Aggelosz8 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Ένα θα πω ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ανθρωπότητας με τα μπόλια και ο νοων νοητό Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Aggelosz8
antitoxikos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Ποιός είναι αγκαλίτσα μετον Epstein εδώ;,δεν μοιάζει για τον βασιλάκη. Eίναι ο Donald Trump που έχει προεκλογικά δηλώσει ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους παιδόφιλους πελάτες του Epstein. Αμφιβάλλω αν θα έλεγε κάτι τέτοιο δημόσια αν ήταν και ο ίδιος στη μέσα στη λίστα. Το αν θα τη δώσει τελικά στη δημοσιότητα είναι άλλο θέμα γιατί ξέρει ότι θα δημιουργήσει θανάσιμους εχθρούς με την αποκάλυψη της λίστας. 58 λεπτά πριν, cpc464 είπε Πρώτος ο Τράμπ,που το πρώτο πράγμα που έκανε σαν προέδρος ήταν να ορκιστεί οτι θα τηρεί το σύνταγμα και όταν τον ρώτησε δημοσιογράφος αν πρέπει να το τηρεί απάντησε "δεν ξέρω θα πρέπει να ρωτήσω τον δικηγόρο μου¨. Να θυμησω τους δημοκρατικούς που απειλούσαν προσωπικά τους δικαστές τους Supreme Court η απειλούσαν να αυξήσουν τα μέλη του δικαστήριου με δικά τους άτομα η απειλούσαν με civil disobience στις αποφάσεις του δικαστήριου. Η να θυμήσω ότι προ Τραμπ η δημοκρατικοί έλεγαν για τους λαθρομετανάστες τα ίδια και χειρότερα με τον Trump. Tα βίντεο υπάρχουν στο διαδύκτιο. Ο Trump δεν είναι άγιος αλλά σε αυτή τη περίπτωση έχει δίκιο. Οι δημοκρατικοί προσπαθούν να αγιοποιήσουν ένα λαθρομετανάστη μέλος συμμορίας που χτυπούσε τη γυναίκα του και απέλαθηκε μπας και κερδίσουν κάτι πολιτικά γιατί η δημοφιλία τους είναι χειρότερη από του Τrump που είναι ήδη πεσμένη λόγω των δασμών. Οn topic τώρα το USAID είναι εργαλείο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Δεν χαρίζει χρήματα σε καμία χώρα χωρίς αντάλλαγμα. Δίνει χρήματα στις διάφορες χώρες με αντάλλαγμα πολιτική και οικονομική επιρροή. Το ιδιο κάνει και η Κίνα με το Belt and Road Initiative.Ο Gates και το ίδρύμα του χάνουν χρήματα απο το κόψιμο του USIAD αλλά επειδή ο Gates δεν Θέλει να το πει ξεκάθαρα λέει τη γνωστή καραμέλα για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε. Υποθέτω οτι το κόψιμο του USAID ενοχλεί ορισμένους ακτιβιστές επειδή προωθούσε σε πολλές χώρες τη γνωστή διεστραμμένη σεξουαλικά ατζέντα. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από antitoxikos 3 1 2
cpc464 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, antitoxikos said: Eίναι ο Donald Trump που έχει προεκλογικά δηλώσει ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πελάτες του Epstein. Αμφιβάλλω αν θα έλεγε κάτι τέτοιο δημόσια αν ήταν και ο ίδιος στη μέσα στη λίστα. Το αν θα τη δώσει τελικά στη δημοσιότητα είναι άλλο θέμα γιατί ξέρει ότι θα δημιουργήσει θανάσιμους εχθρούς με την αποκάλυψη της λίστας. Δεν την έδωσε όμως, για εμένα μέχρι να την δώσει είναι και αυτός ένοχος,άρα δεν είναι άλλο θέμα,είναι απόδειξη ότι και αυτός έχει την φωλίτσα του λερωμένη. 51 minutes ago, antitoxikos said: Να θυμησω τους δημοκρατικούς που απειλούσαν προσωπικά τους δικαστές τους Supreme Court η απειλούσαν να αυξήσουν τα μέλη του δικαστήριου με δικά τους άτομα η απειλούσαν με civil disobience στις αποφάσεις του δικαστήριου. Η να θυμήσω ότι προ Τραμπ η δημοκρατικοί έλεγαν για τους λαθρομετανάστες τα ίδια και χειρότερα με τον Trump. Tα βίντεο υπάρχουν στο διαδύκτιο. Ο Trump δεν είναι άγιος αλλά σε αυτή τη περίπτωση έχει δίκιο. Οι δημοκρατικοί προσπαθούν να αγιοποιήσουν ένα λαθρομετανάστη μέλος συμμορίας που χτυπούσε τη γυναίκα του που απέλαθηκε μπας και κερδίσουν κάτι πολιτικά γιατί η δημοφιλία τους είναι χειρότερη από του Τrump που είναι ήδη πεσμένη λόγω των δασμών. Οn topic τώρα το USAID είναι εργαλείο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ. Δίνει χρήματα στις διάφορες χώρες με αντάλλαγμα πολιτική επιρροή και οικονομική επιρροή. Το ιδιο κάνει και η Κίνα με το Belt and Road Initiative.Ο Gates και το ίδρύμα του χάνουν χρήματα απο το κόψιμο του USIAD αλλά επειδή δεν Θέλει να το πει ξεκάθαρα λέει τη γνωστή καραμέλα για τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε. Υποθέτω οτι το κόψιμο του USAID ενοχλεί ορισμένους επειδή προωθούσε σε πολλές χώρες τη γνωστή διεστραμμένη σεξουαλικά ατζέντα. Το έχω πεί και θα το ξαναπώ,2 λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, αν και θα ήθελα πηγές για όσα ισχυρίζεσαι,στην περίπτωση του Τράμπ όμως έχουν αγνοηθεί διαταγές του ανώτατου δικαστηρίου,και αυτό είναι παράβαση του συντάγματος, που ορκίστηκε 2 φορές την πρώτη ημέρα της προεδρίας να το τηρεί,τώρα ο ισχυρισμός ότι το usaid κόβει λεφτά απο τον Gates είναι το λιγότερο αστείος, ο άνθρωπος έχει δώσει δις απο την περιουσία του και μέχρι να πεθάνει θα τα έχει δώσει όλα, ο Μάσκ και ο Τράμπ δεν έχουν δώσει ούτε το 1/10 απο όσα έχει δώσει ο gates αλλά καθεστε κα τους στηρίζετε γιατι φοβαστε μην σας την πέσει κανας Μίκυ ντυμένος Μίνι. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από cpc464 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 59 λεπτά πριν, corr8 είπε Να προτεινω κατι που λειτουργει για μενα προς το παρον (προσωρινα) και χωρις να δινω λεφτα σε ειδικους? 😁 Μπαινω, διαβαζω, γουρλωνω 4-5 δευτερολεπτα τα ματια στις γελοιες αναρτησεις, παιρνω 1-2 αναπνοες, ξεφυσαω 2-3 φορες, κουναω το κεφαλι δεξια αριστερα και γελαω ταυτοχρονα, βαζω 2-3 reactions και πινω 2-3 γουλιες αναψυκτικο συνεχιζοντας το διαβασμα περιμενοντας ποσο θα κρατηθω χωρις να γραψω τιποτα 😁 Αυτό κάνω για την ώρα, με τη διαφορά πως οι γουλιές δεν περιέχουν αναψυκτικό αλλά καθαρό αλκοόλ… 33 λεπτά πριν, antitoxikos είπε Υποθέτω οτι το κόψιμο του USAID ενοχλεί ορισμένους ακτιβιστές επειδή προωθούσε σε πολλές χώρες τη γνωστή διεστραμμένη σεξουαλικά ατζέντα. USAID στην ίδια πρόταση με τη σεξουαλικότητα… Είμαι σίγουρος πλέον πως όλα αυτά πηγάζουν από κρυφές ενοχές που βασίζονται στην καταπιεσμένη Ταύλα! 1 1 6
NickTG Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 36 minutes ago, antitoxikos said: ναι άγιος αλλά σε αυτή τη περίπτωση έχει δίκιο. Οι δημοκρατικοί προσπαθούν να αγιοποιήσουν ένα λαθρομετανάστη μέλος συμμορίας που χτυπούσε τη γυναίκα του Ποιος είναι αυτός?
somt Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) editing Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από somt
JimGer Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 hours ago, Anastazio said: Εταιρειες σαν την Microsoft η την tesla και αλλες φυσικα δεν θα γινονταν ποτε αυτο που ειναι χωρις lobbying που ειναι η βαση της πολιτικης και τροφοδοτει οικονομικα την ιδια την πολιτικη σκηνη. Την ίδια όχι. Αλλά συμφωνώ με το lobbying. Αλλά εκτός αν η Microsoft επί Gates (και εκτός θα πω εγώ) έκανε lobbying για να εισβάλουν στο Ιράκ ξέρω γω, δεν έχει βάση το σχόλιο που έκανα quote initially. Δηλαδή άλλο το να κάνεις lobbying για το συμφέρον σου κλπ κλπ και άλλο το συμφέρον σου να είναι να κάνεις επέμβαση να σκοτώσεις κόσμο πχ. Τώρα αν τη microsoft την έχει βοηθήσει το lobbying δεν ξέρω, περίεργο δεν θα μου φανεί, αλλά το αν σχετίζεται με κάποιον πόλεμο είναι άλλο level. Δεν νομίζεις?
somt Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aggelosz8 είπε Ένα θα πω ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ανθρωπότητας με τα μπόλια και ο νοων νοητό https://youtu.be/DtkfWaCzsas?si=dpBkZ7AZGymuNBQL α η περίφημη ομιλία του στο TED talk το 2010... (ολόκληρη εδώ) την οποία εκαναν σημαία ολοι οι ψεκ για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω Αναφορά σε κείμενο «Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτός ο αριθμός οδεύει προς περίπου εννέα δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε πραγματικά σπουδαία δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε αυτό κατά, ίσως, 10 ή 15 τοις εκατό». Ωστόσο, ο Γκέιτς δεν πρότεινε να εξοντωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με τη χρήση εμβολίων. Αντίθετα, λέει ότι η βελτίωση της δημόσιας υγείας με τη χρήση εμβολιασμών μπορεί να μειώσει τη μη βιώσιμη αύξηση του πληθυσμού στο μέλλον - και μαζί με αυτήν, να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ο συνιδρυτής της Microsoft είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος του ελέγχου του πληθυσμού για να στοχεύσει στις ρίζες της φτώχειας. Το 2011, δήλωσε στο περιοδικό Forbes ότι όταν πρωτομπήκε στη δημόσια υγεία ήταν για να επικεντρωθεί στην αντισύλληψη. Όταν αργότερα είδε στοιχεία που έδειχναν ότι όταν μειώνονται τα ποσοστά θνησιμότητας, μειώνονται και τα ποσοστά γεννήσεων, ο Γκέιτς μετατόπισε την εστίασή του από την πρόληψη των γεννήσεων στη διάσωση των ήδη ζωντανών ανθρώπων. <------- εδώ πάνε τα εμβόλια αυτα βέβαια δε θα στα πουν αυτοί που σε παραπληροφορούν/χειραγωγούν Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από somt 6 1
JimGer Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 6 minutes ago, somt said: α η περίφημη ομιλία του στο TED talk το 2010... (ολόκληρη εδώ) αυτα βέβαια δε θα στα πουν αυτοί που σε παραπληροφορούν/χειραγωγούν Ζουν ανάμεσά μας.... Απλά μάλλον είναι περισσότεροι από ότι νόμιζα. Δείχνει να έχουμε αρκετούς ψέκες και τραμπικούς στην Ελλάδα (ή στο insomnia δεν ξέρω) 1
sovco Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, Aggelosz8 είπε Ένα θα πω ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ανθρωπότητας με τα μπόλια και ο νοων νοητό αυτό το ο νοών νοήτο είσαι σίγουρος ότι το χρησιμοποιούμε έτσι; 4
Filip Katund Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ειναι καλυτερα να τους μαθεις να ψαρευουν παρα να τους προσφερεις συνεχομενα ψαρια. Αυτο που θελει να πει ο Gates ειναι οτι θα χασει εκατομμυρια απο τις βοηθειες που περνουσαν απο αυτον.
antitoxikos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Δεν την έδωσε όμως, για εμένα μέχρι να την δώσει είναι και αυτός ένοχος,άρα δεν είναι άλλο θέμα,είναι απόδειξη ότι και αυτός έχει την φωλίτσα του λερωμένη. Το έχω πεί και θα το ξαναπώ,2 λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, αν και θα ήθελα πηγές για όσα ισχυρίζεσαι,στην περίπτωση του Τράμπ όμως έχουν αγνοηθεί διαταγές του ανώτατου δικαστηρίου,και αυτό είναι παράβαση του συντάγματος, που ορκίστηκε 2 φορές την πρώτη ημέρα της προεδρίας να το τηρεί,τώρα ο ισχυρισμός ότι το usaid κόβει λεφτά απο τον Gates είναι το λιγότερο αστείος, ο άνθρωπος έχει δώσει δις απο την περιουσία του και μέχρι να πεθάνει θα τα έχει δώσει όλα, ο Μάσκ και ο Τράμπ δεν έχουν δώσει ούτε το 1/10 απο όσα έχει δώσει ο gates αλλά καθεστε κα τους στηρίζετε γιατι φοβαστε μην σας την πέσει κανας Μίκυ ντυμένος Μίνι. Είναι θέμα ερμηνείας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα καλύψει τους παιδόφιλους όπους τους κάλυψαν και όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι γιατί πρόκειται για άτομα με χρήματα και επιρροή και γιατί ό Tραμπ ξυστά γλύτωσε από μια απόπειρα δολοφονίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι βάζω το χέρι στη φωτιά ότι ο Τραμπ δεν εχει τη φωλια του λερωμένη. Σε κάποιες περιπτώσεις δυο λάθη κάνουν ένα σωστό . Ο Trump έχει δεχθεί πολλά βρώμικα χτυπήματα από τους αντιπάλους του και ξέρει ότι μόνος τρόπος να τους κάνει να υποχωρήσουν είναι με το να δείξει ότι και εκείνος μπορεί να κάνει το ίδιο. Το τελευταίο είναι το πιο ενδιαφέρον αλλά δεν έχω χρόνο να βάλω timestamps. Δεν εμπιστεύομαι το Gates ούτε έχω μετοχές στην εταιρεία του. Θεωρώ ότι έχει απότερα κίνητρα. 1 ώρα πριν, billdanos είπε USAID στην ίδια πρόταση με τη σεξουαλικότητα… Είμαι σίγουρος πλέον πως όλα αυτά πηγάζουν από κρυφές ενοχές που βασίζονται στην καταπιεσμένη Ταύλα! Τo USAID προωθούσε LGBTQ ακτιβισμό και αλλάγες φύλου σε χώρες της Αφρικής που δεν έχουν να φάνε. Το τι σεξουαλικές διαστροφές κάνει ο καθένας στο κρεβάτι δεν με αφορά και δεν θέλω να ξέρω. Οποιος θέλει μπορεί να κοιμάται και με το σκύλο του δεκάρα δεν δίνω. Δίνω πολλές δεκάρες όμως όταν αυτή η αρρωστημένη ιδεολογία είναι μέρος πολιτικής ατζέντα που προωθείται πιεστικά εις βάρος της κοινωνίας. Στην αμερική αυτη η ιδεολογία ήταν κυρίαρχη για αρκετα χρόνια και σημαντικό θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης. 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ποιος είναι αυτός? Ενας λαθρομετάναστης στην Αμερική , μέλος συμμορίας που χτύπαγε τη γυναίκα του και τον απέλασαν. Οι Δημοκρατικοί και τα εταιρικά μίντια στην αμερική πάνε να τον ηρωοποιούσουν για να πάνε στο κόντρα στη πολιτική του Τραμπ που θέλει να απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες. 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 λεπτά πριν, Filip Katund είπε Ειναι καλυτερα να τους μαθεις να ψαρευουν παρα να τους προσφερεις συνεχομενα ψαρια. Αυτο που θελει να πει ο Gates ειναι οτι θα χασει εκατομμυρια απο τις βοηθειες που περνουσαν απο αυτον. Mιλάμε για τον ίδιο τύπο ε;
cpc464 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 minutes ago, antitoxikos said: Είναι θέμα ερμηνείας. Κανένα θέμα ερμηνείας,όσο παράλογοι και να ήταν οι προηγούμενοι δεν παραβίασαν πολλαπλές φορές το σύνταγμα παραβιάζοντας εντολές του ανωτάτου δικαστηρίου,δεν είπαν ότι δεν ξέρουν αν πρέπει να τηρούν το σύνταγμα ενώ έδωσαν όρκο να το κάνουν, όσο για τις απειλές όλα είναι τρίχες,ότι είπε προστατεύεται απο την ελευθερία του λόγου, και 13 δικαστές πάλι μονός αριθμός είναι δεν θα άλλαζε τίποτα, τώρα για το stream τι να πώ,σιγά μην κάτσω να ψάξω 2 ώρες τι λένε μερικοί, ας βγούν τα αρχεία στην φόρα και θα μάθουμε ποιός και τι , τώρα αν το να ταϊσεις παιδάκια στην Αιθιοπία είναι LGBQT ατζέντα δεν το νομίζω, έγω και εσύ είμαστε ταϊσμένοι,το θεωρώ ιεροσυλία να κόψεις μερικά πακέτα φυστικοβούτηρο και να αφήσεις παιδάκια να πεθάνουν,αλλά δυστυχώς για τον Τράμπ και τον Μάσκ δεν είναι έτσι, τι να πώ μόνο ΝΤΡΟΠΗ για αυτούς και όποιον τους στηρίζει. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα