Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 6 minutes ago, MikhailBakurin said: Ναι, σωστά διαβάσατε, έμεινα 1 χρόνο στην Ολλανδία Είσαι μήπως και 40 χρονών προγραμματιστής; 8
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:19 μμ 30κάτι χρόνων και γαμάτος σίγουρα πάντως. 3
pan05 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 μμ Ψάξου και πάρε ένα καλό μηχάνημα λευκού θορύβου (white noise).
Omnio3 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ 3 hours ago, filip123go said: Έχω δοκιμάσει σχεδον ότι σχέδιο από ωτοασπίδες υπάρχει. Αυτές με έχουν σώσει https://www.loopearplugs.com/products/quiet-plus?variant=48943862874447&country=GR Τις έχω σχεδόν 3 χρόνια. Δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Πολύ καλές και αυτές: https://www.happyearsearplugs.com/eu/
tzavardin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Nefnef2001 είπε Καλησπέρα σας, Πριν 2 μήνες άρχισα να νοικιάζω το πρώτο μου σπίτι .Με τις τιμές στον Θεό βρήκα ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν και από θέμα τμ και από θέμα τιμής,υπάρχει ωστόσο ένα τεράστιο πρόβλημα. Είναι σε ψιλό σχετικά κεντρικό δρόμο (όχι Ποσειδώνος ή Συγγρού πιο μικρο)και γω δεν αντέχω τον θορύβο. Μέσα στην μέρα το έχω συνηθίσει μιας και δουλεύω απογευμα-βραδυ αλλά όταν γυρίζω δυσκολεύομαι να κοιμηθώ με τα μηχανάκια ή τα αυτοκίνητα που τρέχουν. Το αγόρι μου ροχαλίζει κανονικά και όλοι μου λενε ότι είμαι υπερβολική αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.. έχετε να προτείνετε καμιά οικονομική λύση για ηχομονωση? Ήρθα από χωριό στην Αθήνα πριν 13 χρόνια. Από εκεί που με ξυπνούσαν κοκόρια μισό χιλιόμετρο μακριά, βρέθηκα δίπλα στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. Μόνιμη ηχορύπανση όλη τη μέρα και το βράδυ, την πιάνει μέχρι και ντεσιμπελομετρο, δείχνει μονίμως πάνω από 40-45. Σε ένα μήνα, ειδικά από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι, δεν υπάρχει ελπίδα, το συνήθισα και δεν το καταλάβαινα καν. Μέχρι που άλλαξα σπίτι. Το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ωτοασπίδες, αλλά και πάλι μέχρι να τις μάθεις κι αυτές θα χάσεις κάποια ξυπνητήρια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:52 μμ από tzavardin
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ 5 hours ago, haris_216 said: Σιγά μη μπούμε "εμείς" που κοιμόμαστε στην διαδικασία να ψαχτούμε επειδή ο "άλλος" έχει θέμα με τον ύπνο (το επιχείρημά μου απέναντι στη σύζυγο που λέει ακριβώς τα ίδια ) εκει απλα θα ελεγα μαζεψε τα και σε αλλο δωματιο ή στο σαλονι. και αν ειναι θεμα διαφραγματος και ροχαλιζεις τοτε ουτε εσυ ξεκουραζεσαι 1
tzavardin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:57 μμ 5 ώρες πριν, haris_216 είπε Σιγά μη μπούμε "εμείς" που κοιμόμαστε στην διαδικασία να ψαχτούμε επειδή ο "άλλος" έχει θέμα με τον ύπνο (το επιχείρημά μου απέναντι στη σύζυγο που λέει ακριβώς τα ίδια ) Αν το έτερό μου ήμισυ είχε τη δική σου λογική, θα έβαζα σε ράντομ στιγμές μέσα στη νύχτα black/death metal Σουηδονορβηγούς ξυλοκόπους και μετά θα το έκλεινα και θα σου έλεγα ότι έχεις θέμα με τον ύπνο, και δεν ήταν δυνατά. 😁. Προσωπικά εγώ συνήθως κοιμάμαι πλάι. Όταν όμως τύχει να γυρίσω ανάσκελα ξυπνάω πολυκατοικία. Ενδιαφέρθηκα αρχικά να πάω σε γιατρό, και πλέον έχω συνηθίσει να κοιμάμαι μονίμως πλάι. Πάντως, ειδικά από τη στιγμή που κατάλαβα πόσο δυνατά ροχαλίζω, δεν είπα ποτέ ότι οι άλλοι έχουν θέμα που τους ξυπνάω.
afragorn Δημοσ. Τετάρτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:00 μμ 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Όταν ζεις ανάμεσα στους Ζουλού, αναγκαστικά θα χρειαστεί να φορέσεις προβιά. Όταν καθένας βάζει μπρος τρυπάνια - κοπτικά - φυσητήρια - μηχανάκια - μουσικές και έχει κλιματιστικά - ψυγεία - αυτοκίνητα της γιαγιάς του, γιατί 7/10 Έλληνες ζουν σε επίπεδο Ανατολικής Βουλγαρίας, αν θες να μείνεις εδώ με τα νεύρα σου σε κανονική κατάσταση, επιβάλλονται οι ωτοασπίδες. Προσωπικά, τις φοράω εδώ και 6 χρόνια κάθε βράδυ, κι έχω βρει την υγειά μου. Πέρσι έμεινα σε κεντρικότατο δρόμο, σε μεγάλη ΔυτικοΕυρωπαϊκή πόλη, και τις φόρεσα μέσα σε 1 χρόνο... μια δεκαριά φορές. Οι 9 ήταν ζέστη που είχα ανοίξει παράθυρα και έμπαινε φασαρία από το δρόμο. Η 10η ήταν κάποια βεγγέρα που διοργάνωνε η παμπ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ. Ναι, σωστά διαβάσατε, έμεινα 1 χρόνο στην Ολλανδία ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΑΜΠ και έβαλα για μ#λ@κοφασαρία... 1 μέρα ωτοασπίδες. Ζω σε πλούσιο και πράσινο προάστιο της Αθήνας, και είναι 10 οι μέρες του χρόνου που δεν χρειαζομαι ωτοασπίδες: Οι πιο ''σκληρές'' αργίες, που ξεκουμπίζονται οι Πελοποννήσιοι και Στερεοελλαδίτες Ζουλού στα χωριά τους, να ψήσουν αρνιά ή γουρούνια (πάσχα - χριστούγεννα - 15αύγουστο). Μπορείς να βγάλεις τον Έλληνα από το χωριό, αλλά δε μπορείς να βγάλεις το χωριό από τον Έλληνα! 1
ideal09 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ 2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Πέρσι έμεινα σε κεντρικότατο δρόμο, σε μεγάλη ΔυτικοΕυρωπαϊκή πόλη, και τις φόρεσα μέσα σε 1 χρόνο... μια δεκαριά φορές. Οι 9 ήταν ζέστη που είχα ανοίξει παράθυρα και έμπαινε φασαρία από το δρόμο. Η 10η ήταν κάποια βεγγέρα που διοργάνωνε η παμπ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ. 100% έτσι είναι. Εδώ πέρα και μέσα σε γειτονιά να είσαι, αν έχεις κάποιον "κεντρικό" κοντα, δύο-τρία κωλό-παπια που σκορπάνε καρκίνο σε ξυπνάνε, η κάτι καγκουρεμένα σαράβαλα 20ετίας που βάζουν κάτι μπούκες και αφαιρούν καταλύτες-καζανάκια λες και είναι διακοσμητικά. *Παθών με ωτοασπίδες εδώ. Επίσης γιατί δεν είσαι ακόμα Ολλανδία;
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:24 μμ 18 ώρες πριν, Nefnef2001 είπε Το αγόρι μου ροχαλίζει κανονικά και όλοι μου λενε ότι είμαι υπερβολική αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.. έχετε να προτείνετε καμιά οικονομική λύση για ηχομονωση? Άλλαξε αγόρι 5
MikhailBakurin Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ 11 minutes ago, ideal09 said: Επίσης γιατί δεν είσαι ακόμα Ολλανδία; Γιατί μπόρεσα για 1-1,5 χρόνο να κρατήσω εισόδημα Ολλανδίας με έξοδα Ελλάδας (που δεν διαφέρουν και πολύ: Αν εξαιρέσεις το ότι ιδιοκατοικώ, μόνο τα ταξί και τα μαστόρια μας είναι φθηνότερα. Το Ελλ. Σουπερμαρκετ είναι ακριβότερο του Ολλανδικού -πράγμα φυσιολογικό σε ένα μπανανιστάν που εισάγει ΤΑ ΠΑΝΤΑ).
ideal09 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ 5 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Γιατί μπόρεσα για 1-1,5 χρόνο να κρατήσω εισόδημα Ολλανδίας με έξοδα Ελλάδας (που δεν διαφέρουν και πολύ: Αν εξαιρέσεις το ότι ιδιοκατοικώ, μόνο τα ταξί και τα μαστόρια μας είναι φθηνότερα. Το Ελλ. Σουπερμαρκετ είναι ακριβότερο του Ολλανδικού -πράγμα φυσιολογικό σε ένα μπανανιστάν που εισάγει ΤΑ ΠΑΝΤΑ). Μόνο τα μαστόρια θα πω εγω. Γιατί τα ταξί ναι μεν είναι φθηνότερα, αλλά στην Ολλανδία τα χρειάζεσαι πολύ λιγότερο.. έως καθόλου. Μεγαλό deal παρ' όλα αυτά η διαμονή στην Ελλάδα, στην ουσία γλιτώνεις το νοίκι που είναι και το μεγαλύτερο έξοδο.
GeorgeHellas Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:43 μμ (επεξεργασμένο) Αν βρεις αγόρι από Ψυχικό ή Εκάλη δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.. Φρόντισε το μέλλον σου! Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:43 μμ από GeorgeHellas 1
Fronimitis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:09 μμ 8 ώρες πριν, poulinos είπε να δει το διαφραγμα της μυτης του.να κοιμαται στο πλαι. Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα,κι όντως το να κοιμηθώ στο πλάι από ότι μου λέει η γυναίκα μου βοηθάει,έχεις βρει κάποια άλλη λύση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα