Gavoux4 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 57 λεπτά πριν, NickTG είπε Τίποτα δεν δείχνει περισσότερο το πόσο διασκεδάζεις με την επιλογή σου από το να μπαίνεις στα θέματα του Switch για να λες πόσο καλή επιλογή έκανες. Μήπως και σώσω κανέναν από την πατάτα που πάει να κάνει
NickTG Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 12 minutes ago, Gavoux4 said: Μήπως και σώσω κανέναν από την πατάτα που πάει να κάνει Ξεκάθαρα αυτό είναι.
Gavoux4 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ξεκάθαρα αυτό είναι. Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο αλλά δυστυχώς η γνώση δεν είναι πουκάμισο να τη χαρίσεις. Ή την έχεις ή δεν την έχεις αλλιώς ότι και να σου πει ο άλλος δε θα καταλάβεις. Οταν ο ένας λέει Baldur’s Gate 3, Indiana Jones, Final Fantasy 16 και Expedition 33 και ο άλλος απαντάει Mario Kart, οι λέξεις και τα επιχειρήματα χάνουν το νόημα τους.
NickTG Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 40 minutes ago, Gavoux4 said: Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο αλλά δυστυχώς η γνώση δεν είναι πουκάμισο να τη χαρίσεις. Ή την έχεις ή δεν την έχεις αλλιώς ότι και να σου πει ο άλλος δε θα καταλάβεις. Οταν ο ένας λέει Baldur’s Gate 3, Indiana Jones, Final Fantasy 16 και Expedition 33 και ο άλλος απαντάει Mario Kart, οι λέξεις και τα επιχειρήματα χάνουν το νόημα τους. Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αυτή η εμμονή αυτό ακριβώς δείχνει. 1
Gavoux4 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 55 λεπτά πριν, NickTG είπε Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αυτή η εμμονή αυτό ακριβώς δείχνει. 55 λεπτά πριν, NickTG είπε Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αυτή η εμμονή αυτό ακριβώς δείχνει. Εσυ το λες εμμονή εγώ το λέω κοινωνικό χρέος. Εμμονές έχουν μόνο τα Fanboys για αυτό και ονομάστηκαν έτσι. 2
Volga Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 19 ώρες πριν, jerry banana είπε Ωραία κονσόλα απλώς διαφωνώ με την Nintendo σαν εταιρεία στην έχθρα που βγάζει προς τα άτομα που ασχολούνται με τους emulators. Δηλαδή σε κάνει να μην θες να τη στηρίζεις ορισμένες φορές. βλέπε το σκηνικό με palworld. Μου τους έτρεξαν στα δικαστήρια και αναγκάζονται τώρα να κάνουν αλλαγές. Δηλαδή αν αύριο η Microsoft βγάλει το...Gods of Lore με έναν καράφλα Θεό μπρατσαρα να κοπάναει κόσμο στον Όλυμπο. Θα θεωρήσεις άδικη την Sony αν κάνει μήνυση;
Gavoux4 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Volga είπε Δηλαδή αν αύριο η Microsoft βγάλει το...Gods of Lore με έναν καράφλα Θεό μπρατσαρα να κοπάναει κόσμο στον Όλυμπο. Θα θεωρήσεις άδικη την Sony αν κάνει μήνυση; Ο λόγος που κυνηγάει με τόση μανία τους Emulators είναι ότι γνωρίζει ότι οι κονσόλες της είναι αδύναμες και μπορούν εύκολα να προσομοιώθουν. Για παράδειγμα το επερχόμενο Switch 2 σε Docked mode έχει GPU αντίστοιχη μιας 1050 Ti ενώ σε Handheld είναι ακόμη πιο κάτω 750 Ti (ενδεικτικά τα RDNA των ανταγωνιστικών Handhelds αυτή τι στιγμή αντιστοιχούν σε επιδώσεις 1650+ και αναμένεται η επόμενη γενιά που θα φτάσει στις 3080) . Δηλαδή η Nintendo βάζει του 2025 στο ισχυρό Docked mode κάρτα αντίστοιχη εποχής 2016!!! Λογικό είναι να φοβάται. Αντίθετα η Sony για παράδειγμα έχει το κεφάλι της πιο ήσυχο γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να εξομοιωθεί το πανίσχυρο PS5 Pro. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που δίνει η Nintendo για αυτή την εμμονική καταδίωξη θα μπορούσε να τα βάλει στις κονσόλες τις αν σέβονταν τους καταναλωτές αλλά δεν τους νοιάζει γιατί οι καταναλωτές Fanboys είναι έτσι και αλλιώς θα αγοράσουν όπως αγόρασαν και το πρώτο Switch με τους μαζεμένους από τα σκουπίδια της Nvidia αποτυχημένους Tegra που για να τρέξουν οποιοδήποτε ΑΑΑ τίτλο έπρεπε να του αλλάξουν τα φώτα στο πετσόκομμα και βασίστηκε σε επανακυκλοφορίες και αποκλειστικότητες κλασικών τετριμμένων τίτλων Επεξ/σία 13 Μαϊου από Gavoux4 1
KostasKri Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 15 hours ago, SUBZERO1231 said: Από πότε είναι τα emulators πειρατεία και κλεψιά και δεν το γνωρίζουμε? Το πως χρησιμοποιεί τα emulators ο έκαστος είναι προσωπικό θέμα (όπως όλα στην ζωή). Επίσης, σε περίπτωση που κατέχεις το προϊόν, είναι δική σου επιλογή να κάνεις ότι θέλεις με αυτό. Αλλά φυσικά ο καταναλωτής που τους "ταΐζει" είναι ο κλέφτης και όχι η έκαστο εταιρία που σου δίνει το ίδιο προϊόν (ειδικά η Nintendont) σε ακριβότερη και χειρότερη μορφή 50 φορές. Πάνω σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να θυμηθούμε ότι η η συγκεκριμένη εταιρία ενίοτε έδινε στον ίδιο τον καταναλωτή ROMS και emulators που τα έπαιρνε online και δεν τα έφτιαχναν οι ίδιοι. Συγγνώμη αλλά αυτό είναι μέγα κλεψιά. Τα emulators σαν emulators εκ φύσης νομίζω δεν είναι παράνομα. Το να κατεβάζεις ROMs όμως είναι. Οπότε αν και μόνο αν μεταφέρεις το ROM από το cartridge που έχεις στην κατοχή σου στο emulator, τότε είσαι νόμιμος. Αλλά ποιος το κάνει αυτό; Οι περισσότεροι απλά θα κατεβάσουν για να παίξουν παιχνίδια που δεν έχουν. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα, αν υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει, μεταξύ μας καλά κάνουν κιόλας και κρατάνε τις τιμές. Άλλωστε και προσωπικά, η Nintendo είναι η μόνο εταιρία που θα δώσω λεφτά day 1 γιατί ξέρω ότι δεν θα πέσει στα τάρταρα η τιμή μετά από λίγο καιρό. Στο steam πχ πάντα περιμένω εκτός αν θέλω να παίξω κάτι ΠΑΡΑ πολύ ή μιλάμε για παιχνίδι του 20ευρου. Οπότε γενικά αισθάνομαι πολυ μεγαλύτερη ασφάλεια να αγοράζω nintendo παιχνίδια ειδικά όταν πρωτοβγαίνουν. Αν τα έπαιρνα και physical ίσως να ήταν ακόμα καλύτερα γιατί θα ήξερα ότι θα μπορούσα να τα πουλήσω σε καλή σχετικά τιμή μιας και καινούριο δεν θα είχε πέσει καθόλου από όταν βγήκε. Έχεις πλεονεκτήματα αλλά έχεις και μειονεκτήματα. Το αν πουλάνε ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι στα ίδια λεφτά επίσης αδιάφορο. Κοστολόγησαν ένα παιχνίδι όταν το έφτιαξαν 60€. Το έκαναν remaster/remake ή πώς λέγεται για το switch και ζητάνε τα ίδια ή +10€ δεν θυμάμαι. Γιατί να πρέπει να κοστολογηθεί πιο χαμηλά το εν λόγω παιχνίδι; Έχει χάσει κάποιο functionality για κάποιον που θα αγοράσει πχ το Luigi's Mansion 2 τώρα στο switch σε σχέση με κάποιον που το πήρε στο 3ds; Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον καλύτερο experience είναι να το παίζεις σε μεγαλύτερη οθόνη ή και στην TV σου παρά στην μικρή οθόνη. Όταν έκαναν remake/remaster (σόρρυ που τα γράφω μαζί αλλά βαριέμαι να μπω να θυμηθώ την διαφορά τους 🤣) το The Last of Us το πρώτο για να παίζει σε πιο σύγχρονες κονσόλες, είπε κανείς τίποτα για την τιμή; Γιατί όταν το κοιτούσα στο PS5 store, full price παιχνίδι ήταν και με το δίκιο του. 1 hour ago, Gavoux4 said: Ο λόγος που κυνηγάει με τόση μανία τους Emulators είναι ότι γνωρίζει ότι οι κονσόλες της είναι αδύναμες και μπορούν εύκολα να προσομοιώθουν. Για παράδειγμα το επερχόμενο Switch 2 σε Docked mode έχει GPU αντίστοιχη μιας 1050 Ti ενώ σε Handheld είναι ακόμη πιο κάτω 750 Ti (ενδεικτικά τα RDNA των ανταγωνιστικών Handhelds αυτή τι στιγμή αντιστοιχούν σε επιδώσεις 1650+ και αναμένεται η επόμενη γενιά που θα φτάσει στις 3080) . Δηλαδή η Nintendo βάζει του 2025 στο ισχυρό Docked mode κάρτα αντίστοιχη εποχής 2016!!! Λογικό είναι να φοβάται. Αντίθετα η Sony για παράδειγμα έχει το κεφάλι της πιο ήσυχο γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να εξομοιωθεί το πανίσχυρο PS5 Pro. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που δίνει η Nintendo για αυτή την εμμονική καταδίωξη θα μπορούσε να τα βάλει στις κονσόλες τις αν σέβονταν τους καταναλωτές αλλά δεν τους νοιάζει γιατί οι καταναλωτές Fanboys είναι έτσι και αλλιώς θα αγοράσουν όπως αγόρασαν και το πρώτο Switch με τους μαζεμένους από τα σκουπίδια της Nvidia αποτυχημένους Tegra που για να τρέξουν οποιοδήποτε ΑΑΑ τίτλο έπρεπε να του αλλάξουν τα φώτα στο πετσόκομμα και βασίστηκε σε επανακυκλοφορίες και αποκλειστικότητες κλασικών τετριμμένων τίτλων Η nintendo απευθύνεται σε άλλο κοινό και όχι σε αυτούς που κυνηγούν τα γραφικά του PS5 Pro. Αδιάφορο τι επεξεργαστή και GPU έχει μέσα αν τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι fun και τρέχουν σωστά. Το μόνο που τους αξίζει κράξιμο είναι το πόσο poorly έτρεχαν games όπως scarlet & violet στο release που όπως φάνηκε αφού διορθώθηκαν πολλά, με optimization το φτιάξανε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σας δίνετε τόση βάση στο να τιμολογείτε το raw performance αλλά όχι το overall experience. Σου προσφέρει το PS5 την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις στην τσάντα σου και να παίζεις στο αεροπλάνο; Σου προσφέρει την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις σε άλλο dock που έχεις στο δίπλα δωμάτιο και να παίξεις εκεί χωρίς να πάρεις δεύτερη κονσόλα; Ξέρεις πόσες φορές έχω πάρει και το switch αλλά και το dock του στην τσάντα μου όταν πάω ταξίδι για δουλειά και απλά τα κουμπώνω στην TV του ξενοδοχείου όταν γυρνάω το βράδυ για να χαλαρώσω; Αυτές οι ευκολίες που για πολλούς αξίζουν να θυσιάσουν μερικά fps και γραφικά δεν κοστολογούνται;
Gavoux4 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KostasKri είπε Τα emulators σαν emulators εκ φύσης νομίζω δεν είναι παράνομα. Το να κατεβάζεις ROMs όμως είναι. Οπότε αν και μόνο αν μεταφέρεις το ROM από το cartridge που έχεις στην κατοχή σου στο emulator, τότε είσαι νόμιμος. Αλλά ποιος το κάνει αυτό; Οι περισσότεροι απλά θα κατεβάσουν για να παίξουν παιχνίδια που δεν έχουν. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα, αν υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει, μεταξύ μας καλά κάνουν κιόλας και κρατάνε τις τιμές. Άλλωστε και προσωπικά, η Nintendo είναι η μόνο εταιρία που θα δώσω λεφτά day 1 γιατί ξέρω ότι δεν θα πέσει στα τάρταρα η τιμή μετά από λίγο καιρό. Στο steam πχ πάντα περιμένω εκτός αν θέλω να παίξω κάτι ΠΑΡΑ πολύ ή μιλάμε για παιχνίδι του 20ευρου. Οπότε γενικά αισθάνομαι πολυ μεγαλύτερη ασφάλεια να αγοράζω nintendo παιχνίδια ειδικά όταν πρωτοβγαίνουν. Αν τα έπαιρνα και physical ίσως να ήταν ακόμα καλύτερα γιατί θα ήξερα ότι θα μπορούσα να τα πουλήσω σε καλή σχετικά τιμή μιας και καινούριο δεν θα είχε πέσει καθόλου από όταν βγήκε. Έχεις πλεονεκτήματα αλλά έχεις και μειονεκτήματα. Το αν πουλάνε ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι στα ίδια λεφτά επίσης αδιάφορο. Κοστολόγησαν ένα παιχνίδι όταν το έφτιαξαν 60€. Το έκαναν remaster/remake ή πώς λέγεται για το switch και ζητάνε τα ίδια ή +10€ δεν θυμάμαι. Γιατί να πρέπει να κοστολογηθεί πιο χαμηλά το εν λόγω παιχνίδι; Έχει χάσει κάποιο functionality για κάποιον που θα αγοράσει πχ το Luigi's Mansion 2 τώρα στο switch σε σχέση με κάποιον που το πήρε στο 3ds; Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον καλύτερο experience είναι να το παίζεις σε μεγαλύτερη οθόνη ή και στην TV σου παρά στην μικρή οθόνη. Όταν έκαναν remake/remaster (σόρρυ που τα γράφω μαζί αλλά βαριέμαι να μπω να θυμηθώ την διαφορά τους 🤣) το The Last of Us το πρώτο για να παίζει σε πιο σύγχρονες κονσόλες, είπε κανείς τίποτα για την τιμή; Γιατί όταν το κοιτούσα στο PS5 store, full price παιχνίδι ήταν και με το δίκιο του. Η nintendo απευθύνεται σε άλλο κοινό και όχι σε αυτούς που κυνηγούν τα γραφικά του PS5 Pro. Αδιάφορο τι επεξεργαστή και GPU έχει μέσα αν τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι fun και τρέχουν σωστά. Το μόνο που τους αξίζει κράξιμο είναι το πόσο poorly έτρεχαν games όπως scarlet & violet στο release που όπως φάνηκε αφού διορθώθηκαν πολλά, με optimization το φτιάξανε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σας δίνετε τόση βάση στο να τιμολογείτε το raw performance αλλά όχι το overall experience. Σου προσφέρει το PS5 την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις στην τσάντα σου και να παίζεις στο αεροπλάνο; Σου προσφέρει την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις σε άλλο dock που έχεις στο δίπλα δωμάτιο και να παίξεις εκεί χωρίς να πάρεις δεύτερη κονσόλα; Ξέρεις πόσες φορές έχω πάρει και το switch αλλά και το dock του στην τσάντα μου όταν πάω ταξίδι για δουλειά και απλά τα κουμπώνω στην TV του ξενοδοχείου όταν γυρνάω το βράδυ για να χαλαρώσω; Αυτές οι ευκολίες που για πολλούς αξίζουν να θυσιάσουν μερικά fps και γραφικά δεν κοστολογούνται; Μα δε συγκρίνω απόδοση με ps5 pro αυτό έλειπε μιλάμε για έτη φωτός διαφορά σε απόδοση. Συγκρίνω με τα υπόλοιπα Handhelds με δυνατότητες Steam Deck Oled και πάνω και εκεί ακόμη και το ακυκλοφόρητο switch 2 χάνει κατά κράτος σε κάθε τομέα. Θα μου πεις δεν έχει Zelda Mario Xenoblades Metroid Donkey Kong και Pokemon (λογικά δεν ξέχασα κάτι) έχεις όμως μια τεράστια βιβλιοθήκη στο Steam που όλα αυτά μαζί και άλλα 100 τέτοια δεν τη φτάνουν και τα περισσότερα είναι και ήδη αγορασμένα και όχι με 80 ευρώ το κομμάτι. Και εφόσον λέμε για τιμές στο Switch πληρώνεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ωραία καλό το Zelda συγκρίνεται με το Baldur’s Gate 3 ή με το Elden Ring ότι θέλουμε λέμε τώρα;; BTW το Elden Ring το Cyberpunk το Hongwarts γιατί τα βγάζουν στο Switch 2 εφόσον και καλά δεν ενδιαφέρονται για ΑΑΑ τίτλους. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Gavoux4
KostasKri Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 41 minutes ago, Gavoux4 said: Μα δε συγκρίνω απόδοση με ps5 pro αυτό έλειπε μιλάμε για έτη φωτός διαφορά σε απόδοση. Συγκρίνω με τα υπόλοιπα Handhelds με δυνατότητες Steam Deck Oled και πάνω και εκεί ακόμη και το ακυκλοφόρητο switch 2 χάνει κατά κράτος σε κάθε τομέα. Θα μου πεις δεν έχει Zelda Mario Xenoblades Metroid Donkey Kong και Pokemon (λογικά δεν ξέχασα κάτι) έχεις όμως μια τεράστια βιβλιοθήκη στο Steam που όλα αυτά μαζί και άλλα 100 τέτοια δεν τη φτάνουν και τα περισσότερα είναι και ήδη αγορασμένα και όχι με 80 ευρώ το κομμάτι. Και εφόσον λέμε για τιμές στο Switch πληρώνεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ωραία καλό το Zelda συγκρίνεται με το Baldur’s Gate 3 ή με το Elden Ring ότι θέλουμε λέμε τώρα;; BTW το Elden Ring το Cyberpunk το Hongwarts γιατί τα βγάζουν στο Switch 2 εφόσον και καλά δεν ενδιαφέρονται για ΑΑΑ τίτλους. Ακόμα και με τα steam deck και rogue ally κτλ που λες, πάλι μιλάμε και για διαφορετικές συσκευές αλλά και διαφορετικό κοινό που θα τις αγοράσει. Τα exclusive titles εννοείται παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν θες κάποιο από αυτά αναγκαστικά πας σε switch όπως αν ήθελες god of war πχ πήγαινες στην Sony. Δεν ξέρω να σου συγκρίνω το Zelda με το Baldur's gate και το Elder ring καθώς έχω παίξει μόνο το πρώτο, αλλά είμαι περίεργος να ακούσω επιχειρηματολογία για το γιατί τα 2 τελευταία είναι τόσο καλύτερα αν εξαιρέσεις τα γραφικά που δεν αφορούν την πλειοψηφία του κόσμου (αποδεικνύεται από τις πωλήσεις του switch). Συγκρίνουμε πόσο μεγάλο map έχουν; Πόσες ώρες αφιερώνεις για να το κάνεις 100%; Και γιατί μου τα συγκρίνεις μόνο με το Zelda και όχι και με άλλα παρόμοια στο steam που μπορεί να κοστίζουν το ίδιο αλλά να έχουν το μισό gameplay; Τέλος, τα ΑΑΑ παιχνίδια αυτά δεν τα βγάζει η nintendo προφανώς. Οι makers του elder ring, ,cyberpunk και hogwarts είδαν την απήχηση του switch, είδαν ότι το switch 2 είναι πολύ πιο δυνατό και αποφάσισαν να αναπτύξουν τα παιχνίδια τους και γι αυτό το platform για να κάνουν και άλλες πωλήσεις. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αν η nintendo θέλει ή δεν θέλει ΑΑΑ τίτλους.
Ptoma07 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Είμαι πολύ παλιός fanboy (40 plus) τής Nintendo. Έχεις τεράστιο δίκιο για την στρατηγική τής Nintendo και τής αξίζει ( το λέω με λύπη) ότι και να πάθει σαν εταιρεία. 4 ώρες πριν, Gavoux4 είπε Ο λόγος που κυνηγάει με τόση μανία τους Emulators είναι ότι γνωρίζει ότι οι κονσόλες της είναι αδύναμες και μπορούν εύκολα να προσομοιώθουν. Για παράδειγμα το επερχόμενο Switch 2 σε Docked mode έχει GPU αντίστοιχη μιας 1050 Ti ενώ σε Handheld είναι ακόμη πιο κάτω 750 Ti (ενδεικτικά τα RDNA των ανταγωνιστικών Handhelds αυτή τι στιγμή αντιστοιχούν σε επιδώσεις 1650+ και αναμένεται η επόμενη γενιά που θα φτάσει στις 3080) . Δηλαδή η Nintendo βάζει του 2025 στο ισχυρό Docked mode κάρτα αντίστοιχη εποχής 2016!!! Λογικό είναι να φοβάται. Αντίθετα η Sony για παράδειγμα έχει το κεφάλι της πιο ήσυχο γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να εξομοιωθεί το πανίσχυρο PS5 Pro. Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που δίνει η Nintendo για αυτή την εμμονική καταδίωξη θα μπορούσε να τα βάλει στις κονσόλες τις αν σέβονταν τους καταναλωτές αλλά δεν τους νοιάζει γιατί οι καταναλωτές Fanboys είναι έτσι και αλλιώς θα αγοράσουν όπως αγόρασαν και το πρώτο Switch με τους μαζεμένους από τα σκουπίδια της Nvidia αποτυχημένους Tegra που για να τρέξουν οποιοδήποτε ΑΑΑ τίτλο έπρεπε να του αλλάξουν τα φώτα στο πετσόκομμα και βασίστηκε σε επανακυκλοφορίες και αποκλειστικότητες κλασικών τετριμμένων τίτλων Είμαι πολύ παλιός fanboy (40 plus) τής Nintendo. Έχεις τεράστιο δίκιο για την στρατηγική τής Nintendo και τής αξίζει ( το λέω με λύπη) ότι και να πάθει σαν εταιρεία. 3 ώρες πριν, KostasKri είπε Η nintendo απευθύνεται σε άλλο κοινό και όχι σε αυτούς που κυνηγούν τα γραφικά του PS5 Pro. Αδιάφορο τι επεξεργαστή και GPU έχει μέσα αν τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι fun και τρέχουν σωστά. Το μόνο που τους αξίζει κράξιμο είναι το πόσο poorly έτρεχαν games όπως scarlet & violet στο release που όπως φάνηκε αφού διορθώθηκαν πολλά, με optimization το φτιάξανε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σας δίνετε τόση βάση στο να τιμολογείτε το raw performance αλλά όχι το overall experience. Σου προσφέρει το PS5 την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις στην τσάντα σου και να παίζεις στο αεροπλάνο; Σου προσφέρει την δυνατότητα να το πάρεις να το βάλεις σε άλλο dock που έχεις στο δίπλα δωμάτιο και να παίξεις εκεί χωρίς να πάρεις δεύτερη κονσόλα; Ξέρεις πόσες φορές έχω πάρει και το switch αλλά και το dock του στην τσάντα μου όταν πάω ταξίδι για δουλειά και απλά τα κουμπώνω στην TV του ξενοδοχείου όταν γυρνάω το βράδυ για να χαλαρώσω; Αυτές οι ευκολίες που για πολλούς αξίζουν να θυσιάσουν μερικά fps και γραφικά δεν κοστολογούνται; Σύμφωνο σε πολλά από αυτά που γράφεις αλλά υπάρχει και ένα δυο ΑΛΛΑ. Γιατί ρε Nintendo πρέπει να είσαι τόσο πίσω κανείς δεν ζήτησε επίπεδα PS5 . Τούς dev εκτός Nintendo δεν τούς θέλεις ( μάλλον όχι και έχω και μια αιρετική σκέψη για αυτό) Πότε θα παίξω εγώ στο switch 2 το gra6 ( ποτέ θα το παίξω γενικά 😭😂😂😂) ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ EXPLAIN .... Δεν θέλεις τρίτους γιατί φοβάσαι ότι θα φανεί η αδυναμία σού όχι σε επίπεδο hardware αλλά σε ποιότητα παιχνιδιών θα πρέπει να αναμετρηθείς στα ίσα με άλλες παιχνιδαρες όπως βέβαια είναι και τα δικά σου , και τι θά είναι ένα switch πού την κορυφή δεν θα την έχει ένα πχ Zelda, Mario η Metroid ?????????. Θα ξεφτίσει ο μύθος. Μάλλον θα είναι ότι και το gemegude ,την καλύτερη κονσόλα που έβγαλες ποτέ
KostasKri Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 40 minutes ago, Ptoma07 said: Δεν θέλεις τρίτους γιατί φοβάσαι ότι θα φανεί η αδυναμία σού όχι σε επίπεδο hardware αλλά σε ποιότητα παιχνιδιών θα πρέπει να αναμετρηθείς στα ίσα με άλλες παιχνιδαρες όπως βέβαια είναι και τα δικά σου , και τι θά είναι ένα switch πού την κορυφή δεν θα την έχει ένα πχ Zelda, Mario η Metroid ?????????. Θα ξεφτίσει ο μύθος. Μάλλον θα είναι ότι και το gemegude ,την καλύτερη κονσόλα που έβγαλες ποτέ Πού το είδες ότι δεν θέλει 3ους; Τι έχω χάσει;
Ptoma07 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 19 λεπτά πριν, KostasKri είπε Πού το είδες ότι δεν θέλει 3ους; Τι έχω χάσει; Δεν λέει όχι. Δεν έχεις χάσει τίποτα, αλλά νομίζω δεν τούς διευκολύνει κιόλας με τον έναν ή άλλο τρόπο . Γιατί πχ η rockstar δεν ασχολείται να βγάλει το GTA στο switch έστω και κουρεμένο όπως θα είναι στο series s. Γιατί είναι πραγματικά πολύ πίσω σε hardware, και δεν έχουν όλοι χρόνο ( χρήμα δηλαδή) και όρεξη να κάνουν το τρομερό optimization που κάνει αυτή στους τίτλους τής . Ξαναλέω αιρετικό αλλά μια δόση αλήθειας την έχει. Τι θα είναι ένα switch που στην κορυφή δεν θα κάθεται δικό τής τίτλος.
KostasKri Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 minutes ago, Ptoma07 said: Δεν λέει όχι. Δεν έχεις χάσει τίποτα, αλλά νομίζω δεν τούς διευκολύνει κιόλας με τον έναν ή άλλο τρόπο . Γιατί πχ η rockstar δεν ασχολείται να βγάλει το GTA στο switch έστω και κουρεμένο όπως θα είναι στο series s. Γιατί είναι πραγματικά πολύ πίσω σε hardware, και δεν έχουν όλοι χρόνο ( χρήμα δηλαδή) και όρεξη να κάνουν το τρομερό optimization που κάνει αυτή στους τίτλους τής . Ξαναλέω αιρετικό αλλά μια δόση αλήθειας την έχει. Τι θα είναι ένα switch που στην κορυφή δεν θα κάθεται δικό τής τίτλος. Αυτό έχει να κάνει με τους τρίτους όμως και όχι με την nintendo. Έχουν γίνει αρκετά ports στο switch 1 (ότι μπορούσε να σηκώσει) και θα γίνουν και άλλα και στο 2 όπως έχει ανακοινωθεί. Δεν νομίζω εσκεμένα η Nintendo να χαντακώνει τους τρίτους καθώς μια χαρά προμήθεια θα κρατάει και από αυτούς στις πωλήσεις όπως κάνει και η Sony και η Microsoft και το Steam. Απλά ίσως το switch δεν ήταν τόσο δελεαστικό και για το κοινό του αλλά και για το performance του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα