KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 15 minutes ago, Spyros7 said: Και σου έβγαλε μη-σατυρικό τραγουδάκι για love&kindness Για τον Jesus ναι. Για τον Muhammad όχι. 😛 1
Tlykog Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δοκίμασέ το και εσύ. Παράδειγμα: Το δοκιμάζω τώρα: Γενικά έχεις ένα δίκιο στο ότι με τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ έχει ένα πρόβλημα, αλλά αυτό γίνεται γιατί είναι ένα εμπορικό προϊόν και οι μουσουλμάνοι είναι ένα τεράστιο πελατειακό κοινό με μεγάλη ευαισθησία με τη θρησκεία τους. Σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να καταλάβω: τί αποδεικνύει αυτό; Ότι είναι κακοί; Ότι είναι εγκληματίες; Επεξ/σία 25 Απριλίου από Tlykog 2
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 16 minutes ago, AtiX said: Ναι βρε το θέμα είναι γιατί εσύ κολλάς και επιχειρηματολογείς αρνητικά για μια ομάδα που παραδέχεσαι ότι μόνο το 25% εγκληματεί και ξεχνάς το υπόλοιπο 75%!!!! σε αυτό έχεις κάποια λογική απάντηση??? Δεν έχω να πω απολύτως τίποτα για το υπόλοιπο 75%. Καλά να ναι οι άνθρωποι. Απλά όταν παρατηρείς τέτοια φαινόμενα πρέπει να πονηρεύεσαι και να κοιτάς τι μπορεί να φταίει. Σίγουρα μπορεί να φταίει σε ένα κομμάτι ο ρατσισμός. Όταν σκοτώνονται μεταξύ τους σε "μαύρες γειτονίες" δεν φταίει ο ρατσισμός όμως. Εξού και ανέφερα την κουλτούρα που περνάει από γενιά σε γενιά. Ο ρατσισμός δεν φταίει που οι μαύροι πατεράδες παρατούν τις οικογένειες τους πολύ περισσότερο από τους λευκούς με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε fatherless homes που είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την πιθανότητα ένα παιδί να αποκτήσει παραβατική συμπεριφορά μεγαλώνοντας. 4 minutes ago, Tlykog said: Σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να καταλάβω: τί αποδεικνύει αυτό; Ότι είναι κακοί; Ότι είναι εγκληματίες; Προσπάθησα να αποδείξω ότι το chatgpt δεν διαχειρίζεται όλα τα group ανθρώπων το ίδιο. Έχει να κάνει με την κουβέντα πριν. Διάβασε λίγο πίσω για context 1
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν έχω να πω απολύτως τίποτα για το υπόλοιπο 75%. Καλά να ναι οι άνθρωποι. Απλά όταν παρατηρείς τέτοια φαινόμενα πρέπει να πονηρεύεσαι και να κοιτάς τι μπορεί να φταίει. Σίγουρα μπορεί να φταίει σε ένα κομμάτι ο ρατσισμός. Όταν σκοτώνονται μεταξύ τους σε "μαύρες γειτονίες" δεν φταίει ο ρατσισμός όμως. Εξού και ανέφερα την κουλτούρα που περνάει από γενιά σε γενιά. Ο ρατσισμός δεν φταίει που οι μαύροι πατεράδες παρατούν τις οικογένειες τους πολύ περισσότερο από τους λευκούς με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε fatherless homes που είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την πιθανότητα ένα παιδί να αποκτήσει παραβατική συμπεριφορά μεγαλώνοντας. Και όμως φίλε μου, ο ρατσισμός φταίει που καθόμαστε και διαβάζουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια για μειονότητες χωρίς καμία βάση…
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 14 minutes ago, KostasKri said: Προσπάθησα να αποδείξω ότι το chatgpt δεν διαχειρίζεται όλα τα group ανθρώπων το ίδιο. Έχει να κάνει με την κουβέντα πριν. Διάβασε λίγο πίσω για context Ναι αλλά ο άλλος έλεγε ότι το chatgpt είναι "woke" και εσύ πόσταρες αυτό ως "απόδειξη". Ούτε καν overreach δεν είναι αυτό. Δε νομίζω ότι είναι "woke" να "σέβεσαι" τα θρησκευτικά κολλήματα του κάθε ταλιμπάν, ισλαμιστή ή χριστιανού. Κίνηση marketing είναι αλλά σε κάποιους αρέσει να λένε ότι τους "κυνηγάει το σύστημα", ας είναι οι ίδιοι υποχείρια του.
Shinji ikari Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 42 minutes ago, paredwse said: "Αυτή είναι η άποψη μου κι αν δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!" Γιατι δεν το λες και στους άλλους αυτο, που ολα τα στοιχεια που δεν τους συμφερουν προσωπικα τα απορριπτουν, ακομα και οταν ειναι απο δικαστικες αποφασεις; 46 minutes ago, Spyros7 said: Το μόνο που τους έχει απομείνει από τον τόπο καταγωγής τους είναι τα γονίδια τους. Καταλαβες τι ειπες; 46 minutes ago, Spyros7 said: Όσο για τις συλλήψεις προφανώς ο αφροαμερικάνος συλλαμβάνεται πολύ πιο εύκολα απο την ρατσιστική αστυνομία των ΗΠΑ, είναι γνωστό πρόβλημα αυτό και έχει οδηγήσει πολλές φορές σε μαζικές διαδηλώσεις. Αυτο ειναι ψεμα αποδεδειγμενο, over-correction κανουν και αφηνουν πραγματα να περνανε ακριβως για να μην τους λενε ρατσιστες. Αλλά μαντεψε, ακομα τους λενε ρατσιστες. 8 minutes ago, KostasKri said: 13% ειναι οι μαυροι, κανουν το 50% των φονων, 90% interracial crimes, 33% cop killing, most rapes, most hate crimes, ειδικα σε ασιατες. Και τα ιδια πανω κατω και στην Ευρωπη. Ολα μα ολα τα στοιχεια ειναι συντριπτικα. 1
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 minutes ago, AtiX said: Και όμως φίλε μου, ο ρατσισμός φταίει που καθόμαστε και διαβάζουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια για μειονότητες χωρίς καμία βάση… Χωρίς καμία βάση είναι όλα αυτά που έγραψα; Άρα δηλαδή, με την λογική σου, οι γυναίκες είναι σεξιστές που αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν δουν άντρα να περπατά δίπλα τους; Αφού όπως λες δεν πρέπει να είσαι προκατηλημένος ακόμα και όταν τα στατιστικά είναι εναντίον, οι γυναίκες πρέπει να είναι τέρμα σεξιστές μιας και οι άντρες που διαπράττουν έγκλημα εναντίον γυναικών είναι πολύ μικρό σε σχέση με τον πληθυσμό τους, σωστά; 2
Shinji ikari Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 27 minutes ago, Tlykog said: με μεγάλη ευαισθησία με τη θρησκεία τους Επιτελους μας πεταξε και καποιος ενα ψιχουλο. 1
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 11 minutes ago, Shinji ikari said: Ολα μα ολα τα στοιχεια ειναι συντριπτικα. Κρύψτα καλά να μη χαθούν! 2
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, KostasKri είπε Χωρίς καμία βάση είναι όλα αυτά που έγραψα; Άρα δηλαδή, με την λογική σου, οι γυναίκες είναι σεξιστές που αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν δουν άντρα να περπατά δίπλα τους; Αφού όπως λες δεν πρέπει να είσαι προκατηλημένος ακόμα και όταν τα στατιστικά είναι εναντίον, οι γυναίκες πρέπει να είναι τέρμα σεξιστές μιας και οι άντρες που διαπράττουν έγκλημα εναντίον γυναικών είναι πολύ μικρό σε σχέση με τον πληθυσμό τους, σωστά; Και όμως υπάρχει βάση σε όλο αυτό και φαίνεται από τις πόσες σελίδες έχει αναπτυχθεί αυτό το θέμα όπως και τα υπόλοιπα… θα βασιστώ στο παράδειγμα σου για να καταλάβεις το λάθος… αν μια γυναίκα έβγαινε και έλεγε ότι όλοι οι άνδρες είναι μισογύνηδες σε ένα φόρουμ και σε ένα θέμα για τον Elon και το συνέχιζε επί ματαίω και αφού τις έχουμε αποδείξει ότι δεν ισχύει, ναι θα την έλεγα σεξιστη, ότι κάνει διακρίσεις φύλλου και αυτό είναι μια μορφή ρατσισμού… Επεξ/σία 25 Απριλίου από AtiX
Shinji ikari Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 minutes ago, Spyros7 said: Κρύψτα καλά να μη χαθούν! Αφου ξερω οτι τα βλεπεις και να τα δειξω δεν αλλαζει κατι, θα πεις οτι η πηγη ειναι ακυρη, ο επιστημονας δεν ξερει, οι ερπετανθρωποι, παντα κατι για να μην αλλαξεις αποψη. Επειδη ειναι τρομακτικο το να αλλαζεις, δε θελει το μυαλο να το δεχτει. 1
KostasKri Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 minute ago, AtiX said: αν μια γυναίκα έβγαινε και έλεγε ότι όλοι οι άνδρες είναι μισογύνηδες σε ένα φόρουμ και σε ένα θέμα για τον Elon και το συνέχιζε επί ματαίω και αφού τις έχουμε αποδείξει ότι δεν ισχύει, ναι θα την έλεγα σεξιστη, ότι κάνει διακρίσεις φύλλου και αυτό είναι κορφή ρατσισμού… Άλλο σου λέω. Αν αποφεύγω πχ τους μαύρους στον δρόμο επειδή είμαι προκατηλημένος, τότε με βάση αυτά που λες είμαι ρατσιστής. Όταν μια γυναίκα αποφεύγει εμένα στον δρόμο επειδή είμαι άντρας δεν σημαίνει ότι είναι σεξιστής; 5 minutes ago, AtiX said: Και όμως υπάρχει βάση σε όλο αυτό και φαίνεται από τις πόσες σελίδες έχει αναπτυχθεί αυτό το θέμα όπως και τα υπόλοιπα… Έχουν αναπτυχθεί σελίδες επειδή υπάρχει όντως ένα κοινωνικό πρόβλημα που δεν είναι απαραίτητα απόρροια ρατσισμού και συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι είναι. Και σου εξήγησα. Πώς εξηγείς ότι σκοτώνονται μεταξύ τους. Πώς εξηγείς ότι οι άντρες αφήνουν πολύ περισσότερο τα παιδιά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους και πώς αυτό μπορεί να είναι ρατσισμός. Μιλάμε για ανθρώπους που φέρονται σκάρτα σε συνανθρώπους της ίδιας φυλής και κοινωνίας. Πώς ακριβώς αυτό δεν είναι θέμα κουλτούρας αλλά ρατσισμού. Μπορείς να το εξηγήσεις ή θα το αποφύγεις πάλι;
Spyros7 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 minutes ago, Shinji ikari said: Αφου ξερω οτι τα βλεπεις και να τα δειξω δεν αλλαζει κατι, θα πεις οτι η πηγη ειναι ακυρη, ο επιστημονας δεν ξερει, οι ερπετανθρωποι, παντα κατι για να μην αλλαξεις αποψη. Επειδη ειναι τρομακτικο το να αλλαζεις, δε θελει το μυαλο να το δεχτει. Μπορώ πάντα να πω ότι είναι cherry picking, αλλά try me!
Shinji ikari Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 minutes ago, Spyros7 said: Αυτο τα λεει ολα υποθετω. 333.webm 1
AtiX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Μόλις τώρα, KostasKri είπε Άλλο σου λέω. Αν αποφεύγω πχ τους μαύρους στον δρόμο επειδή είμαι προκατηλημένος, τότε με βάση αυτά που λες είμαι ρατσιστής. Όταν μια γυναίκα αποφεύγει εμένα στον δρόμο επειδή είμαι άντρας δεν σημαίνει ότι είναι σεξιστής; Έχουν αναπτυχθεί σελίδες επειδή υπάρχει όντως ένα κοινωνικό πρόβλημα που δεν είναι απαραίτητα απόρροια ρατσισμού και συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι είναι. Και σου εξήγησα. Πώς εξηγείς ότι σκοτώνονται μεταξύ τους. Πώς εξηγείς ότι οι άντρες αφήνουν πολύ περισσότερο τα παιδιά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους και πώς αυτό μπορεί να είναι ρατσισμός. Μιλάμε για ανθρώπους που φέρονται σκάρτα σε συνανθρώπους της ίδιας φυλής και κοινωνίας. Πώς ακριβώς αυτό δεν είναι θέμα κουλτούρας αλλά ρατσισμού. Μπορείς να το εξηγήσεις ή θα το αποφύγεις πάλι; Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, είμαι ξεκάθαρος: αν μας πρήζει ο οποιοσδήποτε με τις φοβίες του και κάθετε και τσουβαλιάζει ολόκληρες ομάδες ανθρώπων κακοχαρακτηρίζοντάς τους είναι ρατσιστής… δεν με νοιάζει αν είναι λευκός ή μαύρος, άνδρας ή γυναίκα, str8 ή gay, δεξιός ή αριστερός, θρήσκος ή άθεος… 8 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Αφου ξερω οτι τα βλεπεις και να τα δειξω δεν αλλαζει κατι, θα πεις οτι η πηγη ειναι ακυρη, ο επιστημονας δεν ξερει, οι ερπετανθρωποι, παντα κατι για να μην αλλαξεις αποψη. Επειδη ειναι τρομακτικο το να αλλαζεις, δε θελει το μυαλο να το δεχτει. Ευχαριστούμε για τα ντοκουμέντα που για άλλη μια φορά δεν μας δείχνεις…
Προτεινόμενες αναρτήσεις