Mr_Terror Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ Σιγουρα δεν θα χασεις τα χρηματα σου αλλα η εξυπηρετηση ειναι για τα πανηγύρια.Θελει υπομονη και να επιμείνεις στα τηλεφωνα.
Black Demis Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ μια φορα ειχα τετοιο θεμα σε άλλη τράπεζα με λιγοτερα λεφτά , 50 ευρώ.....μετά από 13 μήνες τελικά μπήκαν λογαριασμό 2
ekrepali Δημοσ. Σάββατο στις 08:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:50 μμ 41 minutes ago, 167zeta said: μου λένε μόνο να επικοινωνήσω με τη φόρμα της Εθνικής στην οποία δεν έχει απαντήσει κανένας εδώ και 2 εβδομάδες! Στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που έρχεται στο mail, γράφει νομίζω ότι απαντάνε εντός 15 εργάσιμων; Τσέκαρε το. Και κράτα τον αριθμό του αιτήματος, γιατί δε μπορείς να απαντήσεις στο email που θα σου στείλουν. Πρέπει να πας πάλι στη φόρμα επικοινωνίας και να καταχωρήσεις ότι το αίτημα είναι συνέχεια του προηγούμενου αιτήματος.
167zeta Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:07 μμ 44 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Σιγουρα δεν θα χασεις τα χρηματα σου αλλα η εξυπηρετηση ειναι για τα πανηγύρια.Θελει υπομονη και να επιμείνεις στα τηλεφωνα. Δυστυχώς έτσι είναι…φανταστείτε τώρα να στηριζόμουν σε αυτά τα λεφτά για βασικά έξοδα πχ ενοίκιο. Με τι δικαίωμα τα στερούν από τον άλλον τόσο καιρό? 17 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στο αυτοματοποιημένο μήνυμα που έρχεται στο mail, γράφει νομίζω ότι απαντάνε εντός 15 εργάσιμων; Τσέκαρε το. Και κράτα τον αριθμό του αιτήματος, γιατί δε μπορείς να απαντήσεις στο email που θα σου στείλουν. Πρέπει να πας πάλι στη φόρμα επικοινωνίας και να καταχωρήσεις ότι το αίτημα είναι συνέχεια του προηγούμενου αιτήματος. Σωστό αυτό και μου έχουν στείλει μόνο ένα email ότι ακόμη διερευνάται. Όχι πότε θα λυθει το ζήτημα. Μεγάλο μπλέξιμο.
fitsoulas2024 Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 πμ 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Πολλά ATM και συστήματα αυτόματων πληρωμών (ακόμα και εντός τράπεζας) δεν ανήκουν στη τράπεζα αλλά σε ιδιώτη. Τυχαία το έμαθα τις προάλλες σε κατάστημα Εθνικής, σε ATM εντός του καταστήματος, μου είπε η υπάλληλος να μη βάζω τη κάρτα στο ATM αλλά να κάνω τη συναλλαγή ανέπαφα. Επειδή αν τη πάρει το ATM, δε μπορούν να την αφαιρέσουν... θα πρέπει να περιμένω πότε θα έρθει ο ιδιώτης. που βρισκονται τα ανεπαφα ΑΤΜς? πόσα ειναι?
cpc464 Δημοσ. Κυριακή στις 08:10 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:10 πμ Εγώ έχω πάει πειραιώς,ο μπροστά μου ένας ηλικιωμένος έχει πάρει χρήματα απο ταμείο και πάει να τα βάλει στο εσωτερικό ATM σε λογαριασμό τρίτου, το ένα που πήρε απο το ταμείο ήταν πλαστό,εκεί έγινε το έλα να δείς,να του λέει του ηπάλληλου οτι αυτός το έδωσε να του το αλλάξει,και αυτός να του λέει να πάει στην αστυνομία με το πλαστό να κάνει καταγγελία, δεν βγάζεις άκρη. Για το σκισμένο πας τράπεζα της ελλάδος και το αλλάζουν, ήξερα κάποτε έναν παράξενο που το είχε κάνει χόμπυ.
ekrepali Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:01 πμ 3 hours ago, fitsoulas2024 said: που βρισκονται τα ανεπαφα ΑΤΜς? πόσα ειναι? Σχεδόν όλα υποστηρίζουν πλέον... έχουν το λογότυπο wireless κοντά στο πληκτρολόγιο ή πάνω από την σχισμή που βάζεις τη κάρτα.
fitsoulas2024 Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:12 πμ 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σχεδόν όλα υποστηρίζουν πλέον... έχουν το λογότυπο wireless κοντά στο πληκτρολόγιο ή πάνω από την σχισμή που βάζεις τη κάρτα. Σοβαρα?? ιδεα δεν ειχα. Αρα ολοι ανεπαφα στο εξης. Αποφευγεις και τη πληκτρολογηση του pass?
ksessalonikios Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 πμ 11 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Σοβαρα?? ιδεα δεν ειχα. Αρα ολοι ανεπαφα στο εξης. Αποφευγεις και τη πληκτρολογηση του pass? το πιν το βάζεις, η μόνη αλλαγή είναι ότι απλά δεν βάζεις την κάρτα στην σχισμή. 2
archimidis Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:24 πμ Είχα αντίστοιχο πρόβλημα αρχές του χρόνου. Μου είχε κρατήσει 2 50€ χωρίς να μου δώσει κανένα αποδεικτικό. Αρχικά έκανα αίτηση τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά και το επόμενο πρωί πήγα και από το κατάστημα. Για 2 μήνες μου έστελναν ανά 2 βδομάδες μύνημα ότι το μελετάνε και θα μου απαντήσουν. Στο κατάστημα φαινόταν αναλυτικά στην συναλλαγή ότι είχε γίνει παρακράτηση. Μετά από 2 μήνες που βαρέθηκα και πήγα με πιο έντονες διαθέσεις στο κατάστημα το λύσανε σε 2 ημέρες. Μιλάμε για το κεντρικό κατάστημα της εθνικής στη Νέα Σμύρνη. Η δικαιολογία της καθυστέρησης ήταν ότι ο αρμόδιος ήταν σε άδεια. Γελοίοι απλά. Μην χάνεις χρόνο. Πίεσε τους όσο μπορείς και να έχεις και γραπτώς την επικοινωνία μαζί τους.
kostasbm Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ On 10/05/2025 at 08:24, 167zeta said: Καλημέρα παιδιά, έχει πάνω από 1μιση μήνα που πήγα να κάνω κατάθεση στο μηχάνημα της εθνικής (μέσα στη τράπεζα, όχι ΑΤΜ) και το μηχάνημα μου κράτησε 200 από τα 250 που πήγα να καταθέσω συνολικά. Τα 50 μου τα γύρισε πίσω γιατί ήταν λίγο σκισμένο! Η κατάθεση ήταν στο λογαριασμό μου εκ μέρους της θείας μου που θέλει να της αγοράσω κάτι, έβαλα το όνομα της στη κατάθεση, έκανα ταυτοποίηση με τη κάρτα μου και αφού αφαίρεσα τη κάρτα για τη ταυτοποίηση έγινε αυτό. Μου λένε δεν μπορεί να γίνει άμεσα επιστροφή και να πάρω τηλ σε έναν αριθμό που είχε πάνω η απόδειξη να μου ανοίξουν υπόθεση να μου τα γυρίσουν. Έως τώρα έχω λάβει μόνο 2 email ότι η υπόθεση ακόμα διερευνάται!! Αν είναι δυνατόν. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον να περιμένουν τόσο ή να κινηθώ νομικά?? Οποιαδήποτε συμβουλή χρήσιμη, ευχαριστώ για το χρόνο σας! για να γινόμαστε κατανοητοι πηγές και έβαλες 250 στο μηχάνημα κατάθεση και σου επέστρεψε τα 50 ....άρα έκανε κατάθεση 200 και σου ζήτησε επιβεβαίωση και σου έβγαλε απόδειξη για 200..σωστά? μπορούσες να πας στο ταμείο να στο αλλάξει και να κανείς και αλλά 50 κατάθεση............ όταν λες σου παρακράτησε.......τι παρακράτησε ???? τι θέλεις να σου γυρίσουν ??? τώρα για τα ΑΤΜ τα διαχειρίζονται οι εταιρείες σεκιουριτι που ανάλογα με το που είναι κάνουν καθημερινά σχεδόν τροφοδοσία και παίρνουν αυτά που βρίσκουν μέσα από καταθέσεις αλλά και τα φθαρμένα ..... η κατάθεση έχει valeur επομενης μερας βρεξει χιονισει..... 1
dalain Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 πμ Κατι παρομοιο συμβαινει κ σε εμανα τωρα.Καταθεση σε ATM 250 προ λιγων ημερων.Τα κρατησε μεσα,εβγαλε μυνημα οτι το ατμ δεν μπορει να δεχθει καταθεση και δεν πιστωθηκαν ποτε στον λογαριασμο μου.Πηρα αμεσως τηλεφωνο και οσο μιλουσα στο διπλανο μηχανημα ενα παλικαρι επαθε ακριβως το ιδιο.`Εχω μιλησει απο τοτε αλλες 3 φορες στο τηλεφωνο αλλα με εχουν στο περιμενε ενω εχουν ερθει δυοι mail οτι το εξεταζουν....Πρεπει να βρω λιγο χρονο να παω στο καταστημα μου φαινεται
fitsoulas2024 Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 πμ 41 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε το πιν το βάζεις, η μόνη αλλαγή είναι ότι απλά δεν βάζεις την κάρτα στην σχισμή. μισες δουλειες δηλαδη😄 Κι αυτο παντως ειναι σημαντικο. Πως ξεκινα λοιπον η συναλλαγη? πατας κατι στην οθονη? ή κατευθειαν περνας τη καρτα απο το σημειο? 1
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 πμ 21 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μισες δουλειες δηλαδη😄 Άμα είσαι απατεωνάκος, λαμόγιο, κλέφτης ναι. 🙃
anax111 Δημοσ. Κυριακή στις 10:49 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:49 πμ Το ότι κάνετε σε ΑΤΜ κατάθεση σκισμένου χαρτονομίσματος με ξεπερνάει, είναι σαν να θες να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Σκισμένα ή κολλημένα με σελοτέιπ ή πολύ ταλαιπωρημένα χαρτονομίσματα ποτέ κατάθεση σε ΑΤΜ. Κάντε μια βόλτα στην Τράπεζα της Ελλάδος και αλλάξτε τα αν πρέπει να τα καταθέσετε οπωσδήποτε σε ΑΤΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα