dream21 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 15 ώρες πριν, Thresh είπε Πλέον έγινε έως 300/30 νομιζω και δεν έχει όριο GB. Ναι ισχύει και επεσε και η τιμη στα 35.90€ και λογικα στην τιμη αυτη θα δωσουν και απεριοριστα αστικα υπεραστικα απο αρχες ιουνιου 1
filipgrk Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Ίσως εχει απαντηθεί , αλλα δεν βρήκα κάτι . Εχω εξωχικό κοντα στη θαλασσα και ενα αλλο κοντα στο βουνο , θελω να χρησιμοποιώ το Starlink κάποιους μήνες στο ενα και καποιους αλλους στο αλλο σημείο . Το Residential plan λεει οτι αν αλλαξεις διευθυνση θα χρεωθείς το κόστος αλλαγής διευθυνσης ( 349€ οσο ο εξοπλισμός ) . Αν αγοράσω τον Standard πχ εξοπλισμο και ενεργοποιήσω την Standard οικιακή συνδρομη , ενα μηνα στη θαλασσα και μετα απο 1-2 μηνες πάλι για ενα μήνα στο βούνό , θα εχω κάποιο θέμα ?
grgnik Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα αν αγοράσω από κωτσοβωλο starlink μπορώ ν πάρω δωρεάν τον εξοπλισμό με 12 μηνη δεσμευση;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου On 26/05/2025 at 22:04, filipgrk said: […] Αν αγοράσω τον Standard πχ εξοπλισμο και ενεργοποιήσω την Standard οικιακή συνδρομη , ενα μηνα στη θαλασσα και μετα απο 1-2 μηνες πάλι για ενα μήνα στο βούνό , θα εχω κάποιο θέμα ? Όχι, δεν θα έχεις θέμα. Αλλά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό, αυτό δεν γίνεται με την δωρεάν απόκτηση του εξοπλισμού και την 12μηνη δέσμευση. 17 hours ago, grgnik said: Καλησπέρα αν αγοράσω από κωτσοβωλο starlink μπορώ ν πάρω δωρεάν τον εξοπλισμό με 12 μηνη δεσμευση; Όχι, μόνο από το επίσημο website γίνεται αυτό. 1
Forsenboys Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, με ενδιαφέρει να βάλω το 12μηνο με τη δωρεάν τον εξοπλισμό. Το σπίτι μου είναι κολλητά με το πατρικό σε χωριό επαρχίας. Γνωρίζει κάποιος ή έχει σχετική εμπειρία για το αν θα επαρκεί η εμβέλεια (χωρίς ίδιες αποδόσεις προφανώς) για να μπορέσει να φτάσει σήμα (Wifi) και στη πατρική οικία;
thn Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Πάω να κάνω αγορά και αντί για το τυπικό κιτ μου δίνει το μινι. Πριν απο καμια εβδομάδα που το κοιταγα είχε το τυπικό χωρίς να το αγοράσεις με 12μηνο συμβόλαιο. Το σταμάτησαν? Στο τυπικό μπορείς να βάλεις και βάσεις. Στο μινι? Άλλες διαφορές έχουν?
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, thn είπε Πάω να κάνω αγορά και αντί για το τυπικό κιτ μου δίνει το μινι. Πριν απο καμια εβδομάδα που το κοιταγα είχε το τυπικό χωρίς να το αγοράσεις με 12μηνο συμβόλαιο. Το σταμάτησαν? Στο τυπικό μπορείς να βάλεις και βάσεις. Στο μινι? Άλλες διαφορές έχουν? Φίλος που το παρήγγειλε πριν λίγες μέρες, του εμφάνιζε επιλογή μόνο για το Mini. Τους έκανε τικετ και του απάντησαν ότι του έστειλαν το Mini αλλά θα του στείλουν και το Standard και να επιστρέψει το Mini. Μάλλον θέλουν να σπρώξουν τα Mini και θα στείλουν το Standard μόνο αν παραπονεθεί κάποιος. Κατά τα άλλα να πω ότι και 'γω παρέλαβα το Standard και είμαι ικανοποιημένος. Πιάνω 300-400Mbps(Ανάλογα την ώρα) με upload 20-30 και ping στα games 40-60ms σταθερά. Και η υπηρεσία θα συνεχίζει να βελτιώνεται με αναβαθμίσεις στους δορυφόρους κλπ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Psycho_Warhead
thn Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Μόνο το mini δίνουν πλέων και ας διαφημίζει το standard. Επίσης το support τους σε ερώτηση αν το μίνι δέχεται βάσεις και τι βάσεις σου λέει τραβά στο website και ότι βλεπεις. Πιθανό η απάντηση να είναι από μηχανή βέβαια
evakitsian Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Ξανά διαθέσιμο το standard kit σε προσφορά στο σαιτ της starlink...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα