Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Ο μπρο έχει δώσει 50 δις ήδη και κατακρίνεται από ανθρώπους που απλώς στερούν οξυγόνο και ελπίδα ποστάροντας.

και χρησιμοποιώντας τον κώδικα που έχει γράψει, για να έχουν οι ψεκ προσβαση και φωνή στο ιντερνετ 😅

3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Εσύ να σταματήσεις να διαβάζεις από προπαγανδιστικά site, εγώ το διάβασα στο επίσημο site της κυβέρνησης της Αμερικής

https://www.whitehouse.gov/articles/2025/03/yes-biden-spent-millions-on-transgender-animal-experiments/

βρε μαν, φέρνεις ως πηγη το site που ενημερώνει ο τραμπας με τους φίλους του; μηδέν κριτική σκέψη;

Επεξ/σία από somt
  • Like 9
  • Sad 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 minutes ago, Lucifer said:

Ο μπρο έχει δώσει 50 δις ήδη και κατακρίνεται από ανθρώπους που απλώς στερούν οξυγόνο και ελπίδα ποστάροντας.

O μπρό φίλε έχει δεκαετίες που προσπαθεί να βάλει τζιπ μέσα στα εμβόλια. 

Όταν καταφέρει και το χωρέσει δεν θα γελάς μετά. 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elon Musk fans όταν ο οποιοσδήποτε λέει το οτιδήποτε για τον Supreme Leader τους:

leave-the-multibillion-dollar-corporation-alone-v0-l74acc5sczxc1.webp

Επεξ/σία από Justhavocman
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, somt said:

και χρησιμοποιώντας τον κώδικα που έχει γράψει, για να έχουν οι ψεκ προσβαση και φωνή στο ιντερνετ 😅

βρε μαν, φέρνεις ως πηγη το site που ενημερώνει ο τραμπας με τους φίλους του;

Ενώ όλοι εσείς έχετε φέρει πηγές? Ή τα βγάζετε από το μυαλό σας?

Αυτοί ψάχνουν για το τι χρηματοδοτεί το USAID και το βγάζουν στην φόρα, από αποδείξεις το βρίσκουν.

Αν όλα αυτά είναι ψέματα τότε τι σας πειράζει που τα σταματάνε?

Από που έκοψε ο Elon Musk? Γιατί μιλάει με γρίφους ο Gates? Ας μας πει τι κόπηκε και από που.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, JimGer said:

Elaborate please

Εταιρειες σαν την Microsoft η την tesla και αλλες φυσικα δεν θα γινονταν ποτε αυτο που ειναι χωρις lobbying που ειναι η βαση της πολιτικης και τροφοδοτει οικονομικα την ιδια την πολιτικη σκηνη.

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Ενώ όλοι εσείς έχετε φέρει πηγές? Ή τα βγάζετε από το μυαλό σας?

Αυτοί ψάχνουν για το τι χρηματοδοτεί το USAID και το βγάζουν στην φόρα, από αποδείξεις το βρίσκουν.

Αν όλα αυτά είναι ψέματα τότε τι σας πειράζει που τα σταματάνε?

Από που έκοψε ο Elon Musk? Γιατί μιλάει με γρίφους ο Gates? Ας μας πει τι κόπηκε και από που.

ό,τι καταλαβαίνεις αδερφε

οι υπόλοιποι απλως παρατηρούμε

Δημοσ.

USAID = United States Agency for International Development όχι "US aid", κοινώς ξέπλυμα χρήματος και εργαλείο εφαρμογής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ "διαίρει και βασίλευε".

• Like 5
Δημοσ.
11 minutes ago, Diavolos666 said:

Εσύ να σταματήσεις να διαβάζεις από προπαγανδιστικά site, εγώ το διάβασα στο επίσημο site της κυβέρνησης της Αμερικής

https://www.whitehouse.gov/articles/2025/03/yes-biden-spent-millions-on-transgender-animal-experiments

Μιλάς για το γραφείο τύπου που δημοσίευσε ΑΙ φωτογραφία τον πρόεδρο ως πάπα? 

Και λίγες εβδομάδες νωρίτερα με κορώνα στο κεφάλι? 

Γιαπ, βρήκες τρομερά έγκυρη πληροφόρηση. 

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

https://www.whitehouse.gov/articles/2025/03/yes-biden-spent-millions-on-transgender-animal-experiments/

Επίσης αν δεν ήθελες να εμφανιστεί ο Elon Musk και να βγάζει στην φόρα τις σπατάλες θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές να το λένε ξεκάθαρα τι κάνουν με τα λεφτά των φορολογουμένων, ώστε να μην υπάρχει "προπαγάνδα". Κανένας δεν κατηγόρησε τον Musk ότι λέει ψέματα, οι κατηγορίες είναι ότι σταματάνε την ροή χρημάτων και ότι βγάζουν στην φόρα τις σπατάλες. Ο Gates έκανε επίκληση στο συναίσθημα

Ακούς εκεί, δεν ρωτάμε τους φορολογούμενους, ρωτάμε τον Bill Gates και τον Atix από το insomnia που ζει σε λήθαργο και μας κουνάει και το δάχτυλο ότι δεν ξέρουμε εμείς και ξέρει αυτός και "αναπαράγουν ανοησίες". Και σου κάνανε και 5 like κάτι όμοιοί σου.

Από το lifo μαθαίνεις τα νέα εσύ ή από κανένα buzzfeed?

Συμμετείχες, πριν κανένα δίμηνο αν θυμάμαι καλά, σε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν όλος ο καλός ο κόσμος τότε…

το να το γυρίζεις τώρα ξανά στην αρχική τοποθέτηση, νομίζοντας ότι ξεχάσαμε τι διαβάσαμε τότε και πως αποδείχθηκε ότι όλα ήταν τρομερά ψέματα εκ μέρους του Elon για στοχοποιήσει συγκεκριμένης μειονότητας, είναι κρίμα… όχι για εμάς που διαβάζουμε και πέντε πράγματα και μας μένουν, αλλά για εσένα που ενώ τότε φαινότανε να το καταλαβαίνεις, ξαφνικά σήμερα έκανες επανεκκίνηση και συνεχίζεις να επιμένεις σε κάτι τόσο λάθος…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν πρέπει να ρωτάμε τους φορολογούμενους πολίτες τέτοια πράγματα… γιατί πιστεύουν ότι διαβάζουν και αναπαράγουν ανοησίες, καλή ώρα όπως εσύ…

Άρα να καταργηθεί η δημοκρατία και να αποφασίζουν μερικοί φωτισμένοι πλούσιοι;  oh wait!!!

• Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, logistoulis said:

Άρα να καταργηθεί η δημοκρατία και να αποφασίζουν μερικοί φωτισμένοι πλούσιοι;  oh wait!!!

Μην τα μπερδεύετε παιδιά.

Αν ήταν έτσι, τα πάντα θα έπρεπε να περνάνε άπο δημοψήφισμα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Μην τα μπερδεύετε παιδιά.

Αν ήταν έτσι, τα πάντα θα έπρεπε να περνάνε άπο δημοψήφισμα. 

Ιδανικά θα έπρεπε, αλλά και τον gates δε θυμάμαι να τον ψήφισε κανείς

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Δεν είπα κάτι τέτοιο, αν και θα σε βόλευε, είπα ότι για αυτά τα θέματα υπάρχουν οι αντιπρόσωποι που ψήφισες εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι, για να κάνουν αυτή τη δουλειά… εκτός και αμα θες να καταργήσουμε τις εκλογές για να αποδείξεις την “δημοκρατίας” σου…

4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ιδανικά θα έπρεπε, αλλά και τον gates δε θυμάμαι να τον ψήφισε κανείς

Γιατί ψηφίστηκε τον Elon?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ιδανικά θα έπρεπε

αν βρεθεις σε κανένα χειρουργειο πες του γιατρού να πάρει και τη γνώμη των περαστικών απ'εξω

όταν ψηφιζεις κάποιον, τον ψηφίζεις για να ηγηθεί και να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις

αν ψηφίζω υπουργό οικονομικών για να ρωτάει εμένα τι να κάνει, κλαφτα χαράλαμπε

Επεξ/σία από somt
  • Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν είπα κάτι τέτοιο, αν και θα σε βόλευε, είπα ότι για αυτά τα θέματα υπάρχουν οι αντιπρόσωποι που ψήφισες εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι, για να κάνουν αυτή τη δουλειά… εκτός και αμα θες να καταργήσουμε τις εκλογές για να αποδείξεις την “δημοκρατίας” σου…

Γιατί ψηφίστηκε τον Elon?

Αρχικά εδώ μιλάμε για την αμερικανική δημοκρατία με ο,τι αυτό σημαίνει για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχει κανένα δικαίωμα στη συγκεκριμένη χώρα.

Από κει και πέρα για εμένα προσωπικά όσο αδιάφορη είναι η άποψη του ενός είναι και του άλλου, γιατί κανενός το όραμα για την ανθρωπότητα δεν μου λέει κάτι. Είναι απλά πλούσιοι τύποι που έχουν το βήμα και την επιρροή που έχουν λόγω του πλούτου τους. Εγώ που είμαι κακομοίρογλου στην Ελλάδα το τελευταίο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι να γίνω groupie κάποιου δισεκατομμυριούχου που κάνει το κέφι του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...