Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, KostasKri said:

Έχασες το μέμο που έβγαλαν πακέτο με 29€; 😛 

Αυτό όμως δεν είναι επιλέξιμο για δωρεάν εξοπλισμό με 12μηνη δέσμευση.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Starlink.com είναι για αυτούς που δεν έχουν  εναλλακτικές... εάν έχετε 5G βάζετε  5G
To θέμα  είναι ότι  στα χαρτιά  γράφει  το κινητό 5G και έχουμε  10/1... εάν  έρθουν και τουρίστες κλάμα 😢 

• Like 5
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, προχτές το παρήγγειλα, με το voucher των ΜΜΕ. Καλά, θα μου πεις 130€ έδωσα, αλλά το 'παιρνα και δωρεάν αν περίμενα 2 μέρες 

:D

• Haha 2
Δημοσ.

Εγω εχω Ρουτερακι 5G με καρτα sim  καρτουλα sim FROG με 140 ευρο το χρονο απεριόριστο ίντερνετ και ειμαι αρχοντας ταχύτητες απο 400 μεχρι 690 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, dr_psiloulis said:

Εγω εχω Ρουτερακι 5G με καρτα sim  καρτουλα sim FROG με 140 ευρο το χρονο απεριόριστο ίντερνετ και ειμαι αρχοντας ταχύτητες απο 400 μεχρι 690 

Τότε  δεν είναι  για εσένα. Starlink είναι για άτομα με διψήφια και μονοψήφια ταχύτητα  ίντερνετ  ....

Δημοσ.

Με το 5G να παιζει σε ψευδο-4G, το  Starlink εχει καλυτερο latency, εκτος αν εισαι ενας στους 1000 που θα πιασει SA, και παραλληλα δεν θα μπουκωσει απο τουριστες ...

(Για gaming/VPN/Remote Desktop latency αναφερομαι)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ και 5 μήνες με starlink είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάνω speed test ανά τακτά διαστήματα για τσεκαρισμα , και παίζει από 280 μέχρι 330 .

Πολλές φορές στο steam κατεβάζει και με 410.

Το μόνο θέμα που είχα έως τώρα είναι ότι έτρωγε σκαλωματα η είσοδος σε 3 εφαρμογές, yellow peiraeus, skroutz και viber δεν φόρτωνε τα βίντεο. Μετά από update του δρομολογητή λύθηκε μετά από 3-4 μέρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν. Πρόσφατα μετακόμισα σε σπίτι που δεν υπήρχε δυνατότητα για οπτική σε λιγότερο από σχεδόν 2 μήνες. Λόγω εργασίας της συζύγου από το σπίτι βάλαμε starlink με το πακέτο των 40€. Ήταν ίσως η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσα να κάνω για να μην στερηθούμε την ανάγκη για γρήγορο ίντερνετ. Το ΜΟΝΟ μειονέκτημα και κανένα άλλο, είναι πως έχει υψηλό σχετικά ping για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με competitive gaming (18-22ms). Πι μετρήσεις διαφέρουν αναλόγως ποια ώρα θα τρέξει κάποιος το τεστ, αλλά έχω δει ping ανάμεσα στις παραπάνω αξίες, και ταχύτητες ποτέ κάτι λιγότερο από 380, και ποτέ παραπάνω από 500 (χοντρικά). Ελπίζω έστω και μπακαλιστικα να βοήθησα κάποιον με τις παραπάνω πληροφορίες.

Επεξ/σία από alexiskrp
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, Votritis said:

με τα 29Ε πρέπει να πληρωσεις 300Ε τον εξοπλισμό  

47 minutes ago, Thresh said:

Αυτό όμως δεν είναι επιλέξιμο για δωρεάν εξοπλισμό με 12μηνη δέσμευση.

Σωστό. Αλλά και πάλι 1 χρόνο δέσμευση στα 40€ με εξοπλισμό που κοστολογείται 350€; Και μετά το έτος πας στα 29€ αν θες; Αν είσαι σε περιοχή που δεν έχεις δυνατότητα για κάτι άλλο, το συγκεκριμένο είναι θεόσταλτο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Δηλαδή και για το χωριό μου που έχω δώσει λεφτά για εξοπλισμό, κάνω απόσβεση από τους μήνες που δεν το ενεργοποιώ. Αντί να δίνω 25-30€ στον ΟΤΕ για να πιάνω 10mbps, δίνω πλέον 29€ για κάποιους μήνες του έτους (συνήθως 4-5) και παίζω 300mbps. Ε βάλτε κάτω τα μαθηματικά σε σχέση με 24μηνη δέσμευση. Ακόμα και το 5g το καινούριο το πρόγραμμα που έχουν βγάλει, δεν σε συμφέρει αν δεν το χρειάζεσαι όλο το χρόνο.

Επεξ/σία από KostasKri
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasKri είπε

Σωστό. Αλλά και πάλι 1 χρόνο δέσμευση στα 40€ με εξοπλισμό που κοστολογείται 350€; Και μετά το έτος πας στα 29€ αν θες; Αν είσαι σε περιοχή που δεν έχεις δυνατότητα για κάτι άλλο, το συγκεκριμένο είναι θεόσταλτο. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Δηλαδή και για το χωριό μου που έχω δώσει λεφτά για εξοπλισμό, κάνω απόσβεση από τους μήνες που δεν το ενεργοποιώ. Αντί να δίνω 25-30€ στον ΟΤΕ για να πιάνω 10mbps, δίνω πλέον 29€ για κάποιους μήνες του έτους (συνήθως 4-5) και παίζω 300mbps. Ε βάλτε κάτω τα μαθηματικά σε σχέση με 24μηνη δέσμευση. Ακόμα και το 5g το καινούριο το πρόγραμμα που έχουν βγάλει, δεν σε συμφέρει αν δεν το χρειάζεσαι όλο το χρόνο.

Ζω στο καπανδριτι Αττικής, το starlink για μενα ειναι θεοσταλτο, αν και την πάλεψα 3 χρονια με 4g router cosmote.
To 5G δεν ειναι ανταγωνιστικο του σταρλινκ. Συγκρισιμο κοστος αλλα με πολλα σκαμπανεβασματα και κλειστα συμβολαια σε cosmote .
Αν ειχα επιλογη fiber θα το εκανα, αλλα το starlink is the next best thing.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexiskrp είπε

Το ΜΟΝΟ μειονέκτημα και κανένα άλλο, είναι πως έχει υψηλό σχετικά ping για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με competitive gaming (18-22ms). 

Episode 5 Reaction GIF by The Office

εχω οπτικη και ειμαι στα 60+

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, basilis_k6 said:

Episode 5 Reaction GIF by The Office

Στο προηγούμενο σπίτι με 300αρα και νόβα είχα λιγότερο απο 5. Και σήμερα πριν λίγες ώρες ήρθε η οπτική στο καινούργιο και πάω να δω νούμερα. 

Επεξ/σία από alexiskrp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Παιδια τι ταχυτητες παιζουν αυτη τη στιγμή πανω κατω?

Εχω 300ρα cosmote, συγκρίνετε ή μπα?

Απο την στιγμη που εχεις οπτικη ινα κατσε οπως εισαι. Το STARLINK ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 5G ΔΙΚΤΥΟ.

• Like 5
Δημοσ.
2 minutes ago, basilis_k6 said:

Παίζει ρόλο το παιχνίδι πού έχει τον σέρβερ του. Δεν ξέρω σε ποιο παιχνίδι αναφερόταν συγκεκριμένα

Just now, dream21 said:

Απο την στιγμη που εχεις οπτικη ινα κατσε οπως εισαι. Το STARLINK ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 5G ΔΙΚΤΥΟ.

Ανάλογα και το 5g. Έχω ακούσει ότι το καλοκαίρι με τον τουρισμό γονατίζουν όλα. Οπότε αν μένεις και σε τουριστική περιοχή ίσως ούτε αυτό να είναι λύση

• Like 2
Δημοσ.

Θα είναι το χιλιοστό thread στο insomnia που τα μισά σχόλια είναι για συγκρίσεις με οπτική και ολίγη από 5G, όταν το Starlink το βάζεις μόνο όταν δεν έχεις ούτε οπτική, ούτε 5G (ή έστω σταθερές ταχύτητες 5G όλο το χρόνο).

Όσοι τυχεροί έχουν οπτική, προφανώς δεν θα κοιτάξουν προς Starlink.

Οι δεκάδες χιλιάδες που έχουν ήδη Starlink, τη οπτική την έχουν δει μόνο σε φωτογραφία.

• Like 6
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...