forgotten Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχω αγορασει και πουλησει διαφορα εδω στο insomnia σημερα γραφω μια και την πατησα ως πρωταρης. και το insomnia μαλιστα δεν σβηνει καν την αρνητικη κριτικη του τυπου που μου εδωσε χαλασμενη συσκευη. O τυπος μαλιστα εφυγε και απο το insomnia πλεον Το ιστορικο Ανταλλαξα με ατομο απο εδω συσκευη σφραγισμενη , και ελαβα απο εκεινον ενα iphone 15, παρουσιαζε προβλημα με την μπαταρια στο ενα της εκατο και εκανε επανεκινηση , το στειλα στο authorised service point και μου ειπαν οτι μαλλον θελει αλλαγη η μπαταρια του κινητου, σημερα με πηραν τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι το προβλημα ειναι στη μητρικη και οτι το κινητο ανοικτηκε παλαιοτερα και αλλαχθηκε η μπαταρια δημιουργοντας προβλημα ζητωντας μαλιστα 689 ευρω. Δεν φτανει αυτο αλλα απαντησε στην αρνητικη μου με αρνητικη απο μερους του. Αυτη τη στιγμη εχω δωσει συσκευη αξιας 580 ευρω και ελαβα συσκευη αξιας 0 ευρω και με κοστος απο μερους μου και στο service center. Το μονο που εχω να πω ειναι προσοχη στις συναλλαγες σας να στε επιμηθεις και οχι προμηθεις. Για μενα οι ανταλλαγες απο αποσταση μια και ειμαι κυπρο αποδεικτηκαν εξαιρετικα ζημιογονες . Επισυναπτω και για την αποδειξη των λεγομενων μου το κοστος απο το authorised center. Επεξ/σία 29 Απριλίου από forgotten
christakos07 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι δικαστήριο το insomnia. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς νομικά εναντίον του (προσωπικά θα του έσπαγα τα δόντια με σιδερολοστό, αλλά είναι διαφορετική συζήτηση). Επεξ/σία 29 Απριλίου από christakos07 6
forgotten Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν είναι δικαστήριο το insomnia. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς νομικά εναντίον του (προσωπικά θα του έσπαγα τα δόντια με σιδερολοστό, αλλά είναι διαφορετική συζήτηση). Ειμαι κυπρο , ο τυπος ηξερε οτι εαν εκανε ανταλλαγη με κυπρο θα ταν πιο δυσκολο να βρεθει, τωρα διεγραψε και το προφιλ του και μου εμεινε και η αρνητικη. το μαθημα παθημα ανταλλαγες με κανεναν εξ αποστασεως.... YΓ : Το ινσομνια θθα πρεπε να σβησει την ψευδη αρνητικηη
christakos07 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Τα στοιχεία του δεν τα έχεις; Όντως θα έλεγα να κινηθείς εναντίον του.
forgotten Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Τα στοιχεία του δεν τα έχεις; Όντως θα έλεγα να κινηθείς εναντίον του. Το κοστος για μενα απο κυπρο δεν αξιζει, ακομα και με τα στοιχεια του . Ακομα και το κινητο του δεν υπαρχει πλεον.... ως αριθμος 1
DrLo Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Δε καταλαβαίνω τι θα περίμενε κάποιος που "θα κινηθεί νομικά" για κάτι τέτοιο. Ανταλλάξανε 2 ιδιωτες 2 πράγματα. Δηλαδή περιμένει να ασχοληθεί κάποιο δικαστήριο αν κάποιος "έριξε" τον άλλο, να ψάχνει μηνύματα στο insomnai κλπ; 6
Dinos1973 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 31 minutes ago, forgotten said: Εχω αγορασει και πουλησει διαφορα εδω στο insomnia σημερα γραφω μια και την πατησα ως πρωταρης. και το insomnia μαλιστα δεν σβηνει καν την αρνητικη κριτικη του τυπου που μου εδωσε χαλασμενη συσκευη. O τυπος μαλιστα εφυγε και απο το insomnia πλεον Το ιστορικο Ανταλλαξα με ατομο απο εδω συσκευη σφραγισμενη , και ελαβα απο εκεινον ενα iphone 15, παρουσιαζε προβλημα με την μπαταρια στο ενα της εκατο και εκανε επανεκινηση , το στειλα στο authorised service point και μου ειπαν οτι μαλλον θελει αλλαγη η μπαταρια του κινητου, σημερα με πηραν τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι το προβλημα ειναι στη μητρικη και οτι το κινητο ανοικτηκε παλαιοτερα και αλλαχθηκε η μπαταρια δημιουργοντας προβλημα ζητωντας μαλιστα 689 ευρω. Δεν φτανει αυτο αλλα απαντησε στην αρνητικη μου με αρνητικη απο μερους του. Αυτη τη στιγμη εχω δωσει συσκευη αξιας 580 ευρω και ελαβα συσκευη αξιας 0 ευρω και με κοστος απο μερους μου και στο service center. Το μονο που εχω να πω ειναι προσοχη στις συναλλαγες σας να στε επιμηθεις και οχι προμηθεις. Για μενα οι ανταλλαγες απο αποσταση μια και ειμαι κυπρο αποδεικτηκαν εξαιρετικα ζημιογονες . Επισυναπτω και για την αποδειξη των λεγομενων μου το κοστος απο το authorised center. Τα εχουμε γραψει απειρες φορες! συναλαγες μονο χερι με χερι και ελεγχο συσκευης! 2
christakos07 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, DrLo said: Δε καταλαβαίνω τι θα περίμενε κάποιος που "θα κινηθεί νομικά" για κάτι τέτοιο. Ανταλλάξανε 2 ιδιωτες 2 πράγματα. Δηλαδή περιμένει να ασχοληθεί κάποιο δικαστήριο αν κάποιος "έριξε" τον άλλο, να ψάχνει μηνύματα στο insomnai κλπ; Κατανοητό. Είναι ακόμη πιο δύσκολη η περίπτωση λόγω ανταλλαγής. Επεξ/σία 29 Απριλίου από christakos07
forgotten Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Τα εχουμε γραψει απειρες φορες! συναλαγες μονο χερι με χερι και ελεγχο συσκευης! γνωστο και σωστο πλεον αν και στο παρελθον ανταλλαξα 2-3 πραγματα με ενταξει ατομα στο ινσομνια, για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. ακομα και απο κοντα αν θελει να σε γελασει καποιος δεν καλυπτεσαι Επεξ/σία 29 Απριλίου από forgotten
mrkra Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 hour ago, forgotten said: Ειμαι κυπρο , ο τυπος ηξερε οτι εαν εκανε ανταλλαγη με κυπρο θα ταν πιο δυσκολο να βρεθει, τωρα διεγραψε και το προφιλ του και μου εμεινε και η αρνητικη. το μαθημα παθημα ανταλλαγες με κανεναν εξ αποστασεως.... YΓ : Το ινσομνια θθα πρεπε να σβησει την ψευδη αρνητικηη Ο τυπος ξερει επισης οτι μπορει ανετα να ξαναφτιαξει ενα νεο προφιλ και να ξαναχτισει πελατολογιο και στο μελλον οποτε κατι στραβωσει να το ξεφορτωθει οπως εγινε με εσενα κακη ωρα.
June Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Σε προϊόντα αξίας εξ' αποστάσεως, ανταλλαγές μόνο με χρήση 3ου προσώπου που θα αναλάβει με ένα μικρό κόστος (πχ 10€ απ τον καθένα) τη διαδικασία. Και οι 2 στέλνουν τα προϊόντα στο 3ο πρόσωπο, αυτός/η ελέγχει ότι όλα δουλεύουν ΟΚ και τα στέλνει στον καθένα στη συνέχεια. Η υπηρεσία λέγεται "middleman" και υπάρχει στο εξωτερικό σε πολλές ανταλλαγές αξίας. Καιρός να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε και εδώ. 1 1
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Τα εχουμε γραψει απειρες φορες! συναλαγες μονο χερι με χερι και ελεγχο συσκευης! Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε αμέσως. Πόσες ώρες/μέρες θα κάτσουν να τα λένε στο σημείο συνάντησης, φωτεινέ παντογνώστη Dino1973; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις