ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Σωστός αλλά η ψαλίδα θα ανοίξει όμως ξανά με την επόμενη γενιά που δεν πρέπει να είναι και τόσο μακριά Ετσι ήταν και στο πρώτο. Είχε βγει περίπου στα 2/3 ζωής του ps4/xbox και συνεπώς είδε τόσο ps4 όσο και ps5. Τώρα το Switch 2 θα ζήσει ps5 και θα δει και ps6. Χεστηκανε πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει. Εφόσον τρέχουνε σημερινά παιχνίδια ικανοποιητικά δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Προφανώς και δεν περιμένουμε τα πάντα όλα. Η λίστα όμως παιχνιδιών θα είναι τεράστια. 1
zazoum Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Αμα είχε την ποιότητα του GameBoy (του πρώτου) θα το αγόραζα ακόμα πιο τρέχοντας απ ότι τώρα. 1
Makis101 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το Nintendo Switch 2 το αγοράζεις πρωτίστως για παιχνίδια της ίδια της Nintendo. Οι υπόλοιποι Publishers απλά βγάζουν παιχνίδια για αυτούς που δεν έχουν "πιθανώς" μία άλλη κονσόλα π.χ PS5 - XSX ή PC! Οπότε καταλήγουμε στο γεγονός, ότι οποιοδήποτε παιχνίδι βγει στο Switch 2 είναι απλά μια ακόμα έξτρα επιλογή! Γιατί λοιπόν πρέπει να είναι κατακριτέο αυτό. Δεν καταλαβαίνω;;🤷🤷 Επεξ/σία 3 Ιουνίου από Makis101 1
Chloe2 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 15 ώρες πριν, nchatz είπε η αυξημένη διαθέσιμη μνήμη RAM είναι ένα ακόμη στοιχείο που βοηθά το Nintendo Switch 2 να ξεπεράσει το επίπεδο ποιότητας του PlayStation 4 Σωστό αυτό.
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Steam Deck λέγεται!!! 😉😉😂😂😂 Fifa 25 online μπορεις να παιξεις? Επεξ/σία 3 Ιουνίου από ScorpioX777
Volga Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 8 ώρες πριν, comfuzio είπε Ε ναι αφού κάθε σπίτι που έχει πάνω από 1 παιδί παίρνει περισσότερες από 1 κονσόλες λογικό δεν είναι; Μόνο που το κοινό της nintendo δεν είναι παιδιά αλλά ενηλικοι 3 1
ShadowSpectre Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Θα κανουν και αλλα τετοια αστεια statements εκει οι εταιριες προκειμενου να μπουσταρουν το NS2; Τι θα γινει; Τι ανησυχει η Nintendo, μηπως ο κοσμος δεν αγορασει τη κονσολα της; Κακως ανησυχει. 1
MDefender Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Η Nintendo έχει χαράξει το δρόμο της,γιατί συνεχίζετε να τρελένεστε για τις επιδόσεις;Είναι μια φορητή κονσόλα,θα έχει κλασσικά τις αποκλειστικότητες που θα πουλήσουν εκατομμύρια και όλα καλά.Προσωπικα δεν θα την πάρω.Εχω pc/xsx και θα κοίταγα κάτι σε rog ally κτλπ για φορητοτητα.Το θέμα είναι επιτέλους υπάρχουν επιλογές και στις φορητές κονσόλες και αυτό μόνο καλό είναι. 2
Gavoux4 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή μήπως και καταλάβει ο κόσμος. Εχουμε μια κονσόλα στα μέσα του 2025 η οποία παίζει Cyberpunk ένα παιχνίδι που μετράει πάνω από 5 χρόνια στην πλάτη του και η απόδοση του παιχνιδιού συγκρίνεται και (ίσως να ξεπερνάει) εκείνη μιας άλλης κονσόλας με τεχνολογία του 2013. Φυσικά η έκδοση του Cyberpunk είναι κουτσουρεμένη στα γραφικά σε σχέση με το PC (κατά παραδοχή των δημιουργών) και επιπλέον έχει γίνει εκτεταμένη χρήση των νέων DLSS. Το κυριότερο όμως είναι ότι το παιχνίδι της CD Project είναι παιχνίδι πενταετίας (και βάλε) και κοστίζει στην Ultimate edition κάτω από 30 ευρώ θα πωλείται στο S2 στα 80 ίσως δηλαδή και περισσότερα από όσο θα κοστίζει το Cyberpunk 2 στα PC, και φυσικά όλοι οι Nintendo users θα τρέξουν να το αγοράσουν από την πρώτη μέρα γιατί κατά βάθος δεν τους ενδιαφέρουν οι AAA τίτλοι εκτός και αν παίζουν στην κονσόλα τους. Αυτά είναι τα γεγονότα, και θα ήταν όλα μια χαρά και εξαιρετικά αν δεν υπήρχε αυτός ο άτιμος ο ανταγωνισμός και η Nintendo έπαιζε μπάλα μόνη της,. Έλα όμως που υπάρχει και διαμορφώνει την πραγματικότητα. 1 Η AAA τίτλοι στο Switch 2 θα είναι υπερκοστολογημένοι 2. Τεχνολογικά ή Κονσόλα είναι ήδη ξεπερασμένη από μια μεγάλη γκάμα Handhelds συσκευών οι οποίες ξεκινάνε από το Steam Deck Oled και φτάνουν μέχρι το πανίσχυρο Asus Rog X 2. Όλα αυτά τα Handhelds τα οποία ήδη ξεπερνούν σε επιδόσεις το S2 (και μάλιστα χωρίς πετσοκομμένα γραφικά σε σχέση με την PC έκδοση των παιχνιδιών) πρόκειται σύντομα να αντικατασταθούν από τους νέους ακόμη πιο ισχυρούς διάδοχους τους Αντίλογος 1. Μα το S2 είναι φορητή συσκευή μην το συγκρίνεις με σταθερά συστήματα Απαντηση: Το Ally X δεν είναι φορητή συσκευή, 2. Μα το S2 έχει καλύτερη αυτονομία Απάντηση: Όχι πια τώρα που μπαίνουν στο παιχνίδι τίτλοι με καλύτερα γραφικά ή μπαταρία πέφτει αισθητά. Η ίδια η Nintendo κάνει λόγο για 2 ώρες σε απαιτητικούς τίτλους κάτι που βρίσκεται πολύ κοντά στο Ally X και ενδέχεται να ξεπεραστεί σύντομα με τα νέα handhelds που θα έρθουν. Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε στην πράξη και όχι στα λόγια πόση ώρα θα παίζει cyberpunk και με τι γραφικά. 3. Ναι αλλά τι θα γίνει με τις αποκλειστικότητες Zelda, Mario, Metroid αυτά δε θα μπορώ να τα παίξω Απαντηση: Είναι απίστευτος ο βαθμός της απόγνωσης των Fanboys όταν τους τελειώνουν τα επιχειρήματα και πιάνουν το θέμα των αποκλειστικοτήτων. Βγαίνει μια κονσόλα που την πρώτη μέρα μπορεί να παίξει 27 τίτλους στην πλειοψηφία τους παλιούς (και είναι λογικό αυτό) και έχει την ατυχία να πέφτει πάνω σε Handhelds που από την πρώτη μέρα τρέχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει από το 2025 μέχρι το 1970 αλλά το πλεονέκτημα της είναι το Μουστάκι του υδραυλικού και η χιλιοειπωμένη ιστορία της πριγκίπισσας Zelda. Αυτά είναι τα γεγονότα ο καθένας ας κάνει ότι θέλει εγώ πάντως χθες το βράδυ χάρηκα πολύ που μου τηλεφώνησε ο κολλητός μου κάτοχος Switch ένα που τώρα ψάχνει να το σκοτώσει και μου είπε “Αύριο κυκλοφορεί το Switch 2 για αυτό αγόρασα το Lenovo Legion GO” 7 1 1
DelsinGR Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το αφήγημα βέβαια είναι πως ο CP2077 αρχικά όταν ξεκίνησε το pre production ήταν τίτλος καθαρά last gen κάτι που εν τέλη δεν ίσχυε. Θυμάμαι πως έτρεχε ο τίτλος στο based PS4 γιατί το είχα από day one. Όπως και να έχει, σίγουρα το ότι τρέχει σε handheld κονσόλα της Nintendo και με το expansion σίγουρα είναι θρίαμβος. Και επειδή διάβασα τα σχόλια 5ετίας, κλπ. αλήθεια πόσα παιχνίδια μετά το CP2077 είναι πραγματικά βαριά και όχι unoptimized; Πόσα παιχνίδια στο κόσμο τους έχουν το βάθος του CP2; Και προφανώς μιλάω για τις καλές εκδόσεις και όχι το PS4 που έχουν μείνει πίσω σε optimization και updates. Είναι κάτι το τόσο σπουδαίο που τρέχει σε Switch 2; Σίγουρα όχι. Είναι κάτι έξτρα για όσους γουστάρουν CP και ήθελαν ένα handheld που είναι nintendo; Σίγουρα ναι. Εγώ από αυτό το port πιστεύω ότι θα παίξει τρελή μπάλα με 3rd parties στο μέλλον. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από DelsinGR 1
Volga Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gavoux4 είπε Είναι απίστευτος ο βαθμός της απόγνωσης των Fanboys όταν τους τελειώνουν τα επιχειρήματα και πιάνουν το θέμα των αποκλειστικοτήτων. Βγαίνει μια κονσόλα που την πρώτη μέρα μπορεί να παίξει 27 τίτλους στην πλειοψηφία τους παλιούς (και είναι λογικό αυτό) και έχει την ατυχία να πέφτει πάνω σε Handhelds που από την πρώτη μέρα τρέχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει από το 2025 μέχρι το 1970 αλλά το πλεονέκτημα της είναι το Μουστάκι του υδραυλικού και η χιλιοειπωμένη ιστορία της πριγκίπισσας Zelda. Αυτά είναι τα γεγονότα ο καθένας ας κάνει ότι θέλει εγώ πάντως χθες το βράδυ χάρηκα πολύ που μου τηλεφώνησε ο κολλητός μου κάτοχος Switch ένα που τώρα ψάχνει να το σκοτώσει και μου είπε “Αύριο κυκλοφορεί το Switch 2 για αυτό αγόρασα το Lenovo Legion GO” Φίλε μου. Βγάζεις κόμπλεξ χωρίς λόγο. Καθένας αγοράζει ότι του αρέσει. Ελεύθερη αγορά είμαστε. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Κάποιος ακούει Παβαρότι κάποιος Metallica κάποιος Τερλέγκα, και κάποιος γουστάρει να ακούει το soundtrack του diablo. Γιατί ΠΡΕΠΕΙ αυτό που αρέσει σε εσένα να είναι το σωστό και όλοι οι άλλοι λάθος και να αναφέρεσαι υπεροπτικά για αυτό; 🙂. φιλικά το λέω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από Volga 1
chrisxkar Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 15 hours ago, svartevarg said: Πιστεύω ότι το switch 2 θα έχει τίτλους παιχνιδιών που δεν μπορεί να σηκώσει με την καμία το switch. Το GTA, τα Mafia, τα Assassin's Creed, το Hitman, Watchdogs, Doom κλπ. Σίγουρα κάποια από αυτά θα χρειάζονται optimization. Και σίγουρα θα δούμε και περισσότερα παιχνίδια για εφήβους και ενήλικες. Αν βγει ποτέ hack για το Switch 2 θα είχε ενδιαφέρον να μπορεί να εγκαταστήσει κανείς το SteamOS σε αυτό . Αν είναι σαν άλλες μεταφορές πχ hogwards legacy το οποίο ήταν απαράδεκτο να μου λείπει δεν έχω ξαναπληρώσει φουλ price σε παιχνίδι που να μην έχω ακουμπήσει 1
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, Volga said: Φίλε μου. Βγάζεις κόμπλεξ χωρίς λόγο. Καθένας αγοράζει ότι του αρέσει. Ελεύθερη αγορά είμαστε. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Κάποιος ακούει Παβαρότι κάποιος Metallica κάποιος Τερλέγκα, και κάποιος γουστάρει να ακούει το soundtrack του diablo. Γιατί ΠΡΕΠΕΙ αυτό που αρέσει σε εσένα να είναι το σωστό και όλοι οι άλλοι λάθος και να αναφέρεσαι υπεροπτικά για αυτό; 🙂. φιλικά το λέω. Το παρεξήγησες το παιδί. Απλά προσπαθεί να σώσει τον κόσμο. Μην κοιτάς που μπαίνει σε κάθε θέμα με το Switch ή το αναφέρει ακόμα και σε άλλα θέματα λες και το βλέπει στον ύπνο του. Λειτούργημα επιτελεί. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από NickTG 4
giorgosaero Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Το παρεξήγησες το παιδί. Απλά προσπαθεί να σώσει τον κόσμο. Μην κοιτάς που μπαίνει σε κάθε θέμα με το Switch ή το αναφέρει ακόμα και σε άλλα θέματα λες και το βλέπει στον ύπνο του. Λειτούργημα επιτελεί. Μάλλον όταν ήταν παιδί οι γονείς του δεν του έπαιρναν nintendo και του έχει μείνει απωθημένο.....γιαυτό και τόσο μίσος..... 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα