andreaspe Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τον studio ηχο που υποσχονται περιμενω να τον ακουσω μιας και τα xm3 σε αυτο το κομματι ειναι πισω. ΧΜ3, ΧΜ4, ΧΜ5 (over ear) με το default tuning, όταν τα πρώτο άκουσα ήταν πολύ πολύ μακριά από studio ήχο. Το ίδιο και τα WF-1000XM3 XM5 (in-ear). Φυσικά και δεν περιμένω τα XM6 να ακούγονται διαφορετικά όποιοι και να είναι αυτοί που συμμετέχουν στο σχεδιασμό τους. ΟΜΩΣ με autoEQ σε όλα τα προαναφερθέντα ακουστικά, ο ήχος γίνεται πολύ πολύ διαφορετικός και flat και τα ακουστικά μεταμορφώνονται. Φυσικά πάντα θα υπάρχει ο περιορισμός του bluetooth / bandwidth προκειμένου να ακουμπήσουν studio quality (ότι και να σημαίνει αυτό). Και δυστυχώς δεν παίζουν με εξωτερικό DAC εκτός και αν χρησιμοποιήσεις το 3,5mm jack (για τα over ear μοντέλα). Πιστεύω ότι είναι κάπως "παραπλανητικό" να τα διαφημίζουν για studio ήχο Επεξ/σία 15 Μαϊου από andreaspe 2
lakis_eo Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Έχω μείνει ακόμη με τα xm3. Τα λογουρευομαι, αλλά 450 ειναι πολλά. Θα δω κάνα review πρώτα.. 1
scooterlord Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 4 ώρες πριν, logistoulis είπε Όταν είσαι σε χώρο με πολύ κόσμο κάνουν θαύματα Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ over the ear όπου φαντάζομαι ότι δεν θα ακούς κυριολεκτικά τίποτα, αλλά ακόμα και τα xm5 ear buds που έχω κάνουν τρελή δουλειά και προσωπικά είμαι εθισμένος Με μουσική στο 30-40% δεν ακούς τίποτα απέξω, κόβουν τέλεια ανέμους, κόβουν τέλεια τους γύρω όταν κάνεις call και δεν πιάνουν τις φωνές των γύρω εκτός αν έρθουν να μιλάνε δίπλα στο κεφάλι σου Σε αεροπλάνα, λεωφορεία, μέτρο, κίνηση, επιβάτης σε αυτοκίνητο γλυτώνεις απίστευτη φασαρία Το μόνο που με χαλάει στα προϊόντα της Sony στον ήχο (τα κινητά τα έπιασα στο άλλο θέμα) είναι τα μαξιλαράκια και ο αφρός που φθείρεται κάπως γρήγορα και έχει κάποιο κόστος για την αντικατάσταση. Για τα buds μου μου είχαν πει 36 ευρώ αν θυμάμαι σωστά Η ποιοτητα ήχου φυσικά πολύ καλή αλλά παραδόξως και των κλήσεων αν κρίνω από αυτά που άκουγα πριν τα πάρω. Περιμένω να δω τι θα κάνουν και με τα buds τους γιατί τα 5αρια είναι σχεδόν τέλεια Εγώ έχω πάρει αυτά κι έχω σωθεί.. https://wickedcushions.com/products/sony-wh-1000xm5-protective-earpad-covers?variant=40713450258511
magicnumbers Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Βγάλανε τις ψείρες με λαστιχακι γιατί όλα ως τότε έμπαζαν θόρυβο, κ δεν είχαν μπάσο,τις έκαναν ακόμα πιο αθόρυβες ναχουν snr στο θεο με 3 μικρόφωνα noise cancelling αισθητήρες αφής κ κλισιομετρα κ ξαναγυρίσαμε στις μπακαουκες. Στο μετρό. Καλώς ήρθες 1980. 2
dasimo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Κατοχος των Mk3 εδω και 4 χρόνια χωρίς κανένα παράπονο.....πρίν όμως τρέξετε να τα αγοράσετε.....δείτε τα cambridge audio melomania p100.
αποστόλης Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Έχω το xm4. Ακουστικαρες. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο είναι το anc σε αυτά. Βέβαια, ακουστικά "στούντιο" όπως λέει η Sony θα έπρεπε να είναι όσο πιο flat γίνεται. Η σειρά xm είναι λίγο bass heavy αλλά..... MARKETING
dchatz Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Ο τίτλος μου θύμισε κάποτε τη διαφήμιση της ΑΜΙΤΑ πορτοκαλάδας που έλεγε ότι έχει γεύση φρεσκοστιμμένου πορτοκαλιού.
Tablet Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 4 ώρες πριν, dasimo είπε Κατοχος των Mk3 εδω και 4 χρόνια χωρίς κανένα παράπονο.....πρίν όμως τρέξετε να τα αγοράσετε.....δείτε τα cambridge audio melomania p100. Πως ειναι τα cambridge?
DrFreeman Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 14 hours ago, JimGer said: Είναι ο βασικότατος λόγος που είχα πάρει τα xm2. ΔΕν με ενδιαφέρει καθόλου στα In-ear.. Αλλά για γραφείο και κυρίως αεροπλάνο είναι τέλεια Στα in ear (earbuds) είναι πολύ χρήσιμο feature όταν θέλεις να συνδυάσεις ANC για θορυβώδεις χώρους (gym, δρόμοι με κίνηση, ΜΜ, κλπ) ενώ παράλληλα δεν θέλεις κάτι ογκώδες τύπου over ear headphones.
JimGer Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 12 minutes ago, DrFreeman said: Στα in ear (earbuds) είναι πολύ χρήσιμο feature όταν θέλεις να συνδυάσεις ANC για θορυβώδεις χώρους (gym, δρόμοι με κίνηση, ΜΜ, κλπ) ενώ παράλληλα δεν θέλεις κάτι ογκώδες τύπου over ear headphones. Ναι ναι fair συμφωνώ ότι έχει use case. Αυτά που χρησιμοποιώ τώρα(Jabra Evolve 75e), θεωρητικά έχουν αλλά είναι μάπα γενικά. Αλλά μου αρέσουν τέτοιου τύπου. Neckbands νομίζω λέγονται. Τα true wireless τα φοβάμαι μην τα χάσω κλπ και έχουν χειρότερη μπαταρία και μικρόφωνο συνήθως. Δυστυχώς δεν υπάρχουν neckbands εδώ και χρόνια (νέα μοντέλα) 11 hours ago, scooterlord said: Εγώ έχω πάρει αυτά κι έχω σωθεί.. https://wickedcushions.com/products/sony-wh-1000xm5-protective-earpad-covers?variant=40713450258511 Για να μην χαλάσουν εννοείς ή για να καλύψεις επειδή είναι φθαρμένα? Ένα κακό με τα xm5 είναι ότι είναι πολύ ογκώδη. Δεν κλείνουν όπως τα 2-4. Ελπίζω να το διόρθωσαν αυτό...
bushidocougar Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Για 450€ ελπίζω να μην ακούω ούτε τις σκέψεις μου.... 2
Homecinemakias Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 18 ώρες πριν, kostafunk είπε Πωλουνται μεταχειρισμενα νεφρα σε καλη κατασταση η ανταλλασονται με Sony WH-1000XM6 ακουστικα.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις παζαρια δεν θα απαντηθουν 🤣🤣 Ε καινούργια νεφρά δεν υπάρχουν. Δεν χρειαζόταν να το γράψεις. Όσο για τα ακουστικά, με νεφρά μοσχαριού είναι η αντιστοίχηση τιμής. 1 1
Hamurabi Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, logistoulis είπε Όταν είσαι σε χώρο με πολύ κόσμο κάνουν θαύματα Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ over the ear όπου φαντάζομαι ότι δεν θα ακούς κυριολεκτικά τίποτα, αλλά ακόμα και τα xm5 ear buds που έχω κάνουν τρελή δουλειά και προσωπικά είμαι εθισμένος Με μουσική στο 30-40% δεν ακούς τίποτα απέξω, κόβουν τέλεια ανέμους, κόβουν τέλεια τους γύρω όταν κάνεις call και δεν πιάνουν τις φωνές των γύρω εκτός αν έρθουν να μιλάνε δίπλα στο κεφάλι σου Σε αεροπλάνα, λεωφορεία, μέτρο, κίνηση, επιβάτης σε αυτοκίνητο γλυτώνεις απίστευτη φασαρία Το μόνο που με χαλάει στα προϊόντα της Sony στον ήχο (τα κινητά τα έπιασα στο άλλο θέμα) είναι τα μαξιλαράκια και ο αφρός που φθείρεται κάπως γρήγορα και έχει κάποιο κόστος για την αντικατάσταση. Για τα buds μου μου είχαν πει 36 ευρώ αν θυμάμαι σωστά Η ποιοτητα ήχου φυσικά πολύ καλή αλλά παραδόξως και των κλήσεων αν κρίνω από αυτά που άκουγα πριν τα πάρω. Περιμένω να δω τι θα κάνουν και με τα buds τους γιατί τα 5αρια είναι σχεδόν τέλεια Υπερτιμημένο;;; Χτες έκανα δουλειά σε sound design και τα παιδιά μου έβλεπαν Eurovision που ακουγόταν 2 δρόμους παρακάτω και εγώ ήμουν στο ίδιο δωμάτιο και δεν άκουγα τίποτα. Δε το λες και υπερεκτιμημένο. Υ.σ. για άλλου πήγαινε το quote,sorry. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Hamurabi
Iamkontzo Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Εγώ έχω τα XM4 από το 2020 και ταξιδεύω πολύ λόγω εργασίας και τα δουλεύω με Αpple Music. Μπορώ να πω ότι είμαι υπερικανοποιημένος για την χρήση που τους κάνω μέσα στο αεροπλάνο και όταν δουλεύω στο γραφείο και έχει φασαρία. Τα αγόρασα δεύτερο χέρι στα 180€ και δεν ξέρω αν τα 450€ δικαιολογήσουν την μεγάλη διαφορά ποιότητας που ισχυρίζεται η SONY. Τα XM5 βγήκαν μούφα, τα αγόρασε ένας προϊστάμενός μου και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος (βέβαια αυτός έρχεται από OPEN BACK ακουστικά). θα πάω να τα δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα και αν μου αρέσουν τα τσίμπησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα