Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 319
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Spyros7 said:

Άλλη μια υπέροχη θεωρία συνομωσίας είναι το δήθεν debunking του gender wage gap, που όλο ακούμε να αναφέρεται αλλά πουθενά δε βλέπουμε.

Εννοείται, αφού τι πιο ουσιώδες από το να παίρνεις μισθούς να τους προσθέτεις και μετά να κάνεις διαίρεση με το πλήθος! Χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν κανέναν παράγοντα όπως ας πούμε ότι οι άντρες δουλεύουν κατά μέσο όρο περισσότερες ώρες, πιο επικίνδυνες δουλειές καθώς και πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές από την φύση τους.

Αν πραγματικά πιστεύεις στο gender pay gap νομίζω δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε καθώς μάλλον τίποτα δεν πρόκειται να σε πείσει ότι κάνεις λάθος όσο ορθά διατυπωμένο και τεκμηριωμένο είναι.

1 minute ago, Shinji ikari said:

Νομίζω δεν έχει πολύ νόημα να προσπαθούμε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, KostasKri said:

Εννοείται, αφού τι πιο ουσιώδες από το να παίρνεις μισθούς να τους προσθέτεις και μετά να κάνεις διαίρεση με το πλήθος! Χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν κανέναν παράγοντα όπως ας πούμε ότι οι άντρες δουλεύουν κατά μέσο όρο περισσότερες ώρες, πιο επικίνδυνες δουλειές καθώς και πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές από την φύση τους.

Αν πραγματικά πιστεύεις στο gender pay gap νομίζω δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε καθώς μάλλον τίποτα δεν πρόκειται να σε πείσει ότι κάνεις λάθος όσο ορθά διατυπωμένο και τεκμηριωμένο είναι.

Άρα λες ότι υπάρχει αλλά είναι δίκαιο?  🤣

10 minutes ago, KostasKri said:

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχετε αποφασίσει τι ακριβώς προσπαθείτε..

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Προσπάθησα να αποδείξω ότι το chatgpt δεν διαχειρίζεται όλα τα group ανθρώπων το ίδιο. Έχει να κάνει με την κουβέντα πριν. Διάβασε λίγο πίσω για context

Το καταλαβαίνω, αλλά γιατί να το κάνει;

Αλλο εξίσωση και άλλο ισότητα.

Δημοσ.
4 minutes ago, Spyros7 said:

Άρα λες ότι υπάρχει αλλά είναι δίκαιο?  🤣

Αν πάρεις 10 άτομα που δουλεύουν ως μηχανικοί και 10 άτομα που δουλεύουν ως δάσκαλοι, ποιος μέσος όρος λες να είναι μεγαλύτερος; Ή μήπως είναι pay gap και αυτό; Γιατί έτσι έχει βγει το gender pay gap. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου να πληρώνουν λιγότερο τις γυναίκες για την ίδια δουλειά. Και το καλύτερο απ'όλα, αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, πόσοι καπιταλιστές διευθυντές θα προσλάμβαναν μόνο γυναίκες για να εκμεταλλευτούν αυτή την ανισότητα; Χαζόι είναι να πληρώνουν παραπάνω άντρες όταν μπορούν για την ίδια δουλειά και ίδιο αποτέλεσμα να πληρώνουν γυναίκες;

Δημοσ.
2 minutes ago, KostasKri said:

Αν πάρεις 10 άτομα που δουλεύουν ως μηχανικοί και 10 άτομα που δουλεύουν ως δάσκαλοι, ποιος μέσος όρος λες να είναι μεγαλύτερος; Ή μήπως είναι pay gap και αυτό; Γιατί έτσι έχει βγει το gender pay gap. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου να πληρώνουν λιγότερο τις γυναίκες για την ίδια δουλειά. Και το καλύτερο απ'όλα, αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, πόσοι καπιταλιστές διευθυντές θα προσλάμβαναν μόνο γυναίκες για να εκμεταλλευτούν αυτή την ανισότητα; Χαζόι είναι να πληρώνουν παραπάνω άντρες όταν μπορούν για την ίδια δουλειά και ίδιο αποτέλεσμα να πληρώνουν γυναίκες;

Αν νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό, έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

Γι αυτό υπάρχει το adjusted gender pay gap, και ολόκληρο debate ανάμεσα σε ειδικούς για το πως πρέπει να υπολογίζεται.

Υπάρχουν άπειρες έγκυρες πηγές να ενημερωθείς, υπάρχει και το breitbart.

Η επιλογή είναι δική σου.

https://www.europarl.europa.eu/topics/en/article/20200109STO69925/understanding-the-gender-pay-gap-definition-facts-and-causes

• Like 3
Δημοσ.
20 minutes ago, Shinji ikari said:

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι.

Ναι νομίζω το pay gap ήταν το τελειωτικό χτύπημα, αν και εδώ που είναι φως φανάρι το flawed logic του πως βγήκε εξ αρχής, δεν υπάρχει ελπίδα καν να διαβάσει κανείς τους το οτιδήποτε χωρίς να είναι αρνητικά προκατειλημμένος γι αυτό που διαβάζουν.

5 minutes ago, Spyros7 said:

Αυτό που έστειλες λέει αυτό που λέω. Ότι αρχικά φαίνεται να υπάρχει το gap και παρακάτω αναλύει τα causes. Και λέει πάνω κάτω αυτά που είπα. Επομένως πού διαφωνούμε;

Δημοσ.
7 minutes ago, Spyros7 said:

Το διαβασες καν αυτο; οτι δεν υπαρχει pay gap λεει και οτι πρεπει να εφαρμοστουν αντισυνταγματικοι ρατσιστικοι κανονες για να περνουν περισσοτερα αυτοι με λιγοτερα προσοντα.

Δημοσ.
1 minute ago, Shinji ikari said:

Το διαβασες καν αυτο; οτι δεν υπαρχει pay gap λεει και οτι πρεπει να εφαρμοστουν αντισυνταγματικοι ρατσιστικοι κανονες για να περνουν περισσοτερα αυτοι με λιγοτερα προσοντα.

Όταν είσαι τόσο σίγουρος ότι οι woke αντιλήψεις σου είναι σωστές που οποιοδήποτε επίσημο site θεωρείς ότι θα συμφωνεί μαζί σου και το στέλνεις χωρίς να κατανοείς καν τι λέει με την ελπίδα να συμφωνεί μαζί σου εν τέλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Από τους δεκάδες λόγους έμεινες στους δύο που σε βολεύουν… ότι πιο σύνηθες μέχρι στιγμής…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
3 minutes ago, Shinji ikari said:

Και κάπως έτσι καταλήξαμε και στο DEI και έχει χαθεί πλέον η αξιοκρατία στον βομό του equity

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Και κάπως έτσι καταλήξαμε και στο DEI και έχει χαθεί πλέον η αξιοκρατία στον βομό του equity

Για βγάλε καμία έρευνα που να το αποδεικνύει…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Αν μονο υπηρχε καποιος τροπος να βρεις αυτα που λεω στο ιντερνετ.

Για να δουμε τα στοιχεια σου.

Σε λιγο θα μας πειτε και πως ο two-tier Keir ειναι στη φαντασια μας, μου φαινεται δεν τα καλυπτετε αλλά στα αληθεια δεν εχετε ιδεα τι γινετε, το οποιο ειναι ακομα ποιο μυστηριο.

Ποια στοιχεια μου? quotaρησες ενα κενο?

Οταν λες "θα σας" σε ποιους αναφερεσαι? που κολλαει ο πληθυντικος? ποιους νομιζεις οτι εκπροσωπω?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
Just now, AtiX said:

Για βγάλε καμία έρευνα που να το αποδεικνύει…

Πολλα σου εχω παρουσιασει ηδη, απλα λες ξανα τα ιδια ενω τα ξερεις. Εξ ορισμου το affirmative action και το DEI παντα ηταν ρατσιστικα, αντι-συνταγματικα και αντι-αξιοκρατικα, δε θα μπορουσαν να ειναι αλλιως. Και παλι, ο Αμερικανος δε νοιαζεται τι γνωμη εχεις εσυ κι εγω, ψηψισε.

• Thanks 1
  • Haha 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...