πιο "επωνυμο" κ ποιοτικο ειχαν την ιδια καταληξη

Με 62 ευρώ που το είχα πάρει (μαζί με κουπόνια έκπτωσης και νέου χρήστη) μια χαρά βγήκε. Σίγουρα θα προτιμούσα αυτά που γράφεις, αλλά για μικρό παιδί είναι υπεραρκετό. Παραπάνω λεφτά δεν χρειάζεται να δοθούν.

• Like 1
Δημοσ.

Samsung A9 στα 100 κάτι, είναι 8'', με ανάλυση 1200Χ800 και 4GB, δηλαδή για πέταμα..... για 11''/8GB πάς στα 200 χαλαρα.....

Για tablet "ειδικού σκοπού" μια χαρά είναι αυτά τα "κινεζικα" πχ για tablet παιδιού, για παρακολούθηση tv/netflix/disney κλπ, για διάβασμα βιβλίων, για απλό browsing.... ναι δεν υπάρχουν updates, fixes και είναι λίγο λαχείο η ποιότητα ειδικά σε άγνωστες μάρκες όμως κατα 99% αν ξέρεις γιατί το παίρνεις και σου κάνει, είναι τέλεια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης να προσθέσω, ότι επειδή συνήθως δεν υπάρχουν updates ασφαλείας σε αυτά τα tablet και ποτέ δεν ξέρεις τι έχει φυτέψει ο κινέζος μέσα (βέβαια ουτε στα άλλα ξέρεις) καλού-κακού, θεωρείστε ότι πάντα αυτά έχουν θέμα ασφαλείας και να μην χρησιμοποιείτε τον κύριο λογαριασμό google που έχετε, κάντε έναν άλλο αποκλειστικά για το tablet, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι πρόβλημα αυτό.  Αν είστε πολύ ευαίσθητοι σε θέματα ασφαλείας ή χρειάζεται οποσδήποτε το tablet να είναι συνδεδεμένο με τον κύριο λογαριασμό σας (για να δουλεύετε τα mail σας, τα ραντεβού σας, να κάνετε πληρωμές και τέτοια) , τότε δεν είναι πλέον "ειδικού σκοπού" και προτιμήστε κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από evark
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σε περίπτωση από υπαιτιοτητα δική μου σπάσω την οθόνη. Υπάρχει καμία λύση σε αυτά τα ταμπλετ από Κίνα? Να παραγγείλω μόνος και να βάλω δεν το έχω με τπτ μια μακαρονάδα με το ζόρι φτιάχνω 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, costacurta είπε

Να ρωτήσω κάτι σε περίπτωση από υπαιτιοτητα δική μου σπάσω την οθόνη. Υπάρχει καμία λύση σε αυτά τα ταμπλετ από Κίνα? Να παραγγείλω μόνος και να βάλω δεν το έχω με τπτ μια μακαρονάδα με το ζόρι φτιάχνω 

Δεν νομίζω να υπάρχει συμφέρουσα λύση γενικώς. Παίρνεις άλλο.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...