Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλα, δεν περιμεναμε τον Ακη για να μαθουμε οτι ο καθενας κανει ο,τι του κα...πνισει και οι ανωτεροι περα βρεχει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lector είπε

Καλα, δεν περιμεναμε τον Ακη για να μαθουμε οτι ο καθενας κανει ο,τι του κα...πνισει και οι ανωτεροι περα βρεχει.

να γίνεται όντως ότι νάνε ...
|
Σε μια κλήση 
1)μου έγραψε στις λεπτομέριες  παραβίαση για μη χρήση προστατευτικού κράνους ...
2) μου έκοψε κλήση 10$ ότι δεν έφερα το δίπλωμα μαζί μου .

3) μου κράτησε την άδεια κυκλοφορίας .....

4) μου έγραψε στις παρατηρήσεις   ότι σε 5 μέρες να φέρω  τις  πινακίδες στο τμήμα .... και ότι θα κρατηθούν για 60 μέρες ...

πουθενά δεν αναφέρει κάτι άλλο .. να προσκομίσω  ούτε δίπλωμα ούτε τπτ ....
Ο δικηγόρος μου είναι φίλος που πάμε για καφέ όχι απλά γνωστός ....
είπε ότι έγραψα και πιο πάνω ... είσαι υπόχρεος μόνο για ότι έχεις υπογράψει  σε αυτά που γράφει  η κλήση ..

με συμβούλεψε να κάνω σε έναν τρίτο μια εξουσιοδότηση και να παρουσιαστεί αυτός ... αντί εμένα .. και να προσκομίσει ότι ζητάει η κλήση  ... δηλαδή πινακίδες εντός 5 ημερών ... και εάν ζητήσουν κάτι παραπάνω ... ας   δώσουν γραπτώς ότι χρειάζοντε ώστε να δοθούν σε εμένα  .... κατά πάσα περίπτωση θα κατανοήσουν την πατάτα του τροχονόμου .. και απλά θα το αγνοήσουν .... Έτσι μου είπε κατά γράμμα 

το πρόβλημα μετά είναι δικό τους ...

Απλά ρώτησα εάν έχει τύχει κάτι σε κάποιον  εδωμέσα ..  γιατί παλαιότερα  που μου είχαν σταματήσει ... τα πήραν όλα κατευθείαν  και η κλήση ήταν πλήρως  ενημερωμένοι για τα πάντα ...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε

να γίνεται όντως ότι νάνε ...
|
Σε μια κλήση 
1)μου έγραψε στις λεπτομέριες  παραβίαση για μη χρήση προστατευτικού κράνους ...
2) μου έκοψε κλήση 10$ ότι δεν έφερα το δίπλωμα μαζί μου .

3) μου κράτησε την άδεια κυκλοφορίας .....

4) μου έγραψε στις παρατηρήσεις   ότι σε 5 μέρες να φέρω  τις  πινακίδες στο τμήμα .... και ότι θα κρατηθούν για 60 μέρες ...

πουθενά δεν αναφέρει κάτι άλλο .. να προσκομίσω  ούτε δίπλωμα ούτε τπτ ....
Ο δικηγόρος μου είναι φίλος που πάμε για καφέ όχι απλά γνωστός ....
είπε ότι έγραψα και πιο πάνω ... είσαι υπόχρεος μόνο για ότι έχεις υπογράψει  σε αυτά που γράφει  η κλήση ..

με συμβούλεψε να κάνω σε έναν τρίτο μια εξουσιοδότηση και να παρουσιαστεί αυτός ... αντί εμένα .. και να προσκομίσει ότι ζητάει η κλήση  ... δηλαδή πινακίδες εντός 5 ημερών ... και εάν ζητήσουν κάτι παραπάνω ... ας   δώσουν γραπτώς ότι χρειάζοντε ώστε να δοθούν σε εμένα  .... κατά πάσα περίπτωση θα κατανοήσουν την πατάτα του τροχονόμου .. και απλά θα το αγνοήσουν .... Έτσι μου είπε κατά γράμμα 

το πρόβλημα μετά είναι δικό τους ...

Απλά ρώτησα εάν έχει τύχει κάτι σε κάποιον  εδωμέσα ..  γιατί παλαιότερα  που μου είχαν σταματήσει ... τα πήραν όλα κατευθείαν  και η κλήση ήταν πλήρως  ενημερωμένοι για τα πάντα ...

Είσαι επαγγελματίας οδηγός;Aπο το Leoforia που έχεις στο nickname.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, StamTheMan said:

Ειναι γνωστο τρολ.

Σε γραφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δεν ειναι οτι δεν μπορουν να σε γραψουν. Εχουν το δικαιωμα εννοειται. Αλλα δεν σημαινει οτι γινεται παντα. Το πως θα μιλησεις και σε ποιον θα πεσεις εχει μεγαλη σημασια.

Επίσης μπορεί καποιος να κατεβάσει το δίπλωμα και στο κινητο στο gov.gr wallet. Ακομα και αν δεν το εχει κανει μπορει να το κανει εκεινη την στιγμη σε ενα λεπτο.

Και σίγουρα αν κάποιος είναι όπως είπε και o χρήστης @efib ο καγκουρας με το ερειπιο μηχανακι με εξατμιση ελευθερας κτλ ε ναι σιγουρα και ο αστυνομικος δεν θα κανει τα στραβα ματια ουτε θα περιμενει αυτο το ενα λεπτο. ή αν το παιζει ιστορια ξερεις ποιος ειμαι εγω και δεν ξερω τι αλλο.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Δεν ειναι οτι δεν μπορουν να σε γραψουν. Εχουν το δικαιωμα εννοειται. Αλλα δεν σημαινει οτι γινεται παντα. Το πως θα μιλησεις και σε ποιον θα πεσεις εχει μεγαλη σημασια.

Αν εχεις λιγη αντιληψη των πραγματων και δεν αρχισεις τις ιστοριες τυπου "να αυτον εκει δεν τον σταματησατε και δε φοραει κρανος" ή γενικα να εισαι γκιοζης,πρεπει να πεσεις σε ΠΟΛΥ στραβοξυλο για να φας κληση.

Το κλειδι ειναι να εισαι καπου αναμεσα,ουτε να εισαι γλειφτης,ουτε γκιοζης.
Ουτε ψαρωμενος,ουτε φουλ μαγκια.
Ανθρωποι ειναι και αυτοι και αν τους μιλησεις σωστα δε θα χασεις.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ,αν δε φορας κρανος τα παραπανω δε δουλευουν.

Δουλευα διανομη περιπου 12 χρονια,οι κλησεις που ειχα φαει ηταν τα πρωτα χρονια,λιγο επειδη μπορει να ειχα ζορι απο τη δουλεια,λίγο επειδη μπορει να μη γινοταν αλλιως,ειχα φαει αλλα οχι πολλες.

Τα τελευταια 8 χρονια πρεπει να εχω φαει μια κληση 10 ευρω πανω σε πεζοδρομο,που και εκει μιλησα οπως επρεπε,τους ειπα να με γραψουν αλλα οσο μπορουν να ειναι ανθρωπινη η κληση,μη μου παρουν πινακιδα και δε μπορω να δουλεψω,καναμε συμβιβασμο και με εγραψε οτι ειχα παρκαρει στην εισοδο του πεζοδρομου.
Το τι παραβασεις με εχουν πιασει να κανω δεν το φανταζεσαι,πανω κατω οτι μπορει να παραβιαστει,το εχω παραβιασει πανω στη δουλεια,αλλα και εκει επειδη ξερω να μιλαω,απλα παιρνουν στοιχεια και με διωχνουν.
Μια φορα με πηρε απο πισω η ΔΙ.ΑΣ για ενα κοκκινο,στη μεση του πουθενα,φουλ ευθειες,αργα βραδυ,ψυχη στον κοσμο,μονο εγω.
Περναω κοκκινο,τσουπ απο πισω μου με φαρους.
Τους λεω δουλευω courier και καποιες συνηθειες δεν κοβονται.
Μου λενε οκ,αλλα μην το ξανακανεις.
Θα το ξανακανω τους λεω,ειναι κομματι της δουλειας,οποτε αν ειναι γραψτε με τωρα.
Καληνυχτισαν και πηρε ο καθενας το δρομο του.
Αυτα.

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Σου έβαλαν κλήση 10$; Ε πες τους και εσύ ότι δεν έχεις να πληρώσεις, όταν θα πας στην Αμερική θα τους φέρεις λίγα ευρώ να πληρώσεις.

Δημοσ.

Έχεις μπλέξει με μια από τις πιο περίεργες τροχαίες πανελλαδικά. Καλά ξεμπερδέματα. 

Το θετικό είναι πως είναι πράγματι λίγο ανοργάνωτοι. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ απλό, θα δουν την κλήση 10€ και θα πουν “φέρε και το δίπλωμα”. Το ότι έχουν ήδη την άδεια κυκλοφορίας δεν είναι καλό…

Δημοσ.
8 hours ago, StamTheMan said:

Αν εχεις λιγη αντιληψη των πραγματων και δεν αρχισεις τις ιστοριες τυπου "να αυτον εκει δεν τον σταματησατε και δε φοραει κρανος" ή γενικα να εισαι γκιοζης,πρεπει να πεσεις σε ΠΟΛΥ στραβοξυλο για να φας κληση.

Το κλειδι ειναι να εισαι καπου αναμεσα,ουτε να εισαι γλειφτης,ουτε γκιοζης.
Ουτε ψαρωμενος,ουτε φουλ μαγκια.
Ανθρωποι ειναι και αυτοι και αν τους μιλησεις σωστα δε θα χασεις.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ,αν δε φορας κρανος τα παραπανω δε δουλευουν.

Δουλευα διανομη περιπου 12 χρονια,οι κλησεις που ειχα φαει ηταν τα πρωτα χρονια,λιγο επειδη μπορει να ειχα ζορι απο τη δουλεια,λίγο επειδη μπορει να μη γινοταν αλλιως,ειχα φαει αλλα οχι πολλες.

για αυτο και εγραψα οτι εχουν το δικαιωμα να σε γραψουν αλλα εχει να κανει με πολλα τοσο απο την πλευρα της αστυνομιας σε ποιον θα τυχεις και πως ξυπνησε οσο και απο την πλευρα του "χρηστη".

Δημοσ.

Είχα ακούσει οτι έλεγαν τα Γιάννενα Ελληνική Silicon Valley αλλά δεν ηξερα οτι γύρισαν και το νόμισμα σε δολάρια ήδη. Όταν ξαναπάω θα έχω Revolut μαζί 😎

• Haha 1
Δημοσ.
20 hours ago, Petros Electron said:

Τι κληση ειναι αυτη βρε παιδια μονο 10 ευρω για κρανος?. Εκπτώσεις κανουν εκει στα Ιωαννινα?

Εχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πλέον 0€ το κράνος, αλλα αφαίρεση όλων των στοιχείων για 60 μέρες.

Τα 10€ που βλέπεις είναι επειδή δεν είχε το δίπλωμα μαζί, δεν έχουν σχέση με το κράνος. Απλά τα έβαλε και τα δύο σε μια κλήση, άρα συνολικά 10€+αφαίρεση άδειας οδήγησης/άδειας κυκλοφορίας/πινακίδων για 60 μέρες.

Δημοσ.

Κατά τον έλεγχο εσύ δήλωσες ότι είσαι κάτοχος της απαιτούμενης άδειας οδήγησης για το όχημα απλά δεν την είχες μαζί σου.

Ο αστυνομικός δεν μπορεί να εξακριβώσει αν είσαι όντως κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος οπότε εκτός του προστίμου 10€ ίσως κινδυνεύεις να φας και μήνυση για στέρηση ικανότητας οδήγησης.

Καλό θα ήταν να μην το αφήσεις στην τύχη.

Δημοσ.

Οχι δεν το δεχτηκε

29 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Αν δεν τα εχεις μαζι σου σε εγχαρτη μορφη αλλα στο gov.gr wallet δεν εισαι καλλυμενος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού πλέον υπάρχει το gov wallet, δεν μπορούσες να δείξεις το δίπλωμα από εκεί;

Edit: Τώρα είδα την απάντηση παραπάνω. Ο νόμος λέει ότι είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί. 

Επεξ/σία από giwrgostr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...