Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

ρε μαγκα δεν λεμε να καταργηθουν ολα τα παλια.. εισαι σοβαρος? δν λεμε εαν εχεις μια μοερσεντες bmw νισσαν κλπ καποιο παλιο κλασικο και το γουσταρεις.. αλλο λεμε.. λεμε οτι 7/10 με παλιο θελουν να το αλλαξουν αλλα δεν μπορουν οικονομικα.. οι 3 στους 10 το γουσταρουν και δεν τους νοιαζει.. μην νομιζεις ειναι ολοι οτι γουσταρουν τα παλια.. εσυ τα γουσταρεις και καλα κανεις και εγω τα γουσταρω γτ ειχαν χαρακτηρα αλλα ποσα τετοια βλεπεις στο δρομο της ελλαδας? γτ εγω αυτα που βλεπω ειναι παλια yaris, polo golf, matiz , a4 κλπ.. καμια σχεση το ενα με το αλλο

αντι να βλεπουμε αυτο οπως ειπες

bmw-m3-e30-article-image-02.jpg.b17b270dfe2e8a6721110aafa91f3231.jpg

βλεπουμε αυτα 

Volkswagen Polo Mk3 - Wikipedia

Volkswagen Golf Mk3 - Wikipedia1995 Toyota Corolla VII (E100) 1.3 XLI (75 Hp) | Τεχνικά Χαρακτηριστικά,  Κατανάλωση καυσίμου , Διαστάσεις

Που βαζεις την γραμμη

• Απαντ. 319
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΑΧ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛ*ΜΠΛΧΙΑΑΑΡΡΡΓΚΡΡΡ* (ήχοι εμετού - πραγματικά, αυτό το πράγμα θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ σε χωματερές και σκραππάδικα, αντί να πωλείται 2 και 3 χιλιάρικα στο καρ, ή να το βλέπεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Αθήνα. Εθνική ντροπή! )

image.png.f92444f5ba1a5c58ad97949e410fbfc0.png

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

δεν το καταλαβα 

εννοω σε ποια αμαξια και σε ποιους ιδιοκτητες μπαινει η γραμμη που το διαχωριζει απο παλιατζουρα το κραταω για δεν εχω, στο καλοσυντηρημενο κλασσικο οχημα το κραταω γιατι γουσταρω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikhailBakurin είπε

ΑΧ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛ*ΜΠΛΧΙΑΑΑΡΡΡΓΚΡΡΡ* (ήχοι εμετού - πραγματικά, αυτό το πράγμα θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ σε χωματερές και σκραππάδικα, αντί να πωλείται 2 και 3 χιλιάρικα στο καρ, ή να το βλέπεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Αθήνα. Εθνική ντροπή! )

image.png.f92444f5ba1a5c58ad97949e410fbfc0.png

τερας ασφάλειας αστο... να πεσεις απο γκρεμο χωρις τιποτα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις ..αλλα νταξι οπως λενε και καποιοι εδω εαν το εχεςι καλοσυντηρημένο και ξερεις να οδηγας απο το πουθενα αυξάνοντε οι πιθανότητες 

1 λεπτό πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

εννοω σε ποια αμαξια και σε ποιους ιδιοκτητες μπαινει η γραμμη που το διαχωριζει απο παλιατζουρα το κραταω για δεν εχω, στο καλοσυντηρημενο κλασσικο οχημα το κραταω γιατι γουσταρω

αυτοι που το κρατανε απο επιλογη και αυτοι που το κρατανε απο αναγκη.... η γραμμη μπαινει στο ποσο ανετα οικονομικα εισαι και μπορεις να τα δωσεις .. εγω προσωπικα οσοι γνωστοι μου εχουν καπιο παλιο ειναι γτ δεν μπορουν να το αλλαξουν και οχι γτ το αγαπανε ( εαν δεις πως το εχουν θα καταλαβεις) 

εμεις προσωπικα το 1 παλιο της οικογενειας ειναι ενα nissan primera toy 1996 1600 102 αλογα.. την αληθεια την ξερω .. χωρις αεροσακους χωρις το ενα χωρις το αλλο.. το αγαπαω? ναι γτ εκει μεγαλωσα απο μωρο εκει εμαθα να οδηγαω κλπ.. θα το αλλαζα? οχι θα το ηθελα σαν 2ο οσο παει.. ολα αυτα ομως δν αλλαζουν το γεγονος οτι ειναι επικίνδυνο σε πρωτη φαση οπως λεει η ευρωπη (ακομα και με την συντήρηση που κάνω ολα στην πενα και λαστιχα 2 χρονων.. ανα 4 με 5 μαξ τα αλλαζουμε και οχι οτι νανε μαρκες continental prenium contact 6 φοραει αυτην την στιγμη και οι διαδρομες ειναι μεσα σε επαρχιακη πολη) και σε δευτερη φαση που δν ειναι της κουβεντας αλλα για ταξιδια λιγο κουραστικο.. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

bmw-m3-e30-article-image-02.jpg.b17b270dfe2e8a6721110aafa91f3231.jpg

E30 καθε μερα ολη μερα για παντα χωρις να κοιταξω πισω ουτε δευτερολεπτο

Πες μας λίγο πόσο νομίζεις ότι κοστίζει ένα Ε30 M3 όπως αυτό στη φωτό.

Θα το ήθελα κι εγώ στη συλλογή μου αλλά....πολλά τα 💰

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ιδιαιτερα χωρις την πισω αεροτομη

αυτο λεω και αγνοει βασικα πραγματα αυτο που εκανε η ευρωπη θελει να σκοτωσει τους φιλους του οχηματος, αλλωστε δε το λεω εγω το λεει η FIVA, οποτε σου λεω οχι μονο μας αρεσει αλλα δεν υπαρχει και λογος αντικειμενικος...

National scrappage schemes, designed to promote the introduction of more efficient vehicles which causes less emission of environmental harmful substances, may threaten the survival of Youngtimers. It is the view of FIVA that it is the sole right of the vehicle owner to determine the end-of-life of any vehicle.

Δεν ξέρω τι λέει γενικά η Ευρώπη.

Αυτό που λέει ειδικά η Ευρώπη και ξεκίνησε το θέμα και είναι στην είδηση στο πρώτο μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα βάζει υψηλότερους φόρους στα μτχ euro 4+ εισαγωγής σε σχέση με τα ελληνικά και απαγορεύει την εισαγωγή ξένων μτχ euro 1-3 ενώ επιτρέπει τις αγορές ελληνικών euro 1-3. Και αυτά τα 2 που κάνει είναι παράνομα, πρέπει να έχει τους ίδιους κανόνες και για τα εισαγωγής και πρέπει να το σταματήσει ή να συνεχίσει να πληρώσει πρόστιμα.

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας ξάδελφος μου μένει στην Βαρκελώνη. Εργάζεται εκεί κάμποσα χρόνια. Ο Αδελφός του Δουλεύει Γερμανία.Και ήθελε να αγοράσει εάν VW station wagon 2000cc diesel.

To βρήκε σχεδόν σε άριστη ποιότητα και εξωτερική εμφάνιση στα 5.500 ευρώ. 2016 μοντέλο 

Μαντεψτε πόσα λεφτά του στοίχισαν τα χαρτιά του με ασφάλεια πινακίδες και λοιποί φόροι. Κοντά στα 600 ευρώ.

Κάποιος που ασχολείται με εισαγωγές Αυτοκινήτων στην Ελλάδα ας μας πει αν ξέρει πόσο θα στοίχιζε αν το αυτοκίνητο το Έπαιρνα εγώ στην Αθήνα?.

Δηλαδή όλα τα χαρτιά εισαγωγή δασμοί.αδεια κυκλοφορίας.. πινακίδες ασφάλεια ΚΤΕΟ καί ότι άλλο χρειάζεται να γίνει.

Επεξ/σία από kremenarasi
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

και συ εκτος θεματος.. αλλο λεμε αλλο λες .. ουτε για βλαβες ειπαμε ουτε για ρυπους.. οσο υπομονη και να εχεις εαν ερθει ο αλλος καρφωθει πανω σου δυσκολα εισαι.. ακυρο το ξερεις ποσοι ανρθωποι πεθανα με αμαξια το 24.. και με τα ποδια πεθαινουν τι παει να πει αυτο ? αλλο σου λεει η ευρωπη 

Εντάξει μπαμπά. Δεν θα ξανακάνω αστεία.

• Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, pasxaliskar said:

τερας ασφάλειας αστο... να πεσεις απο γκρεμο χωρις τιποτα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις ..αλλα νταξι οπως λενε και καποιοι εδω εαν το εχεςι καλοσυντηρημένο και ξερεις να οδηγας απο το πουθενα αυξάνοντε οι πιθανότητες 

Πήγαιναν με 180 από αγάπη και αδρεναλίνη ρε παιδιά, όχι με ασφαλή άψυχα κουτιά σαν σήμερα!

Αχ Ελλάδα μου, πού σε κατάντησαν!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ξεχασε να πεις κατι, μπορει ο Μητσος απο τα Πετραλωνα να βρει αυτοκινητο να αντικαταστησει αυτο που εχει, στα χρηματα που ειναι διατεθειμενος να διαθεσει?

Ο Μητσος ειναι διατεθειμενος να διαθεσει για καινουργιο μεχρι 45κ (οσο διεθεσε και τοτε)

Για πολλοση φορα: 45k ειναι ~65κ σημερα.

Καταλαβαινω οτι αδυνατεις να το καταλαβεις οταν αδυνατεις να καταλαβεις τι σημαινει per capita και παραθετεις για επιχειρηματα πινακες οπου η Αιθιοπια ειναι πιο ψηλα απο το Λουξεμβουργο και το Μονακο.

22 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

κατα PPP XAXXAXAXA ο bud μας δουλευει

image.png.10b7d37536b2dbc0f2312c263bd7dbc4.png

Αιθιοπια λιγο καλυτερα απο εμας, ε ρε φιλε δεν ηξερα οτι παμε τοσο καλα που ξεπερασαμε την κενυα,

21 ώρες πριν, NT1G είπε

Γιατί δεν βάζεις το GDP per Capita (PPP).

Στην λίστα που βάζεις το Λουξεμβούργο είναι θέση 101 με 104822.

21 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

αυτη ειναι ρε συ, μηπως εννοεις την GDP per Capita (nominal)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, haHa είπε

Καταλαβαινω οτι αδυνατεις να το καταλαβεις οταν αδυνατεις να καταλαβεις τι σημαινει per capita και παραθετεις για επιχειρηματα πινακες οπου η Αιθιοπια ειναι πιο ψηλα απο το Λουξεμβουργο και το Μονακο

21 λεπτά πριν, haHa είπε

Για πολλοση φορα: 45k ειναι ~65κ σημερα.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌ φταινε οι καπιταλιστες της δυσης ειναι ολα το μυαλο μας μια μεθοδος να κανους του φτωχους φτωχοτερους, παω τωρα να κρυφτω γιατι θα ξεκινησουν τα σχολια οτι ειμαι κομου....στης

Δημοσ.

Οι moderators πηγαν διακοπες απο τωρα?

Ας βρεθει ενας χριστιανος να κλειδωσει το νημα που πλεον καταντησε autoκαφενειο και καμια σημαντικη πληροφορια δεν εχει γραφτει για το θεμα.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, g4ngelo είπε

Οι moderators πηγαν διακοπες απο τωρα?

Ας βρεθει ενας χριστιανος να κλειδωσει το νημα που πλεον καταντησε autoκαφενειο και καμια σημαντικη πληροφορια δεν εχει γραφτει για το θεμα.

Καλά δεν σε βάζει κάποιος με το ζόρι να το διαβάζεις όλο κάθε μέρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...