Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Thresh είπε

Πλέον έγινε έως 300/30 νομιζω και δεν έχει όριο GB.

Ναι ισχύει και επεσε και η τιμη στα 35.90€ και λογικα στην τιμη αυτη θα δωσουν και απεριοριστα αστικα υπεραστικα απο αρχες ιουνιου

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως εχει απαντηθεί , αλλα δεν βρήκα κάτι . 

Εχω εξωχικό κοντα στη θαλασσα και ενα αλλο κοντα στο βουνο , θελω να χρησιμοποιώ το Starlink κάποιους μήνες στο ενα και καποιους αλλους στο αλλο σημείο . 
Το Residential plan λεει οτι αν αλλαξεις διευθυνση θα χρεωθείς το κόστος αλλαγής διευθυνσης ( 349€ οσο ο εξοπλισμός ) . 

Αν αγοράσω τον Standard πχ εξοπλισμο και ενεργοποιήσω την Standard οικιακή συνδρομη , ενα μηνα στη θαλασσα και μετα απο 1-2 μηνες πάλι για ενα μήνα στο βούνό , θα εχω κάποιο θέμα ? 

Δημοσ.

Καλησπέρα αν αγοράσω από κωτσοβωλο starlink μπορώ ν πάρω δωρεάν τον εξοπλισμό με 12 μηνη δεσμευση; 

• Super Moderators
Δημοσ.
On 26/05/2025 at 22:04, filipgrk said:

[…]
Αν αγοράσω τον Standard πχ εξοπλισμο και ενεργοποιήσω την Standard οικιακή συνδρομη , ενα μηνα στη θαλασσα και μετα απο 1-2 μηνες πάλι για ενα μήνα στο βούνό , θα εχω κάποιο θέμα ? 

Όχι, δεν θα έχεις θέμα. Αλλά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό, αυτό δεν γίνεται με την δωρεάν απόκτηση του εξοπλισμού και την 12μηνη δέσμευση. 

17 hours ago, grgnik said:

Καλησπέρα αν αγοράσω από κωτσοβωλο starlink μπορώ ν πάρω δωρεάν τον εξοπλισμό με 12 μηνη δεσμευση; 

Όχι, μόνο από το επίσημο website γίνεται αυτό. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, με ενδιαφέρει να βάλω το 12μηνο με τη δωρεάν τον εξοπλισμό. Το σπίτι μου είναι κολλητά με το πατρικό σε χωριό επαρχίας. Γνωρίζει κάποιος ή έχει σχετική εμπειρία για το αν θα επαρκεί η εμβέλεια (χωρίς ίδιες αποδόσεις προφανώς) για να μπορέσει να φτάσει σήμα (Wifi) και στη πατρική οικία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...