Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σκατα που είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί οι ευσυνείδητοι οδηγοί όλη μέρα που αδηγω στη δουλειά; Ανάθεμα και αν έχω πετύχει κάποιον που να μην έχει κάνει ούτε μία παράβαση. Κουνάνε δάχτυλακι εύκολα πάντως στους υπόλοιπους. Όταν θα κάτσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι μεταξύ μας ιιισως μπορέσουμε να πάμε μπροστά. 

• Like 5
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, primeragt είπε

Τι σκατα που είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί οι ευσυνείδητοι οδηγοί όλη μέρα που αδηγω στη δουλειά; Ανάθεμα και αν έχω πετύχει κάποιον που να μην έχει κάνει ούτε μία παράβαση. Κουνάνε δάχτυλακι εύκολα πάντως στους υπόλοιπους. Όταν θα κάτσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι μεταξύ μας ιιισως μπορέσουμε να πάμε μπροστά. 

δεν οδηγανε αυτοι, μονο στο ινσομνια γραφουν

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, primeragt είπε

Κόκκινο φανάρι και σήμα STOP χωρίς να σταματήσουμε έχουμε περάσει όλοι οι οδηγοί, ΟΛΟΙ !

Αυτό σημαίνει ότι οδηγάμε όλοι το ίδιο; Μάλλον όχι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, keleystis είπε

Κόκκινο φανάρι και σήμα STOP χωρίς να σταματήσουμε έχουμε περάσει όλοι οι οδηγοί, ΟΛΟΙ !

Χωρίς να σταματήσουμε?? Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ..

Δημοσ.
17 minutes ago, keleystis said:

Αυτό που έγραψα πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς μιλάμε μεταξύ μας και πόσο εύκολα κουνάμε δαχτυλακια σε άλλους παρά το αν όλοι οδηγάμε το ίδιο.

Δημοσ.
5 hours ago, GodzillaCover said:

Δηλαδή το να μείνω φυτό δεν αγγίζει εμένα; Τι λες;

Εν παση περιπτώσει, η προσωπική μου άποψη στο αν πρέπει να υπάρχει αυτός ο νόμος δεν έχει νόημα. Σε όλη την ΕΕ υπάρχει.  

Αυτό που λέω είναι ότι η ποινή, αφού υπάρχει, πρέπει να είναι αναλογική της παράβασης. Το σκεπτικό είναι ότι σου βάζουν ποινή για να σε προστατεύσουν. Το να μην μπορώ να πάω για 2 μήνες στη δουλειά μου αν δε ζω σε περιοχή που εξυπηρετείται από ΜΜΜ δεν είναι αναλογικό, τι να κάνουμε. Ας ήταν ένα 100€ και μια βδομάδα, άντε 10 μέρες, δίπλωμα ξέρω γώ. Ειλικρινά δεν ξέρω. Πάντως οι 2 μήνες είναι ακραίοι.

Το “έπρεπε εξαρχής να τηρεί τον νόμο” δεν είναι επιχείρημα. Να βάλουμε 5-6 χρόνια κάθειρξη μετά για ζώνη, ισόβια για μονόδρομο και αλκοόλ κλπ. Αφού εξαρχής έπρεπε να τηρείς τον νόμο! 

προφανώς και οχι αλλιώς θα έβαζες ζώνη κλπ (άλλη εξήγηση δεν υπάρχει) , υπάρχει όμως τεράστια ζημιά στους υπόλοιπους λόγο οτι πληρώνουμε για την υγειά στην ελλαδα ολοι..... δυστιχος δεν έχουμε τερμα ιδιωτική ετσι αν πάθει καποιος κάτι και μείνει φυτό η πάθει κατι σοβαρό θα πληρώνουμε όλοι μαζί

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Χωρίς να σταματήσουμε?? Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ..

Μάλλον εννοεί χωρίς να ακινητοποιήσουμε εντελώς, κι αυτό όχι ΠΑΝΤΑ.

Υπάρχουν διασταυρώσεις που παρέχουν πλήρη ορατότητα πριν φτάσεις στο STOP, οπότε γιατί να κοκκαλώσεις και να μην κόψεις τόσο ώστε να φύγεις με δευτέρα;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υπάρχουν διασταυρώσεις που παρέχουν πλήρη ορατότητα πριν φτάσεις στο STOP, οπότε γιατί να κοκκαλώσεις και να μην κόψεις τόσο ώστε να φύγεις με δευτέρα;

γιατι και να θελεις πρωτη οσο προχωραει δεν μπαινει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

αν πηγαίνεις με πολύ λίγα χιλιόμετρα (π.χ. 5-10).

ναι μπαινει αλλα δεν ειναι καλο να ξερεις ειναι μεγαλη δουλεια για τα συγχρονιζε

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

στα ασταθη οχι? δεν ειναι τεχνικα μεσα αυτα

Από πότε η αστυνομία πρέπει να ενημερώνει για εκτακτους ελέγχους οδικής ασφαλείας?? 

Θα μάς τρελάνεις? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...