Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Δηλαδή μόνο σε μένα λεει ; This store is currently unavailable The store doesn’t exist. Check the URL and try again. Μιλάω για το https://www.hsadnka.shop/collections/smartphone?spm=..index.header_1.1&spm_prev=..order.header_1.1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή μόνο σε μένα λεει ; This store is currently unavailable The store doesn’t exist. Check the URL and try again. Μιλάω για το https://www.hsadnka.shop/collections/smartphone?spm=..index.header_1.1&spm_prev=..order.header_1.1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι ρε γμτ!!!Χάνω τις προσφορές.Σε ποιον να στείλω λεφτά να μου πάρει 10 αιφόνια; 2
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 45 minutes ago, SabotazNic said: Δηλαδη βλεπετε μερικοι αυτο το σαιτ και σας εμπνεει εμπιστοσυνη? Σας ερχεται ορεξη για shopping therapy? Οσο υπαρχουν θυματα, θα υπαρχουν και θυτες. Λιγη κριτικη σκεψη θελει για αυτο ειπα.εν ετος 2025 δεν εχει καν να πληρωσεις με καρτα οταν πανω απο 500 ευρω ειναι υποχρεωτικα με καρτα.περα οτι ολο το site ειναι σαν να φτιαχτηκε απο 5 χρονων παιδι. 7 minutes ago, Ukforthemoment said: Οχι ρε γμτ!!!Χάνω τις προσφορές.Σε ποιον να στείλω λεφτά να μου πάρει 10 αιφόνια; ελα σου δινω iris να μου δωσεις τα χρηματα 22 minutes ago, Ukforthemoment said: Δηλαδή μόνο σε μένα λεει ; This store is currently unavailable The store doesn’t exist. Check the URL and try again. Μιλάω για το https://www.hsadnka.shop/collections/smartphone?spm=..index.header_1.1&spm_prev=..order.header_1.1 εμενα παντως μια χαρα ανοιγει. 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Μόλις τώρα, poulinos είπε οταν πανω απο 500 ευρω ειναι υποχρεωτικα με καρτα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Μπορεις να πληρωσεις αντικαταβολη >500, με ηλεκτρονικο τροπο, δηλαδη καρτα pos σε κουριερ. Εν τω μεταξυ ντε ζα βου. Και το "καταστημα" νομιζω το εχω ξαναδει προσφατα στο ινσομνια, αλλα και σηεμρα/χθες παλι διαβασα αυτο με την αντικαταβολη
Ciccirya Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, poulinos είπε αν η διωξη εκανε κατι για καθε απατη που γινεται απο τετοια καταστηματα θα πρεπε να ειχαν αλλα 2000 ατομα να εργαζονται Τα έχουν, αλλά βρίσκονται: 1. Στη φύλαξη πολιτικών προσώπων, των οικογενειών τους και των φίλων τους. 2. Στη φύλαξη «επιχειρηματιών». 3. Στη φύλαξη «δημοσιογράφων». 4. Σε βυσματικά γραφεία, κατεβάζοντας καφέ και ντόνατς. Θα μου πεις, εδώ ψάχνουμε για σχετικούς με το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ας βρούμε σχετικούς σκέτο, και βλέπουμε μετά... Δεύτερη η Ελλάδα στην ΕΕ σε αστυνομικούς ανά κάτοικο. Πρώτη η... Κύπρος. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από Ciccirya 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Ciccirya said: Τα έχουν, αλλά βρίσκονται: 1. Στη φύλαξη πολιτικών προσώπων, των οικογενειών τους και των φίλων τους. 2. Στη φύλαξη «επιχειρηματιών». 3. Στη φύλαξη «δημοσιογράφων». 4. Σε βυσματικά γραφεία, κατεβάζοντας καφέ και ντόνατς. Θα μου πεις, εδώ ψάχνουμε για σχετικούς με το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ας βρούμε σχετικούς σκέτο, και βλέπουμε μετά... ισχυει αυτο.οπως και για την αστυνομια.αλλα βρισκονται μονιμα καπου αλλου. αλλα ναι αν ειχαν να ασχολουνται και με την καθε απατη απο το καθε fake καταστημα στo fb τοτε ακομα και ολοι να δουλευαν απορω αν θα εφταναν. αν δεν βαλει ο μυαλο ο κοσμος δεν υπαρχει σωτηρια.καποτε πρεπει να καταλαβουν 2 πραγματα. ισχυει απολυτα το to good to be true.κανεις δεν χαριζει. τα μισα sites εχουν ορθογραφικα , εχουν μεταφρασεις απο google translate και γενικα πολλα υποπτα σημεια αλλα ο κοσμος εκει πιστευει οτι ανακαλυψε ευκαιρια. και το χειροτερο θα το πει και σε αλλους οτι κοιτα τι βρηκα και θα τους παρει ολους στο λαιμο του 8 minutes ago, SabotazNic said: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Μπορεις να πληρωσεις αντικαταβολη >500, με ηλεκτρονικο τροπο, δηλαδη καρτα pos σε κουριερ. Εν τω μεταξυ ντε ζα βου. Και το "καταστημα" νομιζω το εχω ξαναδει προσφατα στο ινσομνια, αλλα και σηεμρα/χθες παλι διαβασα αυτο με την αντικαταβολη σωστα αν ο κουριερ εχει Pos γινεται. το ξεχασα αυτο. αλλα ουτε αυτο δεν εχουν ως σημειωση πρακτικα ομως δεν γινεται εν ετος 2025 να βλεπεις μονο ενα αντικαταβολη και ενα τοσο χαλια site και να πιστευεις οτι ειναι αληθεια. ολα τα sites εχουν απο iris,paypal, αντικαταβολη, χρεωστικη/πιστωτικη και αυτο εχει μονο ενα ξερο αντικαταβολη.ουτε pos δεν τους δινουν πλεον.φαντασου ποσες απατες θα εχουν κανει Επεξ/σία 2 Ιουνίου από poulinos
cpc464 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Ετσι πήγε να την πατήσει ο πατέρας μου,πρεπει να βλέπουν τι ψαχνει ο καθένας απο τα tracking cookies και προβάλουν στο facebook αντίστοιχα προϊόντα,στο συγκεκριμένο scam είδε ένα σκαπτικό μπαταρίας και το παράγγειλε αντικαταβολή, μου το είπε και του είπα να μην παραλάβει τίποτα, όντως σε καμία βδομάδα ήρθε ένας κούριερ με έναν φάκελο και του ζήταγε τα χρήματα, του λέει ο πατέρας μου "αυτό που παράγγειλα δεν χωράει σε φάκελο,δεν πληρώνω τίποτα" και έληξε. 1
serios54 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Ετσι πήγε να την πατήσει ο πατέρας μου,πρεπει να βλέπουν τι ψαχνει ο καθένας απο τα tracking cookies και προβάλουν στο facebook αντίστοιχα προϊόντα,στο συγκεκριμένο scam είδε ένα σκαπτικό μπαταρίας και το παράγγειλε αντικαταβολή, μου το είπε και του είπα να μην παραλάβει τίποτα, όντως σε καμία βδομάδα ήρθε ένας κούριερ με έναν φάκελο και του ζήταγε τα χρήματα, του λέει ο πατέρας μου "αυτό που παράγγειλα δεν χωράει σε φάκελο,δεν πληρώνω τίποτα" και έληξε. Ρολόι θα ήταν σίγουρα!!!
cpc464 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 40 minutes ago, serios54 said: Ρολόι θα ήταν σίγουρα!!! Σκαπτικό δεν ήταν πάντως,και ούτε ρολόι,καμιά φωτογραφία του σκαπτικού μπορεί. 1
serios54 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Σκαπτικό δεν ήταν πάντως,και ούτε ρολόι,καμιά φωτογραφία του σκαπτικού μπορεί. Αν ήταν φωτογραφία του σκαπτικού δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για απάτη!! σκαπτικό πληρώνεις σκαπτικό παίρνεις, σε φωτογραφία!! χαχαχα!! 1
Doubt Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Για να μην ασχολείστε με πράγματα που δεν αξίζουν το χρόνο σας, βάλτε adblock για να μη βλέπετε καν τις διαφημίσεις και διαγράψτε την εφαρμογή Facebook για κινητά. Μόνο από browser με privacy add-ons/adblocker. Τις αναρτήσεις-scam θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι και να τις αγνοείτε.
ssotoss Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου Τι λέτε, να βεβαιώσω και την επιστροφή του φόρου μου σε αυτόν τον esteban; Το δέμα έφτασε στην πόλη μου (Χανιά), λέει. Μόνο που δεν εμφανίστηκε κανένας να μου το φέρει. Με τρώει η περιέργεια... 2
serios54 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 ώρες πριν, ssotoss είπε Τι λέτε, να βεβαιώσω και την επιστροφή του φόρου μου σε αυτόν τον esteban; Το δέμα έφτασε στην πόλη μου (Χανιά), λέει. Μόνο που δεν εμφανίστηκε κανένας να μου το φέρει. Με τρώει η περιέργεια... 19 ώρες πριν, ssotoss είπε Τι λέτε, να βεβαιώσω και την επιστροφή του φόρου μου σε αυτόν τον esteban; Το δέμα έφτασε στην πόλη μου (Χανιά), λέει. Μόνο που δεν εμφανίστηκε κανένας να μου το φέρει. Με τρώει η περιέργεια... Μόλις τώρα, serios54 είπε 2
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 14 hours ago, serios54 said: oh shit sherlock 😛 . no way. αφου του εστειλαν και κατι ολα οκ 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα