Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Διάλεξες κι εσύ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κακομοίρικο της Αθήνας. Μόνο νεο-τσιμέντα και δρόμοι γύρω, ψεύτικοι κισσοί κλπ. Το μόνο του θετικό ήταν ότι ήταν φτηνό, πηγαίναμε ως έφηβοι γι' αυτό το λόγο.

ΟΑΣΙΣ Παγκράτι πολύ δυνατό,

η Χλόη Κηφισιάς το 2ο καλύτερο (η μπομπονιέρα είναι το τεχνολογικά καλύτερο θερινό της χώρας, αλλά είναι πολύ μοντερνο-μαζικό)

το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Αθηναία στο Κολωνάκι. Πολύ προσεγμένο, συνοικιακό, φιλικό, δροσερό (για δεδομένα κέντρου. Στους καύσωνες ΜΟΝΟ Χλόη).

Από Θεσσαλονίκη, έχω πάει σε όλα (ελληνίς - ναταλι - απόλλων). Πολλή φασαρία, λόγω τοποθεσίας. Δεν χάρηκα ιδιαίτερα κανένα. Μου άρεσε λίγο το cine Alex, ψηλά προς Αγ. Δημητρίου, σχετικά ήσυχο, αλλά πολλή ουρμπανίλα. Και καλτίλα, καθώς έχει μείνει στο 2010 τεχνολογικά κι αισθητικά το συγκεκριμένο. Κάνει και παιδικά πάρτυ μέσα άμα δεν έχει κόσμο. Αντί να φτιάξει την υποδομή του και να σοβαρευτεί, αρπάζει από εδώ κι από εκεί ό,τι βρει, λες και έχουμε 25% ύφεση και πρέπει κάπου να βρει κάνα φράγκο. Ήσυχο και ωραίο όμως, με προοπτικές. Άντε να έρθει κάνα fund να το πάρει, μπας κι αποκτήσει η Θεσσ κάνα συνοικιακό θερινό που της αξίζει.

Θεσσαλονίκη έχει και εκτός κέντρου μερικά, με καλό ηχοσύστημα και οθόνη, χωρίς την βαβούρα του αστικού τοπίου. Ενα από αυτά που μου έρχεται στο μυαλό είναι το cine Πανόραμα. Εκτός πόλης, μέσα σε πράσινο, δροσιά το καλοκαίρι κλπ

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, tutuyo said:

Τα 2 (Χλοη-Μπομπονιερα) της Κηφισιας ειναι πολυ ομορφα. Ειδικα η Μπομπονιερα ειναι φοβερο σινεμα και πολυ δροσερο

Είχα πάει με παρέα για 2η θέαση του Dark Knight στην Χλοη κι είχαν κουτσουρεμένη έκδοση της ταινίας με σκηνές που έλειπαν, το έπαιζαν ανήξεροι/τρελίτσα στο break. Ποτέ ξανά...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είχα πάει με παρέα για 2η θέαση του Dark Knight στην Χλοη κι είχαν κουτσουρεμένη έκδοση της ταινίας με σκηνές που έλειπαν, το έπαιζαν ανήξεροι/τρελίτσα στο break. Ποτέ ξανά...

Αυτο δεν μπορει να γινει. Και δεν υπαρχει και λογος. Ειναι κανονικο σινεμα η καποια λεσχη;

• Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, phanispal said:

Εννοείς είχαν παράνομη κόπια;

Ώπα λάθος, κατάλαβα ότι έδειξαν κομμένες σκηνές.

Έλειπαν σκηνές, δεν έβαλαν κομμένες. Καλοκαίρι 2008, το είχα δει πρώτα στο Village και λιγες βδομάδες μετά σε αυτό.

5 minutes ago, basilis_k6 said:

Αυτο δεν μπορει να γινει. Και δεν υπαρχει και λογος. Ειναι κανονικο σινεμα η καποια λεσχη;

Δεν ήμασταν η μόνη παρέα που το πήρε χαμπάρι.

Δημοσ.

Εγώ τελευταία χρόνια πάω στο Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή. Αν και σε σχετικά κεντρικό δρόμο και κοντά στην Μεσογείων στις περισσότερες ταινίες που έχω παρακολουθήσει δεν είχε ιδιαίτερη όχληση από το δρόμο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Thresh είπε

Το 2008 όντως μπορεί να έγινε, γιατί τότε έπαιζαν με μπομπίνες / Film και εύκολα μπορούσε να είχε γίνει λάθος και να είχε κοπεί ένα κομμάτι. Από λάθος όμως. Όχι ότι κάποιος έκοβε και κόλλαγε το Film για να βγάλει γούστα. 

Στη σημερινή εποχή η ταινία έρχεται κρυπτογραφημένη ψηφιακά και απολύτως κανείς δεν έχει δυνατότητα να επέμβει. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, UncleKim είπε

Φοβερές αναμνήσεις από το Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι

Για μένα, ένα από τα καλύτερα θερινά. Φοβερό κυλικείο, που έχει τα πάντα. Κατά τα άλλα, έχει όλα τα προβλήματα που έχουν τα θερινά μέσα στην πόλη.
Απομονωμένο, και άρα παίζει πιο δυνατά, το Μαργαρίτα στο Χαλάνδρι.
Γενικά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από το θερινό. Πήγα προχθές στο Εκράν πχ και είδα το "Σιωπηλός μάρτυρας" και το ευχαριστήθηκα. 

Επεξ/σία από unforgiven
Δημοσ.
1 hour ago, unforgiven said:

Για μένα, ένα από τα καλύτερα θερινά. Φοβερό κυλικείο, που έχει τα πάντα. Κατά τα άλλα, έχει όλα τα προβλήματα που έχουν τα θερινά μέσα στην πόλη.
Απομονωμένο, και άρα παίζει πιο δυνατά, το Μαργαρίτα στο Χαλάνδρι.
Γενικά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από το θερινό. Πήγα προχθές στο Εκράν πχ και είδα το "Σιωπηλός μάρτυρας" και το ευχαριστήθηκα. 

+1 για Μιμης Φωτοπουλος, πρασιναδα, παιδικη χαρα για τα πιτσιρικια και φοβερο σουβλακι. Με παγωμενη μπυρα εισαι στον παραδεισο

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Από Θεσσαλονίκη, έχω πάει σε όλα (ελληνίς - ναταλι - απόλλων). Πολλή φασαρία, λόγω τοποθεσίας. Δεν χάρηκα ιδιαίτερα κανένα. Μου άρεσε λίγο το cine Alex, ψηλά προς Αγ. Δημητρίου, σχετικά ήσυχο, αλλά πολλή ουρμπανίλα. Και καλτίλα, καθώς έχει μείνει στο 2010 τεχνολογικά κι αισθητικά το συγκεκριμένο. Κάνει και παιδικά πάρτυ μέσα άμα δεν έχει κόσμο. Αντί να φτιάξει την υποδομή του και να σοβαρευτεί, αρπάζει από εδώ κι από εκεί ό,τι βρει, λες και έχουμε 25% ύφεση και πρέπει κάπου να βρει κάνα φράγκο. Ήσυχο και ωραίο όμως, με προοπτικές. Άντε να έρθει κάνα fund να το πάρει, μπας κι αποκτήσει η Θεσσ κάνα συνοικιακό θερινό που της αξίζει.

εχει στο πανοραμα και στην καλαμαρια ησυχα,καθαρα το ενα βουνο το αλλο διπλα στο κυμα.και στο village .

3 ώρες πριν, jojom είπε

Θεσσαλονίκη έχει και εκτός κέντρου μερικά, με καλό ηχοσύστημα και οθόνη, χωρίς την βαβούρα του αστικού τοπίου. Ενα από αυτά που μου έρχεται στο μυαλό είναι το cine Πανόραμα. Εκτός πόλης, μέσα σε πράσινο, δροσιά το καλοκαίρι κλπ

ηδη τα ενεφερα,πανοραμα,θερμη που κανει και αφιερωματα σε παλιες ταινιες και καλαμαρια.φυσικα και του village με πολυ καλο ηχοαυτα δεν ειναι διπλα σε πολυκατοικιες η' δρομους,απολαμβανεις κανονικη θεαση.

οριστε και τι ταινιες θα παιχτουν φετος το καλοκαιρι.εχει απολα φετος και αφιερωματα σε παλιο σινεμα τον σεπτεμβριο και καινουριες για ολα τα γουστα.

και καζαμπλανκα Play it, Sam! Play "As Time Goes By

https://flix.gr/articles/summer-movies-2025.html

αντε καλη εναρξη!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, UncleKim είπε

Το θερινό είναι η όλη εμπειρία για εμένα. Το τι ταινία παίζεται ίσως είναι κ παντελώς αδιάφορο κάποιες φορές.

Ειδικά με μπυρίτσα και κάπνισμα που επιτρεπόταν παλαιότερα, είναι πολύ ωραία εμπειρία.

Φοβερές αναμνήσεις από το Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι

Τι εννοείς επιτρεπόταν παλαιότερα ;

Στα θερινά δεν απαγορεύεται. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Έλειπαν σκηνές, δεν έβαλαν κομμένες. Καλοκαίρι 2008, το είχα δει πρώτα στο Village και λιγες βδομάδες μετά σε αυτό.

Δεν ήμασταν η μόνη παρέα που το πήρε χαμπάρι.

Δεν φταιει το σινεμα. Κατα 99% ετσι την παρέλαβε. Υπηρχαν τετοια προβληματα στην εποχη του φιλμ. Σιγουρα κανενα σινεμα δεν θελει να κανει κατι τέτοιο.

Μπορεις να κοψεις σκηνες και στο digital και μαλιστα πιο ευκολα αλλα θα φανει η παυση στο πανι. @sphinxgr

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, sphinxgr said:

Το 2008 όντως μπορεί να έγινε, γιατί τότε έπαιζαν με μπομπίνες / Film και εύκολα μπορούσε να είχε γίνει λάθος και να είχε κοπεί ένα κομμάτι. Από λάθος όμως. Όχι ότι κάποιος έκοβε και κόλλαγε το Film για να βγάλει γούστα. 

Στη σημερινή εποχή η ταινία έρχεται κρυπτογραφημένη ψηφιακά και απολύτως κανείς δεν έχει δυνατότητα να επέμβει. 

2 minutes ago, basilis_k6 said:

Δεν φταιει το σινεμα. Κατα 99% ετσι την παρέλαβε. Υπηρχαν τετοια προβληματα στην εποχη του φιλμ. Σιγουρα κανενα σινεμα δεν θελει να κανει κατι τέτοιο.

Μπορεις να κοψεις σκηνες και στο digital και μαλιστα πιο ευκολα αλλα θα φανει η παυση στο πανι. @sphinxgr

Δεκτό, να μην το παίζει τρελίτσα όμως ότι είναι όλα όπως πρέπει κτλπ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Δεκτό, να μην το παίζει τρελίτσα όμως ότι είναι όλα όπως πρέπει κτλπ.

Εφοσον μιλας για εποχες φιλμ, το σινεμά δεν ξερει καν οτι λειπει κομματι. Σπάνιο αλλα συνεβενε. Δικαιως χαλαστηκες και απο τετοια παραπονα μαθαινουν και αυτοι  κατοπιν εορτης οτι καποιες ταινιες είχαν υποστει "καταστροφικο" μονταζ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μένω πολύ κοντά στο σινε καρμεν στο νέο ψυχικό, αλλά δεν έχω πάει ποτέ γιατί παίζει κάτι κουλτουριάρικα και δεν το έχω με τέτοιου είδους ταινίες, οπότε δεν ξέρω την ποιότητα του σινεμά, απλά το λέω να ξέρετε, ψάχτε το.

Αν ακούσετε λίγο ποιο κάτω black- death- thrash η κανα rock- blues τίγκα σε ένταση, ειδικά αν ψάχνετε για πάρκινγκ, τότε να ξέρετε ότι ήρθατε στο άντρο μου 😁

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...