Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μόνο σε εμένα φαίνεται fake το video; Γιατί στο zoom out δεν διακρίνεται τίποτα; Αλλάζει το κινητό κάμερα και πάλι όμως και η άλλη κάμερα στραμμένη προς το lidar δεν ήταν;

Ευχαριστώ πολύ που σκέφτεσαι εμένα και το κινητό μου xD

Αλλάζει κάμερα. Και αν υποθέσουμε πως ο τελε φακος έχει Χ3 ζουμ, σημαίνει οτι θα πρέπει να βάλει το κινητό 3 φορές πιο κοντά για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.  

Επεξ/σία από bubu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντα είχα την απορία μήπως και οι ψήστες στα ψητοπωλεία ψήνονται αργά αλλά σταθερά και οι ίδιοι άθελά τους λόγω της εγγύτητας στην επιφάνεια ψησίματος

Επεξ/σία από ethereum
  • Haha 6
Δημοσ.

Για όσους λένε fake και τα λοιπά, η Volvo προειδοποιεί στο manual γι'αυτό:

https://www.volvocars.com/uk/support/car/ex90/article/47d2c97fd33effd3c0a8cc3718c999b7-80fb02620036ede3ac1b7acc5352ecfe-8664b2fa77a7e089c0a8296870d1a409/

https://www.volvocars.com/gr/support/car/ex90/article/47d2c97fd33effd3c0a8cc3718c999b7-80fb02620036ede3ac1b7acc5352ecfe-8664b2fa77a7e089c0a8296870d1a409/

Και δεν είναι θεωρητικός ο κίνδυνος, συμβαίνει πραγματικά και από κανονικές αποστάσεις:

Τώρα πως όσοι δεν έχουν Volvo EX90 και άρα δεν έχουν υποχρέωση να διαβάσουν το manual θα ξέρουν γι'αυτό, μη ρωτάτε, ιδέα δεν έχω.

• Like 3
Δημοσ.

Αρκετό μπλέξιμο με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που χακάρονται ευκολότερα συν τα προβλήματα από τα κινητά που πέφτουν πρόστιμα στον ΚΟΚ

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση σαν μου είναι fake το video. Σε κάθε περιπτωση, υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που γουστάρουν να βάζουν διαφορα παλιά η νέα κινητά σε διάφορες δοκιμασιες αντοχής με τον πιο ευφάνταστο τρόπο και ανεβάζουν τα βίντεο σωρηδόν στο yt. Ε, κάποιοι θα βρεθούν να κάνουν και αυτες τις δοκιμές με το laser, οπότε θα το μάθουμε σίγουρα τι παίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Αν καίει τα pixel στην κάμερα που έχει κ IR φίλτρο εγείρει σημαντικά ζητήματα για την ανθρώπινη όραση καθώς μπορεί να στέκεσαι δίπλα κ να μην αντιλαμβάνεσαι την έκθεση στο IR ενώ η ζημιά θα γίνεται,σα να κοιτάς τον φάρο ενός περιπολικού κατάματα,κ πολύ περισσότερο μιας κ λόγω μη ορατού φωτός το ματι δεν αντιδρά να προστατευθει,ενώ οι σύντομοι παλμοί έχουν μεγάλη συγκεντρωμένη ενέργεια.

αν δεις αστερακια εχει γινει μλκ

εναλλακτικα κοιτας την δουλεια σου μονο και ποτε επιμονα τα αυτοκινητα αλλων η τις γυναικες τους γιατι θα βλεπεις αστερακια και στις 2 περιπτωσεις

11 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Επεξ/σία από ff7lucas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

εναλλακτικα κοιτας την δουλεια σου μονο και ποτε επιμονα τα αυτοκινητα αλλων η τις γυναικες τους γιατι θα βλεπεις αστερακια και στις 2 περιπτωσεις

Δεν αντιλαμβάνεσαι τα μεγέθη κ το χρόνο που θέλει ένα υπέρυθρο laser να κάνει βλάβη σε γυμνό μάτι,ειδικά σε μορφή παλμοσειρων. Αρκεί κ αντανάκλαση πχ να τον έχεις πίσω κ να τον δεις απτον καθρέφτη. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, freegr είπε

Αρκετό μπλέξιμο με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που χακάρονται ευκολότερα 

Ας μην αρχίσουμε τις υπερβολές επειδή κάπου, κάπως, κάποτε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...